#pendapatansampingan

15968 posts

TOP POSTS

Assalammualaikum semua.. dah solat maghrib ke..? Nak masuk isyak dah ni.. 😍

Alhamdulillah setelah lama bercuti, one of my fighters ni nak start meroket balik.. sebab raya dah abis πŸ˜‚ sebelum ni dok tebalkan perut dengan lemang n rendang, now time untuk tebalkan poket pulak πŸ˜˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘ŠπŸΌπŸ‘ŠπŸΌπŸš€πŸš€πŸš€ - Life Inspiring Life -

#millionairementoracademy
#parttimejob
#fulltimeincome
#business
#pendapatansampingan

Tokyo dan Cruise Project team. Jom join kami di Al Ikhwan utk tambah pendapatan sampingan dan tetap. Pm utk keterangan lanjut.
#jomcariduit #pendapatansampingan #bisnesmudah #bisnessendiri

NAK RASA LEBIH YAKIN???? Admin nak perkenalkan uols bau 37th Edition by Sindora yang sangat OHHSEMM.. Wangian ini berasaskan gambungan pelbagai bunga dan sedikit sentuhan wangian kayu manis yang akan membuatkan hari anda bertambah yakin dan ceria.

Cepat dapatkan tau daripada agen sah kami di seluruh Malaysia.
Mulakan hari dengan SINDORA.
Pastinya disekelilingMu TERPESONA

#perfumeuntukhantaran #butikperfumemalaysia #masalahbaubadan #wangianmanis #pendapatansampingan

Pakej Umrah Cuti Sekolah Mampu Pergi dari Saujana Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd !!! Harga serendah
RM6190 untuk bilik berempat
RM6290 untuk bilik bertiga
RM6590 untuk bilik berdua
Bayi hanya RM1500

Info Pakej : 🌟 11 Hari 09 Malam
✈️ Penerbangan terus tanpa transit ke Jeddah (Masuk Madinah terlebih dahulu). Penerbangan MALINDO AIR
🍽 Makan 3 kali sehari dan Masakan Melayu.
🏨 Hotel 3 🌟🌟🌟
πŸ›‚ Petugas 24 Jam
🚌 Ziarah Makkah & Madinah - Pengangkutan Selesa
πŸ‘œ Beg Pakaian, Beg Kabin, Beg Kasut & Air Zamzam 5 liter
πŸ“‹ Kursus & Buku Panduan Umrah
πŸ•‹ Umrah 3 Kali.
TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ Reserve seat anda dengan mendaftar hanya RM1000 seorang dan pembayaran penuh 45 hari sebelum tarikh berlepas
Kursus umrah dijalankan 30 hari sebelum tarikh berlepas πŸ“ž πŸ“± Hubungi kami sekarang utk keterangan lebih lanjut
Call : 0111 2299 322 / 019 695 6794 πŸ•‹ Bertuahnya Menjadi Tetamu Allah SWT πŸ•‹
SAUJANA GEMILANG TRAVEL & TOURS SDN BHD
( No Syarikat: 1001408-K, KPK/LN: 6823 )
3-2F PINGGIRAN MUTIARA UTAMA
TAMAN MUTIARA GOMBAK
53100 KUALA LUMPUR

#saujanagemilang #sgtravel2u #bertuahnyamenjaditetamuallahswt #umrah #umrah2017 #dutaumrah #pendapatansampingan #skuadumrah #kamidatangberjumpaanda #ashrafmuslim

PM kami no telefon tuan / puan utk keterangan lebih lanjut
Kawasan KL, Selangor, Seremban, Melaka *Harga & jadual penerbangan pakej umrah adalah tertakluk kepada pindaan dan perubahan kadar matawang semasa.

