#pengedarshakleekotakinabalu

MOST RECENT

MAK-MAK MAHU KEKAL BERTENAGA SEPANJANG CUTI SEKOLAH INI?

Cuti sekolah dah mula.Mak-mak turut happy sebab boleh bercuti sekejap dari rutin hari persekolahan yeahhh 💃🏻 Tapi jangan happy dulu sebab bila cuti sekolah anak akan berada 24 jam bersama anda 💆🏻‍♀️ Perlu multi-tasking ibarat sotong yang banyak tangan 😅

Selain B Complex si anti stress anda juga perlukan VIVIX si penjana tenaga!

Amalan sesudu Vivix setiap hari membantu kita untuk sentiasa bertenaga dan sihat.
Vivix ni bertindak dengan cara bagi tenaga pada sel,repair DNA sel kita dan juga kurangkan AGE protein dalam badan kita.

Sebab Vivix kaya dengan antioxidants.

Kandungan antioksidan yang sangat tinggi mampu memelihara dan memperbaharui sel-sel kita yang rosak.
Lebih banyak sel sihat maka kita akan rasa lebih sihat dan bertenaga.

Jom amalkan Vivix sesudu sehari untuk badan kekal cergas sepanjang seminggu cuti sekolah!

Pakej Vivix ni selain untuk tenaga ada extra bonus mak-mak iaitu awet muda 😍

Nak cuba Vivix?

Bulan ni promo Vivix Buy 6+1 & Twin Pack Vivix less 5%

Mau harga murah join lah Member.Beli Twin Pack Vivix pun sudah boleh dapat FREE Membership dan dapat cash bonus lagi bulan depan!

Roger kak lind ya👇
http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBB
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#cergas
#bertenaga
#awetmuda
#BazaarPakNil
#fattzura
#ctdk
#sitiaafiyah
#hilmanyong
#AlvinChong123
#emmamaembong
#awaksukasayatak

APAKAKAH 10 PETANDA ANDA PERLU DETOX??? STAY TUNED!!

Chewable Vitamin C Plus 😍😍😍

Chewable Vit C Plus is available now!!!😍😍😍

10 PETANDA BADAN PERLU DETOX;

1. CEPAT LETIH

KENAPA KENA MINUM VIVIX SEBELUM TIDUR?

Kajian menunjukkan bahawa antara jam 12 malam hingga 4 pagi,sel-sel diperbaharui & diperbaiki pada tahap maksimum.

Pada waktu ini lah sel-sel memerlukan nutrien yang paling banyak untuk memulihkan tekstur kulit.

Vivix kaya dengan antioksidan yang sangat penting untuk melambatkan tanda-tanda penuaan.

Minum lah sesudu Vivix sebelum tidur untuk kulit kekal remaja!

Mahu nampak awet muda? Jom lah amalkan Vivix 1 sudu sehari 😍

Bulan ni promo Vivix Buy 6+1 & Twin Pack Vivix less 5%

Mau harga murah join lah Member.Beli Twin Pack Vivix pun sudah boleh dapat FREE Membership dan dapat cash bonus lagi bulan depan!

Roger kak lind ya👇
http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBB
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#BazaarPakNil
#fattzura
#ctdk
#sitiaafiyah
#hilmanyong
#AlvinChong123
#emmamaembong
#awaksukasayatak

Hari ni saya meu belanja Testimoni Alfalfa yg tengah Promosii
Beli 3 Diskaun 5%

Info lanjut Klik link di bawah 👇
.
http://sueanna.wasap.my
.
📲 WhatsApp/call/sms : 011-25353733
🖥 PM FB : Sue Anna
📸 IG : sueanna_vits
🆔 ID : 1087087
Blog : sueannamuslin.com

Setiap pembelian SUPPLEMENT SHAKLEE dengan saya akan mendapat "FREE CONSULTATION" jadi jangan lepaskan peluang ini!! #PolluxBiz #Izzteamfounder #PengedarShakleeSabah #PengedarShakleeKotaKinabalu #Sihat #Cantik #Vivix_sueanna #ShakleeViral #ShakleeMalaysia #BazarOnline #SetSendiShaklee #YOUTHskincare_sueanna #SetkurusShaklee #SetAnemiaShaklee #PolluxFamily #shakleesabah #shakleebrunei #shaklee1b #shakleeums #shakleesarawak #shakleekeningau #sandakan #tawau #lahaddatu #penampang #kudat #beauty #jeragatpudat #jerawatkecut #sabahonlineshop

BERLAMBAK PRODUK YANG BERASASKAN ALFALFA DIPASARAN. APA KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE?

