[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#penapisairmurahmalaysia

247 posts

TOP POSTS

Water Purifier Malaysia – Penapis Air MIni Untuk Sinki Hanya Rm 35
#sws
#penapisairmini
#penapisairmurahmalaysia
Postage Rm 10 sm/ Rm 15ss & COD Kuantan Only

Straight to the point.. Sebelum anda keluarkan belanja yang besar untuk dapatkan penapis air terbaik, jom kenal2 dulu penapis air kecil molek ini yang jauh lebih murah tapi cukup berkesan iaitu.. penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia
Sesuai untuk kegunaan RUMAH & PEJABAT!
SWS Water Purifier akan menapis air paip rumah anda melalui dua (2) peringkat penapisan (rujuk juga gambar details dibawah) untuk mengurangkan :- 1) kesan karat tangki/paip besi dalam air
2) rasa/sisa klorin
3) blood worm
4) heavy metal ions
5) Algae
6) E-coli
7) Rasa payau
8) Bau yang tidak menyenangkan ..dan lain-lain bendasing yang terdapat dalam air.

Gambar di bawah adalah details dan kelebihan SWS Water Purifier

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysiapenapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia
CERAMIC CARTRIDGE MAMPU MEMBUAT TAPISAN SEHINGGA 10 000 LITER AIR

penapis air, penapis air terbaik, water purifier, water purifier malaysia

SELAMAT HARI RAYA... PROMOSI CUCKOO MASIH DIBUKA LAGI....CEPAT ORDER SKRG

Beraya ni tak sah kalau saudara mara tak datang melawat, tapi yang paling letih, nak bancuh air, kalau tetamu datang dari pagi sampai ke malam.Takan nak hidang air gas 24jam, mau kene potong kaki, dek kencing manis. ===================
CUCKOO GOOD PLAN
=================== - Ada Suhu Sejuk, dah tak yah nak gie ulang alik kedai runcit time raya nanti, semata - mata nak beli air batu
- Ada air panas, nak
bancuh air teh pon
senang, tak payah nak jerang air.
- Dan air suhu bilik, yang bersifat mild alkali, bagus untuk kesihatan, terutama utk tetamu yg dah tua - tua tu
- Ada halal jakim, diyakini suci murni.
- Harga berpatutan, cuma RM60 hinggit sebulan, semua orang mampu milik
.
Nak oder? nanti dulu, kami lagi lg benda - benda PERCUMA ni untuk anda
.
- PERCUMA pemasangan seluruh malaysia
- PERCUMA penghantaran seluruh malaysia
- PERCUMA penyelenggaraan selama 7thn
- PERCUMA tukar filer setiap 4 bulan, selama 7thn
- PERCUMA alat ganti selama 7tahun
- PERCUMA baik pulih selama 7 tahun
- PERCUMA pemasangan semula
- JAMINAN 7 tahun
.
Susah ke nak oder? tak susah kacang je, semua orang boleh apply.
.
- TANPA deposit
- TANPA yuran proses
- TANPA slip gaji
- Tanpa penyata bank
.
Saya akan bantu anda. Bermula dari konsultansi PERCUMA, sehingga kepada pemasangan di rumah anda.
Berminat ❓
Nak tahu keterangan lebih lanjut ❓ ✅Pm saya : 0125230910/fared

#cuckoo #waterbeyondstandard #heroseorangcinderella #ipohtown #penapisairmurahmalaysia

Join 473,857 pengguna seluruh Malaysia yang membeli Penapis Air Coway!
.
Call & order sekarang!
.
Emy 01135583107 .
p/s Bulan ni pemasangan free usage tau, untung pasang awal bulan ni 😉
Gunakan code <Diyalova> 😎

#cowaymalaysia #pakarpenapisairdanudara #penapisaircoway #penapisairmurahmalaysia

Pendaftaran secara online percuma, bagi pemasangan di seluruh Malaysia. ✔ PERCUMA Kos Pemasangan
✔ PERCUMA Servis dan Penukaran Filter
✔ PERCUMA Waranty dan Penukaran Alat Ganti
✔ PERCUMA Kos Pemasangan Kembali (Andai Berpindah)

SEKARANG Adalah Waktu Terbaik Untuk Menempah Penapis Air CUCKOO!!!
.

