[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pengedarshakleekotakinabalu

MOST RECENT

Pencarian Bisnes Patner 🌸
..
💰Tidak perlu modal ribu²
💰Tidak perlu buat pinjaman
💰Layak fight FREE TRIP setiap tahun
💰Bonus cash 2-6 angka
💰Car bonus setiap bulan
💰Coaching percuma online/offline
💰Group supportive terbesar
💰Beribu testimoni Shaklee Effect
💰Produk ada LANDMARK STUDY
💰Semua produk berasaskan tumbuhan
💰Produk diuji klinikal
💰Setiap pembelian ; MEMBER PRICE
💰Part time jon di rumah sahaja
..
Hanya perlu daftar RM68.90
..
Berminat ? Whatsapp :
@0143719339
@0143719339
..
Atau DM :
@jacqueline_jaumin
@jacqueline_jaumin
..
#pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekk #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleekepayan #pengedarshakleeputatan #pengedarshakleetelupid #pengedarshakleetambunan #pengedarshaklee #pengedarshakleetamparuli #ejenshakleekk #ejenshakleeranau #ejendiperlukandiseluruhmalaysia #ejendiperlukan #shakleelover #shakleeeffects #shakleekk #shakleesabah #sayamakansayajual #sayajual #kundasang #ranau #kkcitybazaar #sabahpreloved #bazarpaknil #instashopping #igshop #onlineshoppingmalaysia #sideincomehalal #sumandakkecik

First try dkt my baby yesyaa mmg suda fall in love..wangian dia sedap, jimat pakai sampai skg belum abis lagi..masuk bulan kedua sda..Sapu tu massage oil pun buat c baby selesa tido lena..
.
Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.
.
Terdiri daripada Gentle Wash, Soothing Lotion & Massage Oil.
.
Diformulakan tanpa ✖️ Paraben
✖️ 1,4 - dioxan
✖️ Natrium lauril Sulfat (SLS)
✖️ Warna tiruan atau wangian
✖️ Phthalates
✖️ Bisphenol-A (BPA)
✖️ Formaldehid
.
Antara feedback cust psl shakleebaby..😍
.
📲0145728092
.
#MasterMindGroup
#PolluxFamily
#PolluxBiz
#polluxinsta #ibjan
#Teambonusgemuk
#ShakleeSabah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#ums
#sandakan #tawau #sabahonlineshop
#baazaronline #baazarpaknil #readystokshakleesabah #readystokshaklee #shakleemalaysia #shakleecybercity #shakleewismamuis #kkcity #katakatamotivasi #pregnant #ikhtiarhamil #kekalbertenaga #sembelit #kulitsihat #kulitcantik #setkulitbaby #babycomel #kulitbabysihat

Anda ada maslah jeragat?
Jom amalkn Set jeragat shaklee, insyallah jeragat akan berkurangan.. Set ini juga bagus utk stabilkan hormon, sihatkan kulit & tingkatkan tahap kesihatan.. Info lanjut Klik link 👇🏻 http://SueAnna.wasap.my
Atau
Sue ~ 01125353733

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang!! Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
By Bus/Teksi - Seluruh Sabah
COD - KK/Penampang/Area Berdekatan

#sue_01125353733 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Izzteam #Polluxbiz #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #IBJan #polluxInsta

Siapa suka smoothie?

Pernah cuba smoothie Vivix?

Kalau belum pernah mari kita pelbagaikan cara menikmati Vivix.

Selama ni kita minum gitu ja kan so hari ni kita buat smoothie 😋

Resepi ada pada gambar so hari ni anda boleh cuba buat.

Selain untuk awet muda,sangat banyak khasiat Vivix ni pada kesihatan kita.

Resveratrol dalam Vivix bantu repair sel-sel kita yang rosak dan hasilkan sel-sel baru yang sihat.

So lepas ni jangan terkejut anda muda 25 tahun dari umur sebenar 😍

Hanya orang yang pernah consume Vivix saja yang tahu kebaikannya.

Bagi yang belum pernah cuba Vivix anda kena cuba.

