[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#penganti

980 posts

TOP POSTS

mangsa teman makan..
#penemansetia
#penganti

Kebahagian itu berawal cinta ,, selamat ya bang jalii #peqhoactingworkshop #weddingbangjali#penganti

#Penganti Bungis
#Anna Salon pinrang
#Henna ummi salon

#penganti muslimah#

Selamat menyambut bulan ramadan kepada semua...
#penganti mak
#al fatihah buat mak

Trio komplong.. Di saat senang atau pun sedih kita lakukaan bersama..
#penganti anak di semarang
#mbak ulan,winda,kpn foro bareng lg bertiga..

Aku dulu selalu berangan nak naik kereta besar, kawan dengan mat salleh, parking suka hati.. tenyata kini hmm.. tak kelakar siaaa.. hahahaha😆

#brocuba #penganti @are_peace2189 #qualitytime

Sering" maen kerumah ya chef pakong bwt msakin #penganti mama#dikla mama prgi#nasgor#mantap ..😉😉😙😙

MOST RECENT

Mauuu tahu rahasia cepat hamil?🌿🌿🌸 tpi gak tau msalahnya dmna. Udah kmna² belum dpat jawaban? Jngan khawatir bunda, kini hadir "KONSULTASI PROGRAM KEHAMILAN" untuk membantu promil bunda. Sudah banyak yang 🇧🇪🇷🇭🇦🇸🇮🇱 🇭🇦🇲🇮🇱
apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL
Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TELAH TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
BBM👉D2A6E90E
WA👉085755778474 #batamsecond#batamisland#batam#batamtas#batambag#batamonlineshop#riaufantasi#riau#riaujunction#riauthehomelandofmelayu#riauolshop#riaumenyapadunia#penganti#pengantinmuslimah#pengant#pengantinjawa#pengantin#pengantinsyari

mangsa teman makan..
#penemansetia
#penganti

Mauuu tahu rahasia cepat hamil?🌿🌿🌸 tpi gak tau msalahnya dmna. Udah kmna² belum dpat jawaban? Jngan khawatir bunda, kini hadir "KONSULTASI PROGRAM KEHAMILAN" untuk membantu promil bunda. Sudah banyak yang 🇧🇪🇷🇭🇦🇸🇮🇱 🇭🇦🇲🇮🇱
apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL
Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TELAH TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
BBM👉D2A6E90E
WA👉085755778474 #batamsecond#batamisland#batam#batamtas#batambag#batamonlineshop#riaufantasi#riau#riaujunction#riauthehomelandofmelayu#riauolshop#riaumenyapadunia#penganti#pengantinmuslimah#pengant#pengantinjawa#pengantin#pengantinsyari

Keto kone😕
#be'ngelah#penganti

Masih cuci muka dgn jari? Mesti masih ada kotoran yang tertinggal especially pori..akibatnya liang pori tersumbat dan mudah diserang jerawat. .
SKINVIGORATE BRUSH ni adalah tool terbaik untuk pastikan wajah betul2 bersih..ia mempunyai sebanyak 20000 berus nipis dan sangat kecil untuk mencuci kotorn hingga ke pori.
.
400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dpt memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
Lepas tu kan, ia disertakan 2 brush dan bateri...so blh lah korang kogsi dgn adik-beradik, husband, wife, ayah, mak..bestkan?
.
Yang ada masalah blackhead dan whitehead memang sesuai sangat guna Skinvigorate..
.
Ada 1 tahun warranty lg tau
.
Nak tahu lebih lanjut
Blh pm saya hanani
Independent beauty Consultant
0172457271
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaycheras #marykayampang #skinvigoratebrush #sayapakaisayajual #kulitsihat #penganti #majalahnona #mua #bazaarpaknil #beautyconsultant

Masalah kulit muka berlubang? Berparut?
.
microdermabrasion dan pore minimizer nie sgt sesuai utk mengatasi masalah anda.
.
Set nie pernah memenangi anugerah Beauty Awards 2016. (Anda boleh scrol gambar prove di bawah atau search google) ☺
.
Kelebihan menggunakan
1. TimeWise® Microdermabrasion Refine ini :
• Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan
membersih hingga ke dalam liang pori. • Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. • Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri.
Cara penggunaan:
Selepas membersih wajah, sapukan TimeWise® Microdermabrasion Refine ke atas wajah yang basah dan urut perlahan-lahan dengan gerakan membulat selama 1 ke 2 minit. Fokus pada bahagian bermasalah dan kemudian bilas.
Kadang2 kita rasa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela.
2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum
Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan.
Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum
• Membantu mengukuhkan struktur kulit dan
menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil
• Ia tidak berminyak atau melekit malah
meninggalkan kemasan yang licin.
• Mempunyai formula penyerapan yang lebih
pantas untuk membantu meredakan
keradaganan dan membuat kulit lebih selesa. • Meredakan kemerahan pada kulit.
Cara penggunaan:
Selepas menggunakan TimeWise® Microdermabrasion Refine, pam 2 - 3 kali ke tapak tangan sapu rata keseluruhan kulit wajah. 2 kali sehari, pagi dan malam. Kemudian teruskan dengan rejim penjagaan kulit anda.

Untuk pertanyaan blh hubungi sy.
Hanani 0172457271
Independent Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaychera s #marykayampang #skinstories #penganti #majalahnona #beautyconsultant #mua bazaarpaknil #bebasjerawat #botanikal

🐦🐦🐦
#penganti bobo... #owl

Tingal hitung hari lgi Brebes jdi penganti Papua..."
#Opa Oma
#penganti keluarga sementara

Happy milad babang z.fahmi mga harapan and cita" trcpai,brbkti kpd ortu tambah shaleh yak, pokonya do'a trbaik lah for you ...#love family#tman kelahi#fatner setia#penganti abah#love you...

Most Popular Instagram Hashtags