#pengguna

4696 posts

TOP POSTS

#BISNIS #CERDAS #INDONESIA

Tidak bisa dipungkiri bahwa #TRANSAKSI merupakan DARAH perekonomian, karena manusia tak akan pernah lepas dari =membeli dan #membayar.
TAHUKAH ANDA?
Mengapa dunia #Perbankan mengajak Nasabahnya untuk meningkatkan Transaksi? Bahkan dengan iming" hadiah mobil, rumah dll.

Mengapa juga Perusahaan Frenchise Besar #Minimarket berjejaring terjun di bisnis transaksi juga?
Ketika Anda #belanja pasti ada SOP wajib dari Pelayannya untuk menawarkan Pulsa, dan Pembayaran lainnya. Benarkan?

Bahkan Toko Online terkenalpun yg basicnya =jualan barang ikut terjun dan menawarkan pulsa dan pembayaran #Online lainya.

Ternyata ada perputaran Uang yang sangat #BESAR di bisnis ini yang menjadi Tren baru untuk #Indonesia dan #dunia. Dan ini menjadi perebutan pasar di Indonesia. Gurihnya bisnis Payment selama ini dinikmati oleh para =KAPITALIS. Konglomerat yang untungnya masuk kepada mereka bahkan sebagian besar dimiliki oleh #ASING.

Apa yang kita dapatkan sebagai konsumenya, jika kita isi #pulsa atau melakukan #pembayaran melalui jasa loket/bank/minimarket?? Seumur hidup kita transaksi loh!
Tidak mendapatkan #keuntungan sepeserpun, hanya mendapat 2M (makasih mas, makasih mba)

Oleh karena itu Ustadz Yusuf Mansur mendirikan PT Veritra Sentosa Internasional (TRENI) dengan Produk PayTren yang bisa dinikmati semua lapisan masyarakat untuk bisa menjadi #Pengguna sekaligus #Pebisnis dan digunakan bersama dengan Konsep =Berjamaah untuk meningkatkan #Kesejahtraan #masyarakat.

#PayTren membagi semua keuntungan kepada semua mitra yg terlibat dalam bentuk #CASHBACK dan nett profit perusahaan disedekahkan.
Bisa dibayangkan donk kalau kita kecipratan dari Ratusan Trilliun dari Fee transaksi.

BAGAIMANA CARANYA?
Cukup #mengalihkan semua pembayaran rutin bulanan kita lewat PayTren kita sudah mendapatkan #KEMUDAHAN, berhemat, otomatis #sedekah dan potensi pembagian #fee transaksi, jutaan, puluhan bahkan ratusan juta per bulannya, Tergantung kerja keras masing-masing.

Live@MHI TV3.
"isu Syarikat Pajakan Kenderaan Menipu"
Bersama Dato' Nadzim Johan (Ketua Aktivis PPIM) dan Yusuf Azmi (Pengarah UTK PPIM)
#utkppim #yusufazmi #pengguna

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

" e Pengguna " memang pengguna pun, pengguna untuk selfie
#under #jke #psmza #pengguna

Apa tengok-tengok?
#mafia #pengguna
#kpdnkk #hitamputih

Assalamulaikum.. goodmorning 😚

Muka kembang bersama Beautyspells hohoho.. jom jom ke booth kinabalu bundle fest.. bole dapat kan beautyspells skincare & beautyspells lotion 😍

#iambeautyspells
#pengguna
#agentkotakinabalusabah

Tatapan nanar, pasrah udh lebih 30 menit angkot blum jalan #nasib #pengguna #setia #angkutanumum πŸ˜…πŸ˜…

Jom kita saksikan apa kata #Pengguna kami selepas mengguna Krim Kecantikkan Women Desiree
.
Kalau uols dengar mesti ternganga tauuu sebab bermacam perubahan yang beliau rasai.
.
Dari kulit muka hingga ke aset wanita.Haaaa apa lagi jommm kita tengok video dibawah😍