JOM!! Cepat grab promo hebat ni sekarang! Saya bantu sampai jadi!
0174500845
0174500845
0174500845

#penapisair
#penapisairmurahmalaysia
#cuckoomalaysia
#rayaohraya2017
#sambutramadhan2017
#salamramadhan2017
#airmineralmurah
#plancuckoorm60
#bazaarpaknil
#lovepotionbyhushhush
#setjerawat
#setibudananak
#agencuckoo
#sayajualpenapisair
#sabahonlineshop
#sabahonlineshopping
#sarawakonlineshop
#sarawakonlineshopping
#labuanonlineshop
#labuanonlineshopping
#bruneishoppingonline
#bruneionlineshopping
#menuberbuka
#setbajetkurus

@coklate1221

Penapis Air 3 Suhu serendah Rm60 . King Top hanya RM60/bulan ~ Free service dan penukaran filter selama 7 tahun ~ Warranty 7 tahun ~ Suhu PANAS, SEJUK&amp;SUHU BILIK . Komen PM atau Whatsapp 013-493 7273 .

Sapa nak beli penapis Air.. Elok survey Cuckoo ni. Ramai tau selebriti tempatan guna penapis air jenama ni.
Cuckoo. Antara jenama penapis air yang ada dalam pasaran tempatan. Kelebihan penapis air Cukcoo ni adalah ia berupaya menghasilkan air minuman yang bersih, sejajar dengan piawaian WHO seperti berikut:
⇒Bebas dari logam berat
⇒Bebas dari bakteria, kuman dan virus.
⇒Beralkali ringan
⇒Kaya dengan mineral
mempunyai sijil halal JAKIM untuk semua jenis penapis. Dengan pembelian penapis air ni siap pakej servis berjadual dengan percuma. Yang paling penting bayaran serendah RM60 sebulan.
Review penuh boleh baca di : https://goo.gl/wMKIoe Berminat boleh contact
Website : Cuckoo2u
Whatsapp : www.wasap.my/60123299823 (0123299823)
Facebook : cuckoo2u online
#penapisAir
#waterfilter
#cuckoo
#penapisairmurah
#penapisairmurahmalaysia
#kesihatan
#kebersihan
#bloggermalaysia
#bloggerreview
#lifestyleblogger
#lekatlekitdotcom

Untuk rumah dan tabletop yg menjimatkan, saya cadangkan model Neo. Model paling laris kerana ciri ciri dibawah
.
💥Sistem Nanotrap - sama macam mana mana produk dalam market yang claim mild alkali dll.
.
💥Neo ada tangki yang lebih besar, 5.8 liter dan tangki simpanan berkualiti tinggi, ABS plastic yang bebas toksin. (Sama quality mcm botol susu baby)
.
💥Ada 3 suhu, instantly dapat air sejuk, panas dan suhu bilik.
.
Harga asal RM115. Coway buat promosi hanya RM95. Stock terhad
.
Wsp atau call terus faten untuk mendapat penjimatan yang menarik
.
011-29227768
.
Terima kasih
.
#penapisairberkualiti
#penapisaircoway #penapisairyangjimat #penapisairmurah #penapisairmurahmalaysia

MOST RECENT

ICON MODEL PALING CANGGIH DALAM FAMILY CUCKOO!
.
MONTHLY : RM120 sahaja (1-3TAHUN) : RM 100 (4-5TAHUN)
FREE SERVICE (5TAHUN)
FREE INSTALLATION
FREE WARRANTY
FREE DEPOSIT (RM265)
.
SING UP SEKARANG! .
FREE BARANGAN TUPPERWARE UNTUK 10 ORG TERAWAL!
.
017-6458069 SYA
017-6458069 SYA
017-6458069 SYA

#penapisair #penapisaircoway #penapisaircuckoo #penapisairmurah #penapisairterbaik #penapisairalkali #penapisairhalal #penapisairmalaysia #penapisairshaklee #penapisairpromo #penapisairberkualiti #penapisairmineral #penapisairstand #penapisairjimat #penapisaircowaymalaysia #penapisairmampumilik #penapisairmurahmalaysia #penapisairberalkali #penapisairno1 #penapisairtermurah #penapisairmini #penapisairmineralalkali #penapisairterkini #penapisairbioevolve

