#peneyeliner

MOST RECENT

Regrann from @koreanloox - •
Holika Holika Wonder Drawing Eyeliner Pen
💰 IDR. 130.000

This is a continuously flowing liquid eyeliner with a precision tip. Provides a controlled application to create a precise line, from soft to dramatic. Glides on smoothly with rich bold color that won’t smudge or smear all day. Long-lasting and water resistant.

How to Use :
With applicator create lines around the eye to create desired look.
.
.
FAST RESPONSE
.
Order atau tanya-tanya?
Line : @aoq8998w (use @)
Wa : 081289196513
.
Produk Holika Lainnya Tap #holikainkoreanloox
.
Produk Sejenis Lainnya Tap #eyelinerkoreanloox .
.
.
#holikaholikawonderdrawing #holikaholikawonderdrawingeyelinerpen
#holikawonderdrawingeyelinerpen
#wonderdrawingeyelinerpen
#holikaholikawonderdrawingeyeliner #holikawonderdrawingeyeliner #wonderdrawingeyeliner #holikaholikawonderdrawingpeneyeliner
#holikaholikaeyeliner #holikaeyeliner #holikaholikaeyelinerpen #holikaholikapeneyeliner #peneyeliner #eyelinerpen #holikaholika #holikaholikaindo #holikaholikaid #holikaholikaready #holikaholikamurah #holikaholikasurabaya #holikasurabaya #holika2 #onlineshopholikaholika #olshopholika #jualholikaholika #holikaholikashop #jualholika

Anda ada masalah berikut?
😔 Ketiak hitam
😔 Eye bag 🐼
😔 Kulit lutut dan bukulali keras dan mati
😔 Kulit lutut dan bukulali hitam
😔 Kulit muka penuh dengan parut jerawat
😔 Kulit muka kering dan kusam
😔 Kulit belakang badan berdaki dan berjerawat

Haaa jangan risau darlings! Sugarbelle Coffee Scrub boleh selesaikan semua masalah diatas 👆
Hanya scrubkan di bahagian kulit bermasalah secara konsisten 3 kali seminggu maka kulit akan bersih, cerah dan terawat!

CARA PENGGUNAAN 💁‍♀️
💋Basahkan tempat yang hendak disapu
💋Ambil coffee scrub (mengikut kuantiti yang dikehendaki)
💋Sapu dipermukaan tersebut, gosok perlahan-lahan
💋Biarkan sapuan selama 10-15minit
💋Kemudian,bilas dengan air bersih
.
🤗Lakukan 3x seminggu untuk mendapatkan hasil yang berkesan
.
🍯 CAMPURAN KOPI+MADU akan menghindarkan kulit wajah anda menjadi kendur & tua!
.
Pm Mar 01156826847 untuk order 😉
.
#sugarbelle #Perfume #TravelPerfume
#Halal #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #lipcream #lipmattemurah #lipmate #sugarbellelovers #limitededition #lipbalm #sugarbelleeyeshadow #peneyeliner #goldmask #sbsgoldmask #pelloffgoldmask #sugarbellepeneyeliner #compactpowder #foundation #sugarbellefoundation #sugarbellecompactpowder #goldmask #sugarbellegoldmask #perfume #sugarbelleperfume #cottoncandylipscrub #bodyscrub #coffeescrub

Anda ada masalah berikut?
😔 Ketiak hitam
😔 Eye bag 🐼
😔 Kulit lutut dan bukulali keras dan mati
😔 Kulit lutut dan bukulali hitam
😔 Kulit muka penuh dengan parut jerawat
😔 Kulit muka kering dan kusam
😔 Kulit belakang badan berdaki dan berjerawat

Haaa jangan risau darlings! Sugarbelle Coffee Scrub boleh selesaikan semua masalah diatas 👆
Hanya scrubkan di bahagian kulit bermasalah secara konsisten 3 kali seminggu maka kulit akan bersih, cerah dan terawat!

CARA PENGGUNAAN 💁‍♀️
💋Basahkan tempat yang hendak disapu
💋Ambil coffee scrub (mengikut kuantiti yang dikehendaki)
💋Sapu dipermukaan tersebut, gosok perlahan-lahan
💋Biarkan sapuan selama 10-15minit
💋Kemudian,bilas dengan air bersih
.
🤗Lakukan 3x seminggu untuk mendapatkan hasil yang berkesan
.
🍯 CAMPURAN KOPI+MADU akan menghindarkan kulit wajah anda menjadi kendur & tua!
.
Pm Mar 01156826847 untuk order 😉
.
#sugarbelle #Perfume #TravelPerfume
#Halal #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #lipcream #lipmattemurah #lipmate #sugarbellelovers #limitededition #lipbalm #sugarbelleeyeshadow #peneyeliner #goldmask #sbsgoldmask #pelloffgoldmask #sugarbellepeneyeliner #compactpowder #foundation #sugarbellefoundation #sugarbellecompactpowder #goldmask #sugarbellegoldmask #perfume #sugarbelleperfume #cottoncandylipscrub #bodyscrub #coffeescrub

Anda ada masalah berikut?
😔 Ketiak hitam
😔 Eye bag 🐼
😔 Kulit lutut dan bukulali keras dan mati
😔 Kulit lutut dan bukulali hitam
😔 Kulit muka penuh dengan parut jerawat
😔 Kulit muka kering dan kusam
😔 Kulit belakang badan berdaki dan berjerawat

Haaa jangan risau darlings! Sugarbelle Coffee Scrub boleh selesaikan semua masalah diatas 👆
Hanya scrubkan di bahagian kulit bermasalah secara konsisten 3 kali seminggu maka kulit akan bersih, cerah dan terawat!

CARA PENGGUNAAN 💁‍♀️
💋Basahkan tempat yang hendak disapu
💋Ambil coffee scrub (mengikut kuantiti yang dikehendaki)
💋Sapu dipermukaan tersebut, gosok perlahan-lahan
💋Biarkan sapuan selama 10-15minit
💋Kemudian,bilas dengan air bersih
.
🤗Lakukan 3x seminggu untuk mendapatkan hasil yang berkesan
.
🍯 CAMPURAN KOPI+MADU akan menghindarkan kulit wajah anda menjadi kendur & tua!
.
Pm Mar 01156826847 untuk order 😉
.
#sugarbelle #Perfume #TravelPerfume
#Halal #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #lipcream #lipmattemurah #lipmate #sugarbellelovers #limitededition #lipbalm #sugarbelleeyeshadow #peneyeliner #goldmask #sbsgoldmask #pelloffgoldmask #sugarbellepeneyeliner #compactpowder #foundation #sugarbellefoundation #sugarbellecompactpowder #goldmask #sugarbellegoldmask #perfume #sugarbelleperfume #cottoncandylipscrub #bodyscrub #coffeescrub

Eyeliner merupakan salah satu alat solek yang essential bagi setiap penggemar solekan. Pemakaian eyeliner akan bantu mengubah penampilan seseorang. Pemakaian eyeliner memerlukan teknik-teknik yang tersendiri untuk hasil yang berbeza.
.
Bagi beginner, anda perlu kenal jenis-jenis eyeliner yang sesuai untuk anda. Eyeliner yang berbentuk cecair biasanya datang dalam bentuk pen dan mempunyai 2 jenis berus iaitu berus felt dan berus biasa yang lebih halus dan tirus. Penggunaan eyeliner jenis pen lebih sesuai bagi beginner kerana hujungnya yang tirus lebih memudahkan proses membentuk alis mata. Pen eyeliner juga biasanya hadir dengan kemasan tahan lama dan kalis air. Oleh itu, ia tak akan buat solekan alis mata menjadi comot walaupun dah seharian dipakai.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM32.00 (ahli RM28.80)
.
#sendayutinggi #peneyeliner #dollultimateprecisionpeneyeliner
.
📦 postage add RM8 SM // RM12 SS
🚗 charge COD & delivery ikut jarak
💰 COD/POST full payment
🎁 FREEGIFT product ST dgn belian RM150+ keatas
📍self-pickup Taman Sri Nanding (Hulu Langat) & Kuchai Entrepreneurs Park (Kuchai Lama)
📍self-pickup weekdays ( Shah Alam Only ) 🚗 include : BTHO /BALAKONG / LRT SG BESI / TASIK PERMAISURI / BANDAR TUN RAZAK
-
contact us 👇
📷 igshop : @makeupfantasy2
📩 e-mail : makeupfantasy@gmail.com
📮 FB page : Makeup.fantasy
📲 whtsapp : +601137519734 (ilaa) // +60169390521 (iman)
💬 telegram : @ilaarshd // @areshaiman
-
if malas simpan number pilih 2 cara 😃
✅ tinggalkan number phone anda di DM @makeupfantasy2
✅ tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #dealersendayutinggi #cheras #hululangat #kuchailama #sgbesi #xnefacialspray #collagenfacialspray #sendayutinggi #kualalumpur #spraymakeup

Jika anda baru nak belajar memakai Eyeliner maka Sugarbelle Liquid Eyeliner jenis Pen ini adalah pihan yang tepat.
.
Mata pen yang tidak terlalu keras seperti Pen Eyeliner yang lain ini mudah diaplikasikan untuk membuat “wing” di bahagian hujung mata.
.
Ia juga diformulasikan khas untuk perempuan muslimah kerana ia ‘Mesra Wudhuk’. Hanya sapukan dengan air dan gosok bagi menanggalkan eyeliner tersebut. Formulasi advance yang tidak mencomotkan mata!
.
Hanya RM20 sahaja!

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#eyeliner
#peneyeliner
#sugarbelleeyeliner
#makeupjunkie
#peeloffeyeliner
#mytbpreadystock

Sugarbelle Cosmetics LIQUID PEN EYELINER
RM 20 💖Lebih murah dan jimat
💖Warna : Hitam 💖PARABEN-FREE
💖Senang Tanggal
💖Tidak Comot 💖Tahan Lama
💖Senang Pakai
.
Berminat ? 😉

Wasap now 🤳
www.wasap.my/60164816854

#Sugarbelle #SugarbelleCosmetic #PenEyeliner #LiquidPenEyeliner

Eyeliner merupakan salah satu alat solek yang essential bagi setiap penggemar solekan. Pemakaian eyeliner akan bantu mengubah penampilan seseorang. Pemakaian eyeliner memerlukan teknik-teknik yang tersendiri untuk hasil yang berbeza.
.
Bagi beginner, anda perlu kenal jenis-jenis eyeliner yang sesuai untuk anda. Eyeliner yang berbentuk cecair biasanya datang dalam bentuk pen dan mempunyai 2 jenis berus iaitu berus felt dan berus biasa yang lebih halus dan tirus. Penggunaan eyeliner jenis pen lebih sesuai bagi beginner kerana hujungnya yang tirus lebih memudahkan proses membentuk alis mata. Pen eyeliner juga biasanya hadir dengan kemasan tahan lama dan kalis air. Oleh itu, ia tak akan buat solekan alis mata menjadi comot walaupun dah seharian dipakai.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM32.00 (ahli RM28.80)

#sendayutinggi #peneyeliner #dollultimateprecisionpeneyeliner

Siang tadi COD pen eyeliner kat hospital Banting. Tunggu punya tunggu, sekali jumpa, masyaAllah cantik putih gebu customer akak sorang nie, macam bidadari turun ke bumi😍

Dek tergamam tengok orang cantik, akak lupa ajak selfie. Dah ralat terpandang-pandang si cantik tadi. Tak dapat nak share pic customer cantik tadi, akk share pic barang dia beli jela ea..okbai! 👼 📲 017-2687853
🚗 Banting Baru
📮 Tuesday & Thursday

#sugarbellecosmetic #eyeliner #liquideyeliner #peneyeliner #eyelinercantik #igmalaysia

Pen eyeliner Esenses

Pen eyeliner dengan ujung yang lembut sehingga mudah di aplikasikan pada garis mata,untuk para make up pemula cobain deh pen eyeliner nya ini harga nya juga under 50rb 😍😍 Order?hubungi contact yang tertera pada bio

40.000

#auliacosmetic#esensescosmetic#eyelineraulia#eyelineresenses#peneyelineresenses#peneyeliner#peneyelinermurah#cosmetichalal#cosmeticindonesia#cosmeticlokal#cosmeticmurah#cosmeticmurahjogja#

Eyeliner merupakan salah satu alat solek yang essential bagi setiap penggemar solekan. Pemakaian eyeliner akan bantu mengubah penampilan seseorang. Pemakaian eyeliner memerlukan teknik-teknik yang tersendiri untuk hasil yang berbeza.
.
Bagi beginner, anda perlu kenal jenis-jenis eyeliner yang sesuai untuk anda. Eyeliner yang berbentuk cecair biasanya datang dalam bentuk pen dan mempunyai 2 jenis berus iaitu berus felt dan berus biasa yang lebih halus dan tirus. Penggunaan eyeliner jenis pen lebih sesuai bagi beginner kerana hujungnya yang tirus lebih memudahkan proses membentuk alis mata. Pen eyeliner juga biasanya hadir dengan kemasan tahan lama dan kalis air. Oleh itu, ia tak akan buat solekan alis mata menjadi comot walaupun dah seharian dipakai.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM32.00 (ahli RM28.80)
.
🙋Dealer St Perlis
🌸 013-4789634 🌸 ✔️Ready Stock
✔️Cod Kangar, Arau, Kodiang
✔️By post pon boleh
✔️Nak Walk In ke Kedai Suha Anggun, Gunung Medan,Utan Aji,Perlis.
.
#sendayutinggi #peneyeliner #dollultimateprecisionpeneyeliner
#dealersendayutinggiperlis
#sendayutinggi

SUGARBELLE
🔥🔥🔥🔥🔥🔥
NEW EYELINER PEN
RM20 ONLY ‼️‼️
.

Warna : Hitam
👁✍🏼PARABEN-FREE
👁✍🏼Wudhu friendly
👁✍🏼Tahan Lama
👁✍🏼Senang Pakai
👁✍🏼Made in MALAYSIA
👁✍🏼1 ml
.
#sugarbelletopqueen..merata boleh COD 💃🏻💃🏻
.

Berminat ??
--------------
Whatsapp or dm
--------------
link in bio 😍

#Sugarbelle #PenEyeliner #LiquidPenEyeliner #SugarbelleTopQueen

Kenapa awak harus miliki #peneyeliner @sugarbellecosmetic ni?

Sugarbelle Cosmetics EYELINER PEN berharga hanyalah RM20 jer 😱.
.
RM 20 jer ? 😱
.
Lebih murah dan jimat✔
.
Warna : Hitam 👀PARABEN-FREE
👀Mudah digunakan
👀Tahan Lama
👀Harga berpatutan
👀Wudhu friendly 💋
👀Selamat digunakan
.

Berminat tak?

#Sugarbelle #SugarbelleCosmetic #PenEyeliner #LiquidPenEyeliner #Makeuptool #cosmetic #blogger #sayajual
📱wasap.my/601139855928

Hanya RM20 sahaja!
.
.
Dm kami segera smentara stok masih ade💥
.
.
#sugarbelle #cosmetic #peneyeliner

Eyeliner merupakan salah satu alat solek yang essential bagi setiap penggemar solekan. Pemakaian eyeliner akan bantu mengubah penampilan seseorang. Pemakaian eyeliner memerlukan teknik-teknik yang tersendiri untuk hasil yang berbeza.
.
Bagi beginner, anda perlu kenal jenis-jenis eyeliner yang sesuai untuk anda. Eyeliner yang berbentuk cecair biasanya datang dalam bentuk pen dan mempunyai 2 jenis berus iaitu berus felt dan berus biasa yang lebih halus dan tirus. Penggunaan eyeliner jenis pen lebih sesuai bagi beginner kerana hujungnya yang tirus lebih memudahkan proses membentuk alis mata. Pen eyeliner juga biasanya hadir dengan kemasan tahan lama dan kalis air. Oleh itu, ia tak akan buat solekan alis mata menjadi comot walaupun dah seharian dipakai.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM32.00 (ahli RM28.80)
.
Dm kami atau whatsapp terus 01164390565 untuk dapatkan stok ini dengan harga ahli !
.
#sendayutinggi #peneyeliner #dollultimateprecisionpeneyeliner

Most Popular Instagram Hashtags