#pencabutbulu

MOST RECENT

#Repost @korean_mua5
ใƒปใƒปใƒป
Seksi itu ga cukup, kalau ngak bersih!!! Masa iya badan bagus, tp putingnya hitem hitem?
Maaf *selangkangannya hitam2 ๐Ÿ˜• Biarpun ga ada yg ngeliat, kebersihan kewanitaan itu mesti dijaga lho!
Satu hari bakal di lihat sm suami. Pastinya kita mau kasi lihat yang terbaik donk ๐Ÿ˜—
Nih ada Little Baby Topping Balm Cream. Ready stock!!! Produk dari @littlebabycream lho FIRST IN INDONESIA Bahan natural, rasa orange, food grade juga lho!
Tp jgn dimakan ya.
Ini buat di pakai di daerah puting, selangkangan, dan daerah kewanitaan.
Fungsi:
1. Untuk mengembalikan warna pink alami puting dan daerah wanita seperti bokong,selangkangan,area miss,siku,lutut
2. Mengurangi kerutan di puting dan daerah kewanitaan
3. Memudarkan warna gelap pada daerah tersebut akibat garukan, gesekan dgn celana dalam, jamur, dsb.
4. Menghilangkan strechmark

Kenapa sih bagus Topping Balm Cream ini?
Nih kandungannya bagus2: - Shea Butter - Sunflower Seed Oil - Jojoba Oil - Apple Seed Extract - Castor Oil - Vitamin C dan E
Kalau kamu google search bahan di atas pasti deh keluar smua fungsinya yg bagus2 banget buat kulit.
100% aman 100% tanpa efek samping
Cara pakai: Oleskan di daerah kewanitaan dan puting shari 2x setelah mandi
Order :
Order/Tanya2 ๐Ÿ‘‡๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ:
๐ŸŽˆLINE : @hzv0849w (PAKE @)
๐ŸŽˆLINE : meiliaa90 (Double a )
๐ŸŽˆWA : 0812.5529.1954

#toppingbalmplus #toppingbalmplusmurah #toppingbalmplusori #toppingbalmplusoriginal #toppingbalmplistermurah #pemutihketiak #pemutihselangkangan #pemutihketi #penncerahketiak #pencerahselangkangan #kewanitaan #kesehatanvagina #penghilangflekhitam #pemerahputing #pencerahputing #pemerahpayudara #pemutihlutut #pemutihsiku #goldenunderarm #bikineline #bikiniwax #penghilangbulu #pencabutbulu #clearwax #bekasi #cupcakeunderarm #cleardark #crystalx

#Repost @korean_mua5
ใƒปใƒปใƒป
Seksi itu ga cukup, kalau ngak bersih!!! Masa iya badan bagus, tp putingnya hitem hitem?
Maaf *selangkangannya hitam2 ๐Ÿ˜• Biarpun ga ada yg ngeliat, kebersihan kewanitaan itu mesti dijaga lho!
Satu hari bakal di lihat sm suami. Pastinya kita mau kasi lihat yang terbaik donk ๐Ÿ˜—
Nih ada Little Baby Topping Balm Cream. Ready stock!!! Produk dari @littlebabycream lho FIRST IN INDONESIA Bahan natural, rasa orange, food grade juga lho!
Tp jgn dimakan ya.
Ini buat di pakai di daerah puting, selangkangan, dan daerah kewanitaan.
Fungsi:
1. Untuk mengembalikan warna pink alami puting dan daerah wanita seperti bokong,selangkangan,area miss,siku,lutut
2. Mengurangi kerutan di puting dan daerah kewanitaan
3. Memudarkan warna gelap pada daerah tersebut akibat garukan, gesekan dgn celana dalam, jamur, dsb.
4. Menghilangkan strechmark

Kenapa sih bagus Topping Balm Cream ini?
Nih kandungannya bagus2: - Shea Butter - Sunflower Seed Oil - Jojoba Oil - Apple Seed Extract - Castor Oil - Vitamin C dan E
Kalau kamu google search bahan di atas pasti deh keluar smua fungsinya yg bagus2 banget buat kulit.
100% aman 100% tanpa efek samping
Cara pakai: Oleskan di daerah kewanitaan dan puting shari 2x setelah mandi
Order :
Order/Tanya2 ๐Ÿ‘‡๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ:
๐ŸŽˆLINE : @hzv0849w (PAKE @)
๐ŸŽˆLINE : meiliaa90 (Double a )
๐ŸŽˆWA : 0812.5529.1954

