[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pemborongprodukkesihatan

733 posts

TOP POSTS

🎀 SET BERSALIN NONA ROGUY
.
PAKEJ MENGANDUNGI :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm
.
FREE - Bengkung NR
.
Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut :
👉🏻Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahitan terbuka
👉🏻Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung
👉🏻Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
👉🏻Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
👉🏻Perut selalu kembung ketika berpantang
👉🏻Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)
.
KEBAIKAN :
✅Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
✅Berkesan Menurunkan Berat Badan
✅Membersihkan Rahim dari Lendiran
✅Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
✅Menyegarkan Fungsi Rahim
✅Memperbanyakkan Susu Ibu
✅Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
✅Mempercepat Pengecutan Rahim
✅Membuang Lemak Berlebihan
✅Merawat Sakit Anggota Badan
✅Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
✅Merawat Kembung Perut
✅Mengimbangi Kembali Sistem Badan
✅Menstabilkan Hormon
.
📦 READY STOCK
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysNonaroguy #sayajual #terlajaklaris #cheta #digi #amyramar #neelofa #datoserivida #dherbs #terlajaklaris #lofattah #ppum #hukm #jamu #ukm #utm #vasia #maxis #jamu #setbersalin #setberpantang #bengkung #nonaroguy #nakkurus #pemborongprodukkecantikan #pemborongprodukkesihatan #bengkungnr #bengkungnonaroguy

🎀 JSD COKLAT LOVE HABIBI - 30gram
.
COKLAT PENGIKAT CINTA SUAMI BUAT ISTERI
.
Anda adalah wanita yang sering sakit-sakit badan?
Rasa lenguh lenguh sendi, dan banyak angin dalam badan?
Semua itu adalah normal bagi kaum wanita yang telah melahirkan anak dan factor usia yang semakin meningkat.
.
Segala masalah lenguh-lenguh badan, sakit sendi dan masalah letih lesu anda boleh dirawat dengan berkesan dengan hanya menggunakan 1 produk hebat dari keluaran Jamu Susuk Dara ini.
Ya produk yang dimaksudkan ialah Coklat Love Habibi dari JSD.
Kenapa ia dinamakan coklat? Kerana sifat fizikalnya yang lembut dan kenyal, berwarna hitam gelap seperti coklat. Rasa manis-manis berlemak dan berbau wangi herba.
.
FUNGSI :
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Menaikkan nafsu syahwat
✔ Mencergaskan badan
✔ Meningkatkan tenaga zahir dan batin
✔ Melancarkankitaran haid
✔ Menyihatkan tubuh badan
✔ Menghilangkan sakit-sakit badan
✔ Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi
✔ Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik
.
KANDUNGAN :
● Lada Pahit
● Tongkat Ali Hitam
● Mata Pelanduk
● Mahkota Dewa
● Belut
● Sarsi
● Madu
.
.
READY STOCK
Rm48
Pos rm7 sm Rm10 ss .

Jum Whatsapp Sarah 💓
📲0102762069
Agent Sah JSD Anda .
#produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #whiteningbooster #jsd #coklatlovehabibi #jamususukdara

Contoh design name card @ business card. Client kt ni pemborong @pengedar produk kecantikan & kosmetik online shj. Siapa kata bisnes online x perlu ada name card. Byk yg uolss bole buat dgn name card ni supaya customer repeat order.
#pemborongkosmetik#pemborongprodukkesihatan#pengedarshaklee#

🎀 JSD MASKER VAGINA
.
Bukan sekadar MASKER VAGINA tapi segala powder!
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
.
Kesan penggunaan masa panjang MV JSD :
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
.
CARA PENGGUNAAN :
-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki² yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJSD #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #jamususukdara #maskervagina