MOST RECENT

πŸ”ΉWA 0175656053πŸ”Ή
.
Sedihnya rasaa, kulit wajah makin teruk!.
.
Terbayang makcik makcik sepupu sepapat dok tanya kenapa kulit muka jadi macam ni. Kalau lah dorang tahu betapa sakitnya hati ni, betapa luluhnya hatiku ini bila setiap orang bertanyakan kenapa?.
.
Bila pegang kulit wajah ni terasa kasarnya, Sakit bengkak, bernanahh. Namun tak sesakit hati ku yang menanggung dek hinaan mulut orang.
.
Kalau lah ada rakan rakan anda yang mengalami kulit wajah berjerawat seperti ii, selalu mengelak kalau nak selpiii, malah kalau ada sepupu sepapat anda yang anda masalah seperti ini. Beritahulah mereka. Ada penawarnya pada kami. InshaAllah telah terbukti dengan ribun testimoni pengguna WD yang mempunyai masalah kulit wajah berjerawat.
.
Bukan yang sekadar adik adik jerawat, tok nenenk moyang jerawat pon insyaAllah kita boleh halau diorang jauh jauh dari kulit muka. Kalau diorang beri peluang untuk merawat masalah kulit wajah yang bermasalah tu.
.
Ini adalah salah satu #BUKTI #TESTIMONI dari #PENGGUNA kami sendiri yang telah menggunakan WD sebagai penawar kepada masalah kulit wajah berjerawat yang telah di alaminya. Alhamdulillah , kami gembira melihat anda gembira ❀️. HARGA PROMO? ADA!! .
RM75/unit . Jom dapatkan sekarang 😍 .

Kita pakai, kita jual πŸ€—
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

Ratusan #pengguna masker spirulina sdh merasakan khasiatnya.

Spirulina terbukti bantu masalah kulitmu seperti #jerawat #flek #komedo #kusam

Dan masker spirulina baik juga sebagai #perawatan sehari2mu.

Atau juga bisa kontak utk konsultasi ke CS Admin kami di πŸƒ WA 087764352758
πŸ‚ @LINE: http://bit.ly/Rumahspirulina (@hxz5978m) πŸ’» PIN BBM: PIN BB: D92571EE @maskerspirulina.web

SeTahunKantorPusatPayTren

Alhamdulillaaah,
Setahun sudah tak terasa, 21 Juli 2016 kantor pusat PayTren diresmikian di Bandung oleh Ustadz Yusuf Mansur dan jajaran manajemen, dari yg dulunya hanya 3 ruko, saat ini menjadi 6 ruko, tanpa hutang/riba

Alhamdulillaaah,
Kurang lebih 960 ribu mitra/user tercatat pada tanggal 21 Juli 2016, dan di kantor baru inilah kita tembus 1 juta mitra/user dimana saat ini, setahun kemudian, 21 Juli 2017 total mitra/user kita sudah mencapai 1.480.306 yg berarti selama menempati kantor baru telah melahirkan kurang lebih 520 ribu mitra/user baru

Alhamdulillaaah,
Berkat harapan dan doa dari seluruh pihak baik mitra, non mitra, manajemen, non manajemen, pihak terkait maupun tidak terkait, dengan ijin dan ridho dari Allah SWT saat ini PayTren semakin banyak fiturnya dan menjadi bagian dari perusahaan Nasional di bidang Teknologi Finansial

Semoga Allah SWT selalu menjaga kita semua dari berbagai hal yg membuat kita terlena atau lalai untuk bersyukur
Semoga kerberkahan selalu melekat kepada kita semua, sekarang dan selamanya

