#pencuricintakelassatu

MOST RECENT

Cadar Bajet : Code 375 😴

Hai korang 🌻 bila korang last tukar cadar? Kalau dah lama, inilah masa utk tukar cadar baru. Sebab skrg Ana extend-kan PROMOSI Deepavali hari tu hingga hujung bulan 11 tau 🎉🎉
.
Potongan harga sehingga RM10 utk set cadar (setiap saiz) & RM15 utk quilt tebal. Sangat lah jimat kalau korang beli sekarang tau 👍👍
.
Promosi valid sehingga 10/11/18 sahaja 💕
MORE DETAILS DI HIGHLIGHT 🌸
.
Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #cadarhotel #sfmm33 #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #cintatiadaganti #mawarmurni #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #isteriuntukdisewa #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #maharajalawakmega #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

Cadar kolej fitted ✌
Pre-order selama 7 - 15 hari & available utk saiz SINGLE & QUEEN sahaja ✌ King tak ada 🙇
.
Sekarang, cadar kolej fitted ni tengah ada promosi. Harga deposit serendah RM25 (Single) & RM36 (Queen) sahaja. Murah kan? 😲

Nak tahu lebih lanjut boleh terus whatsapp Ana, 0179379186 / tekan whatsapp link di bio 📱
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #sfmm33 #cadargetah #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #cadarbergetah #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #syintagila #cintatiadaganti #ehtop20 #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #isteriuntukdisewa #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

[ TESTIMONI CHARMS ]
.
“ Foundation Charms memang best & full coverage . Sangat selesa bila pakai tak rasa berat 😍 “ .
Semoga Charms selalu memberi manfaat untuk semua dapatkan kulit yang sihat & cantik 😉
.
Jom dapatkan Foundation Charms! Hanya RM50 Sahaja ! Rugi tak grab
Click www.wassap.my/601127600224/foundation
#teamsquadcharmsartika
#kosmetikhalaljakim
#thebestbrand #siliconfree #100vegan
#keretauntukabah #parabenfree #slsfree
#charmsjohor
#charmsjohorbahru
#charmskempas #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsjohorbahru #bahagiabukanbidaan #stokischarmsjohorbahru
#charmstebrau
#charmspasirgudang
#charmsulutiram #cintatiadaganti #agenpdiperlukan #kenyalangiminlove #foundationmesrasolat #lelakikirimantuhan #seriburindu #pencuricintakelassatu #fattzura #vilaghazara #cintalemonmadu #usas #cikreenencikngokngek

HOW TO STYLE PLAIN KURTI
.
Plain kurti ni bukan sahaja sesuai dipakai dengan pants atau palazzo,tapi kalau awak gayakan dengan batik sarong pun memang confirm on point sesangat 😘😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lelakikirimantuhan #cintaterindah #isteriuntukdisewa #splittvseries #pujaanhatikanda #mochakaubahagia2 #senafasrindu #seriburindu #vilaghazara #rahasia_rindu#cikreenencikngokngek #pencuricintakelassatu #cintakokocoklat #calaqisyapreloved

"SYL”
(Pre order 3-4 weeks)

Material: cotton
High quality embroidery

Queen
Quilt cover : 200 x 230
Flat bedsheet : 245 * 245
pillow case : 48 x 74

Normal price : RM 800
Current price : RM 720
—————————————-
King
Quilt cover : 220*240
Flat bedsheet : 245*270
Pillowcase : 48*74

Normal price : RM 870
Current price : RM 750
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #cadarhotel #pakuchallenge #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #cintatiadaganti #ehtop20 #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #cikreenencikngokngek #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #maharajalawakmega #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

7 jenis snacking yang perlu kita Elakkan bila kita nak kurus.
. .
👉 Snacking yang terbaik bawah 200 kalori
👉 Timing snacking perlulah consistent
👉 Lebihkan snacking dari buah-buahan
.
.
Click link di bio utk mendaftar program #youcanloseweightonline dan alami perubahan seawal minggu pertama.. jangan lepaskan peluang ini😊
.
.
Coach Shaiful - 0133787524
.
.
#coachshaiful #teamnissa #youcanloseweightonline #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun

SARAPAN SGT PENTING DALAM PROSES TURUNKAN BERAT BADAN.
.
.
5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI

1. PRESTASI KERJA

Paras gula dalam darah sangat rendah ketika bangun tidur. Jika tak ambil sarapan, tiada gula dalam darah. Ini akan menyebabkan badan jadi lemah, pening, murung dan kerja tidak dapat dilaksanakan dengan sempurna.