Penapis Air semurah RM80 sebulan
Ada 3 suhu
TerHANGAT MASA KINI

Farah ➖ 018 274 9187 🌸
#GSLALLEGIANT #cuckoovalley

Alhamdulillah... feedback Penapis udara cuckoo
B Model.. cer tgk kuning oren2 tu led light tunjuk kualiti udara ditahap tidak memuaskan... dan biru adalah kualiti udara bersih yay!!! Cik ni happy dengan B Model mem pun happy too..
Anda nak 1 jom whats app mem Farah, Iols arange sampai pasang.. darling.... B model always 5 star u olls... http://www.wasap.my/60182749187

#gslallegiant
#cuckoovalley
#airpurifier
#penapisudara

Alhamdulillah... feedback Penapis udara cuckoo
B Model.. cer tgk kuning oren2 tu led light tunjuk kualiti udara ditahap tidak memuaskan... dan biru adalah kualiti udara bersih yay!!! Cik ni happy dengan B Model mem pun happy too..
Anda nak 1 jom whats app mem Farah, Iols arange sampai pasang.. darling.... B model always 5 star u olls... http://www.wasap.my/60182749187

#gslallegiant
#cuckoovalley
#airpurifier
#penapisudara

Mari...mari..mari...jgn lepaskan peluang anda.. jgn malu jgn segan.. boleh pm/whatsapp saya.. sebarang pertanyaan dialu2kan.. #penapisaircuckoo #penapisudaracuckoo #penapisairmurahmalaysia #penapisudaramalaysia #penapisairmurah #penapisudaramurah #penapisair #penapisudara #0104017986

SWS Hi Tech Ceramic Cartridge Water Purifier
.
RM23 Exclude Postage
Postage fee : Rm7 (sm)/ rm10 (ss)
.
Product Description : *Remove Rust Particles, Dirt, Dust & Heavy Metal Irons
*Remove Residual Chlorine & Other Unwanted Chemicals
*Remove Blood Worm & Other Parasites
*Removes E Coli, Giardia, Cryptosporidium, Algaes, Etc...
.
.
To Order ?

WhatsApp : 0192153986

#penapisair #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairmurahmalaysia #waterfilter #waterfiltermurah #waterfiltermalaysia #waterfiltermurahmalaysia #swswaterpurifier #swswaterpurifiermurah #swswaterpurifiermalaysia #waterpurifiermurah #waterpurifiermalaysia #ceramicwaterfilter #ceramicwaterfiltermurah #ceramicwaterfiltermalaysia

Haiii 🙋
Risau kesihatan anda dan keluarga terjejas disebabkan air berkarat?
Jenuh beratur beli air dimesin air?
Mengangkut air itu memenatkan?

Jom saya bantu anda mendapatkan penapis air berkualiti tinggi mengikut budget anda... Berminat untuk mendapatkan produk cuckoo klik link dibawah yea

http://www.wasap.my/60182749187
#gslallegiant
#cuckoovalley
#penapisaircuckoo
#penapisaircuckoomurah

Keluarga besar👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦‍👦
Meh usha model ni.. Mencari Penapis Air Stand?
Cuckoo Deluxe
Rm130 bulanan
Rm4500 tunai ♨️4.0 liter
❄️2.8 liter
💧5.3 liter ( standby tank )
Refill : 1 minit 3 liter

Tiada bayaran dihari pemasangan
5thn percuma ✅Warranty ✅Pemindahan
✅Servis dan filter

Minat???
Sila klick link ini untuk respon yg pantas, terima kasih😊
Farah ➖ 018 274 9187 🌸
Farah ➖ 018 274 9187 🌸
Farah ➖ 018 274 9187 🌸
#cuckoovalley
#gslallegiant

