[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pengedarshakleekl

8574 posts

TOP POSTS

[KELUHAN DIBALAS DENGAN SENYUMAN]
.
.
Setiap bulan balik dah serupa menjadi YB yang mendengar keluhan rakyat. Hahaha. MM mula berbicara. Bulan ni sawit beberapa ratus sahaja. Hanya lepas membayar bil2 api, air dan bil keperluan yang lain.
.
.
Tambahnya lagi kalau dulu bagi rmXXX sebulan sudah cukup untuk beli sayur lauk dan keperluan WA. Namun harga sekarang manakan mampu sama dengan harga dahulu. Tugas daku hanya mendengar, mendengar dan memberi kata2 positif. Hidup perlu diteruskan. Takpun hanya balas dengan senyuman atau deraian ketawa. MM naik pelik cakap sikit pun nak ketawa, sikit2 nak ketawa. Daku mewarisi arwah Atuk Hj. Palil katanya yang sikit2 gelihati ketawa 😳😆
.
.
Biarlah daku hanya senyum / ketawa di hadapannya. Terlalu banyak kesusahan dan kepayahan ditanggungnya. Biarlah yang manis2 sahaja yang ku hidangkan untuk MM. Biarlah daku menangis di hadapan yang satu, Allah Maha Berkuasa. Maha Pemegang Ekonomi yang mutlak.
.
.
Yang daku tahu, daku melakukan yang terbaik untuk keluarga. Bekerja siang hakiki. Bekerja petang dan malam untuk business/ bakal passive income.
Selebihnya tawakal dan serahkan kepada Allah. Assalammualaikum & selamat menjemput rezeki semua 😘
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#storyjulieali
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#iloveshaklee
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#vivix
#nutriferonshakleemurah
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

APA BEZA VITAMIN C SHAKLEE DENGAN YANG LAIN?

1 Tablet sahaja bersamaan dengan 7 1/2 biji buah Oren. Ada orang sehari mampu makan 2-3 buah oren.

Kadang tak makan langsung.

Hahhh!! Tapi dengan amalkan makan vitamin sehari setiap hari, banyak manfaat yang kita dapat.

MANFAAT VITAMIN C
-
-
Mencerahkan kulit dengan membina kolagen untuk kulit sihat.

Samaratakan tona kulit muka (lagi berkesan diambil bersama ESP)

Menaikkan seri wajah dan awet muda.

Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata.
Kecutkan jerawat dan hilangkan bintik hitam.

Menguatkan antibodi badan, alergi dan bersin waktu pagi.

Sesuai utk ibu hamil dan menyusukan anak.

Lelaki dan perempuan.

Dijamin selamat, berkesan dan semulajadi.

Jimat dengan 6 bulan penggunaan. -

Istimewanya lagi, Vitamin C Shaklee ni adalah

1-Sustained Release ; maknanya ia dilepaskan dalam badan secara perlahan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet & membolehkan vitamin c sentiasa berada dalam badan kita.

2-Didatangkan bersama bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.

For best guide & consultation contact 0138114483 (Rara)

#pengedarshakleeshahalam
#pengedarshakleekl
#vitaminc
#vitacshaklee

Hantar Mak ke Klinik untuk routine check up, lepas teruih pi Shaklee untuk beli order customer. Alhamdulilah rezeki anak-anak.
Dapat close :

2 x herbalax
1 x ostematrix
1 x ESP Shaklee

Terima kasih pada customer yang order dengan Mama kitaaa
#PengedarShakleeKepong
#PengedarShakleeKL
#Herbalax
#Ostematrix
#ESPShaklee

~ al kisah teman cik abe ade friendly bowling...ade ank kwn ni abis kaki berbintat2 kena gigit semut api..
.
Sakit..Sakit katenye..nasib baiklh acik imie teringat ade herbal blend dlm hnbeg..trs bg mak die suruh sapu. .
Alhamdulillah xbrapa lma lepas tu bintat2 surut dia pon bermain2 dgn riang nya..
.
Power betul Herbal Blend ni 😍😍😍 #herbalblendshaklee
#sayapengedarshaklee
#pengedarshakleekl
#pengedarshakleesetapak
#pengedarshakleejalansemarak
#pengedarshakleesetiawangsa
#pengedarshakleewangsamaju
#pengedarshakleejelatek
#pengedarshakleedatokeramat
#pengedarshakleejalanmaktab

