[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#penaberkaladotcom

1306 posts

TOP POSTS

Just received this from @mrpdiet Good timing! Boleh bawa pi travel.

Ada 3 perasa iaitu Tom Yam, Chicken, and Mushroom. Hanya perlu bancuh dengan air panas & ready to eat. Easy πŸ˜‰

Nak info lebih lanjut tentang MRP Diet, boleh follow @mrpdiet. I'll blog about this soon. Stay tuned!

#MRPDiet
#Zawara
#PenaberkalaDotCom

Nak cari stok untuk berkungfu di Dapur Bujang. Kali ni nak try rempah-ratus dari Mak Siti.

Ada yang pernah try tak masak guna produk dari @rempahratusmaksiti ? Ce komen sikit. Tengah pikir ni, nak masak apa lepas ni.
#RempahRatusMakSiti
#IngatMakIngatMakSiti
#PenaberkalaDotCom

Thank you @sharmsoul & @nisa_kay sudi datang memeriahkan majlis.
#PenaberkalaDotCom
#ProjekTravel

Pergi Langkawi makan tak ingat donia. Laksa macam-macam jenis laksa semua try. Merata tempat makan dah terjah. Sakan!

Ok, sedar diri badan makin menebal. Kita try guna body serum ExtraVaganza. Dengar kata produk ni 15 kali lebih pantas untuk bertindak membakar lemak. Jom la kita try.

Hak ni la eh yang jadi kes Bella siap report polis cakap tak panas tu? hahaha. Dia ingat produk ni tipu. Padahal ni adalah produk cool serum. Mana nak panas Bella oiii. Adeh πŸ˜‚

So, sape-sape berminat nak try dan nak order, boleh whatsapp 013-777 3617.
Atau PM untuk order!

@izearaxtravaganza
#IzearaXtravaganza
#JomKurus
#PenaberkalaDotCom

Pagi-pagi dah berlari keliling satu KL sempena Alam Flora City Hunt.

Thank you blogger buddies @diya.nadia @sizzlingsuzai dan @ahmadfauziaryaan
Good job πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #BloggerMalaysia
#RawatBumi
#AlamFlora
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Takde rezeki nak dapat Top 3 untuk edisi kali ini. Tergelincir sikit dapat tempat ke-4. It's okay, kami berpuas hati. Next time kami cuba lagi. 4 out 40 okay la kan?

Good job guys. Team spirit at the best and we enjoyed the hunt so much. Terima kasih sudi ajak join team ni. Next time, kalau nak ajak join mana-mana hunt, silakan. I'm ready πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #BloggerMalaysia
#RawatBumi
#AlamFlora
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

KL Car Free Morning and Alam Flora City Hunt

#BloggerMalaysia
#RawatBumi
#AlamFlora
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

In opening your heart to love, you open your life to happiness that you never thought is possible 😍

Photo by @kaiostudio
Jacket by @yfsconceptstore

#KaioStudio
#KaioStudioXBloggerMalaysia
#YFSConceptStore
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Hello weekend!

Check in di Melaka dengan Coconut Shake.

Jemput minum 😊
#ProjekTravel
#KlebangOriginal
#CoconutShake
#penalencong
#PenaberkalaDotCom

MOST RECENT

Selamat Hari Malaysia 😍😍😍 .
.
Warriors Challenge 2017 anjuran Persatuan Veteran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) memasuki tahun ke-2 penganjurannya. Oyeah, excited nak join πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
Tak sempat join last year? Don't worry! This year ada lagi. More interesting, more challenging.

Sesiapa yang berminat dengan aktiviti obstacles challenge, boleh dapatkan diskaun 10% untuk pendaftaran bermula 16-18 Sep 2017.

Hanya perlu guna promo code "MALAYSIAKU10"

Nak register, boleh terus ke https://warriorschallenge.com.my/registration/

See you there πŸ‘Œ

#WarriorsChallengeMY
#WarriorsChallenge
#WarriorsChallenge2017
#ChallengeAccepted
#ObstacelsRun
#UPNM
#PenaberkalaDotCom

Jom lunch πŸ˜‰

Mencuba aneka jenis masakan Indonesia di Mbah Jingkrak Setia Budi (MJS). Nice food and awesome place πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Thank you @ubermoon @_hiekmatfallz

#Jakarta #MbahJingkrakSetiaBudi #MJS #MbahJingkrak #AirAsia #VacayWithAirAsia #WonderfulIndonesia #PesonaIndonesia #penalencong #PBxJakarta #ProjekTravel #PenaberkalaDotCom

Meet up with travel blogger @ubermoon and Team CIMB @nobita_lemba

Nothing better than catching up with good friends.

Thank you for your time. Till we meet again.

#Jakarta #MbahJingkrakSetiabudi #MJS #SetiaBudi #AirAsia #VacayWithAirAsia #WonderfulIndonesia #PesonaIndonesia #penalencong #PBxJakarta #ProjekTravel #PenaberkalaDotCom

Di KL tak sempat jumpa @_hiekmatfallz Di Jakarta juga baru dapat jumpa, hahaha.

Selamat pulang ke Bandung. Jumpa lagi 😊

#Jakarta #AllSeasonsJakarta #AllSeasons #AirAsia #VacayWithAirAsia #WonderfulIndonesia #PesonaIndonesia #penalencong #PBxJakarta #ProjekTravel #PenaberkalaDotCom

Breakfast and chit-chat with @ninabanget

Small world! Dulu jumpa di Palembang, sekarang jumpa di Jakarta. Get well soon Nina, semoga kakinya cepat sembuh ya.

See you again next time πŸ‘Œ

#Jakarta #AllSeasonsJakarta #AllSeasons #AirAsia #VacayWithAirAsia #WonderfulIndonesia #PesonaIndonesia #penalencong #PBxJakarta #ProjekTravel #PenaberkalaDotCom

Kenapa cantik sangat basikal kat sini? Colourful 😍

Info:
Kadar untuk sewa basikal - 20,000 Rupiah untuk 30 minit
.
.
πŸ“ Muzium Fatahillah, Jakarta

Alang-alang dah sampai Jakarta, macam rugi pula kalau tak explore kan? Sepetang hari ni ke hulu ke hilir macam amazing race. First pit stop ke Kota Lama Jakarta. .
.
πŸ“ Muzium Fatahillah Jakarta

Majlis Akad Nikah this morning. Bagai pinang dibelah dua, sama cantik, sama padan dengan persalinan Javanese.
Congratulations @ferlangosh and Nieken

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat 😍

Earlier this morning for Majlis Akad Nikah Ferlan & Nieken πŸ“ Thamrin Nine Ballroom, Jakarta

Good morning Jakarta 😍

Good bye Kuala Lumpur.
Happy weekend everyone 😍

I love to travel as much as I love to take a selfie. I believe, Casio Exilim will do much more better than this.

Kalau diberi pilihan, antara Casio Exilim atau selfie dengan saya, awak pilih yang mana? Kah!
.
. πŸ“ KLIA2, Malaysia

@lazada_my
#ILoveCasioExilim
#LazadaCasio
#CasioExilim
#LazadaMY
#AirAsia
#VacayWithAirAsia
#penalencong
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Menikmati keindahan ornamen langit,
Ditemani orkestra deruan ombak menghempas tepian pantai

Ombak rindu ke ni? Kah

#PantaiIrama
#Bachok
#ThisIsKotaBharu
#Kelantan
#ILoveKelantan
#penalencong
#PenaberkalaDotCom

Most Popular Instagram Hashtags