[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pengguna

4966 posts

TOP POSTS

09Oct2017/Melaka

0930hrs - Makluman Awal Kemalangan (KJR) di KM197.8 Lebuhraya PLUS dari Ayer Keroh menghala Smpng Ampat . Lorong kiri masih terhalang. Hati-hati beberapa ekor khinzir berkeliaran sekitar lebuhraya,minta alert kepada semua pengguna lebuhraya. Harap maklum..
.
.
#Pengguna Lebuhraya dilarang mengambil ternakan tanpa kebenaran..

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube 👇🏻👇🏻👇🏻
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

Sepatutnya perlu bersama rakan-rakan bertemu Tun Mahathir hari ini. Urusan penting. Bukan makan angin. Malangnya sia-sia. Tak dapat hadir!
.

Masa berhenti makan, saya duduk makan bersama pemandu-pemandu bas. Saya tanya masalah ini. Paling mengejutkan mereka pun marah dengan syarikat bas yang sesuka hati menipu bila guna peraih tiket.
.

Menyusahkan orang dan mereka sendiri pening bila disalahkan. Mereka kata keluarga sendiri pun selalu tertipu. Paling mengejutkan, masa ambil penumpang di SP, ada seorang pembeli tiket tidak dapat naik kerana kerusi telah penuh sedangkan dia telah beli tiket. Mahu atau tidak perlu tunggu bas pada waktu lain.
.

Gamaknya kalau orang itu ada urusan penting seperti temuduga, alamatnya apa?
.

Masalah sekarang adalah:
.

1) Pengguna tak ada saluran untuk buat aduan walaupun berhak kerana membayar kepada perkhidmatan
.

2) Sistem yang bagus seperti di terminal TBS telah ada tapi tidak digunapakai. Peraih tiket menganggu dan manipulasi tiket.
.

3) Informasi oleh penjual tiket tidak betul. Khidmat pelanggan tidak berfungsi. Jadual perjalanan juga tidak dipaparkan.
.

Pelancong luar mereka tahu ke bas mana korup atau tidak? Semestinya akan beri tanggapan buruk pada negara.
.

Saya bukan nak boikot industri bas. Saya menyeru untuk boikot syarikat bas yang guna peraih tiket atau istilah lain "ULAT/AJEN". Mereka tidak bertanggungjawab memberi informasi palsu.
.

Di mana hak pengguna? Kalau kita berterusan bersikap tidak kesah, inilah punca mereka terus sesuka hati menipu pengguna. Kerana apa? Aiman tak kisah.
.

Mujur dapat juga mesyuarat dengan rakan-rakan sehingga pukul 9 pm sekurangnya tak sia-sia datang ke KL. Terima kasih MPT Ulya Husamudin yang tolong ambil tadi. Saya tak kisah soal duit yang rugi, tapi masa yang kualiti itu lebih penting.
.

Meningkatkan sistem integrasi perkhidmatan bas di bandar-bandar satelit, luar bandar selain stesyen TBS & Hentian Pudu boleh jadi manifesto PRU14 tak?
.

Terus terang saya marah syarikat bas seperti Sri Maju macam mana saya marah kleptokrat yang curi duit negara.
.

#SPAD #Pengguna #Bastipu

Mnde ni semua sy pakai sebelum keluar rumah matte mouse sunscreen dan BB powder.. dua tu je dah ckup cover kulit sy . Nmpk natural sgt... tp... kalau ada majlis2.. pakai doll skin tu.. bergandingan dengan BB powder ! Peloles btl muka ... haha..jangan lupe pakai Tea Tree primer untuk bg mekap tahan !

All produk from @sendayu_tinggi_online
.
Nak tahu tips2 mekap natural? Follow kak @yatie_sendayutinggi .. follow fb die setiap kali kak yatie live sy mesti tgk !! Tips nk sihat nk cantik dan bnyk lg petua
.
#review#pengguna#tegar#ST

Alhamdulillah terima kasih ustaz @suhaimi_hamid sudi meluangkan masa melayani tujuan kami ke rumah ustaz hehe.. terima kasih juga ustaz memberikan sedikit sebanyak pandangan, pendapat dan tazkirah kepada kami kaum belia untuk disampaikan kepada kaum belia juga.. tak lupa kepada umi(isteri ustaz) terima kasih jamu kami ☺️☺️ !!
Pesan ustaz :
Jangan berhenti berjuang !
Kita semua ada kelebihan dan kekuatan masing2 @farith_amer @ahmadyusry98 @shikiinnn..
#janganberhenti
#perakbangkit
#pengguna