Shaklee Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s an.
Apa keistimewaan alfalfa jenama Shaklee berbanding yang lain ah?? Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin.

Dan yang bestnya Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

KEGUNAAN:
✔ Melegakan sakit sendi dan belakang.
✔ Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
✔ Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
✔ Baik untuk arthitis
✔ Bagus untuk elergi dan ekzema
✔ Merawat athma
✔ Mencuci usus bagi membuang toksik
✔ Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
✔ Meneutralkan asid dalam badan
✔ Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
✔ Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
✔ Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
✔ Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
✔ Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✔ Meningkatkan stamina seorang suami
✔ Melegakan sembelit
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Milk booster

Banyak kelebihan ALFALFA SHAKLEE ni kan 😍
Tidak hairan lah kenapa ia digelar sebagai RAJA SEGALA TUMBUHAN!

Mahu cuba Alfalfa Shaklee?

Bulan ni promo Alfalfa beli 3 botol dapat 5% diskaun.

Tidak kira beli botol kecil (330 biji) atau botol besar (700 biji). Jom grab raja segala tumbuhan ni sementara masih promosi!

Apa tunggu lagi roger kak lind sekarang!
👇
http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBB
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#PengedarShakleeBrunei
#BazaarPakNil
#Sabah
#awetmuda
#hilmanyong
#AlvinChong123
#awaksukasayatak2

SYUKUR BERJAYA HAMIL SELEPAS AMALKAN VIVIX 😍

VIVIX SHAKLEE 🍇Revolusi terbaru di dalam pemakanam polifenol dari Shaklee .
.🍇Mengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol .
🍇Polifenol adalah kumpulan fitokimoua yang mengandungi khasiat antioksidant dan sel anti-penuaan semulajadi.
🍇Bahan-bahan utamanya telah di uji secara klinikal dan ianya ekslusif untuk Shaklee

KHASIAT VIVIX:
.
💮Menggalakkan penuaan yang sihat.
💮Perlindungan anti-oksidan yang baik.
💮Bantu kurangkan risiko sakit jantung.
💮Sokong ketahanan sel dan baiki DNA.
💮Sokong fungsi kardiovaskular.
💮Bantu lebih cergas dan bertenaga.
💮Sokong kesihatan secara menyeluruh.
💮Menyokong kesihatan sendi.
💮Menyokong sistem imun . .

PROMOSI VIVIX BULAN OGOS SAHAJA
◾Beli 6 PERCUMA 1
◾Beli 2 DISKAUN 5%
Beli Vivix Masa PROMOSI anda akan dapat
- FREE MEMBERSHIP ! - FREE POSTAGE !
- CASH BACK !

Order di sini
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586

#VivixShaklee
#BerjayahamildengamVivixShaklee
#pengedarshakleekotakinabalu

SYUKUR BERJAYA HAMIL SELEPAS AMALKAN VIVIX 😍

VIVIX SHAKLEE 🍇Revolusi terbaru di dalam pemakanam polifenol dari Shaklee .
.🍇Mengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol .
🍇Polifenol adalah kumpulan fitokimoua yang mengandungi khasiat antioksidant dan sel anti-penuaan semulajadi.
🍇Bahan-bahan utamanya telah di uji secara klinikal dan ianya ekslusif untuk Shaklee

KHASIAT VIVIX:
.
💮Menggalakkan penuaan yang sihat.
💮Perlindungan anti-oksidan yang baik.
💮Bantu kurangkan risiko sakit jantung.
💮Sokong ketahanan sel dan baiki DNA.
💮Sokong fungsi kardiovaskular.
💮Bantu lebih cergas dan bertenaga.
💮Sokong kesihatan secara menyeluruh.
💮Menyokong kesihatan sendi.
💮Menyokong sistem imun . .

PROMOSI VIVIX BULAN OGOS SAHAJA
◾Beli 6 PERCUMA 1
◾Beli 2 DISKAUN 5%
Beli Vivix Masa PROMOSI anda akan dapat
- FREE MEMBERSHIP ! - FREE POSTAGE !
- CASH BACK !