Icon yg stylish dan pintar 😊😊
Dan opkos pemasangan percuma bernilai RM256.. Perghh mana nk dpt tu.... ♨️Rm120
♨️Rm120
♨️Rm120
Minimum kontrak 3tahun... Panas.Panas.Panas
Nak bagi Pemasangan Percuma ya.. Bercakap 3 bahasa 🎤 malay
🎤english
🎤chinese

Suhu 3
♨️panas
❄️sejuk
💧suhu bilik

Pm/whatsapp :
http://www.wasap.my/60182749187

#gslallegiant #cuckoovalley

Alhamdulillah
Pemasangan Cuckoo Fusion Top
Di Kem Sg Besi Kuala Lumpur
Terima kasih Cik Awa Mansor 🍹 Cuckoo Fusion Top 🍹
Bulanan Rm103.88

Suhu
❄️sejuk 2 liter
♨️panas 1.4 liter
Refill : 1 minit 3 liter

Berkenan ke jom saya offer pemasangan percuma suka tak?

Pm / whatsapp

Farah 018 274 9187 ☏
#gslallegiant
#cuckoovalley

Hadiahkan ibu kita di kampung penapis air
Mesti ibu suka Cuckoo Fusion Top sbb mudah guna..cantik.. Ph air : 7.5 average
Warranty 5 tahun

Dm / whatsapp :

Farah 018 274 9187 ☏
#gslallegiant #cuckoovalley

Tu dia masing² nak udara segar dari ladang.. #gslallegiant #cuckoovalley

Alhamdulillah
Pemasangan C Model dirumah
Sukanya si bulus bulus ni ye
Bulus debab pun nak udara segar dr ladang tauu.. Tunai : Rm2500
Sewabeli : Rm60 je 😊✌️️ Bye2
Habuk, virus,hama,debu, jangan datang lagi tau

Minat??
Klik je link ini :
http://www.wasap.my/60182749187

#gslallegiant
#cuckoovalley

Minat yg stand?
Malas nk letak dekat meja atau kaunter.
Anak² pun ramai memang berbaloi ambil yg stand ni

Harga RM4500
Atau
RM130 sebulan utk 5 tahun ❣️Cuckoo Deluxe ❣️ 💦Kaya dengan MINERAL & ALKALI ringan
💦Pilihan 3 suhu (panas, suhu bilik & sejuk)
💦Disahkan SIRIM & HALAL (KOREA & JAKIM)
💦Jimat elektrik
💦Rekaan Cantik, Moden dan mudah digunakan
💦BPA free
💦Ada hot water "Safety Lock Button" untuk keselamatan kanak-kanak
💦Direct piping, Tak perlu tambah air
💦Tiada pembaziran air ketika proses penapisan. 100% air masuk ke tangki simpanan
💦Tangki air stainless steel
💦Boleh dipasang dimana sahaja
💦Di lengkapi dispenser
.
TANPA perlu bayar lebih, NIKMATI!
🆓PERCUMA penghantaran & Pemasangan
🆓PERCUMA pemasangan semula jika pindah
🆓PERCUMA spare parts & full waranti
🆓PERCUMA service & maintenance produk
🆓PERCUMA tukar filter setiap 4 bulan
.
Jangan lepaskan peluang sementara promosi masih ada.
.
Wasap: http://www.wasap.my/60182749187

Agen Cuckoo

#gslallegiant #cuckoovalley #penapisaircuckoo #penapisaircuckoomurah

'PERCAYAKAN PADA PAKAR...
PASTIKAN AIR SIHAT 24 jam
'Halalan TOYYIBAN'...
MUDAH...MURAH...!!
Pendaftaran secara online percuma, bagi pemasangan di seluruh Malaysia. ✔ PERCUMA Kos Pemasangan
✔ PERCUMA Servis dan Penukaran Filter
✔ PERCUMA Waranty dan Penukaran Alat Ganti
✔ PERCUMA Kos Pemasangan Kembali (Andai Berpindah)

SEKARANG Adalah Waktu Terbaik Untuk Menempah Penapis Air CUCKOO!!!
.

