#pendudukkajang

15 posts

TOP POSTS

JOM JOM BELI IV MIST
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 ✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍
✔Kandungan 100% drpd herba kayu terpilih 👏
✔Jimat (1 botol : 110 semburan)☺ ✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 ✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞
✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙
✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵
✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍
Whatsapp sy 👉0196963057

#ivmist #resdung #selsema #sakitringan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #minyakmujarab #pendudukhululangat #pendudukkajang #pendudukcheras
#whatsapp0196963057

alhamdulillah..
insyaallah.. hari isnin saya akan ada di kajang dan bangi.. sesiapa yang hendak menukar lampu led panjang dengan harga rm40 siap pasang dan lampu led.. boleh call saya 0196149787.. area bangi dan kajang sahaja.. *lebih dari satu boleh runding harga.. untuk lampu yang sudah ada wiring sahaja.. stock ada lah terhad.. siapa cepat dia dapat.. #bangi
#kajang
#putrajaya
#serdang
#pendudukbangi
#pendudukkajang
#satekajang
#sohobangi
#bangicentrel
#masjidbangi
#bandarbarubangi

Single Storey Bandar Rinching, Semenyih
Asking price : RM 330,000
.
Details~~
~ Freehold
~ 1400 sqft
~ 20x70
~ 3 Bedroom
~ 2 Bathroom
~ Reno Kitchen extended
.
NEARBY AMENITIES:
- School
- Kolej Mara
- Police Station
- Banks
- Tesco Hypermarket
- Shoplots
- Petrol pump
- Mosque and Surau
.
EASY ACCESS:
- 5 minit to LEKAS Highway
- Easy to SILK HIGHWAY
.
Please Call (013-2574087)
Helmi Mohrab
013-2574087
Nilai Properties Realty Sdn Bhd (Petaling Jaya)

#pendudukKajang #Semenyih
#Bangi #Kajang #Nilai #Cheras
#RumahUntukDijual #rumahSewa #RumahMurah #Freehold
#HartanahBumiputera #PropertyMalaysia

HELLOOO...WEEKEND...ITS SATURDAY!! Mari..mari..join kami di Khetah hari ini...bawa En Suami..Cik Isteri..anak2 ..semua famili atau rakan2...kita " Mengetah"...bersama.. Good foods ...good tummy..😉😃😄 @khetah

@khetah

#putrajaya #bangi #bangiseksyen2
#bangiseksyen8 #bangiresident #bangicommunity #kajangcommunity
#pendudukkajang #bandarmahkotacheras
#bandartunrazak #cherasperdana
#ttdigroovekajang #kajangperdana #semenyih #sunwaysemenyih #sgjelok #beranang #jjcm #nilai #kuis #ukm #unisel #cyberjaya

alhamdulillah..
insyaallah.. hari isnin saya akan ada di kajang dan bangi.. sesiapa yang hendak menukar lampu led panjang dengan harga rm40 siap pasang dan lampu led.. boleh call saya 0196149787.. area bangi dan kajang sahaja.. *lebih dari satu boleh runding harga.. untuk lampu yang sudah ada wiring sahaja.. stock ada lah terhad.. siapa cepat dia dapat.. #bangi
#kajang
#putrajaya
#serdang
#pendudukbangi
#pendudukkajang
#satekajang
#sohobangi
#bangicentrel
#masjidbangi
#bandarbarubangi

MOST RECENT

alhamdulillah..
insyaallah.. hari isnin saya akan ada di kajang dan bangi.. sesiapa yang hendak menukar lampu led panjang dengan harga rm40 siap pasang dan lampu led.. boleh call saya 0196149787.. area bangi dan kajang sahaja.. *lebih dari satu boleh runding harga.. untuk lampu yang sudah ada wiring sahaja.. stock ada lah terhad.. siapa cepat dia dapat.. #bangi
#kajang
#putrajaya
#serdang
#pendudukbangi
#pendudukkajang
#satekajang
#sohobangi
#bangicentrel
#masjidbangi
#bandarbarubangi

alhamdulillah..
insyaallah.. hari isnin saya akan ada di kajang dan bangi.. sesiapa yang hendak menukar lampu led panjang dengan harga rm40 siap pasang dan lampu led.. boleh call saya 0196149787.. area bangi dan kajang sahaja.. *lebih dari satu boleh runding harga.. untuk lampu yang sudah ada wiring sahaja.. stock ada lah terhad.. siapa cepat dia dapat.. #bangi
#kajang
#putrajaya
#serdang
#pendudukbangi
#pendudukkajang
#satekajang
#sohobangi
#bangicentrel
#masjidbangi
#bandarbarubangi