#umrahbayaransur
#kamidatangberjumpaanda
#skuadumrah
#dutaumrah
#bertuahnyamenjaditetamuallahswt

Assalamu'alaikum...
_
Hadiah untuk pemenangΒ² Giveaway @jamsmartcun ni dah lama tersimpan. Dugaan macamΒ²... Tak dapat nak ceritakan. Harap minggu hadapan dapatlah admin poskan. Aamiin...
_
Oh ye, Dell Wellington bertali warna-warni ni dahlah smart dan cun. Water ressistant pula tu. Memang berbaloi² kalau buat hadiah untuk insan tersayang 😍
__________________________________________
Dw Daniel Wellington Couple ❀

Harga RM120 SET. Pandai cakap boleh DISKAUN β™₯ πŸ”₯ FAST SELLING πŸ”₯ πŸ‘‰ Gred AA
πŸ‘‰ FREE POSTAGE
πŸ‘‰ Genuine Leather / Nylon
πŸ‘‰ 1 bulan Warranty
πŸ‘‰ Dapat Kotak Ori
πŸ‘‰ Stainless Steel πŸ”₯ Limited Stock πŸ”₯
_
Cara Pembelian :
_
1. Screenshot Gambar Jam
2. Whatsapp IGPromo ke +60192586141
3. Kami berikan service paling CUN untuk anda. Terima kasih... 😍
___________________________________________
#Cikguieta
#KisahCikguieta
#PembekalJamTangan
#DuniaNiagaietaEnterprise
#JamSmartCun
#JamVariasiWarna
#JamCouple
#JamTanganBranded
#JamTanganEkslusif
#JamTanganHantaranKahwin
#JamHantaran
#JamHantaranEkslusif
#JamTanganTrending
#JamTanganDuniaNiagaieta
#JamTanganMampuMilik
#JamTanganTermurah
#JamTanganMurah
#ukhwahti
#terapiinstagram
#tijmb2
#sideincome
#pendapatansampingan
#janapendapatan
#kerjadarirumah
#duitpoket
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#instashoponline
#igshopmalaysia
#onlineshop

Tengah Prospekting tadi tetibe mak cakap teringin nak makan PappaRich so saya terus bawa dia ke Mall. Inilah kelebihan Biznes Online Tone Excel, time freedom sambil lepak pun biz Jalan Masyuk!

#toneexcel #website #canggih #auto #pasif #income #pendapatansampingan #biznes #parttime #masyuk #malas #bisnesmudah #memulakanperniagaan #berniagaonline #perniagaanonline #affliatemarketing #digitalmarketing #buatduit #tambahduitpoket #tambahduit #tambahincome #gaji #gajimasyuk #sideincome #duittepi #onlinemarketing #onlinemarketingtips #online #share #link

Salam guys! Raya dah nak dekat ni. Korang tak nak tampak tinggi pada hari raya?
Ni nak bgtaw korang ni ade satu igshop yg truly recommend! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Kalau korang nak tinggi dalam masa 2minggu follow ig @herbalstore_my ni. Admin guarantee yg korang akan berpuas hati punya.
Now diorg ade tgh buat PROMO RAYA harga diorg mmg mengancam 😍😍 Well tunggu ape lgi follow lah @herbalstore_my skang! πŸ˜πŸ‘
.
.
πŸ“±Whatsap : +6016-6434923
πŸ“±wechat id : herbalstore_my
.
.
#agen #topup #agentopup #agentopupdiperlukan #tronexus #celcom #pendapatansampingan #kerjakosongmalaysia #kerjakosong #janapendapatandarirumah #janapendapatan #janapendapatansampingan #pokai #topuppercuma #jualtopup #tagandwinmalaysia #tagandwin #tagandwincontest #tagandwinmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia

MOST RECENT

Tahniah kepada Dato' Sri Dr Eric Yap, Presiden Talk Focus Sdn Bhd, dianugerahkan sebagai syarikat 'Pioneering Corporate Social Responsibility Initiatives (SME CATEGORY) dari CSR Malaysia Awards 2017😍😍😍
.
Majlis ini dianjurkan pada 20/7/2017 di Sheraton Hotel dengan perasmian dari YB Dato' Sri Rohani Abdul Karim, Minister of Women, Family and Community DevelopmentπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Talk Focus turut menderma sebanyak RM100,000 kepada Lembaga Kesedaran Pencegahan Jenayah Malaysia sebagai bantuan kepada organisasi ini. Sekali lagi, tahniah dan terima kasih kepada Dato Sri Dr Eric Yap & Talk Focus Sdn Bhd. 'Beyond Profits, Making Our World A Better Place'...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#Tronexus #TronFocus #kerjadarirumah #peluangbisnes #pendapatansampingan #pendapatansampinganmalaysia #buatduitdarirumah #dropship #dropshipmalaysia #simkadbuatduit #SimkadBerduit #sideincome #instagood #instalike #income #igshop #igshopmalaysia #bisnes #bisnesonline #onlinebusiness #onlinemarket #onlinebiz #online #onlinemalaysia #murah #bisnesterbaru2017 #love