Lepas ni boleh lah bersmoothie Vivix hari-hari 😋

Hanya RM503.50 sebotol untuk kesihatan menyeluruh dan kulit pinkish tanpa make-up😍

Mari roger kak lind sekarang!👇
http://lindamisz.wasap.my

#IBJan
#PolluxInsta
#PolluxBiz
#PolluxFamily
#Vivix_LindaMisz
#TeamBonusGemuk
#RyReG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#ShakleeBrunei
#BazaarPakNil
#ctdk
#Fattzura
#hilmanyong
#AlvinChong123
#awaksukasayatak
#emmamaembong

PELBAGAI MANFAAT MINYAK IKAN OMEGA UNTUK KESIHATAN ORANG DEWASA.
.
👉🏻 Membantu mengurangkan sakit pada sendi.
.
👉🏻 Kurangkan sakit akibat gout
.
👉🏻 Membantu mengekalkan bacaan tekanan darah normal.
.
👉🏻 Membantu mengurangkan kadar kolestrol jahat.
.
👉🏻 Mengurangkan risiko penyumbatan salur darah.
.
👉🏻 Jaga kesihatan jantung
.
👉🏻 Mengurangkan simptom alergik atau exzema.
.
Actually banyak lagi manfaat minyak ikan Omega so kalau nak tau lebih lanjut atau nak order OMEGA GUARD boleh klik link whatsapp saya di BIO.
.
#KotaKinabalu #Sabah #PolluxBiz #BazarPakNil #PengedarShakleeSabah #pengedarshakleekotakinabalu #ShakleeKK #shakleekotakinabalu #kkcity
#shakleepapar #sembulan #Megalong #VitaminCshaklee #donggongon #vitaminkulit
#Putatan #vivixshaklee #CoqTrol
#Promoshaklee #batukselsema
#ejenshaklee #OmegaGuard
#vitaminshaklee #kotakinabalu #psoriasis
#sakitjantung

Ini kali lah....adakah skincare yang boleh cakap kamu akan dapat hasil seperti 10 TAHUN LEBIH MUDA???? Nah!!!!terbukti okay dengan YOUTH SKINCARE 😍
.
Jangan dulu kamu terus boom ni statement...statement ni bukan dibuat-buat tanpa bukti okay...sebab ini skincare bukan sembarangan...huhaiiiiiii
.
SKIN AGE INDEX TEST telah di jalankan oleh Pakar Kulit (Skin Expert) ke atas mereka yang ingin menggunakan YOUTH SKINCARE ini so pemerhatian telah dibuat sebelum dan selepas menggunakan YOUTH SKINCARE...
.
Test Indeks Umur Kulit (Skin Age Index) ni mengukur penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal fakta, antaranya ialah :
.
- kedut muka
- tekstur kulit
- saiz liang pori
- hiperpigmentasi
- tona kulit
- seri wajah
- keanjalan
- kendur (sagging)
.
Test ini dikelaskan mengikut umur mereka contohnya20 tahun, 30 tahun, 40 tahun dan seterusnya..
.
Selepas satu tempoh penggunaan YOUTH SKINCARE, 2/3 dari kulit mereka nampak lebih muda 10 tahun okay 😱 yang 50-an tu nampak macam 40-an..yang 40-an tu nampak macam 30-an...walaweiiiiiii!!!!!!!! 😍😍😍
.
Sebab itu la ini jadi tag line YOUTH SKINCARE :
"A Decade of Aging Erased" & "2/3 shifted their skin age to a younger decafe"
.
Ianya memang terbukti secara klinikal...bukan main cipta-cipta saja ya tu tag line..
.
Makin la kabak-kabak jantung ku ini ingin memiliki mu wahai YOUTH SKINCARE 😍😘

Kamu tau ka apa definisi "CINTA PANDANG PERTAMA"?? Cinta pandang pertama ini sering menjadi daya tarikan dan dipercayai memiliki kuasa tersendiri..begitu la kali pertama aku jatuh cinta pandang pertama dgn produk skincare terbaru dari Shaklee ni 😍
.
Aku belum pernah cuba produk ni..tp produk ni mmg mempunyai satu aura dan tarikannya tersendiri..bahkan dengan tag line nya sahaja sdh buat aku tertarik 😍 .
In sha Allah produk skincare ni akan launching pada bulan MARCH 2018..jadi korang jgn lepaskan peluang utk sendiri merasa keberkesanan produk ni..
.
I is super excited sudah ni 😍
.
Sebarang pertanyaan/order :
💁🏻 Miela Carmiela
📲 http://lentikbymielacarmiela.wasap.my/

