#pemutihgigiberkesan

MOST RECENT

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#trustedseller #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Hati gelisah kuningnya gigi,. Kurang keyakinan terasa di hati, .
Jangan risau Ap24 keluaran terkini,.
Jomlah baca, fungsi hakiki.
.
.
😁.
.
.
🌸Mencerahkan dan memutihkan gigi.
🌸Membantu menghilangkan dan mencegah penumbuhan plak.
🌸Membantu mencegah gigi berlubang.
🌸Mesra solat & halal.
🌸Menyegarkan dengan aroma vanila mint
dan yang pasti.. 🚫TIDAK ADA BAHAN PEROKSIDA.
.
.
📲WhatsApp ➡️0134357180.
.
Harga 💰: RM38
Postage 📮: RM7 SM | RM10 SS.
.
#AP24
#WhiteningFluorideToothpaste
#ubatgigi #ap24originalnuskin #ap24original #gigikuat #gigibersih #gigikuning #gusisihat #gigiberlubang #gigiputih #bracesmurah #bracesmalaysia #ubatgigimurah #pemutihgigimurah #pemutihgigiberkesan #produkberkesan #terlajaklaris #terlajakmurah #produkoriginal #feedbackAP24

➡️KHAS UTK : GIGI KUNING, KARANG , TAR , PLAK & NAFAS BERBAU . .
.
.

Nak pakai senang je korang, gosok macam ubat gigi biasa dalam masa 2 minit..selepas 2 minit kumurlah gigi.
.
Selepas pemakaian kali pertama, korang boleh rasa perbezaan yang sangat ketara. Gigi korang akan rasa bersih, rasa kesat.😄.
.
Sangat berkesan menanggalkan kotoran pada gigi seperti : .
.
❌Kesan tar / kuning kesan daripada merokok.
❌Kesan plak lama yang dah bertahun terkumpul kat celah-celah gigi tu 😜.
.
.
KESAN LAIN YANG AKAN BUATKAN SENYUMAN KORANG BERTAMBAH MENARIK ADALAH KERANA AP24 :.
.
✅Memutihkan gigi - barulah nampak lebih manis.. kalau muka je cerah, tapi gigi kuning.. tak cantiklah kan . 🙊.
.
✅Menyegarkan nafas - Confident je bila bercakap..
.
Berminat? Jangan segan silu untuk bertanya pape.. WhatsApp je sis.. sis sedia membantu. 😘. Malu bertanya sesat jalan.. haa.. gituuuu .. 😅.
.
📲WhatsApp ➡️0134357180.
.
Harga 💰: RM38
Postage 📮: RM7 SM | RM10 SS.
.
#AP24
#WhiteningFluorideToothpaste
#ubatgigi #ap24originalnuskin #ap24original #gigikuat #gigibersih #gigikuning #gusisihat #gigiberlubang #gigiputih #bracesmurah #bracesmalaysia #ubatgigimurah #pemutihgigimurah #pemutihgigiberkesan #produkberkesan #terlajaklaris #terlajakmurah #produkoriginal #feedbackAP24

➡️KHAS UTK : GIGI KUNING, KARANG , TAR , PLAK & NAFAS BERBAU . .
.
.

Nak pakai senang je korang, gosok macam ubat gigi biasa dalam masa 2 minit..selepas 2 minit kumurlah gigi.
.
Selepas pemakaian kali pertama, korang boleh rasa perbezaan yang sangat ketara. Gigi korang akan rasa bersih, rasa kesat.😄.
.
Sangat berkesan menanggalkan kotoran pada gigi seperti : .
.
❌Kesan tar / kuning kesan daripada merokok.
❌Kesan plak lama yang dah bertahun terkumpul kat celah-celah gigi tu 😜.
.
.
KESAN LAIN YANG AKAN BUATKAN SENYUMAN KORANG BERTAMBAH MENARIK ADALAH KERANA AP24 :.
.
✅Memutihkan gigi - barulah nampak lebih manis.. kalau muka je cerah, tapi gigi kuning.. tak cantiklah kan . 🙊.
.
✅Menyegarkan nafas - Confident je bila bercakap..
.
Berminat? Jangan segan silu untuk bertanya pape.. WhatsApp je sis.. sis sedia membantu. 😘. Malu bertanya sesat jalan.. haa.. gituuuu .. 😅.
.
📲WhatsApp ➡️0134357180.
.
Harga 💰: RM38
Postage 📮: RM7 SM | RM10 SS.
.
#AP24
#WhiteningFluorideToothpaste
#ubatgigi #ap24originalnuskin #ap24original #gigikuat #gigibersih #gigikuning #gusisihat #gigiberlubang #gigiputih #bracesmurah #bracesmalaysia #ubatgigimurah #pemutihgigimurah #pemutihgigiberkesan #produkberkesan #terlajaklaris #terlajakmurah #produkoriginal #feedbackAP24