Alhamdulillah...petang tadi selesai lagi daftarkan ahli baru Tronexus Pakej Basic RM29...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Tengok notification dalam system ada dapat bonus lagi...memang best bisnes simkad ni...selagi kita guna simkad kita dibayar...πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
Jom pakat daftar, RM29 sahaja, whatsapp terus 010-9173153😊
.
#Tronexus #TronFocus #kerjadarirumah #peluangbisnes #pendapatansampingan #pendapatansampinganmalaysia #buatduitdarirumah #dropship #dropshipmalaysia #simkadbuatduit #SimkadBerduit #sideincome #instagood #instalike #income #igshop #igshopmalaysia #bisnes #bisnesonline #onlinebusiness #onlinemarket #onlinebiz #online #onlinemalaysia #murah #bisnesterbaru2017 #love

Dah la kulit jadi tegang, halus, anjal, jerawat pun segan nak hinggap. Perrghhh hebat penangan Shaklee Collagen Powder niπŸ‘
.
Jom order : 012-2337598 (Mama Olin)
.
#MakCunShaklee #vEminent #pengedarshakleeklang #pengedarshakleeshahalam #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleebukittinggi #shakleebandarbotanic #pendapatansampingan

Lepas beraya pagi kat office. Kita berMedi Pedi jap. .
.
Malamnie ada event nak bagi peluang kat orang ramai dapatkan side income. Ada yang nak join bahagia-bahagia, happy2 macam family kami??. Contact Ila kat no nie 019 6447403 k. .
.
#coway #cowayttdi #csteam #parttime #i #n #u
#kerjasambilan #agencoway #dropship #agen #stokis #pendapatansampingan #CowayCareer #Topfightercoway #kerjaonlinedirumah #onlinebusiness #kerjaparttime #usahawanonline #usahawan #csteamttdichapter #manicure #pedicure

SALAM JUMAAT! πŸ˜‡

7 lagi!! Followers ke 360 akan dpt free kit utk start business dengan Public Bank bernilai RM265

Anybody who want to join my extended business, u are welcome. I can share my expertise and technic how to gain 5-7 digit income at very young age. Everybody are most welcome. Whatsapp 0172559352. 5 slots available

#entrepreneurship #kerjakosong #unitamanah #luckyno7
Whatsapp 0172559352. Bangsar/Wangsa Maju my operation office. πŸ“²

#joinme #consultant #recruitment
HIRING NOW!! βœ…βœ… Do contact me to join my EXTENDED BUSINESS.. PUBLIC MUTUAL NO1 AGENCY NATIONWIDE πŸ†πŸ† Im calling the people outside there to join my extended business. HIRING NOW! Whatsapp 0172559352 πŸ†πŸ“²πŸ“² KERJA KOSONG KL!! Opening!! πŸ“’πŸ“’πŸ”ŠπŸ”Š #kerjakualalumpur #pialamalaysia #sertaisaya #lipmattemurah #ukm #petronas #kerjakosongurgent #harimauselatan #bangsajohor #bangsamalaysia #pasifincome #pendapatansampingan #universiti #graduan #malaypretty #jdt #jawatankosongkl #johorsoutherntigers #lipmattemalaysia #prettymalay #luaskankuasamu #kerjakualalumpur #kerjabaru #duitraya JOIN ME - untuk menjadi APPRENTICE dibawah seliaan saya dan di patent oleh PUAN CEO & President Agency. Anda akan dilatih selama 6 bulan dengan anggaran gaji mininum RM50k setahun. Rebutlah peluang untuk di temuduga SEKARANG!! JOM KITA RAMAI RAMAI ‼️WHATSAPP πŸ“²
0172559352
0172559352
0172559352
0172559352

Assalam semua.. AM nak share pasal umrah akhir tahun 2017 nih.. sapa nak pergi dan berminat boleh tgk detail ni dan call team @sgtravel2u.
.
.
. Pakej Umrah Cuti Sekolah Mampu Pergi dari Saujana Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd !!! Harga serendah
RM6190 untuk bilik berempat
RM6290 untuk bilik bertiga
RM6590 untuk bilik berdua
Bayi hanya RM1500