ESP - Soy Protein Isolate Powder
.
Memberi tenaga berterusan, berasaskan Protein tumbuhan
.
Kelebihan ESP shaklee
🌷Dibekalkan dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana sebuk soya yang tidak bersifat keasidan.
🌷Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
🌷Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
🌷Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjaljan kulit/ awet muda kerana protein penting untuk kulit
🌷Meransang regenerasi kulit dan otot mengurangkan kedutan
🌷Memberi ron warna kulit yg sekata
🌷Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
🌷Protein yg lengkap ( mengandungi 9 asid amino yg penting untuk fungsi badan)
🌷Rendah lemak dan tanpa kolesterol
🌷Diperkata dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🌷Membantu mengurangkan risiko kanser
🌷Bertindak sebagai antioksidan
🌷Menguatkan sistem imun tubuh
🌷Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
🌷Memelihara kesihatan jantung
🌷Membaiki pigmentasi
🌷Pembekal tenaga
🌷Baik untuk hormon
🌷Membantu pembentukan sel-sel baru
🌷Membantu menyembuhkan gastrik
🌷Mempercepatkan penyembuhan luka selepas pembedahan
🌷Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
🌷Memudarkan parut 🌷Kecantikan kulit dan rambut
.
📲0145728092

#MasterMindGroup
#PolluxFamily
#PolluxBiz
#polluxinsta #ibjan
#Teambonusgemuk
#ShakleeSabah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#ums
#sandakan #tawau #sabahonlineshop
#baazaronline #baazarpaknil #readystokshakleesabah #readystokshaklee #shakleemalaysia #shakleecybercity #shakleewismamuis #kkcity #katakatamotivasi #pregnant #ikhtiarhamil #kekalbertenaga #sembelit #kulitsihat #kulitcantik

Polyganum Cuspidatum @ dikenali sebagai Knotweed Jepun merupakan sumber komersial resveratrol.

Ahli Sains telah banyak melakukan ujian berkaitan khasiat resveratrol yang terdapat dalam Polyganum Cuspidatum ini.

Hasil dari ujian yang dijalankan mendapati ia dapat membantu melambatkan proses penuaan, membantu mengawal paras kolesterol, membantu menstabilkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet & membantu dalam mengurangkan berat badan.

Selain itu, Polyganum Cuspidatum juga mengandungi Vitamin A, Vitamin C, Flavanoid, Potassium, Zinc & Manganese.

Bukan mudah tau nak cari Polyganum Cuspidatum ni tapi Shaklee sudah bagi dalam 1 botol bersama 3 lagi ramuan hebat lain dalam 1 botol Vivix.
Best kan...... Mahu cuba Vivix?

Roger kak lind ya 👇

http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBJan
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#UmiM2M
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#ShakleeBrunei
#BazaarPakNil
#Sabah
#ctdk
#fattzura
#hilmanyong
#AlvinChong123
#awaksukasayatak

Vivix bukan saja utk kesihatan malah ia jgak boleh selesaikan Masalah gugur rambut.. Masalah rambut bukan sja di hadapi olh kaum wanita slps bersalin malah kaum lelaki/golongan remaja dan sesiapa sja pun akn menghadapi masalah ni.. Wlupn anda suda berkali2 tukar shampoo tetapi masih lagi gugur rambut sehingga rambut semakin nipis atau hampir botaķ?

Jgn risau, shaklee ada penyelesaiannya..tapi bagaimana? Bekesan ke?

Jom kita amalkn vivix..vivix bukan la ubat tetapi sejenis suplemen tau.. Bagaimana vivix membantu menyelesaikan masalah Rambut Gugur? ● Vivix terbukti dpt membantu melindungi DNA drpd terus rosak dan dalam masa yang sama membantu membaiki kerosakan tersebut. ● Vivix mampu membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yg membantu melambatkan penuaan terus pd tahap sel ● Vivix mampu menggalakkan biogenenis (penghasilan baru) organel ini bagi memastikan penghasilan tenaga sentiasa mencukupi spt yg diperlukan olh sel. ● Ramuan vivix yg mengandungi 10 kali ganda resveratrol sngat membantu melambatkan pembentukan protein AGE

