#penaberkaladotcom

1231 posts

TOP POSTS

Just received this from @mrpdiet Good timing! Boleh bawa pi travel.

Ada 3 perasa iaitu Tom Yam, Chicken, and Mushroom. Hanya perlu bancuh dengan air panas & ready to eat. Easy πŸ˜‰

Nak info lebih lanjut tentang MRP Diet, boleh follow @mrpdiet. I'll blog about this soon. Stay tuned!

#MRPDiet
#Zawara
#PenaberkalaDotCom

Penutup tirai Raya 2017 di rumah @rubydotmy & @saifulnaim bersama sahabat bloggers

Terima kasih banyak-banyak tuan rumah sebab menghidangkan macam-macam menu yang best πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #BloggerMalaysia
#PenaberkalaDotCom
#ProjekTravel

Pergi Langkawi makan tak ingat donia. Laksa macam-macam jenis laksa semua try. Merata tempat makan dah terjah. Sakan!

Ok, sedar diri badan makin menebal. Kita try guna body serum ExtraVaganza. Dengar kata produk ni 15 kali lebih pantas untuk bertindak membakar lemak. Jom la kita try.

Hak ni la eh yang jadi kes Bella siap report polis cakap tak panas tu? hahaha. Dia ingat produk ni tipu. Padahal ni adalah produk cool serum. Mana nak panas Bella oiii. Adeh πŸ˜‚

So, sape-sape berminat nak try dan nak order, boleh whatsapp 013-777 3617.
Atau PM untuk order!

@izearaxtravaganza
#IzearaXtravaganza
#JomKurus
#PenaberkalaDotCom

Last pit stop for today. Singgah beraya di rumah @unclezuan11
Terima kasih tuan rumah. Nanti jangan lupa datang beraya ke Queen City pulak.

#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
#BloggerMalaysia

Dah habis cuti raya dengan family. Sambung beraya di office pulok πŸ˜‚

#TeamRayaKelantan
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Menyingkap kisah perjalanan seni @dhanykatahati iaitu pemilik suara emas dan penyanyi lagu #TrueLove untuk video @neelofa
@naelofar

All the best to Dhany for the latest single, True Love. Semoga sukses selalu!

Thank you so much @indigitalmusic for this golden opportunity.

#TrueLove
#KataHati
#IndigitalMusic
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Beraya di rumah travel blogger tersohor @izzati_ghafur bersama rakan bloggers.

Thank you tuan rumah. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin 😊

#PenaberkalaDotCom
#ProjekTravel
#BloggerMalaysia

Race kit dah ambil, now few days more before the event. #MHWHNightRun by #AIAVitalityMY, I'm coming!

Antara persediaan sebelum join marathon selain rutin exercises dan jogging adalah jaga pemakanan.
Buah-buahan sangat penting untuk membekalkan karbohidrat, protein, dan vitamin. Antara buah yang terbaik adalah pisang, pir, peach, epal, betik, aprikot dan cranberry.

On your mark, get set, go!

#MHWHNightRun
#AIAVitalityMY
#BeBetter
#PenaberkalaDotCom

MOST RECENT

Last day raya. Makan-makan di @rasautara, Berjaya Times Square 😍

#RasaUtara
#BloggerMalaysia
#AboutKL
#KualaLumpur
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Done ternak lemak dekat rumah @rubydotmy dan @saifulnaim. Macehh jemput kitorang. Ayuhhh muhasabah diri tengok perut masing-masing dan mula bersenam esok dan hari hari seterusnya πŸ’ͺπŸ»πŸ˜‚ #fatinbella #MalaysiaLifestyleBlogger #rubydotmy #penaberkaladotcom #openhouse #rumahterbuka #eid #eid2017 #residensibistaria #blogger #bloggerslife #bloggerbabe

Penutup tirai Raya 2017 di rumah @rubydotmy & @saifulnaim bersama sahabat bloggers

Terima kasih banyak-banyak tuan rumah sebab menghidangkan macam-macam menu yang best πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #BloggerMalaysia
#PenaberkalaDotCom
#ProjekTravel

Wow! Pyeongchang Supporters Malaysia Gathering

Organize by Korea Tourism Organization

Tak sabar tunggu winter olimpic next year 😍

#koreatourismorganization
#pyeongchangwinterolympic
#winterolympics
#ConcordeKualaLumpur
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Race kit dah ambil, now few days more before the event. #MHWHNightRun by #AIAVitalityMY, I'm coming!