Info Pakej : 🌟 11 Hari 09 Malam
✈️ Penerbangan terus tanpa transit ke Jeddah (Masuk Madinah terlebih dahulu). Penerbangan MALINDO AIR
🍽 Makan 3 kali sehari dan Masakan Melayu.
🏨 Hotel 3 🌟🌟🌟
πŸ›‚ Petugas 24 Jam
🚌 Ziarah Makkah & Madinah - Pengangkutan Selesa
πŸ‘œ Beg Pakaian, Beg Kabin, Beg Kasut & Air Zamzam 5 liter
πŸ“‹ Kursus & Buku Panduan Umrah
πŸ•‹ Umrah 3 Kali.
TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ Reserve seat anda dengan mendaftar hanya RM1000 seorang dan pembayaran penuh 45 hari sebelum tarikh berlepas
Kursus umrah dijalankan 30 hari sebelum tarikh berlepas πŸ“ž πŸ“± Hubungi kami sekarang utk keterangan lebih lanjut
Call : 0111 2299 322 / 019 695 6794 πŸ•‹ Bertuahnya Menjadi Tetamu Allah SWT πŸ•‹
SAUJANA GEMILANG TRAVEL & TOURS SDN BHD
( No Syarikat: 1001408-K, KPK/LN: 6823 )
3-2F PINGGIRAN MUTIARA UTAMA
TAMAN MUTIARA GOMBAK
53100 KUALA LUMPUR

#saujanagemilang #sgtravel2u #bertuahnyamenjaditetamuallahswt #umrah #umrah2017 #dutaumrah #pendapatansampingan #skuadumrah #kamidatangberjumpaanda #ashrafmuslim

PM kami no telefon tuan / puan utk keterangan lebih lanjut
Kawasan KL, Selangor, Seremban, Melaka *Harga & jadual penerbangan pakej umrah adalah tertakluk kepada pindaan dan perubahan kadar matawang semasa.

#umrahbayaransur
#kamidatangberjumpaanda
#skuadumrah
#dutaumrah
#bertuahnyamenjaditetamuallahswt
@malindoair
@ashrafmuslimmuayyid

Assalamualaikum semua...😊
.
Alhamdulillah, simkad dah sampai ke tangan pemilik, maybe lepas waktu Zohor nak daftarkan dia...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Yang paling penting, saya just order simkad, dan company akan uruskan tentang pengeposan @ courier...dan saya duduk goyang kaki tanpa ke pejabat pos pun...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Terbaik Tronexus...saya dapat jimat masa dan tenaga, x perlu nak ke pejabat pos bagaiπŸ˜‰πŸ˜‡
.
Jom daftar simkad, postage free, simkad pun RM29 je, whatsapp terus 010-9173153😜
.
#Tronexus #TronFocus #kerjadarirumah #peluangbisnes #pendapatansampingan #pendapatansampinganmalaysia #buatduitdarirumah #dropship #dropshipmalaysia #simkadbuatduit #SimkadBerduit #sideincome #instagood #instalike #income #igshop #igshopmalaysia #bisnes #bisnesonline #onlinebusiness #onlinemarket #onlinebiz #online #onlinemalaysia #murah #bisnesterbaru2017 #love

SALAM JUMAAT! πŸ˜‡

9 lagi!! Followers ke 360 akan dpt free kit utk start business dengan Public Bank bernilai RM265

Anybody who want to join my extended business, u are welcome. I can share my expertise and technic how to gain 5-7 digit income at very young age. Everybody are most welcome. Whatsapp 0172559352. 5 slots available