#toppingbalmplus #toppingbalmplusmurah #toppingbalmplusori #toppingbalmplusoriginal #toppingbalmplistermurah #pemutihketiak #pemutihselangkangan #pemutihketi #penncerahketiak #pencerahselangkangan #kewanitaan #kesehatanvagina #penghilangflekhitam #pemerahputing #pencerahputing #pemerahpayudara #pemutihlutut #pemutihsiku #goldenunderarm #bikineline #bikiniwax #penghilangbulu #pencabutbulu #clearwax #bekasi #cupcakeunderarm #cleardark #crystalx

#Repost @korean_mua5
ใƒปใƒปใƒป
Seksi itu ga cukup, kalau ngak bersih!!! Masa iya badan bagus, tp putingnya hitem hitem?
Maaf *selangkangannya hitam2 ๐Ÿ˜• Biarpun ga ada yg ngeliat, kebersihan kewanitaan itu mesti dijaga lho!
Satu hari bakal di lihat sm suami. Pastinya kita mau kasi lihat yang terbaik donk ๐Ÿ˜—
Nih ada Little Baby Topping Balm Cream. Ready stock!!! Produk dari @littlebabycream lho FIRST IN INDONESIA Bahan natural, rasa orange, food grade juga lho!
Tp jgn dimakan ya.
Ini buat di pakai di daerah puting, selangkangan, dan daerah kewanitaan.
Fungsi:
1. Untuk mengembalikan warna pink alami puting dan daerah wanita seperti bokong,selangkangan,area miss,siku,lutut
2. Mengurangi kerutan di puting dan daerah kewanitaan
3. Memudarkan warna gelap pada daerah tersebut akibat garukan, gesekan dgn celana dalam, jamur, dsb.
4. Menghilangkan strechmark

Kenapa sih bagus Topping Balm Cream ini?
Nih kandungannya bagus2: - Shea Butter - Sunflower Seed Oil - Jojoba Oil - Apple Seed Extract - Castor Oil - Vitamin C dan E
Kalau kamu google search bahan di atas pasti deh keluar smua fungsinya yg bagus2 banget buat kulit.
100% aman 100% tanpa efek samping
Cara pakai: Oleskan di daerah kewanitaan dan puting shari 2x setelah mandi
Order :
Order/Tanya2 ๐Ÿ‘‡๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ:
๐ŸŽˆLINE : @hzv0849w (PAKE @)
๐ŸŽˆLINE : meiliaa90 (Double a )
๐ŸŽˆWA : 0812.5529.1954

#toppingbalmplus #toppingbalmplusmurah #toppingbalmplusori #toppingbalmplusoriginal #toppingbalmplistermurah #pemutihketiak #pemutihselangkangan #pemutihketi #penncerahketiak #pencerahselangkangan #kewanitaan #kesehatanvagina #penghilangflekhitam #pemerahputing #pencerahputing #pemerahpayudara #pemutihlutut #pemutihsiku #goldenunderarm #bikineline #bikiniwax #penghilangbulu #pencabutbulu #clearwax #bekasi #cupcakeunderarm #cleardark #crystalx

Ayo! Stock @heellawax.id bulan December sudah menipis lohhh!! Sudah kurang dari 100 jar lagi. Siapa cepat dia dapat yahhh! ๐Ÿ˜
โ€ข
As Smooth as butter from your eyebrows to your toes and everywhere in between!
For more info:
WA: 083870892697
.
#wax #jualwax #jualwaxmurah #penghilangbulu #creampenghilangbulu #waxmurah #waxmurahjakarta #jualwaxmurah #jasawaxing #sugarwax #sugarwaxing #pemutihketiak #pemutihkulit #sugarwaxmurah #girl #jakarta #ideusaha #perontokbulu #pencabutbulu #cabutbulu #cukurbulu #waxingdirumah #waxingtermurah #perawatankulit #lingerie

Jangan takut yah! Paket akan kami kirim dengan double bublewrap dan aman sampai di tempatmu! โ€ข
As Smooth as butter from your eyebrows to your toes and everywhere in between!
For more info:
WA: 083870892697
.
#wax #jualwax #jualwaxmurah #penghilangbulu #creampenghilangbulu #waxmurah #waxmurahjakarta #jualwaxmurah #jasawaxing #sugarwax #sugarwaxing #pemutihketiak #pemutihkulit #sugarwaxmurah #girl #jakarta #ideusaha #perontokbulu #pencabutbulu #cabutbulu #cukurbulu #waxingdirumah #waxingtermurah #perawatankulit #lingerie