Live@MHI TV3.
"isu Syarikat Pajakan Kenderaan Menipu"
Bersama Dato' Nadzim Johan (Ketua Aktivis PPIM) dan Yusuf Azmi (Pengarah UTK PPIM)
#utkppim #yusufazmi #pengguna

Sifu Saya..Guru Saya..Ayahanda saya..Yang banyak mendidik saya..Seorang Pemimpin Yang Luar biasa..Tok ki The Legends..Jasanya pada ummah sangat Besar..#viralmedia #pengguna #semboyan1malaysia

wow...Testimoni pengguna produk herlysa😍😍😍Terima kasih kerana menggunakan produk herlysa...😍😍
#Pengguna setia

" e Pengguna " memang pengguna pun, pengguna untuk selfie
#under #jke #psmza #pengguna

MOST RECENT

Makin banyak kalian ngpost foto di akun kalian makin banyak juga like buat foto kalian
#pengguna ig
#past_post

Sepatutnya perlu bersama rakan-rakan bertemu Tun Mahathir hari ini. Urusan penting. Bukan makan angin. Malangnya sia-sia. Tak dapat hadir!
.

Masa berhenti makan, saya duduk makan bersama pemandu-pemandu bas. Saya tanya masalah ini. Paling mengejutkan mereka pun marah dengan syarikat bas yang sesuka hati menipu bila guna peraih tiket.
.

Menyusahkan orang dan mereka sendiri pening bila disalahkan. Mereka kata keluarga sendiri pun selalu tertipu. Paling mengejutkan, masa ambil penumpang di SP, ada seorang pembeli tiket tidak dapat naik kerana kerusi telah penuh sedangkan dia telah beli tiket. Mahu atau tidak perlu tunggu bas pada waktu lain.
.

Gamaknya kalau orang itu ada urusan penting seperti temuduga, alamatnya apa?
.

Masalah sekarang adalah:
.

1) Pengguna tak ada saluran untuk buat aduan walaupun berhak kerana membayar kepada perkhidmatan
.

2) Sistem yang bagus seperti di terminal TBS telah ada tapi tidak digunapakai. Peraih tiket menganggu dan manipulasi tiket.
.

3) Informasi oleh penjual tiket tidak betul. Khidmat pelanggan tidak berfungsi. Jadual perjalanan juga tidak dipaparkan.
.

Pelancong luar mereka tahu ke bas mana korup atau tidak? Semestinya akan beri tanggapan buruk pada negara.
.

Saya bukan nak boikot industri bas. Saya menyeru untuk boikot syarikat bas yang guna peraih tiket atau istilah lain "ULAT/AJEN". Mereka tidak bertanggungjawab memberi informasi palsu.
.

Di mana hak pengguna? Kalau kita berterusan bersikap tidak kesah, inilah punca mereka terus sesuka hati menipu pengguna. Kerana apa? Aiman tak kisah.
.

Mujur dapat juga mesyuarat dengan rakan-rakan sehingga pukul 9 pm sekurangnya tak sia-sia datang ke KL. Terima kasih MPT Ulya Husamudin yang tolong ambil tadi. Saya tak kisah soal duit yang rugi, tapi masa yang kualiti itu lebih penting.
.

Meningkatkan sistem integrasi perkhidmatan bas di bandar-bandar satelit, luar bandar selain stesyen TBS & Hentian Pudu boleh jadi manifesto PRU14 tak?
.

Terus terang saya marah syarikat bas seperti Sri Maju macam mana saya marah kleptokrat yang curi duit negara.
.

#SPAD #Pengguna #Bastipu

Pon..pon..pon..
Berita Baik utk semua penggemar #Ostematrix 😘😘
Sempena hari #Osteoporosis sedunia..
Shaklee buat promosi sbg tanda sokongan bg menjaga kesihatan #tulang anda hanya utk 3 HARI SHJ (18-20 October 2017)

Boleh place order skrg!!
Whatsapp : 012-7639236

www.wasap.my/60127639236

While stock last!! So jgn berfikir or bertangguh lg kalau anda mmg #pengguna tegar Ostematrix ni.
Lambat2 takut sold out jer..
Almaklum HOT ITEM mmg cepat je licin..😅 #ostematrixOffer
#osteoporosisworldday
#supportOsteporosisday
#hariosteoporosissedunia
#3daysaleOstematrix
#kesihatantulang
#cegahOsteoporosisdgnOstematrix
#tulangrapuhbanterasdgnOstematrix
#sakitlutut
#ostematrixMurah
#promoOstematrix
#terapiinstagram
#ajimaura
#shakleemurah
#shakleetebrau
#cikguseo
#shakleereadystock
#shakleeCod
#openordernow
#sale