#entrepreneurship #kerjakosong #consultant #unitamanah

Whatsapp 0172559352. Bangsar/Wangsa Maju my operation office. πŸ“²

#joinme #consultant #recruitment
HIRING NOW!! βœ…βœ… Do contact me to join my EXTENDED BUSINESS.. PUBLIC MUTUAL NO1 AGENCY NATIONWIDE πŸ†πŸ† Im calling the people outside there to join my extended business. HIRING NOW! Whatsapp 0172559352 πŸ†πŸ“²πŸ“² KERJA KOSONG KL!! Opening!! πŸ“’πŸ“’πŸ”ŠπŸ”Š #kerjakualalumpur #pialamalaysia #sertaisaya #lipmattemurah #ukm #petronas #kerjakosongurgent #harimauselatan #bangsajohor #bangsamalaysia #pasifincome #pendapatansampingan #universiti #graduan #malaypretty #janapendapatan #jdt #jawatankosongkl #johorsoutherntigers #lipmattemalaysia #prettymalay #luaskankuasamu #kerjakualalumpur #kerjabaru #duitraya JOIN ME - untuk menjadi APPRENTICE dibawah seliaan saya dan di patent oleh PUAN CEO & President Agency. Anda akan dilatih selama 6 bulan dengan anggaran gaji mininum RM50k setahun. Rebutlah peluang untuk di temuduga SEKARANG!! JOM KITA RAMAI RAMAI ‼️WHATSAPP πŸ“²
0172559352
0172559352
0172559352
0172559352

15 min BERGAJIKAN hampir RM7k sehari!! TAK TIPU!! BETUL!! βœ…

JOIN SAYA SEKARANG UNTUK BERGAJI SEPERTI ITU SEHARI!! Kalau 30 hari?? 365 hari?? 😱😱 WHATSAPP SEKARANG!! Yes! SEKARANG!! Anybody who want to join my extended business, u are welcome. I can share my expertise and technic how to gain 5-7 digit income at very young age. Everybody are most welcome. Whatsapp 0172559352. 5 slots available

#entrepreneurship #kerjakosong #consultant #unitamanah

Whatsapp 0172559352. Bangsar/Wangsa Maju my operation office. πŸ“²

#joinme #consultant #recruitment
HIRING NOW!! βœ…βœ… Do contact me to join my EXTENDED BUSINESS.. PUBLIC MUTUAL NO1 AGENCY NATIONWIDE πŸ†πŸ† Im calling the people outside there to join my extended business. HIRING NOW! Whatsapp 0172559352 πŸ†πŸ“²πŸ“² KERJA KOSONG KL!! Opening!! πŸ“’πŸ“’πŸ”ŠπŸ”Š #kerjakualalumpur #pialamalaysia #sertaisaya #lipmattemurah #ukm #petronas #kerjakosongurgent #harimauselatan #bangsajohor #bangsamalaysia #pasifincome #pendapatansampingan #universiti #graduan #malaypretty #janapendapatan #jdt #jawatankosongkl #johorsoutherntigers #lipmattemalaysia #prettymalay #luaskankuasamu #kerjakualalumpur #kerjabaru #duitraya JOIN ME - untuk menjadi APPRENTICE dibawah seliaan saya dan di patent oleh PUAN CEO & President Agency. Anda akan dilatih selama 6 bulan dengan anggaran gaji mininum RM50k setahun. Rebutlah peluang untuk di temuduga SEKARANG!! JOM KITA RAMAI RAMAI ‼️WHATSAPP πŸ“²
0172559352
0172559352
0172559352
0172559352

15 min BERGAJIKAN hampir RM7k sehari!! TAK TIPU!! BETUL!! βœ…

JOIN SAYA SEKARANG UNTUK BERGAJI SEPERTI ITU SEHARI!! Kalau 30 hari?? 365 hari?? 😱😱 WHATSAPP SEKARANG!! Yes! SEKARANG!! Anybody who want to join my extended business, u are welcome. I can share my expertise and technic how to gain 5-7 digit income at very young age. Everybody are most welcome. Whatsapp 0172559352. 5 slots available