Aamiin YRA

Bandung, 21 Juli 2017
Manajemen

PokokNyaPAYTRENinAJA

PayTren Office,
PT Veritra Sentosa Internasional
The Suites Office Park, Blok E5 – E7, Jl. Soekarno Hatta No. 693, Bandung
Telp. +62 22 73515100 (Office Hour)
Layanan Pengaduan +62 811210788 (24 Hour)
.
.
Thanks to
Repost Pak @hari.prabowo Ustadz H. @yusufmansurnew .
.
Kamu kapan pakai Paytren?
Aktivasi dan bimbingan

WA: 0895-2420-8606
Mitra Resmi PayTren
Salam sukses berjamaah
wassalamu'alaikum
#video
#keren
#inovasi
#inspirasi
#fintech
#untuk
#indonesia
#menuju
#1milyar
#pengguna

Hehe.. my favorite ever.. tengok dah ilang pun tulisan dia tu.. maknanya.. ni. BOtol ke 3 dah tau.. nak masuk 4 botol pun..sayang betul... sayang nak tukar brand lain.. tu tinggal sikit jew lagi.. korang boleh try and fill sendiri best ke tak this hermosa cleansing water.. -
HERMOSA CLEANSING WATER (RP : RM45)
Bahan-bahan:
β€’ Water
β€’ Aloe barbadensis (Aloe) gel
β€’ Chamomillia recutita matriacaria (chamomile)
β€’ Flower extract decyl glucoside
β€’ Coco betaine
β€’ Citric acid
Kebaikan Hermosa Cleansing Water
β€’ Boleh merawat jerawat dan menghilangkan kesan jerawat
β€’ Merawat kulit berminyak
β€’ Membersihkan mudak dari kotoran/ make up (walaupun waterproof make up)
β€’ Melembutkan kulit wajah
β€’ Mencerahkan kulit
β€’ Mengurangkan WHITEHEAD/BLACKHEAD
β€’ Boleh digunakan untuk mencuci alatan make up
β€’ Bersaiz kecil & ringan. Mudah dibawa kemana-mana saja
-
www.wasap.my/60193170424/hermosa
-
#bazaarpaknil #igshopmalaysia #pengguna #jalanraya #hanturaya #vascocam #rakyatmalaysia #instadaily #followback #pomeranian #puppy #family #thx #loveofmylife #fashionblogger #instagram #sonya55 #utp #fibt #utpians #lightroom #sony #photography #sports #photographer #ig_malaysia #handmade #customised #unique #hairclips

MENJADI ANAK USTADZ YUSUF MANSYUR (OWNER PAYTREN) ITU TAKDIR.

Tapi.... Menjadi pejuang/pebisnis paytren itu pilihannya.
Subhanallah walaupun seorang anak ownernya dia bertekad serius jalanin paytrennya tidak hanya sebagai pengguna saja.
Buktinya dia upgrade ke paket TITTANIUM (Paket buat yg serius jalanin paytrennya). Yang belum gabung di paytren silahkan inbox ya.

Chat WA : 08128848959
Lebih cepat lebih baik.
Paytren itu positif.
Salam sukses berjamaah.

#bisnis.ust.yusufmansur
#bisnis.wirdamansur
#pengguna
#pebisnis
#paket basic
#paket titanium
#sukses berjama ah
#pokonya paytrenin aja

#BISNIS #CERDAS #INDONESIA

Tidak bisa dipungkiri bahwa #TRANSAKSI merupakan DARAH perekonomian, karena manusia tak akan pernah lepas dari =membeli dan #membayar.
TAHUKAH ANDA?
Mengapa dunia #Perbankan mengajak Nasabahnya untuk meningkatkan Transaksi? Bahkan dengan iming" hadiah mobil, rumah dll.

Mengapa juga Perusahaan Frenchise Besar #Minimarket berjejaring terjun di bisnis transaksi juga?
Ketika Anda #belanja pasti ada SOP wajib dari Pelayannya untuk menawarkan Pulsa, dan Pembayaran lainnya. Benarkan?

Bahkan Toko Online terkenalpun yg basicnya =jualan barang ikut terjun dan menawarkan pulsa dan pembayaran #Online lainya.