Hebat kan..so sesiapa yg mengamalkan vivix bukan setakat kulit wajah menjadi tegang, halus dan gebu malah ia juga dpt membantu mengatasi masalah rambut gugur spt testimoni di bwh.. Klik link 👇🏻 http://SueAnna.wasap.my
Atau
Sue ~ 01125353733

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang!! Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
By Bus/Teksi - Seluruh Sabah
COD - KK/Penampang/Area Berdekatan

#sue_01125353733 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Izzteam #Polluxbiz #vivix_sueanna #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #IBJan #PolluxInsta

Assalamua'laikum.. Good AM.. Ba gud news to all Mommies haha.. Naaah ada suda haha. Tapi baru prototaip. Harga nya ni mesti meletup kan.
Ba.. Kedai #shaklee is open ya. Free delivery dari #tuaran sampai #kotakinabalu . Area #sandakan , #telupid , #tawau , #kundasang , #sindumin , #sipitang , kita pakai bas aja ya. Area lain kita pos aja.
0143643214
#shakleeuitmsabah
#shakleetuaran
#pengedarshakleetuaran
#pengedarshakleekotakinabalu
#pengedarshakleekinarut
#pengedarshakleetawau
#pengedarshakleelahaddatu
#pengedarshakleekepayan
#pengedarshakleeputatan
#uitmsabah
#shakleebrunei
#pengedarshakleebrunei

Anda ada maslah period tidak teratur?
Malas makan pil atau suplemen bentuk tablet?

Jgn risau, anda boleh amalkn vivix utk selesaikan msalah period tidak teratur.. Hanya 1 sudu teh sehari, insyallah period anda akn teratur, malah kulit muka juga akn bertmbh glowing tau.. Info lanjut Klik link 👇🏻 http://SueAnna.wasap.my
Atau
Sue ~ 01125353733

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang!! Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
By Bus/Teksi - Seluruh Sabah
COD - KK/Penampang/Area Berdekatan

#sue_01125353733 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Izzteam #Polluxbiz #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #vivix_sueanna

Antara manfaat Omega Guard adalah kepada ibu hamil.
.
Khasiat daripada Omega Guard ialah :-
1. Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
2. Membantu perkembangan memori janin.
3. DHA yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee, merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin.
4. Bagi ibu pula, ia membantu tahap kolesterol dalam badan ibu.
5. Omega Guard juga membantu ibu mengawal berat badan berlebihan secara semulajadi.
6. Ibu yang mengamalkan omega juga akan mendapati imun tubuh bertambah baik dan ibu-ibu jarang dijangkiti penyakit, demam dan selesema.
.
Untuk makluman ibu hamil boleh mula mengambil Omega Guard ini sebaik sahaja kandungan memasuki trismester 2. Dan sebotol Omega Guard ini tahan selama 3 bulan.Berbaloi bukan? 😍 Sebotol berharga RM144.
.
📲0145728092

#MasterMindGroup
#PolluxFamily
#PolluxBiz
#polluxinsta #ibjan
#Teambonusgemuk
#ShakleeSabah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#ums
#sandakan #tawau #sabahonlineshop
#baazaronline #baazarpaknil #readystokshakleesabah #readystokshaklee #shakleemalaysia #shakleecybercity #shakleewismamuis #kkcity #katakatamotivasi #pregnant #ikhtiarhamil #kekalbertenaga #sembelit #kulitsihat #kulitcantik

tangan merekah? sensetif? siapa begini?

Hand Dish Wash Shaklee.

Tangkas mencuci minyak, lembut pada tangan.

Hanya perlu beberapa titisan sahaja, dapat menanggalkan minyak yg melekat pd pinggan mangkuk anda.