Tak kenal maka tak cinta kan
.
.
Jadi klau nk kenal
Kenala tau dan cuba dlu.
.
.
confrm jatuh hati.
Best bila kita dekat dgn bau2 mawar ni.
Sangat tenang
Sangat releks
.
.
Walau dkt umah pun rasa mcam dduk dkt spa je.
sebilik wangi
Sebadan wangi semerbak
.
.
Nak cuba?
Nak tau?
.
.
PM kak echah ya
012 3016 941
.
@ boleh dtang ke 
BUTIK TREENUR
Ukay Perdana 
Ampang

#wangi #scrub #pencuci #pencucimuka #serum #eba #zeeta #murah #serummawar #mawar #jerawat #jeragat #bersih #cantik #gebu #suci #roseoil #patimawar #organik #pencuciwanita #sayaagen #sayajual #sayapakai #pengguna #ampang #kualalumpur #ukayperdana #garammandian

RM40 each
Beli 3 - rm100
#original #lipstick #esteelauder
#beli Tapi #takpakai #takguna
#sayajual #jual #murah #giler #cosmetics #pengguna #tegar #makeup #makeupartist #onlineshopping #onlinebisnes #bisnesonline #malaysia
.
.
📱Direct WhatsApp - 0111.528.3381
📱Direct WhatsApp - 0111.528.3381
📱Direct WhatsApp - 0111.528.3381
📱Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory

Bagaikan MATI HIDUP SEMULA !
.
.
SERUM MAWAR 🌹
.
Tak kami sangka walaupun telah kami bunuh hingga mati, tapi AURA #SerumMawar masih lagi hidup di hati kami.
.
MAAFKAN #ZEETA, kerana telah membiarkan anda semua merindui SERUM MAWAR 😭
.
DENGAN INI, BESAR HATI UNTUK ZEETA RASMIKAN..... *Dung dung dung drum rolls
.
.
PELANCARAN SEMULA SERUM MAWAR 😍
.
🌹 Masih lagi HARGA YANG SAMA
🌹 Masih lagi KUALITI YANG SAMA
🌹 Masih lagi dengan KEHEBATAN AURA YANG SAMA !
.
ZEETA, BE INSPIRED
ZEETA, MAGIS AURA MAWAR

0123016941
0123016941
0123016941

#serum #serummurah #preorder #wangi #berkesan #jerawat #jeragat #sayajual #sayapakai #pengguna #cantik #murah #promosi #mudah

#Pengguna setiia Produk MU buat kirim ke Lampung ... Terim kasih, Pa'

Bismillahirrohmanirrohiim,
Assalamu'alaikum wr wb.. Peluang Bisnis PayTren Syariah Terpercaya..
Insha Allah Amanah, dan Bisa di Jalankan Oleh siapa saja dimana saja dan Kapan saja..! ✅ 1. #APA ITU #PAYTREN..?
PAYTREN adalah aplikasi untuk pembayaran online dan offline karya USTAD YUSUF MANSUR

Dgn Paytren Anda bisa transaksi melalui handphone sprt beli pulsa, beli token, beli tiket pesawat/kereta, bayar PDAM, listrik pasca bayar, BPJS, telkom, speedy, leasing, jual beli online, beli-beli, bayar2 dll. ✅ 2. APA #MANFAAT DARI PAYTREN..?
√ Tidak perlu keluar rumah ( hemat biaya,waktu,dan tenaga ).
√ Dapat cashback setiap transaksi.
√ Ada nilai sedekah dari setiap transaksi
√ Dapat peluang mendapatkan komisi/bonus dan juga reward dari PAYTREN dengan cara menjalankan bisnisnya.
√ bergabung dgn komunitas yg positif,agamis dan mendapat pengetahuan agama dari USTAD YUSUF MANSUR sbgai pemilik prusahaan. ✅ #Bagaimana cara menjadi mitra PayTren..?
Yaitu dengan cara download aplikasi PayTren nya lalu Belikan Lisensi nya. 🔴 #Mitra Pebisnis + #Pengguna : Harga lisensi paling murah 350 rb (menu transaksi all payment). ✅ #Bagaimana cara mendapatkan uang di PayTren ?
Ada dua cara :👇👇👇
🔴 Uang #KECIL, melayani pembayaran : listrik, leasing, bpjs, telpon, speedy, jual tiket pesawat dll. Anda dapat profit dr selisih harga jual & kulakan.
🔴 Uang #BESAR, ikut menjual lisensi aplikasi PayTren ke banyak orang dg aneka fee marketing.
Ya itu.. Ada komisi sponsor
Ada komisi Leaders
Ada komisi pengembangan
Ada komisi generasi
Ada cashback komunitas
Ada Reward.💵
✅Jual LISENSI aplikasi PayTren agar semua orang bisa bayar2, beli2, pulsa, listrik, bpjs, dll, cukup pake hp nya sendiri. ✅ #Cara kerja PayTren..?
🔴Gunakan aplikasi utk memindahkan kebiasaan transaksi pribadi atau melayani umum utk mendapatkan profit.
🔴Referensikan ke banyak orang utk menggunakan PayTren agar mendapatkan fee marketing yg besar.
🔴Jika ingin bonus besar maka tugas anda adalah Memasyarakatkan PayTren dan mem-PayTren kan masyarakat. √ tidak ada target rekrut orang
√ tidak ada tutup point
√ tidak ada kewajiban stok brg
√ beli sekali berlaku seumur hidup
√ dapat diwariskan