Makan nasi #mangey di Ampang. Sedap oOoo. Bersama insan tersayang.😍 Hari minggu yang berbahagia😍

Nikmati senyuman dari insan yang tersayang😅

#ehaticoach
#21hariajarihatiku
#perjalanankumenujucintaabadi
#loveislife
#makanak3
#tqAllah
#richeyzadotcom
#pengedarshakleekl
#pengedarshakleeampang

Jalan2 kat Nami Island baru2 ni..
Cantik pulau ni..tempat pengambaran filem Winter Sonata.
Baru early September..masih end of summer.
Kalau datang end of october baru lah dapat merasa musim luruh...
InsyaAllah ada rezeki nak melawat lagi pulau ni...
Kalau boleh setiap musim..autumn, winter and spring pulak..
Aamiin.
Sapa nak ikut? Jom!😊👍 #koreatravel
#namiisland
#myfamily
#ireachtravel
#shakleeeffect
#pengedarshakleekl
#ShakleeTamanMelawati
#terapiinstagram
#vitaminawetmuda

.
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍
.
.
.
#setmenyusushaklee #setmenyusu #setmilkboostershaklee #shakleeemilkbooster #milkbooster #susuibu #ibumenyusu #susupekat #susumeriah #barangbaby #shaklee #pamsusumurah #botolsusumurah #avent #tommeetippee #comotomo #bajubabymurah #tipstambahsusubadan #espshaklee #alfalfashaklee #ostematrixshaklee #lecithinshaklee #bengkaksusu #shaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl

Assalamualaikum...selamat pagi semua... Kenapa akk pilih produk SHAKLEE.. ~ antara produk TERBAIK yg akk pernah gunakn...sehingga kini akk masih menggunakan termasuk seluruh keluarga akk... ~ shaklee bukan UBAT...maknanya dia bukan di buat dri bahan terlarang... ~ shaklee adalah VITAMIN dan makanan tambahan..dia membantu MEMULIHKAN..memberi kesan baik dgn cepat.. ~ SELAMAT di gunakan dri kanak2..sehingga dewasa...sehingga kini shaklee telah di gunakn 3 GENERASI Lamakan... ~ produk shaklee dh berusia lebih 100 tahun...maknanya shaklee mempunyai PEGALAMAN yg banyk tentang vitamin... ~ shaklee mempunyai SAINTIS tersendiri..utk mengkaji dan mendapatkn sumber semulajadi di seluruh dunia... ~ setiap produk shaklee 100% selamat utk digunakan.. Ini bermakna shaklee memberi JAMINAN bahawa produk shaklee tiada mengandungi semua bahan yg terlarang.. ~ produk shaklee adalah HALAL..maknanya shaklee amat menitik beratkan pengguna shaklee di seluruh dunia yg beragama ISLAM...malah sistem perniagaan shaklee mematuhi syariah... ~ shaklee tidak pernah lewat utk membayar bonus kepada semua ahli shaklee selama 60 puluh tahun penubuhan syarikat nya... Maknanya walau krisis ekonomi ke kegawatan ekonomi ke..shaklee tetap kosisten dgn pembayaran BONUS kepada semua ahli nya. ~ dgn menjadi ahli shaklee anda berpeluang mempunyai PENCEN dan masa depan yg cerah..best ke best.. #produkshaklee
#vitaminshaklee
#selamatberkesan