Ternyata ada perputaran Uang yang sangat #BESAR di bisnis ini yang menjadi Tren baru untuk #Indonesia dan #dunia. Dan ini menjadi perebutan pasar di Indonesia. Gurihnya bisnis Payment selama ini dinikmati oleh para =KAPITALIS. Konglomerat yang untungnya masuk kepada mereka bahkan sebagian besar dimiliki oleh #ASING.

Apa yang kita dapatkan sebagai konsumenya, jika kita isi #pulsa atau melakukan #pembayaran melalui jasa loket/bank/minimarket?? Seumur hidup kita transaksi loh!
Tidak mendapatkan #keuntungan sepeserpun, hanya mendapat 2M (makasih mas, makasih mba)

Oleh karena itu Ustadz Yusuf Mansur mendirikan PT Veritra Sentosa Internasional (TRENI) dengan Produk PayTren yang bisa dinikmati semua lapisan masyarakat untuk bisa menjadi #Pengguna sekaligus #Pebisnis dan digunakan bersama dengan Konsep =Berjamaah untuk meningkatkan #Kesejahtraan #masyarakat.

#PayTren membagi semua keuntungan kepada semua mitra yg terlibat dalam bentuk #CASHBACK dan nett profit perusahaan disedekahkan.
Bisa dibayangkan donk kalau kita kecipratan dari Ratusan Trilliun dari Fee transaksi.

BAGAIMANA CARANYA?
Cukup #mengalihkan semua pembayaran rutin bulanan kita lewat PayTren kita sudah mendapatkan #KEMUDAHAN, berhemat, otomatis #sedekah dan potensi pembagian #fee transaksi, jutaan, puluhan bahkan ratusan juta per bulannya, Tergantung kerja keras masing-masing.

Ceramah Kepenggunaan Kempen Kesedaran Kecekapan Tenaga Peringkat Kebangsaan (SWITCH) di SK Sg Pasir Kechil, Sg. Petani, Kedah
#SWITCH #HPM2017 #FOMCA #pengguna #sekolah

πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿbuah hati mama ..
#pengguna tegar EKW skin care...

Ini adalah insentif ONEXOX bayar kepada #PENGGUNA yang #SYORKAN simkad #ONEXOX kepada #RAKAN2 lain. πŸ‘‰ 6% daripada jumlah topup mereka PENGGUNA tu akan dapat setiap bulan (topup @ tunai)
πŸ‘‰ TAK PERLU maintain setiap bulan
πŸ‘‰ TAK PERLU daftar jadi pengedar pun.
πŸ‘‰ TAK PERLU simpan simkad
πŸ‘‰ HANYA PERLU jadi pengguna yang peramah sahaja πŸ˜€

Anda GUNA & AJAK kawan2 pun GUNA. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Pengedar Sah ONEXOX
Nasran
DYSD2044
KLIK LINK SEKARANG
http://simjimatonexox.wasap.my/

#onexox
#onexoxsimkad
#onexoxkl
#onexoxkualapilah
#onexoxkuantan
#onexoxkualaterengganu
#onexoxkualakangsar
#simkadrm10
#sayajual
#sayajualsimkad
#universitisultanazlanshah
#kualakangsar

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

Kepada semua yang berminat untuk membeli sambil menyumbang kepada kami . kami buka tempahan kepada semua barang akan di hantar selewatnya dalam masa 7 hari bekerja..Marilah semua pengguna membeli sambil menyumbang.

Sila berhubung dengan kami di talian hotline 0137886666 / 0199130000 untuk membuat tempahan.