2. SEMBELIT

Kerap elak sarapan pagi akan gangu rutin pemakanan kita dalam jangka masa panjang. Ini akan membuatkan kita mudah terkena sembelit. Stress kan kalau tak membuang?

3. KEGEMUKAN

Siapa cakap tak sarapan boleh cepat kurus? Salah tu! Bila tak sarapan, masa lunch mesti kita akan makan banyak - banyak, itulah yg menyumbang kita jadi bambam tau! 😱

4. BIJAK

Sarapan dapat tingkatkan kualiti IQ dan buat otak kita jadi lebih cerdas. daya ingatan dan kesihatan mental akan meningkat. Nak jadi bijak? Jom sarapan!

5. METABOLISMA

Sarapan dapat tingkatkan metabolisma badan dan membantu proses pembakaran lemak dengan baik. Untung kan org yg bersarapan? 🤗
.
.
So make sure.. Walau ape pon, jangan lah kita skip breakfast. Lagi2 kepada yg tgah nak turunkan berat badan😊😊😊
.
.
Click link di bio utk mendaftar program #youcanloseweightonline dan alami perubahan seawal minggu pertama.. jangan lepaskan peluang ini😊
.
.
Coach Shaiful - 0133787524
.
.
#coachshaiful #teamnissa #youcanloseweightonline #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun

Tidak Terasa Masa Sekolah Kita Akan Berakhir 🙂Banyak Kenangan Yang Telah Kita Buat Bersama 🍃Canda Tawa Sering Menghiasi Kelas, Rumah Kedua Kita✌️Saat dimana Kita Mencontek, membuat kode untuk memberi jawaban, Nanyi Nanyi ga jelas waktu guru gada, Ngerjain Tugas Bareng² pas pagi Pagi 🌅 suka saka temen sekelas sampe kadang modus😅Sok²an Nanyain Tugas 📚 Semua Itu Bakal Kita Kangenin Di masa Smk 😁😍❤️ #kelas #kelaskita #smp1bojonggenteng #kelashits #kelasinspirasi #pencuricintakelassatu

Tajuk : Cik Isteri Dan Encik Suami
Penulis : Airisz
Harga : RM22.00
ISBN : 978-967-469-089-2
Sinopsis
Dah lama kejar bayang, kini abang datang, sayang.
AKU? Nama aku Cantek Safia. Muda lagi, tapi dah jadi janda. Siapa kata perkahwinan pilihan orang tua akan kekal hingga akhir hayat? Tipu semua tu.
Semua marahkan aku kerana alasan aku bercerai dengan menantu pilihan nenek sangat tidak boleh diterima akal. Hanya kerana dia lelaki sejuk beku dan aku rasa dia suami tanpa perasaan, aku tarik diri dari hidupnya. Hidup seorang Hud Khusairi.
Dua tahun pegang status janda, tiba-tiba bertemu dengan dia semula. Di tempat kerja yang sama dan lebih menyakitkan hati, dia ialah ketua aku sekarang. Entah apa mimpi dia, dia macam cuba berbaik semula dengan aku.
“Esok abang jemput Fia.”
“Tak payah. Fia pergi dengan Kak Nor. Kak Nor sebulan kena kerja kat Shah Alam.”
“Jangan menyusahkan orang, Fia.Abang kan ada.”
“Abang siapa buat Fia?”
“Bukan sesiapa, tapi abang sentiasa ada untuk Fia.”
“Abang dah hilang akal ke?”
Dan akhirnya aku tahu Hud bukan cuba berbaik dengan aku, sebaliknya lain ceritanya. Kak Mona, teman sekerja aku kata, Hud selalu akhir-akhir ini menghimpit makan sekali dengan geng kami waktu tengah hari. Dia dengan yakinnya berkata, Hud nak mengurat Annisa yang cun itu.
Huh! Buat penat aje aku perasan. Dahlah Cik Aida pun duk target lama dah Hud tu. Memang Hud Khusairi digilai di sini dan dianggap duda yang seksi dan hot. Kalau ikut menyampah, aku dah nak letak jawatan, tapi mak paksa aku bertahan pula.
Macam mana aku nak jalani hari-hari dengan menghadap bekas duda aku di tempat kerja? Lagi satu, aku kena rahsiakan hal aku ini janda Hud sebab semua orang ingat bekas isteri Hud tu jahat orangnya. Sakit hati betul!
#cikisteridanenciksuami #isteriuntukdisewa #Lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek #tvseriessplit #splittvseries #Bahagiabukanbidaan #Rahsiahati #13jama380 #dheos #pencuricintakelassatu #sarakirana #seriburindu #SelamatmalamTanSri