JOM!! Cepat grab promo hebat ni sekarang! Saya bantu sampai siap pasang.. 011.188.58.337
011.188.58.337

#penapisair #welovecuckoo
#penapisairmurahmalaysia
#cuckoomalaysia
#sayajual
#agencuckoo #shaklee
#airmineralmurah
#plancuckoorm60
#bazaarpaknil
#senyumsokmo
#terapiinstagram
#agencuckoo
#sayajualpenapisair
#saa
#sabahonlineshopping
#ajimaura
#sarawakonlineshopping
#labuanonlineshop
#labuanonlineshopping
#bruneishoppingonline
#bruneionlineshopping

Untuk yg tengah mencari penapis air yang berkualiti dan mampu milik, sistur nak ajak korang utk bersuai kenal dgn Cik Coway ni..Tak terus pasang takpe..Kita runding runding dulu..Mungkin ada yg tak tau apa kebaikan Coway ni, cuma pernah dgr org sebut..Jgn risau korang bole hubungi no dekat bawah ni dan gunakan code <Diyalova> untuk tau lebih lanjut pasal Cik Coway ni..Dgr cerita tgh ada promosi tu..Apalagi kawan kawan 😉😉😉 PROMOSI PROMOSI PROMOSI !!! Penjimatan sebanyak RM 150 untuk bayaran permulaan bagi belian secara sewa beli.
Penapis air pilihan no 1 rakyat Malaysia di iktiraf oleh HALAL JAKIM dan Water Quality Association WQA .

Pakej sewa beli ini di sertakan dengan service istimewa dari Coway untuk selama 5 tahun. ✔ Service setiap 2 bulan
✔ Penukaran filter berjadual
✔ Full warranty (rosak baiki percuma termasuk alat ganti)
✔ Pemasangan semula percuma untuk pindah

Tiada cas tersembunyi!

Harga sewa beli utk setiap model : 💧 Model FERRY : RM 70 Sebulan
💧 Model PETIT : RM 120 Sebulan
💧 Model VILLAEM : RM 125 Sebulan
💧 Model HARRY : RM 130 Sebulan
💧 Model CORE : RM 140 Sebulan
Cepat-cepat contact saya kerana ada SPECIAL FREE GIFT menanti anda 🎁

Untuk maklumat lanjut hubungi
EMY
01135583107

#coway #cowaymalaysia #pakarpenapisairdanudara #penapisair #penapisairmurahmalaysia #penapisairmurah #agenmalaysia #agensah #agenberdaftar #cikdiyasitravelagent

Nak kekalkan udara sihat di dalam rumah anda
Masalah
🏭 Jerebu 🏭Asthma 🏭Resdung
🏭 Banyak habuk 🏭Debu 🏭Hama 🐈 Si bulus meow bucuk macam
🍃 Bulu terbang2
🍃 Bau
🍃 Bau
🍃 Bau

Memperkenalkan
C model
Tunai : Rm2500
Bulanan : Rm60 - Rm140 pilih je nk bulanan berapa saya tolong adjust yea

Jimat apa lagi ni
Ok nak cerita ni jimat elektrik
Rm4 sebulan walau pasang 24jam
Ibarat 1/4 dr kuasa sebiji mentol rumah anda
Hahahaha jimat kan? Jimat order la sayang2 ku

Minat??
Klik je link ini :
http://www.wasap.my/60182749187

#cuckoovalley
#gslallegiant

Nak kekalkan udara sihat di dalam rumah anda
Masalah
🏭 Jerebu 🏭Asthma 🏭Resdung
🏭 Banyak habuk 🏭Debu 🏭Hama 🐈 Si bulus meow bucuk macam
🍃 Bulu terbang2
🍃 Bau
🍃 Bau
🍃 Bau

Memperkenalkan
C model
Tunai : Rm2500
Bulanan : Rm60 - Rm140 pilih je nk bulanan berapa saya tolong adjust yea

Jimat apa lagi ni
Ok nak cerita ni jimat elektrik
Rm4 sebulan walau pasang 24jam
Ibarat 1/4 dr kuasa sebiji mentol rumah anda
Hahahaha jimat kan? Jimat order la sayang2 ku

Minat??
Klik je link ini :
http://www.wasap.my/60182749187

#cuckoovalley
#gslallegiant

Most Popular Instagram Hashtags