JOM JOM BELI IV MIST
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 ✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍
✔Kandungan 100% drpd herba kayu terpilih 👏
✔Jimat (1 botol : 110 semburan)☺ ✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 ✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞
✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙
✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵
✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍
Whatsapp sy 👉0126842052

#ivmist #resdung #selsema #sakitringan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #minyakmujarab #pendudukkeramat #pendudukkajang #pendudukcheras
#whatsapp0126842052

TEMPAHAN MASIH DIBUKA UNTUK JAHITAN SECARA PUKAL BUAT PENIAGA2 BUTIK DAN JUGA PERSEORANGAN.

gmctextile.blogspot.my
PM 0104230157

#pendudukbangi#bangisentral#pendudukkajang #pendudukbandarbarubangi#servisjahit #bangiseksyen7#tailoronline#services #bangisentralboutique#tailor #tailormade

PENGUMUMAN!!!!! Tempahan masih dibuka utk semua jenis pakaian sama ada secara pukal ataupun individu.

gmctextile.blogspot.my
PM 0104230157

#bangisentral#pendudukkajang#pendudukbandarbarubangi#pendudukbangi#butikvendor#peniagaonline#butikonline#tailormade#tailor#tukangjahit

TEMPAHAN PUKAL DAN INDIVIDU MASIH DIBUKA sempena HARI RAYA
PM 0104230157
gmctextile.blogspot.my

#pendudukkajang #pendudukbangi #pendudukbandarbarubangi #bangsar #butikvendor#bangisentral #bangisentralboutique #jakel #k #kain #kaincotton #tempahbaju #tailormade

JOM JOM BELI IV MIST
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 ✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍
✔Kandungan 100% drpd herba kayu terpilih 👏
✔Jimat (1 botol : 110 semburan)☺ ✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 ✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞
✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙
✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵
✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍
Whatsapp sy 👉0196963057

#ivmist #resdung #selsema #sakitringan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #minyakmujarab #pendudukhululangat #pendudukkajang #pendudukcheras
#whatsapp0196963057

Single Storey Bandar Rinching, Semenyih
Asking price : RM 330,000
.
Details~~
~ Freehold
~ 1400 sqft
~ 20x70
~ 3 Bedroom
~ 2 Bathroom
~ Reno Kitchen extended
.
NEARBY AMENITIES:
- School
- Kolej Mara
- Police Station
- Banks
- Tesco Hypermarket
- Shoplots
- Petrol pump
- Mosque and Surau
.
EASY ACCESS:
- 5 minit to LEKAS Highway
- Easy to SILK HIGHWAY
.
Please Call (013-2574087)
Helmi Mohrab
013-2574087
Nilai Properties Realty Sdn Bhd (Petaling Jaya)

#pendudukKajang #Semenyih
#Bangi #Kajang #Nilai #Cheras
#RumahUntukDijual #rumahSewa #RumahMurah #Freehold
#HartanahBumiputera #PropertyMalaysia

BILA GUNA .. JADI TAK SEDAR DIRI!! FENOMENA APAKAH INI? =========================== Hati2 ye sahabat semua..
Ramai mengaku bila guna #ivmist.. jadi tak sedar diri..
.
Kenapa??
.
Ini sebabnya
Asal pening je.. sapu ivmist
Asal gatal jer.. spray ivmist
Asal sakit perut jer.. capai ivmist
Asal batuk selesema.. cari ivmist
Asal naik jerawat jer.. chomo ivmist
Asal lenguh sakit sendi je.. sembur ivmist
.
Sedar2.. tinggal separuh.. tu kalau sedar awal.. ramai juga yang bgtau.. sedar2 dah habis.. #tijm2 #ivmist #penawarresedung #ubatselsema #sakiturat #ukm #upm #uitm #utm #uniten #ajendiperlukan #pendudukkajang #pendudukceras #pendudukhululangat

Kambing perap daripada kami.... ** Produk keluaran muslim
** Bahan perapan asli dan segar
** Mudah disimpan dan dimasak
** Tahan lama sekiranya sejuk beku
** Harga berpatutan... cuma RM 40 sekilogram... Memang berbaloi... kambing perap yang berprestasi tinggi.... tak sedap abang tak uploaddd okeyyyy.... Abang pun sedang mencari agent.. mari calling2 or wassap abang saje.... Call/wassap ☎☎☎ 017 3390767 Asrul
☎☎☎ 012 7509802 Fareezianna

#kambingperap #kambingperapsedap #kambingperapmurah #kambingbakar #kambingbakarsedap #kambingbakarmurah #penduduksemenyih #pendudukkajang #pendudukbangi

Most Popular Instagram Hashtags