Assalamualaikum korang.🤗.
.
Petang- petang cmni korang tengah buat apa?.
.
.Sis baru je habis kemas rumah😌.Hari ni makan tak ingt dunia sebab pagi tadi pergi breakfast buffet.. 😜Rambang mata weyh tgk byk makanan, so bedal je semua serba sikit.. hahah... tapi tak pe even makan mcm2.. sis tak risau dah skg. 😙Lepas makan je terus berus gigi dgn ubat gigi pemutih AP24. 👍🏻.Rasa fresh ja mulut.. gigi pun rasa bersih. Tak perlu nk cover2 senyum dah.. sebab makin lama rasa makin confident lak nak senyum.. hehe ☺️.
.
Kalau korang nak tahu kandungan bahan-bahan di dalam AP24 ni boleh membantu menanggalkan kesan-kesan yang disebabkan oleh minuman harian kita seperti kopi, teh atau nikotin.
.
Jika korang sedang mencari ubat gigi dengan kesan pemutihan yang efektif, inilah ia dan korang perlu mencubanya tau ❗️.
.
Bahan-bahan di dalam AP24 yang direka khas seperti Tetrasodium Pyrophosphate, dan formula unik iaitu Hydrated Silicon Dioxide mampu mengurangkan kesan kopi, teh dan tar serta sisa-sisa kotoran pada gigi .
.
Tak percaya? Korang cuba dulu baru korang tahu keberkesanannya.😉.
.
.
Jgn tak percaya.. utk yg pakai braces pun sesuai sgt pkai ubat gigi ni tau. ☺️
.
p/s : Nanti bila gigi dah putih , confident level makin tinggi.. xperlulah senyum 24 jam, nanti org ingt tak betul plak kan 😝.
.
Korang nak order, boleh :
📲WhatsApp ➡️0134357180.
.
Harga 💰: RM38
Postage 📮: RM7 SM | RM10 SS.
.
#AP24
#WhiteningFluorideToothpaste
#ubatgigi #ap24originalnuskin #ap24original #gigikuat #gigibersih #gigikuning #gusisihat #gigiberlubang #gigiputih #bracesmurah #bracesmalaysia #ubatgigimurah #pemutihgigimurah #pemutihgigiberkesan #produkberkesan #terlajaklaris #terlajakmurah #produkoriginal #feedbackAP24

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#trustedseller #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Perokok pun boleh dapat gigi yang 'kemas' katanyer hihihi. Sempat lagi tau dia puji profile picture kite. Terima kasih customer!! 😊
.
Alhamdulillah ramai custmer yang berpuas hati ngn produk kami jual 😘
.
#hexxaglowhite #pemutihgigi #tipsgigiputih #pemutihgigiberkesan #hilangkankaratgigi #gigiputihdenganpantas
#tipsmudahputihkangigi #gigiputihdalamseminggu

.
- Morning guys 💕 pagi2 lagi sis dah siapkan order korang 😊💪🏻 tnggu tau kt umh nnt abang posman hantar 😎
.
Harga PROMOTION still ON 😍
.
Yang mana nak join sempat lagi okeyy whtsapp je 0172043992 sekarang 😘
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami

Yang ni pulak jenis gigi tak degil, pakai sekali terus nampak beza.best gila kan!! Tapi ramai je yang jenis pakai seminggu, 2 minggu, sebulan baru nampak beza..so jangan putus asa. Sentiasa konsisten Pasti nampak hasilnya 😘
.
Nak order? Click je link kt bio 💕
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #nuciferateethwhitening_

HARGA UNTUK SET BASIC AND COMBO💰
grab now kalau tak rugi sbb gigi ni penting kita hari hari guna gigi mstila kena jaga dgn baik ramai yg suka ngn #bftwkit klau x caye check kat sini👉 #feedbackbftwkit pm sis lekaih 01128082843
#bftwkitmalaysia #makeuptutorial #pemutihgigiberkesan