Order di sini
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586

#VivixShaklee
#BerjayahamildengamVivixShaklee
#PengedarShakleekotakinabalu

SYUKUR BERJAYA HAMIL SELEPAS AMALKAN VIVIX 😍

VIVIX SHAKLEE 🍇Revolusi terbaru di dalam pemakanam polifenol dari Shaklee .
.🍇Mengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol .
🍇Polifenol adalah kumpulan fitokimoua yang mengandungi khasiat antioksidant dan sel anti-penuaan semulajadi.
🍇Bahan-bahan utamanya telah di uji secara klinikal dan ianya ekslusif untuk Shaklee

KHASIAT VIVIX:
.
💮Menggalakkan penuaan yang sihat.
💮Perlindungan anti-oksidan yang baik.
💮Bantu kurangkan risiko sakit jantung.
💮Sokong ketahanan sel dan baiki DNA.
💮Sokong fungsi kardiovaskular.
💮Bantu lebih cergas dan bertenaga.
💮Sokong kesihatan secara menyeluruh.
💮Menyokong kesihatan sendi.
💮Menyokong sistem imun . .

PROMOSI VIVIX BULAN OGOS SAHAJA
◾Beli 6 PERCUMA 1
◾Beli 2 DISKAUN 5%
Beli Vivix Masa PROMOSI anda akan dapat
- FREE MEMBERSHIP ! - FREE POSTAGE !
- CASH BACK !

Order di sini
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586
.👉 014.6946.586

#VivixShaklee
#BerjayahamildengamVivixShaklee
#PengedarShakleekotakinabalu

Assalamua'laikum.. Good Morning.. Bulan ni bulan promosi alfalfa tau.. so kalau anda ada masalah keputihan, uric asid berlebihan, jerawat, ingin bykkan air susu, tekanan darah, GOUT, dan banyak lagi, ni masa tuk grab tau.. www.wassap.my/60143643214

#shakleetuaran
#pengedarshakleetuaran
#pengedarshakleekotakinabalu
#pengedarshaklee
#sayajualshaklee
#keputihan
#senggugut

PALING MURAH DAN PALING BERKESAN!! SEMESTINYA VITAMIN C INI !! 😍 . . .

VITAMIN C TERBAIK !! . . .

Salah satu HOT SELLING PRODUCT iaitu VITAMIN C SUSTAINED RELEASE . . . . . . .
.
.
. Antara kelebihan Vitamin C
Shaklee yang tiada pada Vitamin C lain di pasaran ialah ianya bersifat sustained release bermaksud ianya dilepaskan secara perlahan lahan ke dalam darah. Bermaksud ia akan bertahan di dalam badan lebih lama berbanding vitamin c biasa.. . .

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release
.
.
.
🌸Mencerahkan kulit wajah .
🌸Membantu mengatasi JERAWAT .
🌸Memudarkan Parut Jerawat .
🌸Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
🌸Bagus untuk atasi SUNBURN .
🌸Menegangkan kulit wajah .
🌸Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan .
🌸Meningkatkan Kesuburan .
🌸Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit Dan banyak lagi.. . .

Dapatkan Vitamin C Sustained Release anda sekarang! . .

Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586 .

PALING MURAH DAN PALING BERKESAN!! SEMESTINYA VITAMIN C INI !! 😍 . . .

VITAMIN C TERBAIK !! . . .

Salah satu HOT SELLING PRODUCT iaitu VITAMIN C SUSTAINED RELEASE . . . . . . .
.
.
. Antara kelebihan Vitamin C
Shaklee yang tiada pada Vitamin C lain di pasaran ialah ianya bersifat sustained release bermaksud ianya dilepaskan secara perlahan lahan ke dalam darah. Bermaksud ia akan bertahan di dalam badan lebih lama berbanding vitamin c biasa.. . .

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release
.
.
.
🌸Mencerahkan kulit wajah .
🌸Membantu mengatasi JERAWAT .
🌸Memudarkan Parut Jerawat .
🌸Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
🌸Bagus untuk atasi SUNBURN .
🌸Menegangkan kulit wajah .
🌸Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan .
🌸Meningkatkan Kesuburan .
🌸Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit Dan banyak lagi.. . .