Sila Buat Pembayaran Melalui Akaun
Risk Group Management&Consultancy
562674223986
Maybank
Sila Hantar Slip Bukti Pembayaran Kepada hotline number 0137886666 / 0199130000

Selepas bayaran di buat sila sms / whatsapp dan sertakan slip bayaran sebagai bukti pembayaran dan berikan maklumat lengkap
1. Nama penuh
2.Size baju/ patern baju
3. Nombor Telefon
4. Alamat penuh
SERTAI PENDAFTARAN KEAHLIAN UTK SECARA ONLINE SEKARANG DI:

KLIK DISINI: https://biroutkppim.onpay.my/order/form/1

Hanya yang terkini daripada SEMBOYAN1MALAYSIA (YOUTUBE CHANNEL) .Sila subcribe kami di You Tube πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/YI6OaD79saw

Biro Unit Tindakan Khas PPIM
(Risk Group Management & Consultancy)
(002375581-T)
Email: utkppim@yahoo.com

UNIT TINDAKAN KHAS PPIM
Alamat: 33D-04-4 Comersial Unit Villa Puteri, Jalan Tun Ismail 50480, Kuala Lumpur
Office: 03 4050 4454
Hotline: 019 913 0000 / 013 788 6666
Blog: www.utkppim.blogspot.com
Instagram: www.instagram.com/utk.ppim
Instagram Yusuf Azmi: http://instagram.com/yusuf_azmi_utkppim
Facebook: fb.com/utkhasppim
fb.com/yusufazmiPPIM

#semboyan1malaysia #utkppim #pengguna #viralmalaysia #adil

#PENGAKUAN #PENGGUNA
Alhamdulillah Mohammad Adam Hakimi Bin Saidi telah sembuh dari #penyakit #kulit yg dideritai nya selama 6thn, selepas ia mengambil #CELLMAXX selama 04hari dan diteruskan nya hingga sekarang 1sachets sehari.

SeTahunKantorPusatPayTren

Alhamdulillaaah,
Setahun sudah tak terasa, 21 Juli 2016 kantor pusat PayTren diresmikian di Bandung oleh Ustadz Yusuf Mansur dan jajaran manajemen, dari yg dulunya hanya 3 ruko, saat ini menjadi 6 ruko, tanpa hutang/riba

Alhamdulillaaah,
Kurang lebih 960 ribu mitra/user tercatat pada tanggal 21 Juli 2016, dan di kantor baru inilah kita tembus 1 juta mitra/user dimana saat ini, setahun kemudian, 21 Juli 2017 total mitra/user kita sudah mencapai 1.480.306 yg berarti selama menempati kantor baru telah melahirkan kurang lebih 520 ribu mitra/user baru

Alhamdulillaaah,
Berkat harapan dan doa dari seluruh pihak baik mitra, non mitra, manajemen, non manajemen, pihak terkait maupun tidak terkait, dengan ijin dan ridho dari Allah SWT saat ini PayTren semakin banyak fiturnya dan menjadi bagian dari perusahaan Nasional di bidang Teknologi Finansial

Semoga Allah SWT selalu menjaga kita semua dari berbagai hal yg membuat kita terlena atau lalai untuk bersyukur
Semoga kerberkahan selalu melekat kepada kita semua, sekarang dan selamanya

Aamiin YRA

Bandung, 21 Juli 2017
Manajemen

PokokNyaPAYTRENinAJA

PayTren Office,
PT Veritra Sentosa Internasional
The Suites Office Park, Blok E5 – E7, Jl. Soekarno Hatta No. 693, Bandung
Telp. +62 22 73515100 (Office Hour)
Layanan Pengaduan +62 811210788 (24 Hour)
.
.
Thanks to
Repost Pak @hari.prabowo Ustadz H. @yusufmansurnew .
.
Kamu kapan pakai Paytren?
Aktivasi dan bimbingan

Wa / telegram :
083895136100 aripin
Mitra Resmi PayTren
Salam sukses berjamaah
wassalamu'alaikum
#video
#keren
#inovasi
#inspirasi
#fintech
#untuk
#indonesia
#menuju
#1milyar
#pengguna

READY STOCK!
.
ARGAN OIL FOR HAIR & SKIN
by ManniQueenofbeauty
.
βœ” Boleh digunakan untuk makeup
βœ” Boleh digunakan sebagai moisturizer
βœ” Boleh digunakan sebagai serum rambut
βœ” Boleh digunakan sebagai makeup remover
.
Wowwww ❗❗❗
Satu brand boleh digunakan dari hujung rambut hingga hujung kaki πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Jimat uollssss......
.
ManniQueen Argan Oil Elixir telah menjadi viral kerana????
.
πŸ“ŒMERESAP DGN PANTAS TANPA KESAN BERMINYAK!
πŸ“ŒTIADA KESAN MELEKIT LANGSUNG!!!
πŸ“ŒBAUNYA YG SGT WANGI!!!
πŸ“ŒTEKSTUR YG PEKAT DARI ARGAN OIL LAIN!!!
.
------------------------------------------
Selain tu, MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR ni
.
🌱 FORMULA DARI JEPUN TAPI 100% BUATAN MALAYSIA.
🌿 DAH DAPAT KELULUSAN KKM (NOT161101641K).
🌱 SGT TINGGI DGN KANDUNGAN VITAMIN C & E DAN OMEGA 6 & 9.
🌿 BOLEH DIGUNAKAN PADA KULIT (MUKA & BADAN) SERTA RAMBUT BUKAN SETAKAT UTK MAKEUP JE TAU πŸ˜‰
.
------------------------------------------
Mcm mana, best kan?
Wajib cuba ManniQueen Argan Oil Elixir ni tau❗
.
Murah tau kalau banding dgn yang lain πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
NAK DAPATKAN ARGAN OIL ELIXIR YANG BEST NI? .
.
πŸ“² FAST RESPON DIRECT WHATSAPP 019-3880402
.
.
#MANNIQUEENARGANOIL #makeup #EffaBeautyCentre #TerlajakLaris #Pengguna #Testimoni #MuaMalaysia #arganoil

READY STOCK!
.
ARGAN OIL FOR HAIR & SKIN
by ManniQueenofbeauty
.
βœ” Boleh digunakan untuk makeup
βœ” Boleh digunakan sebagai moisturizer
βœ” Boleh digunakan sebagai serum rambut
βœ” Boleh digunakan sebagai makeup remover
.
Wowwww ❗❗❗
Satu brand boleh digunakan dari hujung rambut hingga hujung kaki πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Jimat uollssss......
.
ManniQueen Argan Oil Elixir telah menjadi viral kerana????
.
πŸ“ŒMERESAP DGN PANTAS TANPA KESAN BERMINYAK!
πŸ“ŒTIADA KESAN MELEKIT LANGSUNG!!!
πŸ“ŒBAUNYA YG SGT WANGI!!!
πŸ“ŒTEKSTUR YG PEKAT DARI ARGAN OIL LAIN!!!
.
------------------------------------------
Selain tu, MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR ni
.
🌱 FORMULA DARI JEPUN TAPI 100% BUATAN MALAYSIA.
🌿 DAH DAPAT KELULUSAN KKM (NOT161101641K).
🌱 SGT TINGGI DGN KANDUNGAN VITAMIN C & E DAN OMEGA 6 & 9.
🌿 BOLEH DIGUNAKAN PADA KULIT (MUKA & BADAN) SERTA RAMBUT BUKAN SETAKAT UTK MAKEUP JE TAU πŸ˜‰
.
------------------------------------------
Mcm mana, best kan?
Wajib cuba ManniQueen Argan Oil Elixir ni tau❗
.
Murah tau kalau banding dgn yang lain πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
NAK DAPATKAN ARGAN OIL ELIXIR YANG BEST NI? .
.
πŸ“² FAST RESPON DIRECT WHATSAPP 019-3880402
.
.
#MANNIQUEENARGANOIL #makeup #EffaBeautyCentre #TerlajakLaris #Pengguna #Testimoni #MuaMalaysia #arganoil

Most Popular Instagram Hashtags