DAH SEMAKIN RAMAI YANG FALL IN LOVE DGN BFTWKIT NI SBB KESANNYA MEMANG MEMUASKAN😍😍😍
so apa tunggu lagi korang x boleh biarkan gigi korang tu kuning lama lama sbb nanti korang kena ejek and keyakinan diri korang akan hilang apabila berdepan dgn org lain ini akan berlaku pada semua org if x percaya korang akan rasa nanti percayala sis sendri pun dah rasa😘😘😘 Bila dah jumpa dgn bftwkit ni korang akan berkeyakinan nak senyum pun dah xyah cover ii lagi

Tak kesahla gigi korang tu jarak ke x tersusun ke x kesah apa jenis gigi pun boleh guna #bftwkit if gigi dah putih korang akan rasa bahagia😉😉 THE MOST IMPORTANT PASTIKAN YG NAK PAKAI BFTWKIT TU X PREGNANT AND X PAKAI BRACES😉😉 Pm sis laju ii stock utk eid adha ni x byk dah 01128082843

#bftwkitmalaysia #bftwkit #pemutihgigiberkesan #pemutihgigiadakelulusan #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihalami #bftwkitrm50 #bftwkitfeedback

AKU SUKA LAH KORANG, LEPAS BELI HEXXA JER MESTI REPORT BARANG DAH SAMPAI, ADA YANG SIAP BAGI VIDEO TENGAH BERUS GIGI, ADA YANG TERUS POST DAN PROMOT DI IG PERSONAL, SERIUS TERHARU SANGAT 😢😢 .
.
.

INI TESTIMONI TERBARU, DARI SEORANG LAGI CUST YANG BERPUAS HATI DENGAN HEXXAGLOWHITE, TAK PERLU TUNGGU 7HARI, 2 HARI JE DAH NAMPAK RESULT. ❤️❤️*RESULT BERBEZA MENGIKUT INDIVIDU YA. .
.
.

#pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurahmalaysia #activatedcharcoal #arang #pemutihgigiarang #pemutihgigiberkesan #arangpemutihgigi #gigicantik #senyumcantik #senyumanberseri #smile #whiteteeth #tipsgigiputih #hexxa

Salam semua. Selamat pagi. Haaa.. Fas nak tanya ni Kekakak l, abang2 & adik2 pagi tadi dh gosok gigi guna #NUCIFERA tak? 😊
.
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Jom dapatkan nucifera dan freegift😎
.
.

#nuciferakedah
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#nuciferasungaipetani
#nuciferabaling
#trustedseller
#sayajual
#HilangkanBauBusukGigi

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
#nucifera
#nuciferaoriginal
#pemutihgigi
#teethwhitening
#teethwhiteningofficial
#nuciferakedah
#nuciferapenang
#pemutihgigiarang
#organicteethwhitening
#pemutihgigiorganik
#gigiputih
#pemutihgigimurah
#pemutihgigiberkesan
#bazaarpaknil
#produkkecantikan
#tipsgigiputih
#NuciferaTeethWhitening
#nucifera
#infonucifera
#testimoninucifera
#trustedseller #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami
#nuciferadamansara

Cod seluruh kl.. 🆓 COD :
DAMANSARA DAMAI, PRIMA DAMANSARA,
DAMANSARA KL, TTDI KL, SUNGAI BULOH BARU DAN MANJALARA KEPONG... DM OR WASAP 01135515667

NUCIFERA TEETH
RM70 FREE POSTAGE
Anda ada masalah gigi kuning? Gigi banyak plak? Takpun ada masalah mulut tak bersih (nafas bebau)? Kalau ada jom cuma produk Nucifera Teeth Whitening.

Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Dm/Ws +601116387200 📩 .

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera#nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih#pemutihgigi #gigicantik #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhitening #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

NUCIFERA TEETH
RM70 FREE POSTAGE
Anda ada masalah gigi kuning? Gigi banyak plak? Takpun ada masalah mulut tak bersih (nafas bebau)? Kalau ada jom cuma produk Nucifera Teeth Whitening.

Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Dm/Ws +601116387200 📩 .

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera#nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih#pemutihgigi #gigicantik #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #nuciferalovers #nuciferateethwhiteningpowder #teethwhitening #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

Most Popular Instagram Hashtags