#pengguna

4774 posts

TOP POSTS

Tatapan nanar, pasrah udh lebih 30 menit angkot blum jalan #nasib #pengguna #setia #angkutanumum ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

Live@MHI TV3.
"isu Syarikat Pajakan Kenderaan Menipu"
Bersama Dato' Nadzim Johan (Ketua Aktivis PPIM) dan Yusuf Azmi (Pengarah UTK PPIM)
#utkppim #yusufazmi #pengguna

wow...Testimoni pengguna produk herlysa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Terima kasih kerana menggunakan produk herlysa...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Pengguna setia

Assalamulaikum.. goodmorning ๐Ÿ˜š

Muka kembang bersama Beautyspells hohoho.. jom jom ke booth kinabalu bundle fest.. bole dapat kan beautyspells skincare & beautyspells lotion ๐Ÿ˜

#iambeautyspells
#pengguna
#agentkotakinabalusabah

" e Pengguna " memang pengguna pun, pengguna untuk selfie
#under #jke #psmza #pengguna

Geng jual aiskrim ๐Ÿ˜‚
#harikokustp #kerjaya #pengguna #homemade

Sama comeyyy tauuu, I PHONE ROSE GOLD dengan PEMENANG BERTUAH LUCKY DRAW APRIL 2017 ni.

Wah alhamdulillah kali ini juga #PENGGUNA WD SENDIRI yang bertuah memiliki IPHONE ROSE GOLD ini. BUKAN di kalangan pengedar kami.

Tahniah buat pemenang I PHONE SE ROSE GOLD BERNILAI RM 1949 iaitu adik manis dari Tampin N.Sembilan, Rashidah Omar.

BERTUAHH betul kan? BELI UNIT WD BERNILAI RM95 dapat memiliki I PHONES E BERNILAI RM1949.

Dapat jugak cecantik cecomell dengan WD.yay!

Credit to : Founder Adleesya Beauty
(Nad Adleesya)

MOST RECENT

Lagi testimoni pengguna Platinum Oil Synthetic Gold 10w40.. Ya, mmg betul 15 000 KM mileage next service..
Harga sgt ekonomi RM138(4liter)..
.
Boleh DM atau whatsapp
0185900897
0196316639
#platinumoil #platinumoilinside #platinumoilsetapak #platinumoilkualalumpur #platinumoilmalaysia #setapak #setiawangsa #wangsamaju #gombak #ampang #selayang #kepong #sentul #mrr2 #petrolpump #batucaves #sayajual #kata #pengguna #minyakpelincir #zft #eo #bazarpaknil #malaysian #klangvalley #malaysia

.
Setiap orang pasti takk sukaa masalah #jerawat niee kan, Dahh lah tumbuh yer bertubi tubi . Sehingga tiada kawasan yang kosong lagi . Haa siap dia bawakk geng berkampung dekat pipi kita niee ha . Rasa malu menebal . Tambah dengan gatal merenyam renyamm . Adoii stresss oi
.
Bila pegang kulit wajah ni terasa kasarnya, Sakit bengkak, bernanahh. Namun tak sesakit hati yang menanggung dek kerana mulut puaka orang sekeliling
.
Jangan runsing sayunkkk... Ada penawarnya.InshaAllah telah terbukti dengan ribuan testimoni pengguna WD yang mempunyai masalah kulit wajah berjerawat.
.
Ini adalah salah satu #BUKTI #TESTIMONI dari #PENGGUNA kami sendiri yang telah menggunakan WD sebagai penawar kepada masalah kulit wajah berjerawat yang telah di alaminya. Alhamdulillah , Kami gembira melihat anda gembira.
.
Jejomss apa di tunggu lagi PROMOSI JIMAT sempena Anniversary Adleesya Beauty masih menanti . Jimatt banyakk oo Rm20 tu saiyunkk . Bukan sikit tuw FREE postage + FREE gift lagi
.
WA ๐Ÿ“ฒ 018-3515056
.
.
#jerawatbatu #jerawatpasir #bekasjerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #masalahhormon #hormontakstabil #gangguanhormon

Ceramah Kempen Kesedaran Kecekapan Tenaga Peringkat Kebangsaan di SK All Saints', Kamunting, Perak
#SwitchOffWhenNotUsing
#pengguna #FOMCA #switch #penggunabijak #2017 #hpm2017

thankyou kerana percayakan FDWHITE๐Ÿ’• Uolls bila lagi ? Taknak ke kulit putih gebu pinkish dari atas sampai bawah๐Ÿ™ˆ Siapa nak order boleh pm cepat2 yerr โ€ผ๏ธ Hanya bermodalkan RM50.00 shjโ™ฅ๏ธ
#Pengguna setia fdwhite