Keunikan Shaklee:- .
Selamat .
👉Tidak bertoksik
👉Hipoalergenik
👉Tanpa klorin
👉Lembut pada tangan anda
👉pH seimbang
👉Tiada bahan kimia berbahaya

Berkesan
👉Amat berkesan menanggalkan minyak
👉Rumusan pekat : hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
👉Buih sabun yang tahan lebih lama

Mesra Alam
👉Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
👉Mudah biorosot
👉Tanpa fosfat
👉Tanpa bahan pewarna
👉Bungkusan yang boleh dikitar semula
👉Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Kegunaan yang pelbagai. Jimat 📲0145728092

#MasterMindGroup
#PolluxFamily
#PolluxBiz
#polluxinsta #ibjan
#Teambonusgemuk
#ShakleeSabah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#ums
#sandakan #tawau #sabahonlineshop
#baazaronline #baazarpaknil #readystokshakleesabah #readystokshaklee #shakleemalaysia #shakleecybercity #shakleewismamuis #kkcity #katakatamotivasi #pregnant #ikhtiarhamil #kekalbertenaga #sembelit #kulitsihat #kulitcantik

Pencarian Bisnes Patner 🌸
..
💰Tidak perlu modal ribu²
💰Tidak perlu buat pinjaman
💰Layak fight FREE TRIP setiap tahun
💰Bonus cash 2-6 angka
💰Car bonus setiap bulan
💰Coaching percuma online/offline
💰Group supportive terbesar
💰Beribu testimoni Shaklee Effect
💰Produk ada LANDMARK STUDY
💰Semua produk berasaskan tumbuhan
💰Produk diuji klinikal
💰Setiap pembelian ; MEMBER PRICE
💰Part time jon di rumah sahaja
..
Hanya perlu daftar RM68.90
..
Berminat ? Whatsapp :
@0143719339
@0143719339
..
Atau DM :
@jacqueline_jaumin
@jacqueline_jaumin
..
#pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekk #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleekepayan #pengedarshakleeputatan #pengedarshakleetelupid #pengedarshakleetambunan #pengedarshaklee #pengedarshakleetamparuli #ejenshakleekk #ejenshakleeranau #ejendiperlukandiseluruhmalaysia #ejendiperlukan #shakleelover #shakleeeffects #shakleekk #shakleesabah #sayamakansayajual #sayajual #kundasang #ranau #kkcitybazaar #sabahpreloved #bazarpaknil #instashopping #igshop #onlineshoppingmalaysia #sideincomehalal #sumandakkecik

Recommend 👍👍 Alhamdulilah sejak amalkn Ostematrix sebelum tidor.. Sakit-sakit badan, susah nak tidor, kejang2 kaki, kebas2 kaki kini semakin berkurangan... Dan paling best badan rasa segar & cergas bila dah bangun pagi.. Dan satu lgi best, bangun2 sja terus tandas tu memanggil..so mknanya masalah sembelit tiada lagi.. Best kNnnnnn

Info lanjut Klik link 👇🏻 http://SueAnna.wasap.my
Atau
Sue ~ 01125353733

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang!! Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
By Bus/Teksi - Seluruh Sabah
COD - KK/Penampang/Area Berdekatan

#sue_01125353733 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Izzteam #Polluxbiz #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #IBJan #PolluxInsta

Bagaimana Vivix Shaklee membantu mengawal gula dalam darah?

Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan: ✔Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”) Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak.
Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen. ✔Mengawal kepekatan gula dalam darah

Dengan Vivix, polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis. ✔Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera

Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera. ✔Mencegah pembentukan protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan.
Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis.
Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan pembentukan protein AGE ini.

Seterusnya jaga pemakanan, bersenam dan amalkan vivix untuk mengawal gula dalam darah.

Hanya RM503.50 sebotol bukan saja untuk mengawal gula tapi untuk kesihatan keseluruhannya.

Apa tunggu lagi roger kak lind sekarang!
👇
http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBJan
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#BazaarPakNil
#Sabah
#hilmanyong
#AlvinChong123
#awaksukasayatak

CHICKEN POX VS SET KULIT SHAKLEE

Walaupun ambil masa yang agak lama tapi berbaloi dengan hasilnya.Cuma konsisten ambil ESP,VITAMIN C & VITAMIN E.

3 serangkai vitamin ini membantu 1.memperbaharui kulit
2.mencerahkan kulit
3.melembapkan kulit

Apa sahaja masalah kulit yang kamu ada,boleh ikhtiar dengan set kulit cantik shaklee.

ORDER SINI:EVELYN 0167085170

#Poluxbiz
#setkulitshaklee
#vitaminshaklee #vitaminEshaklee
#VitaminCshaklee #ESPshaklee
#pengedarshakleesabah
#pengedarshakleekotakinabalu

Most Popular Instagram Hashtags