Bismillahirrohmanirrohiim,
Assalamu'alaikum wr wb.. Peluang Bisnis PayTren Syariah Terpercaya..
Insha Allah Amanah, dan Bisa di Jalankan Oleh siapa saja dimana saja dan Kapan saja..! ✅ 1. #APA ITU #PAYTREN..?
PAYTREN adalah aplikasi untuk pembayaran online dan offline karya USTAD YUSUF MANSUR

Dgn Paytren Anda bisa transaksi melalui handphone sprt beli pulsa, beli token, beli tiket pesawat/kereta, bayar PDAM, listrik pasca bayar, BPJS, telkom, speedy, leasing, jual beli online, beli-beli, bayar2 dll. ✅ 2. APA #MANFAAT DARI PAYTREN..?
√ Tidak perlu keluar rumah ( hemat biaya,waktu,dan tenaga ).
√ Dapat cashback setiap transaksi.
√ Ada nilai sedekah dari setiap transaksi
√ Dapat peluang mendapatkan komisi/bonus dan juga reward dari PAYTREN dengan cara menjalankan bisnisnya.
√ bergabung dgn komunitas yg positif,agamis dan mendapat pengetahuan agama dari USTAD YUSUF MANSUR sbgai pemilik prusahaan. ✅ #Bagaimana cara menjadi mitra PayTren..?
Yaitu dengan cara download aplikasi PayTren nya lalu Belikan Lisensi nya. 🔴 #Mitra Pebisnis + #Pengguna : Harga lisensi paling murah 350 rb (menu transaksi all payment). ✅ #Bagaimana cara mendapatkan uang di PayTren ?
Ada dua cara :👇👇👇
🔴 Uang #KECIL, melayani pembayaran : listrik, leasing, bpjs, telpon, speedy, jual tiket pesawat dll. Anda dapat profit dr selisih harga jual & kulakan.
🔴 Uang #BESAR, ikut menjual lisensi aplikasi PayTren ke banyak orang dg aneka fee marketing.
Ya itu.. Ada komisi sponsor
Ada komisi Leaders
Ada komisi pengembangan
Ada komisi generasi
Ada cashback komunitas
Ada Reward.💵
✅Jual LISENSI aplikasi PayTren agar semua orang bisa bayar2, beli2, pulsa, listrik, bpjs, dll, cukup pake hp nya sendiri. ✅ #Cara kerja PayTren..?
🔴Gunakan aplikasi utk memindahkan kebiasaan transaksi pribadi atau melayani umum utk mendapatkan profit.
🔴Referensikan ke banyak orang utk menggunakan PayTren agar mendapatkan fee marketing yg besar.
🔴Jika ingin bonus besar maka tugas anda adalah Memasyarakatkan PayTren dan mem-PayTren kan masyarakat. √ tidak ada target rekrut orang
√ tidak ada tutup point
√ tidak ada kewajiban stok brg
√ beli sekali berlaku seumur hidup
√ dapat diwariskan
√ bisa digunakan baik dal

SALE SET FLAWLESS !!!! Harga asal
- meglio di tutti mask - rm150.00 promo rm100
- empollando soap - rm80.00 promo rm50

Sale bermula 13 okt hingga 30 okt↩

So cepat beli!!! Ira tergerak hati nak buat sale lepas dapat feedback yang best macam ni!!!!!
Tangan putih sebelah 😅