11. Knowledge Graph yang dikenalkan oleh @google mengubah kreasi dalam menciptakan konten.
Knowledge Graph akan kita jelaskan selanjutnya yaaa, #staytune
12. Konten interaktif mengubah pendekatan menjadi lebih dalam dan proaktif.
Pemanfaatan visual media seperti kita ini membawa pendekatan lebih baik dalam hal pemahaman pengguna, betul kan? Semoga bisa mendominasi #newsfeed di #timeline yaaa
#knowledgegraph #tren #konten #marketing #kreasi #cipta #interaktif #pendekatan #pengguna #mendominasi #brand #worldbrand #nanoprivate #LMS #localgoglobal

11. Knowledge Graph yang dikenalkan oleh @google mengubah kreasi dalam menciptakan konten.
Knowledge Graph akan kita jelaskan selanjutnya yaaa, #staytune
12. Konten interaktif mengubah pendekatan menjadi lebih dalam dan proaktif.
Pemanfaatan visual media seperti kita ini membawa pendekatan lebih baik dalam hal pemahaman pengguna, betul kan? Semoga bisa mendominasi #newsfeed di #timeline yaaa
#knowledgegraph #tren #konten #marketing #kreasi #cipta #interaktif #pendekatan #pengguna #mendominasi #brand #worldbrand #nanoprivate #LMS #localgoglobal

Jurnal Asia | Ist
LEPAS PASKIBRAKA. Para pengurus yayasan didampigi Kepala SMA WR Supratman 1 saat melepas tim paskibraka diiringi marching band dan drumband pada lomba gerak jalan memeriahkan HUT ke 72 Kemerdekaan RI.

http://www.jurnalasia.com/edukasi/wr-supratman-peringati-hut-ke-72-kemerdekaan-ri-tanamkan-cinta-tanah-air-di-kalangan-pelajar/

Berita Lebih Lanjut Kunjungi www.Jurnalasia.com

Anda Juga Bisa Memasang Iklan Untuk Mempromosikan Produk, Bisnis/Usaha Anda dll.
#Harianjurnalasia #Jurnalasia #Informasi #Berita #Koran #Media #MediaCetak #Medan #Sumut #SumateraUtara #Nasional #Indonesia #Lepas #Paskibra #Pengguna #Kepala #SMA #Paskibraka #MarchingBand #Drumband #Lomba #GerakJalan #HUT #Kemerdekaan #RI #RepublikIndonesia

Banyak feedback kesan sampingan yg kita terima. Antaranya perut yg buncit semakin kempis, selulit & stretchmark semakin pudar, seluar semakin longgar, masalah sakit lutut pulih, dan byk lagi kesan2nya. .
Lotion hanya utk kegunaan luaran je ye. Selamat utk kegunaan seisi keluarga bermula dari kanak2 hingga org dewAsa terutama warga emas. .
harga insyaAllah berbaloi sangat dgn fungsi dan kebaikan produk yg berbagai.
.
#whatsapp0123721443
#feedback #pengguna
#kitateamhebatsc
#LosyenIbuBerpantang
#SlimTanpaUbat
#KempisPerutCzer
#losyensejuk
#secretcorrea #losyenmultifungsi
#losyen
#kurus
#kurusselepasbersalin
#produkkurusmalaysia
#terapiinstagram #ajimaura
#ig_sokongan #sayajual
#malaysianig
#malaysiainstashop
#kurustips

wow...Testimoni pengguna produk herlysa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Terima kasih kerana menggunakan produk herlysa...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Pengguna setia

Ceramah Kempen Kesedaran Kecekapan Tenaga Peringkat Kebangsaan di SMK Simpang, Taiping, Perak
#SwitchOffWhenNotUsing
#pengguna #FOMCA #switch #penggunabijak #2017 #hpm2017

Katalog baru model terbaru dan terlaris minggu ini ๐Ÿ˜

Untuk informasi harga detail produk dan pemesanan silahkan inbox atau hub CS kami ya kak ๐Ÿ˜‰
Call/WA 085859640619
Atau Chat WA otomatis klik http://bit.ly/2tsWEtE
Terimakasih ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ™
#jakarta #bogor #tangerang #banten #bandung #malang #perhiasan #jalanjalan #rekreasi #refresh #pantai #adventures #luarnegeri #pengguna #facebook #belanja #onlineshop #shopee #shopper #kecantikan #skincare #jilbab #kerudung #batik #yogyakarta #yogya #hebat #artis

Katalog baru model terbaru dan terlaris minggu ini ๐Ÿ˜

Untuk informasi harga detail produk dan pemesanan silahkan inbox atau hub CS kami ya kak ๐Ÿ˜‰
Call/WA 085859640619
Atau Chat WA otomatis klik http://bit.ly/2tsWEtE
Terimakasih ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ™
#jakarta #bogor #tangerang #banten #bandung #malang #perhiasan #jalanjalan #rekreasi #refresh #pantai #adventures #luarnegeri #pengguna #facebook #belanja #onlineshop #shopee #shopper

Most Popular Instagram Hashtags