โ€ข
AGENT DIPERLUKANโ—๏ธ
Ada sesiapa tak berminat nak tambah pendapatan dan jana income lebih utk duit poket?? Jom join #teamcikfatin bersama #wawawax & #candywax .
Modal serendah RM150 sahaja โ—๏ธTapi margin keuntungan sgt tinggi ๐Ÿ‘๐Ÿผ Modal RENDAH untung TINGGI โ—๏ธ
.
InsyaAllah dapat bantu pada sesiapa yg rajin dan mmg nak buat duit sampingan . Pelajar, suri rumah atau pon yg sudah bekerja . CikFatin guide cara bekerja dari A to Z . Sesi coaching percuma โ—๏ธ
.
Jangan lepaskan peluang anda !! Kita ada supportive group utk beri segala info ๐Ÿ˜˜
*TIADA YURAN DIKENAKAN*
.
Hubungi ๐Ÿ“ฒ017-6466455 . Atau boleh tinggalkan no hp anda di dm atau comment atau click link di bio ๐Ÿ˜˜
.
#wawawaxmelaka #wawawaxseremban #wawawaxkualapilah #wawawaxrembau #wawawaxtampin #wawawaxgemas #wawawaxlendu #wawawaxcheng #wawawaxmuar #wawawaxjohor #candywaxmelaka #candywaxjohor #candywaxmalaysia #candywaxbyrheaazuri #waxing #buangbulu #waxproduct #organicwax #organichairremoval #bebasbuluketiak #pencabutbulu #agentwanted #agentdiperlukan #agentwawawax #agentcandywax #stokiswanted #janapendapatan

Tak menyesal pun pakai #wawawax ๐Ÿ˜ . Rasa lebih bahagia ada nya WAWA WAX wehh .. WAWA WAX tarik bulu sampai ke akar tau bukan itu je bulu pun lambat tumbuh ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„
_
Dapatkan WAWAWAX sekarang dengan harga
๐ŸŽ‰ PROMOSI RM46 beserta 5 free gift + extra free gift ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ โ—dengan 1 tube sahaja boleh wax seluruh badan korang tau .. JOM WAX BULU BULU AWAK ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡
_
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu #wawawaxpuncakalam #wawawaxmeru #wawawaxuitmshahalam #wawawaxuitmpuncakalam #wawawaxuitm #wawawaxsetiaalam #wawawaxsaujanautama #wawawaxshahalam

Mudah sangat-sangat kan dengan #wawawax ni .. korang tak perlu panas kan pun , awak yang suka travel tu lagi digalakkan pakai WAWA WAX sebab mudah dibawa ke mana mana sahaja ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
_
Dapatkan WAWAWAX sekarang dengan harga
๐ŸŽ‰ PROMOSI RM46 beserta 5 free gift + extra free gift ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ โ—dengan 1 tube sahaja boleh wax seluruh badan korang tau .. JOM WAX BULU BULU AWAK ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡
_
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu #wawawaxpuncakalam #wawawaxmeru #wawawaxuitmshahalam #wawawaxuitmpuncakalam #wawawaxuitm #wawawaxsetiaalam #wawawaxsaujanautama #wawawaxshahalam

CUSTOMER MARAH KITA SEBAB WAWAWAX SANGAT KEJAM ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ baca tau apa kata customer tu ๐Ÿ˜œ
_
Ramai yang dah percaya dengan WAWA WAX ni ๐Ÿ˜‰ Korang bila lagi โ‰
_
๐ŸŽ‰ PROMOSI RM46 beserta 5 free gift + extra free gift ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ โ—dengan 1 tube sahaja boleh wax seluruh badan korang tau .. JOM WAX BULU BULU AWAK ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡
_
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu #wawawaxpuncakalam #wawawaxmeru #wawawaxuitmshahalam #wawawaxuitmpuncakalam #wawawaxuitm #wawawaxsetiaalam #wawawaxsaujanautama #wawawaxshahalam

Perbezaan Waxing, Mencukur Dan Krim Penanggal
WAXING berfungsi dengan menanggal bulu hingga ke akar membuatkan permukaan kulit lebih lembut dan licin. Bulu akan tumbuh
lebih lambat dan lebih halus. Penggunaan yang kerap juga dapat mengurangkan kelebatan bulu.