#entrepreneurship #kerjakosong #consultant #unitamanah

Whatsapp 0172559352. Bangsar/Wangsa Maju my operation office. πŸ“²

#joinme #consultant #recruitment
HIRING NOW!! βœ…βœ… Do contact me to join my EXTENDED BUSINESS.. PUBLIC MUTUAL NO1 AGENCY NATIONWIDE πŸ†πŸ† Im calling the people outside there to join my extended business. HIRING NOW! Whatsapp 0172559352 πŸ†πŸ“²πŸ“² KERJA KOSONG KL!! Opening!! πŸ“’πŸ“’πŸ”ŠπŸ”Š #kerjakualalumpur #pialamalaysia #sertaisaya #lipmattemurah #ukm #petronas #kerjakosongurgent #harimauselatan #bangsajohor #bangsamalaysia #pasifincome #pendapatansampingan #universiti #graduan #malaypretty #janapendapatan #jdt #jawatankosongkl #johorsoutherntigers #lipmattemalaysia #prettymalay #luaskankuasamu #kerjakualalumpur #kerjabaru #duitraya JOIN ME - untuk menjadi APPRENTICE dibawah seliaan saya dan di patent oleh PUAN CEO & President Agency. Anda akan dilatih selama 6 bulan dengan anggaran gaji mininum RM50k setahun. Rebutlah peluang untuk di temuduga SEKARANG!! JOM KITA RAMAI RAMAI ‼️WHATSAPP πŸ“²
0172559352
0172559352
0172559352
0172559352

Tengah Prospekting tadi tetibe mak cakap teringin nak makan PappaRich so saya terus bawa dia ke Mall. Inilah kelebihan Biznes Online Tone Excel, time freedom sambil lepak pun biz Jalan Masyuk!

#toneexcel #website #canggih #auto #pasif #income #pendapatansampingan #biznes #parttime #masyuk #malas #bisnesmudah #memulakanperniagaan #berniagaonline #perniagaanonline #affliatemarketing #digitalmarketing #buatduit #tambahduitpoket #tambahduit #tambahincome #gaji #gajimasyuk #sideincome #duittepi #onlinemarketing #onlinemarketingtips #online #share #link

-
Tak sabarnya nak pergi M A L D I V E S β—πŸ˜βœˆπŸŒŠπŸš£πŸš€ πŸ„
.
Ada 5 benda yg Sya nak bawak pergi Maldives nanti.
1. Topi
2. Sunglass
3. BAkini (swimwear)
4. Unicorn's float
5. POM POM Sandal by dotellyabytheazam
.
So far yg dah ada no 1 dan 2 je. Topi maybe Sya pakai yg beli dekat Gili Trawangan bulan 2 hari tu.
.
Sunglass Sya dah beli baru 😁 Nanti Sya share pic dekat ruangan komen πŸ˜‰ Insyaallah. Yg pasti sunglass artis2 pakai uuuuu.. 😝 So far Sya pernah tengok Heliza Helmi dengan Eira Syazira pakai.
.
Dan dan dan yg pasti jugak, sunglass ni Sya beli guna duit bonus Shakkee ke SPA Sya. Tak ingat πŸ˜‚ Salah satulah.
.
No 3, 4 dan 5 belum beli lagi. Insyaallah, ada rezeki akan beli guna duit SPA. Hehe.
.
Taip pasal #spa . Ha, ok. #promoraya kami di @yeoja_beautyhouse #YBH OFFER #rm50 SAHAJA. BUKAN RM65 BUKAN RM55. Tapi, RM50 TERMASUK EYE TREATMENT dan FREE vitamin B-Complex dan Vita-C.
.
Promosi sah sehingga 31 JULAI 2017 sahaja. Boleh book slot facial anda sekarang! πŸ‘‡
πŸ“² +6013 - 476 5930
πŸ’» yaeppenyeoja@gmail.com
.
#diaryofaworkingathomewife #thewalkingbeautyproject #twbp #thewalkingbeauty #twb #maldives #triptomaldivesseptember2017 #spa #spamuslimah #spabergerak #spabergerakmuslimah #mobilespa #homespa #facial #facialmurah #facemassage #eyetreatment #kelasspa #kelasspamurah #kursusspa #kursusspamurah #belajarspamurah #janapendapatan #pendapatansampingan #jomjanapendapatan #jomjanapendapatansampingan #janapendapatandarirumah

Pakej Umrah Cuti Sekolah Mampu Pergi dari Saujana Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd !!! Harga serendah
RM6190 untuk bilik berempat
RM6290 untuk bilik bertiga
RM6590 untuk bilik berdua
Bayi hanya RM1500