#pengedarshakleeyongpeng
#codbatupahat
#pengedarshakleekl
#daftarahlibarushaklee

*The Radiant 4 Set*
.
😍 *Collagen Powder - FIRM*
.
❣Kolagen yang cukup memberikan kulit yang sihat dan lembut, memperbaiki keanjalan kulit, menjadikan kulit sentiasa awetmuda.
.
❣Satu hidangan menyediakan 4000mg kolagen berkualiti tinggi dari sumber premium sisik ikan merah. .
.
❣Lebih ringan molekul kolagen, lebih mudah dan cepat ia diserap, makanya, lebih cepat kesannya. .
.
❣Juga ditambah 7 bahan aktif lain untuk kesan optimum.
.
😍 *Energizing Soy Protein (ESP) - BUILD* .
.
❣Pengambilan protein yang cukup amat penting untuk menghasilkan sel-sel kulit baru dan membaiki sel-sel kulit sedia ada.
.
❣Sumber dari soya jenis non-GMO (non-genetically modified organism = tak diubah genetik) yang lengkap dengan kesemua sembilan asid amino 'perlu' yang tak boleh dihasilkan oleh badan.
.
😍 *SR Vitamin C Plus - PROTECT* .
.
❣Dalam The Radiant 4 Set, vitamin C yang merupakan antioksidan, melindungi kulit dari kerosakan oleh sinar UV dan menyokong penghasilan kolagen. Dengan ini, menghasilkan kulit yang lebih cerah dan awet muda.
.
❣Menyediakan 500mg vitamin C yang dilepaskan perlahan-lahan (sistem sustained release) untuk tempoh masa 5 jam berterusan, supaya dapat diserap sepenuhnya oleh badan.
.
😍 *GLA Complex - MOISTURE*
.
❣Gamma linoleic acid merupakan asid lemak omega 6. .
❣Berada di dalam The Radiant 4 Set kerana keupayaannya mengekalkan kelembapan kulit, bersifat antiradang, mengurangkan masalah kulit sensitif dan kering. Juga menangani masalah kegatalan kulit. .
.
❣Diperbuat daripada minyak borage yang mempunyai kepekatan gamma linoleik asid yang tinggi (17 - 25%, paling tinggi berbanding jenama lain). Dan ianyanya ialah formula istimewa gabungan GLA dan minyak biji bunga matahari, yang merupakan sumber lain omega 6 .
.
Bulan ni ada promosi boleh dapat voucher RM60 (RM20 x 3) dengan pembelian The Radiant 4 Set ni. Promosi sampai hujung bulan ni saja. Dan voucher tu khas untuk ahli Shaklee berdaftar sahaja. Valid sampai 15 Oktober 2017.
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleegreatwarrior13

MOST RECENT

[KELUHAN DIBALAS DENGAN SENYUMAN]
.
.
Setiap bulan balik dah serupa menjadi YB yang mendengar keluhan rakyat. Hahaha. MM mula berbicara. Bulan ni sawit beberapa ratus sahaja. Hanya lepas membayar bil2 api, air dan bil keperluan yang lain.
.
.
Tambahnya lagi kalau dulu bagi rmXXX sebulan sudah cukup untuk beli sayur lauk dan keperluan WA. Namun harga sekarang manakan mampu sama dengan harga dahulu. Tugas daku hanya mendengar, mendengar dan memberi kata2 positif. Hidup perlu diteruskan. Takpun hanya balas dengan senyuman atau deraian ketawa. MM naik pelik cakap sikit pun nak ketawa, sikit2 nak ketawa. Daku mewarisi arwah Atuk Hj. Palil katanya yang sikit2 gelihati ketawa 😳😆
.
.
Biarlah daku hanya senyum / ketawa di hadapannya. Terlalu banyak kesusahan dan kepayahan ditanggungnya. Biarlah yang manis2 sahaja yang ku hidangkan untuk MM. Biarlah daku menangis di hadapan yang satu, Allah Maha Berkuasa. Maha Pemegang Ekonomi yang mutlak.
.
.
Yang daku tahu, daku melakukan yang terbaik untuk keluarga. Bekerja siang hakiki. Bekerja petang dan malam untuk business/ bakal passive income.
Selebihnya tawakal dan serahkan kepada Allah. Assalammualaikum & selamat menjemput rezeki semua 😘
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#storyjulieali
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#iloveshaklee
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#vivix
#nutriferonshakleemurah
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat : ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
.
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
sue
01123173005
.
#pengedarshakleekeramat #pengedarshakleeampang #pengedarshakleekl #codampang #codkl #theradiant4 #setkecantikan #setkulit #awetmuda #vivix #espshaklee #glashaklee #collagenpowder #shakleesrirampai #shakleeampang #shakleekeramat #shakleejelatek #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #codkeramat #codsetiawangsa #codutmkl #utmkl #codampang #codjelatek #codsrirampai

Most Popular Instagram Hashtags