MENCUKUR pula memotong bulu pada permukaan kulit, mengekalkan akar bersama kulit dan ini membuatkan anda perlu mencukur dengan kerap kerana bulu tumbuh lebih cepat. Walaupun mencukur mengambil masa yang singkat dan mudah, bulu baru yang tumbuh akan lebih tebal dan tajam. Selain itu mencukur juga menggelapkan kulit di kawasan yang anda cukur.

KRIM PENANGGAL pula berfungsi dengan melarutkan bulu sedikit dalam dari permukaan kulit membuat permukaan kulit lebih lembut daripada mencukur. Bulu akan tumbuh sama cepat dengan mencukur kerana akar bulu masih ada. Krim penanggal juga mengandungi bahan kimia, ia tidak sesuai untuk kulit yang sensitif.
Jom waxing dengan WAWAWAX. Kulit bebas bulu lebih lama, licin dan lembut.

Untuk order WAWAWAX boleh wasap Pn. Nashrah
โ˜Ž +6010-5350305 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Atau
.
KLIK SAJA LINK WHATSAPP DI BAHAGIAN BIO DI ATAS.๐Ÿ’— .
www.wasap.my/60105350305/wawawax
.
.

#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #pencabutbulu #buangbulumurah #buangbulu #brazillianwax #bikiniwax #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #plucking #hairless #wawawax #wawawaxnusajaya #wawawaxiskandarputeri #wawawaxjohor #jualwax #diy #organicproduct
#waxhairremoval
#waxingmalaysia #wawawaxoriginal #wawawaxmalaysia #wawawaxHairRemoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

Wawawax in 3 words! With only picit tube -> Sapu -> Tarit!
๐ŸŒผ SENANG ๐ŸŒผ HYGIENE ๐ŸŒผ BERKESAN
.
.
Dapatkan WAWAWAX dgn harga RM38 free pouchbag ๐Ÿ˜˜
. .
โ˜Ž๏ธ Untuk order WAWA WAX, boleh order @ SisEmma +6016-8738837 atau DM jak kmk nombor whatsapp/HP ktkorg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
#feedbackcustomer #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxkuching #wawawaxmetrocity #kuching #waxkuching
#wawawaxmatang #wawawaxthespring
#wawawaxkubahria #wawawaxswak #wawawaxsarawak #wawawaxswk
#wawawaxgita #wawawaxkch #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #buluketiak #pencabutbulu #waxmurah #tampilcantik
#wax #waxing #wawawax #organichairremoval #hairremoval

CANTIK luar dan dalam ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘‰ Makeup dah cun tapi nampak pula bayang-bayang misai ๐Ÿ˜ฐ
๐Ÿ‘‰ Baju dah segak meletopss tapi bahagian ketiak basah ๐Ÿ˜ฐ
๐Ÿ‘‰ Suami tegur bulu kaki panjang ๐Ÿ˜ญ
.
Nak tahu rahsia lets chantik dalam 1 saat?
.
๐ŸšซSTOP shaving โœ…START wawawax
.
Kenapa perlu WawaWax? .
๐Ÿ„Slow down hair growth up to 2-3 weeks
๐Ÿ„100% FREE hazardous chemical
๐Ÿ„Ingredients: Honey, Sugar & Lemon
๐Ÿ„Suitable for all type of skin
๐Ÿ„Lemon helps to brighten your skin
๐Ÿ„Travel friendly and non-fragile
๐Ÿ„NO HEATING REQUIRED, ready to be use
.
Nak rasa pengalaman berwaxing dengan harga jimat melampau?
Whatsapp Alya โžก๏ธ 019-964 3498
.
Pakej 1 unit WawaWax
โ™ฅ๏ธ1 tube WawaWax
โ™ฅ๏ธFREE 12 Cotton Strips
โ™ฅ๏ธFREE 4 Wooden Sticks
โ™ฅ๏ธFREE Make up bag

Ada masalah bulu2 tempat di โ˜โ˜โ˜ . Selesaikan sekarang dgn Candywax. Hasilnya kulit awak akan terasa licin dan no more kulit hitam dearโคโคโค .
.
Get it now with click link at bio..
.
.
#candywax
#wawawax #waxkedah #kedah #igersmalaysia #instaselebmalaysia #instafamousmalaysia #pendang #guarchempedak #gurun #jenun #pendang #pengantinmalaysia #pencukurbulu #pencabutbulu #readystock #codkedah #sungaipetani #gunungjerai #pantaimerdeka #travelpack

Most Popular Instagram Hashtags