Info Pakej : 🌟 11 Hari 09 Malam
✈️ Penerbangan terus tanpa transit ke Jeddah (Masuk Madinah terlebih dahulu). Penerbangan MALINDO AIR
🍽 Makan 3 kali sehari dan Masakan Melayu.
🏨 Hotel 3 🌟🌟🌟
πŸ›‚ Petugas 24 Jam
🚌 Ziarah Makkah & Madinah - Pengangkutan Selesa
πŸ‘œ Beg Pakaian, Beg Kabin, Beg Kasut & Air Zamzam 5 liter
πŸ“‹ Kursus & Buku Panduan Umrah
πŸ•‹ Umrah 3 Kali.
TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ TEMPAT TERHAD‼️ Reserve seat anda dengan mendaftar hanya RM1000 seorang dan pembayaran penuh 45 hari sebelum tarikh berlepas
Kursus umrah dijalankan 30 hari sebelum tarikh berlepas πŸ“ž πŸ“± Hubungi kami sekarang utk keterangan lebih lanjut
Call : 0111 2299 322 / 019 695 6794 πŸ•‹ Bertuahnya Menjadi Tetamu Allah SWT πŸ•‹
SAUJANA GEMILANG TRAVEL & TOURS SDN BHD
( No Syarikat: 1001408-K, KPK/LN: 6823 )
3-2F PINGGIRAN MUTIARA UTAMA
TAMAN MUTIARA GOMBAK
53100 KUALA LUMPUR

#saujanagemilang #sgtravel2u #bertuahnyamenjaditetamuallahswt #umrah #umrah2017 #dutaumrah #pendapatansampingan #skuadumrah #kamidatangberjumpaanda #ashrafmuslim

PM kami no telefon tuan / puan utk keterangan lebih lanjut
Kawasan KL, Selangor, Seremban, Melaka *Harga & jadual penerbangan pakej umrah adalah tertakluk kepada pindaan dan perubahan kadar matawang semasa.

#umrahbayaransur
#kamidatangberjumpaanda
#skuadumrah
#dutaumrah
#bertuahnyamenjaditetamuallahswt

PENING KEPALA CARI DUIT LEPAS RAYA? GAJI DAPAT LAMBAT LAGI? DUIT DALAM BANK TINGGAL RM10? 😱

Jangan sedih-sedih! Jom sertai TEAM DROPSHIP LENTIK DARA sekarang! U olls TAK PERLU KELUAR MODAL hokkkkkay! πŸ˜˜πŸŽ‰ Komisyen LUMAYAN menanti u olls! Bonus dibayar setiap hari lagi..!! Tempat TERHAD untuk 30 ORANG sahaja untuk dibantu sehingga BERJAYA!

Berminat??????
Boleh terus WASSAP ke 0169095499 utk FAST RESPOND! 😘😘 or tinggalkan hp no u allsss kat komen ok.. #ARESB
#lentikdara
#teamkemma
#teamARntag
#lentikdararich927

PENING KEPALA CARI DUIT LEPAS RAYA? GAJI DAPAT LAMBAT LAGI? DUIT DALAM BANK TINGGAL RM10? 😱

Jangan sedih-sedih! Jom sertai TEAM DROPSHIP LENTIK DARA sekarang! U olls TAK PERLU KELUAR MODAL hokkkkkay! πŸ˜˜πŸŽ‰ Komisyen LUMAYAN menanti u olls! Bonus dibayar setiap hari lagi..!! Tempat TERHAD untuk 30 ORANG sahaja untuk dibantu sehingga BERJAYA!

Berminat??????
Boleh terus WASSAP ke 0169095499 utk FAST RESPOND! 😘😘 or tinggalkan hp no u allsss kat komen ok.. #ARESB
#lentikdara
#teamkemma
#teamARntag
#lentikdararich927

PENING KEPALA CARI DUIT LEPAS RAYA? GAJI DAPAT LAMBAT LAGI? DUIT DALAM BANK TINGGAL RM10? 😱

Jangan sedih-sedih! Jom sertai TEAM DROPSHIP LENTIK DARA sekarang! U olls TAK PERLU KELUAR MODAL hokkkkkay! πŸ˜˜πŸŽ‰ Komisyen LUMAYAN menanti u olls! Bonus dibayar setiap hari lagi..!! Tempat TERHAD untuk 30 ORANG sahaja untuk dibantu sehingga BERJAYA!

Berminat??????
Boleh terus WASSAP ke 0169095499 utk FAST RESPOND! 😘😘 or tinggalkan hp no u allsss kat komen ok.. #ARESB
#lentikdara
#teamkemma
#teamARntag
#lentikdararich927

Most Popular Instagram Hashtags