Antara persediaan sebelum join marathon selain rutin exercises dan jogging adalah jaga pemakanan.
Buah-buahan sangat penting untuk membekalkan karbohidrat, protein, dan vitamin. Antara buah yang terbaik adalah pisang, pir, peach, epal, betik, aprikot dan cranberry.

On your mark, get set, go!

#MHWHNightRun
#AIAVitalityMY
#BeBetter
#PenaberkalaDotCom

Race kit collection at Atria Shopping Gallery.

Get ready for MHWH Night Run πŸ™‚
#MHWHNightRun
#AIAVitalityMY
#BeBetter
#PenaberkalaDotCom

Dah try belum Jus Lutox Dnars?

Amalkan minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam.
Jus Lutox kaya dengan khasiat daripada Habbatus Sauda, Pegaga, Manna, Madu, Kurma, White Kidney Bean, Garam Bukit, Cuka Lemon, Minyak Zaitun, Acai Berry dan Halia

Nak tahu apa lagi kelebihan Jus Lutox Dnars?

Boleh baca info lanjut di http://www.penaberkala.com/2017/07/jus-lutox-dnars-khasiat-semulajadi.html

Website:
http://www.lutox.com.my/

Instagram:
@juslutoxdnars_

#JusLutoxDnars
#JusLutox
#Dnars
#berdiritegapbertenaga
#PenaberkalaDotCom #BloggerMalaysia
#ProjekTravel

Jus Lutox, jus botani campuran buah-buahan dan sayur-sayuran. Untuk melegakan sakit-sakit sendi dan sengal-sengal otot. Diformulasikan 100% daripada nutrisi semulajadi. Bebas daripada pewarna tiruan dan perasa tambahan.

Nak tau apa lagi kelebihan Jus Lutox Dnars?

Boleh dapatkan info lanjut di www.penaberkala.com

Website:
http://www.lutox.com.my/

Instagram:
@juslutoxdnars

#JusLutoxDnars
#JusLutox
#Dnars
#berdiritegapbertenaga
#PenaberkalaDotCom #BloggerMalaysia
#ProjekTravel

I dedicated this beautiful song to you, my true love 😍

Lagu: True Love
Penyanyi : @dhanykatahati
Composer/Lyricist : @aizatamdan & Mel Ramlan
Executive Producer: @neelofa / NH Prima Int Sdn Bhd
Music Producer: Anas Amdan
Mixing Engineer: Felix Voon
Recorded KGE Studio

Layan jugak lagu ni. Terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Full video, boleh tengok di channel youtube @penaberkala

#TrueLove
#DhanyKataHati
#KataHati
#NHTrueLove
#NaelofarHijab
#Neelofa
#IndigitalMusic
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
@indigitalmusic
@projektravel

Menyingkap kisah perjalanan seni @dhanykatahati iaitu pemilik suara emas dan penyanyi lagu #TrueLove untuk video @neelofa
@naelofar

All the best to Dhany for the latest single, True Love. Semoga sukses selalu!

Thank you so much @indigitalmusic for this golden opportunity.

#TrueLove
#KataHati
#IndigitalMusic
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Last pit stop for today. Singgah beraya di rumah @unclezuan11
Terima kasih tuan rumah. Nanti jangan lupa datang beraya ke Queen City pulak.

#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
#BloggerMalaysia

Dah lama tak makan satay tulang Senawang. Alang-alang ke sini, singgah makan jap. Sedap weh πŸ‘

#SatayTulangSenawang
#SatayTulang
#PenaBersantap
#ProjekTravel
#BloggerMalaysia
#PenaberkalaDotCom

Beraya di rumah travel blogger tersohor @izzati_ghafur bersama rakan bloggers.

Thank you tuan rumah. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin 😊

#PenaberkalaDotCom
#ProjekTravel
#BloggerMalaysia

Dah habis cuti raya dengan family. Sambung beraya di office pulok πŸ˜‚

#TeamRayaKelantan
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom

Ikan pari ikan tenggiri,
Selamat Hari Raya Aidilfiri

Kain sutera kain satin,
Maaf zahir dan batin

Asah belati di tepi perigi,
Gembira hati esok lusa cuti lagi

Uli tepung nak buat lepat,
Jom sambung makan ketupat!

@giantmalaysia
#GiantGlamorRaya
#GiantMY
#Pantun2Kerat
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
#ThisIsKotaBharu
#ILoveKelantan

Most Popular Instagram Hashtags