#LoveCadarComey 💜

Terima kasih Aina order set cadar bajet saiz queen & quilt tebal dari @cadarcomey 💕💕
.
Yang ni dah siap transfer tapi belum decide nak pilih design yang mana 😆😆 Mana tak nya, cadar yang Ana jual ada 300 lebih design. Bila buka je catalogue, nesti akan rambang mata 😁😁
.
Boleh whatsapp Ana untuk booking ya 😊 Whatsapp link klik di bio (0179379186 - Ana)
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #cadarhotel #sfmm33 #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #cintatiadaganti #mawarmurni #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #isteriuntukdisewa #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #maharajalawakmega #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

#LoveCadarComey 💜

Thanks a lot Nisa order set cadar bajet saiz single, quilt nipis & getah dari @cadarcomey 💕💕
.
Ni kali kedua tau Nisa beli cadar dari Ana. Untuk customers yang repeat order semestinya Ana akan bagi discount + free gift 🎉🎉🎉
.
Boleh whatsapp Ana untuk booking ya 😊 Whatsapp link klik di bio (0179379186 - Ana)
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #cadarhotel #sfmm33 #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #cintatiadaganti #mawarmurni #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #isteriuntukdisewa #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #maharajalawakmega #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

Walaupun daging adalah salah satu sumber protein tapi lebih baik dielakkan kerana daging tinggi omega 6.. .
Manfaat yg akan anda dpt bila amalkan diet daging..
.
1) Hilang berat badan, yg mmg skip terus daging boleh easily lost 10kg, dan mereka tidak perlu utk susah² kira kalori atau bersenam..
.
2) Jumlah bakteria perlindungan dalam usus meningkat..
.
3) Kulit lebih sihat, ni kerana toksin akan dibuang keluar .
.
4) Menjadi lebih bertenaga..
.
5) Kurangkan risiko penyakit kardiovaskular, ni sbb karnitin dlm daging merah boleh mencetuskan reaksi kimia yg memberi kesan negatif kpd hati..
.
Coach pogy_ismail +60188744534
.
#youcanloseweightfromhome
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus  #alamatnyacinta #cintalemonmadu #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #pencuricintakelassatu #semerahcintaumairah #ciksempurna #pulang #cintabukankristal #mrgrey #janganbencicintaku #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #kekechallenge #smule #fatzura #cintatiadaganti

Cadar Bajet : Code 426 😴

Hai korang 🌻 Ana nak tanya, bila korang last tukar cadar? Kalau dah lama, inilah masa utk tukar cadar baru. Sebab skrg Ana extend-kan PROMOSI Deepavali hari tu hingga hujung bulan 11 tau 🎉🎉
.
Potongan harga sehingga RM10 utk set cadar (setiap saiz) & RM15 utk quilt tebal. Sangat lah jimat kalau korang beli sekarang tau 👍👍
.
Promosi valid sehingga 10/11/18 sahaja 💕
MORE DETAILS DI HIGHLIGHT 🌸
.
Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍
.
#Cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarviral #cadarhotel #sfmm33 #cadarsingle #cadarqueen #cadarmampumilik #vilaghazara #bilaTuhanberbisikcinta #cintatiadaganti #mawarmurni #pencuricintakelassatu #giftreviewmalaysia #giftreview #gegarvaganza5 #musically #isteriuntukdisewa #kakishare #padubeb #siscuba #cadar #cadarcotton #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #maharajalawakmega #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags