#pengeranbiru

MOST RECENT

.
Rindu lawakan mang @iam_ess , sok ngabayangkeun ezze bauman essien, maen bareng, pasti cucok maung. Hanjakal kuota pemaen asing beakeun yes, tapi doa terbaik kami jang mang essien~ mugi sehat dilembur batur, kami rindu, doakan kami juara taun ayeuna nya mang πŸ™
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @shellanugraha
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

Senyum mang @ndouaselezechiel mulai enakeun, senyum garing tea ning. Mugi teu nyombong sanajan topskor, tuluy lumpat 90 menit! Sok mang bebaskeun, jongjongkeun~ ulah hilap nyangu, bilih salatri~
πŸ…πŸ―πŸ…
.
.
.
.
πŸ“·@univ1933
Follow akun @majalah_persib
.
.
.
.
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Gaspol gaspol gaspol, muatan tos pinuh bah! Waktosna tancap gas~ momentum keur alus, Mugi manggih komposisi ngeunaheun. Yu bah manfaat trend positip, hasil rusuh dimalang, ngajadikeun tim leuwih solid~ mangrang gede kawani, sikat poin naik kepuncak. Kalem bah kami always ditukangeun mere sumanget~
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Abah kami mah jagoan, luka kamari mah ibarat ngankakoet! Tingali geus mijah deui ungkat angkat galon, strong keneh sanajan kolot. Yu sib bangkit deui, nyetak angka dikandang. Lupakeun mental rusuh supporter malang. Waktosna ngudag persipura dipuncak~ kalem weh kakara opat laga, masi bisa keneh berjaya.
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Terpeleset akan berujung tijengkang~ mungkin admin arema kudu apal arti "terpeleset". Mun bener terpeleset lukana pasti didaerah tukang, mun digigir kieu~ geus moal mungkin meureun! Logika sederhana~ mun ia labuh kahareup oge, meureun sekitaran tarang luka! Ieu digigir hey~

Jeung hiji deui, kami pilih aremania karrna korbanya ratusan? Ieu lain bencana alam koplok~ tapi pedah supporter maneh oge! Mun pemaen maneh diserang ku supporter sorangan? Atawa supporter diserang ku supporter? Berarti aya nusalah ditim maneh! Mun diserang kupulisi, nya wajar dasaria anarkis! Klarifikasi kok gak enakeun~ hmft, hampura kami fokus next match! Benahi weh sorangan, jeung bayar cicilan denda ulah hilap!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Terpeleset akan berujung tijengkang~ mungkin admin arema kudu apal arti "terpeleset". Mun bener terpeleset lukana pasti didaerah tukang, mun digigir kieu~ geus moal mungkin meureun! Logika sederhana~ mun ia labuh kahareup oge, meureun sekitaran tarang luka! Ieu digigir hey~

Jeung hiji deui, kami pilih aremania karrna korbanya ratusan? Ieu lain bencana alam koplok~ tapi pedah supporter maneh oge! Mun pemaen maneh diserang ku supporter sorangan? Atawa supporter diserang ku supporter? Berarti aya nusalah ditim maneh! Mun diserang kupulisi, nya wajar dasaria anarkis! Klarifikasi kok gak enakeun~ hmft, hampura kami fokus next match! Benahi weh sorangan, jeung bayar cicilan denda ulah hilap!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Senyum mang @ndouaselezechiel mulai enakeun, senyum garing tea ning. Mugi teu nyombong sanajan topskor, tuluy lumpat 90 menit! Sok mang bebaskeun, jongjongkeun~ ulah hilap nyangu, bilih salatri~
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @persib_official
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

Tong dibaleslah, geus bales kukarya. Mun kita anarkis oge saruana jeung manehna, geus kieu weh, tuluy kreatif, support ku otak sanes ku otot. Sanajan geuleuh nempo manehna, keun welah sieta, doakeun sinah cageur! Geura berobat jalan~ kalem weh aya babalesna kubatur, kita mah nonton weh kalakuan manehna nukampungan!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing @univ1933
jepret by: πŸ“· @google
------------------------------1933------------------------------
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

Sementawis King EZE topskor, opat gul sudah dalam opat pertandingan. Moment alus, tren positip, mugi enakeun nepika ujung. Fokus weh mang @ndouaselezechiel jang tim, top skor mah bonus. Nupenting mah kebersamaan, kekompakan, tik tak jeung 10 pemaen nulaen. Sok mang, mugo moncer nepika akhir musim
.
.
πŸ“·: @chiegeanzt
πŸ“: @univ1933 .
.
#univ1933 #chiegeanzt #padulianjing #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #pengeranbiru

.
Ngomong "AH" weh dosa komo babaledogan geus puguh doraka. Tong diconto nugorengna, tetep wajib ngahormatan kolot~ kasaha wae ini mah, teu disepakbola wae. Sanajan aya weh keheul kesel nyeri hate atawa rudet. Doa kolot leuwih bahaya katimbang budak ngora, matak tong ngalawan~ bilih dikutuk jadi sandal capit sabeulah! Dipake teu bisa, dibikeun kabatur era, dikukut eweuh guna. πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @persib_official
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Sementawis topskor, opat gul sudah dalam opat pertandingan. Moment alus, tren positip, mugi enakeun nepika ujung. Fokus weh mang @ndouaselezechiel jang tim, top skor mah bonus. Nupenting mah kebersamaan, kekompakan, tik tak jeung 10 pemaen nulaen. Sok mang, mugo moncer nepika akhir musim...
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @liputan6
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Sarua brewok, sarua kapten, sarua disiplin, sarua garang, sarua arateul nempona hayang nyukuran~ sarua tatoan pinuh! Loba saruana ieu mah, mang bojan @bojanmali jeung @danielele_derossi , nungabedakeun ngan sponsor jersey! Nuhiji polosan, nuhiji deui pinuh jiga dek hajatan. Lupakan hasil malang, fokus pertandingan kapayun!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @yogypriansyah06 + @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Terlepas kisruh dimalang, duet 10 + 99 mulai menunjukan hasil positip. Tik tak kedua pemaen mulai jalan! Mang jon @jonibauman buka ruang, king aliando @ndouaselezechiel ngantosan dipayun. Geus rada nyetel ieu mah, tinggal nungguan hasil weh~ perkara lini tukang nukabobolan, maklum weh kakara manggih komposisi anyar. Bari jeung loba budak ngora, keun meh ngasah pangalaman. Next match borneo fc, sikaattttt!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @persib_official
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Tong dibaleslah, geus bales kukarya. Mun kita anarkis oge saruana jeung manehna, geus kieu weh, tuluy kreatif, support ku otak sanes ku otot. Sanajan geuleuh nempo manehna, keun welah sieta, doakeun sinah cageur! Geura berobat jalan~ kalem weh aya babalesna kubatur, kita mah nonton weh kalakuan manehna nukampungan!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
RUSUH RUSUH RUSUH GENGS, AKU IKUTAN RUSUH!

KUNAON A?

geura geura berobat sateh, lain milu rusuh!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
RUSUH RUSUH RUSUH GENGS, AKU IKUTAN RUSUH!

KUNAON A?

geura geura berobat sateh, lain milu rusuh!
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Ayo saksikan parabot fc, sagala parabot hadir ditengah lapang. Kulkas, lomari, tv berwarna, sandal, kolor, cangcut, hingga binatang piaraan aya. Jeung bintang tamu artis ibukota nunyieun maneh makin anarkis. Caranya gampang, cukup ikut andil babaledogan~ tuluy lulumpatan milu dinu lapang! Usahakan ulah katewak kupulisi, meh leuwih rame~ kumaha? Mudahkan~ ulah hilap nomer antrian, engke diundi jiga doorprice, siapa nu piomongeun etalah pemenangnyaaaa! Anarkis mah haratisss...
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

.
Ayo saksikan parabot fc, sagala parabot hadir ditengah lapang. Kulkas, lomari, tv berwarna, sandal, kolor, cangcut, hingga binatang piaraan aya. Jeung bintang tamu artis ibukota nunyieun maneh makin anarkis. Caranya gampang, cukup ikut andil babaledogan~ tuluy lulumpatan milu dinu lapang! Usahakan ulah katewak kupulisi, meh leuwih rame~ kumaha? Mudahkan~ ulah hilap nomer antrian, engke diundi jiga doorprice, siapa nu piomongeun etalah pemenangnyaaaa! Anarkis mah haratisss...
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

LIGA D R A M AπŸ‘Ž πŸ‘‰ Colek @pssi__fai
#Repost @padulianjing (@get_repost)
・・・
.
Omat ieu getih maung, teu sieun kajeun digebukan. Ngerakeun goblok, posisi oge "seri" can eleh. Komo mun eleh, beak eta lapang kubarudak didinya. Naha sateh? Loba hutang? Loba pikiran? Aral? Dieu hiji hiji mun wani~ geleuh anjir! Maen dibandung weh raramah, naha sia rarusuh! Cing adil pssi, usut tah nepika kapok! Kajeun tong ditontonlah samusim...
πŸ…πŸ―πŸ…
--------------------------*PERSIB*--------------------------
Γ—
supported by: @padulianjing
jepret by: πŸ“· @google
"eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !"
[ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna πŸ™
Γ—
------------------------------1933------------------------------
.
- N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S -
#univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah

Most Popular Instagram Hashtags