#pengguna setia empollando mehh cepat2× grab😍😍😍 www.wasap.my/601132677956
#gslallegiant #andarequestsayacari

Dari uang yang hanya di anggap receh, dari situlah PayTren membantu perekonomian Rakyat Indonesia, dengan membagi-bagikan hasil dari kuntungan transaksi ke semua mitra PayTren diseluruh dunia,,, Mari kita bangun kembali perekonomian kita dengan salah satu pintunya (jalannya) melalui PayTren,

Pastikan kamu sudah menjadi bagiannya

Info WA 085732322188

#paytrenbisnisjamaah #berkah #untuk #semua #pengguna nya
#bisa #untuk #bisnissampingan #bisnismahasiswa #bisnisonline #dan #banyak #lagi #keuntungan #lainnya

kunciran 1 palang GTO sudah terpasang,, #jasamarga #jlo #tol #kunciran #1 #dinas shif 3 #biar #pengguna #jalan #kgak #ada #alasan #lagi


Salah satu yang menarik dari materi ini adalah fakta yang diungkap langsung oleh CEO PayTren
.
"WELCOME TO THE FUTURE"
.
Segera buka aplikasi PayTren Academy-mu, selesaikan materinya, dapatkan Poin Academy-mu •Kami Sangat Beda Dengan Yang Lain•

#BelajarItuKEREN #tonight #eat #pray #learning #dragonballsuper #gokuultrainstinct #dbs #future #cool #goku #oktober #bahagia #promo #aplikasi #untuk #semua #pengguna #smartphone

Peluang Bisnis PayTren Terpercaya. Insya Allah Amanah, dan Bisa di Jalankan Oleh siapa saja dimana saja dan Kapan saja.!
✅ 1. #APA ITU #PAYTREN ?
PAYTREN adalah aplikasi untuk pembayaran online dan offline karya USTAD YUSUF MANSUR
Dgn Paytren Anda bisa transaksi melalui handphone sprt beli pulsa, beli token, beli tiket pesawat/kereta, bayar PDAM, listrik pasca bayar, BPJS, telkom, speedy, leasing, jual beli online, beli-beli, bayar2 dll.
✅ 2. APA #MANFAAT DARI PAYTREN ?
√ Tidak perlu keluar rumah ( hemat biaya,waktu,dan tenaga ).
√ Dapat cashback setiap transaksi.
√ Ada nilai sedekah dari setiap transaksi
√ Dapat peluang mendapatkan komisi/bonus dan juga reward dari PAYTREN dengan cara menjalankan bisnisnya.
√ bergabung dgn komunitas yg positif,agamis dan mendapat pengetahuan agama dari USTAD YUSUF MANSUR sbgai pemilik prusahaan.
#Bagaimana cara menjadi mitra PayTren ?
Yaitu dengan cara download aplikasi PayTren nya lalu Belikan Lisensi nya. 🔴 #Mitra Pebisnis + #Pengguna : Harga lisensi paling murah 350 rb (menu transaksi all payment).
#Bagaimana cara mendapatkan uang di PayTren ?
Ada dua cara :👇👇👇
🔴 Uang #KECIL, melayani pembayaran : listrik, leasing, bpjs, telpon, speedy, jual tiket pesawat dll. Anda dapat profit dr selisih harga jual & kulakan.
🔴 Uang #BESAR, ikut menjual lisensi aplikasi PayTren ke banyak orang dg aneka fee marketing.
Ya itu.. Ada komisi sponsor
Ada komisi Leaders
Ada komisi pengembangan
Ada komisi generasi
Ada cashback komunitas
Ada Reward.💵
✅Jual LISENSI aplikasi PayTren agar semua orang bisa bayar2, beli2, pulsa, listrik, bpjs, dll, cukup pake hp nya sendiri. ✅ #Cara kerja PayTren ?
🔴Gunakan aplikasi utk memindahkan kebiasaan transaksi pribadi atau melayani umum utk mendapatkan profit.
🔴Referensikan ke banyak orang utk menggunakan PayTren agar mendapatkan fee marketing yg besar.
🔴Jika ingin bonus besar maka tugas anda adalah Memasyarakatkan PayTren dan mem-PayTren kan masyarakat.
√ tidak ada target rekrut orang
√ tidak ada tutup point
√ tidak ada kewajiban stok brg
√ beli sekali berlaku seumur hidup
√ dapat diwariskan
√ bisa digunakan baik dalam negeri maupun diluar negeri

More info
WA: 0822-1484-3019

Most Popular Instagram Hashtags