Dapatkan Vitamin C Sustained Release anda sekarang! . .

Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586 .

PALING MURAH DAN PALING BERKESAN!! SEMESTINYA VITAMIN C INI !! 😍 . . .

VITAMIN C TERBAIK !! . . .

Salah satu HOT SELLING PRODUCT iaitu VITAMIN C SUSTAINED RELEASE . . . . . . .
.
.
. Antara kelebihan Vitamin C
Shaklee yang tiada pada Vitamin C lain di pasaran ialah ianya bersifat sustained release bermaksud ianya dilepaskan secara perlahan lahan ke dalam darah. Bermaksud ia akan bertahan di dalam badan lebih lama berbanding vitamin c biasa.. . .

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release
.
.
.
🌸Mencerahkan kulit wajah .
🌸Membantu mengatasi JERAWAT .
🌸Memudarkan Parut Jerawat .
🌸Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
🌸Bagus untuk atasi SUNBURN .
🌸Menegangkan kulit wajah .
🌸Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan .
🌸Meningkatkan Kesuburan .
🌸Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit Dan banyak lagi.. . .

Dapatkan Vitamin C Sustained Release anda sekarang! . .

Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586
Order 👉 0146946586
#Vitamincshaklee #PengedarShakleesabab

Bagaimana VIVIX berfungsi?

Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.
Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.
Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.
Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Bulan ni promo Vivix Buy 6+1 & Twin Pack Vivix less 5%

Mau harga murah join lah Member.Beli Twin Pack Vivix pun sudah boleh dapat FREE Membership dan dapat cash bonus lagi bulan depan!

Roger kak lind ya👇
http://lindamisz.wasap.my

#Vivix_LindaMisz
#IBB
#PolluxBiz
#PolluxInsta
#TeamBonusGemuk
#RYREG
#PengedarShakleeKepayan
#PengedarShakleeKepayanRumahMurah
#PengedarShakleeKotaKinabalu
#PengedarShakleeSabah
#PengedarShakleeSarawak
#BazaarPakNil
#fattzura
#ctdk
#sitiaafiyah
#hilmanyong
#AlvinChong123
#awaksukasayatak

Wow artis pun pilih suplemen shaklee utk kesihatan ibu dan bayi semasa hamil.. APA YANG BEST DGN SET IBU HAMIL SHAKLEE INI

1. Vita-lea • Multivitamin lengkap yang mengandungi zat besi
• Dapat mengelakkan komplikasi kandungan
• Dapat mengekalkan hb darah yang normal

2. ESP
• ESP dpt menguatkan rahim, beri tenaga serta mencantikkan kulit bayi & ibu

3. OMega • DHA & EPA dalam omega boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi dan melicinkan salur darah serta mengawal obesiti semasa hamil

4. OSTEMATRIX
• Dapat menggelakkn sembelit, mengimbangi tekanan darah, sakit pinggang dan tidor yang lena.
• Kalsium yang tinggi juga dpt menguatkan tulanh dan gigi ibu & bayi

5. B-Complex (Asid Folik)
• B-complex shaklee mengandungi asid folix yang dpt melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang
• Dapat mengurangkan stress, menghalang ibu dari risiko kanser & strok

6. VITAMIN C
• Mengurangkan risiko terkena demam dan seleama
• Meningkatkan tahap sistem imunisasi
• Mengurangkan pengumpulan gula dlm sel badan utk elak kerosakan pd sel mata, buah pinggang dan sistem urat saraf kita

Info lanjut Klik link di bawah 👇
.
http://sueanna.wasap.my
.
📲 WhatsApp/call/sms : 011-25353733
🖥 PM FB : Sue Anna
📸 IG : sueanna_vits
🆔 ID : 1087087
Blog : sueannamuslin.com

Setiap pembelian SUPPLEMENT SHAKLEE dengan saya akan mendapat "FREE CONSULTATION" jadi jangan lepaskan peluang ini!! #PolluxBiz #Izzteamfounder #PengedarShakleeSabah #PengedarShakleeKotaKinabalu #Sihat #Cantik #Vivix_sueanna #ShakleeViral #ShakleeMalaysia #BazarOnline #SetSendiShaklee #YOUTHskincare_sueanna #SetkurusShaklee #SetAnemiaShaklee #PolluxFamily #shakleesabah #shakleebrunei #shaklee1b #shakleeums #shakleesarawak #shakleekeningau #sandakan #tawau #lahaddatu #penampang #kudat #beauty #jeragatpudat #jerawatkecut #sabahonlineshop

Promosi Bulan ini 🎉 .. Dapatkan Vivix atau Alfalfa dengan harga lebih murah bulan ini !!! ada 17hari lagi !! 😰😰😰 📌 KEBAIKAN ALFALFA 📌
- Bertindak seperti kacip fatimah yang mengetatkan miss V.
- Merawat masalah keputihan.
- Milkbooster ( Membanyakkan susu ibu )
- Membuang angin dari badan.
- Bayi yang menyusu dengan ibu yang consume alfalfa kurang mendapat kembung perut.
- Membuang toksin dari badan.
- Mengurangkan sakit sendi.
- Menganjalkan payudara.
- Melegakan keradangan resdung dan alergik. 📌 Kebaikan Vivix 📌
- Mengandungi bahan yg istimewa seperti anggur muscadine,lobak ungu, polygonum cuspidatum dan elderberry yg berfungsi 👇
- Melambatkan proses penuaan (Awet muda)
- Bertindak sehingga keperingkat sel bagi melindungi sel daripada radikal bebas.
- Melindungi dan meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.
- Mencegah,mengecutkan dan merawat sel kanser.
- Mengurangkan keradangan Gout.
- Menurunkan kolesterol.
- Menurunkan paras gula dalam darah.
- Menurunkan tekanan darah tinggi.
- Membuang angin dari badan.
- Meningkatkan kesihatan yang menyeluruh.
- Menjaga kesihatan usus dan pencernaan.

Tingkatkan kesihatan kita dan keluarga dengan Vivix atau Rawat dalaman wanita dengan Alfalfa 💕
Mau dapatkan promosi bulan ini hubungi saya atau terus whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan ⇩ ⇨019.589.4496
http://www.wasap.my/+60195894496/shakleePromo

#promotion #promoshaklee #promovivixshaklee #promoalfalfa #vivixmurahjadiahli #shakleemurah #pengedarshakleesandakan #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekotakinabalu #shakleecodsandakan #shakleeseluruhmalaysiabypos #shakleeindependentdistributor

4 BAHAN UTAMA DALAM VIVIX TENGAH PROMOSI HEBAT!
1) Muscadine Grape (Anggur Muscadine) ~mempunyai jumlah Potassium
untuk kekuatan otot
~mengelakkan serangan angin ahmar
kesihatan jantung
~meningkatkan keupayaan sistem saraf
Fiber
~mengelakkan sembelit
~melancarkan sistem saraf
Vitamin C
~menguatkan sistem imunisasi
awet muda
~mempunyai Resveratrol semulajadi & Ellagic Agic
~anti-oksida yang kuat dengan bahan anti-kanser

2) Europe Elderberries (Elderberries Eropah) ~meningkatkan sistem kesihatan dengan ~menguatkan daya imunisasi seseorang
~membantu mereka yang mengalami masalah kesihatan

3) Purple Carrot (Lobak Ungu) ~mempunyai lebih anthocyanin dan lebih beta-carotene berbanding lobak lain.
~meningkatkan kesihatan mata kerana kaya dengan Vitamin A.
~Lutein memberi perlindungan daripada kanser kolon (kanser usus)
~Mengurangkan kandungan gula dalam darah (bagi pesakit diabetes). 4) Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) ~anti-oksida yang kuat
~anti-inflammatory (anti-radang)
~anti-penuaan
~memperbaiki sel mati dan meningkatkan penghasilan sel hidup

016-8222603
016-8222603

#shakleesabah #shakleekk #pengedarshakleeputatan #pengedarshakleelabuan #pengedarshakleekotakinabalu #shaklee #ootd #ctdk #bazaronline #bazarpaknil #onlinemurah #youthkk #youthskincare #Skincare #skincarePromotion #SkincareMurah #vivix #vivixpromotion #kecantikkan #keewon #huawei #imago #jjcm #kkcity #food

Most Popular Instagram Hashtags