🎀 ALMAS IQ DANISH - 40biji
.
Terdapat dalam dua perisa kegemaran kanak-kanak, coklat atau strawberry. Sesuai untuk para pelajar yang akan menghadapi peperiksaan. Formulasi terbaik untuk anak anda.
.
KELEBIHAN & KHASIAT IQ DANISH ALMAS :
✔ Membantu merangsang minda kreatif anak anda.
✔ Meningkatkan sistem imunisasi dan antibodi badan.
✔ Membantu memberi tenaga.
✔ Merangsang percakapan dan pertuturan kanak-kanak.
✔ Meningkatkan daya ingatan & daya tumpuan minda.
✔ Membantu sistem pencernaan.
✔ Membekalkan sumber pemakanan yang lengkap dan seimbang.
✔ Mengatasi tekanan.
✔ Memulihkan semangat & tenaga/memperoleh keyakinan diri.
✔ Keupayaan belajar akan lebih bertenaga.
✔ Mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktu yang lebih lama.
✔ Mudah memberi tumpuan kepada pelajaran.
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysAlmas #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #vitaminkanakkanak #almas #iqdanish

Woww Janna Nick 😍😍😍. Merecik habis uollss. Inilah rahsia disebalik kulit cantik dan gebu Janna Nick. So apa lagi? Takkan nak tengok je? Jom grab sekarang. Sementara stok masih ada. **stok keluar macam air, laris habiss!! K-COLLY PINKISH SKIN
.
.
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
.
.
•Flawless ,Glowing ,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit.
ORDER: WHATSAPP 016 637 6962
BORONG DI ALU-ALUKAN
100% ORIGINAL
READY STOCK! FAST DELIVERY!
.
POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI. BAYARAN SEBELUM 3.00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA.

#kcollypinkishskin #kcolly #pinkishskinmurah
#pinkishskin #heightup #kcolly #focuswhitebooster #newupgrade #kcollypinkishskin #jannanick #saharulridzwan #fatiyalatiff #kcollyfocuswhiteboostermalaysia #kcollypinkishskinoriginal #kcollymurah #kcollypinkishskinmurah #kcollyfocuswhitebooster #artismalaysia #makeupartist #salegaji #jualanpenghabisanstok #barangmurah #kosmetikmurah #supplementmurah #salegilagila #diskaun #produkpemutihkulit #pemborongprodukkesihatan #pemborongsupplement

MOST RECENT

🎀 SET BERSALIN NONA ROGUY
.
PAKEJ MENGANDUNGI :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm
.
FREE - Bengkung NR
.
Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut :
👉🏻Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahitan terbuka
👉🏻Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung
👉🏻Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
👉🏻Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
👉🏻Perut selalu kembung ketika berpantang
👉🏻Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)
.
KEBAIKAN :
✅Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
✅Berkesan Menurunkan Berat Badan
✅Membersihkan Rahim dari Lendiran
✅Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
✅Menyegarkan Fungsi Rahim
✅Memperbanyakkan Susu Ibu
✅Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
✅Mempercepat Pengecutan Rahim
✅Membuang Lemak Berlebihan
✅Merawat Sakit Anggota Badan
✅Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
✅Merawat Kembung Perut
✅Mengimbangi Kembali Sistem Badan
✅Menstabilkan Hormon
.
📦 READY STOCK
.
❣️ Nak special offer / borong?
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
Dropship wanted! Contact us now 😘
.
#myjuerneys #myjuerneysNonaroguy #sayajual #terlajaklaris #cheta #digi #amyramar #neelofa #datoserivida #dherbs #fattzura #lofattah #ppum #hukm #jamu #ukm #utm #vasia #maxis #jamu #setbersalin #setberpantang #bengkung #nonaroguy #nakkurus #pemborongprodukkecantikan #pemborongprodukkesihatan #bengkungnr #bengkungnonaroguy

🎀 BEE VENOM SKINNY MASCARA
.
SEKALI PANDANG TERUS JATUH C.I.N.T.A
.
Nak bulu mata nampak panjang, melentik dan terus memukau si melihatnya.. Hanya dengan penggunaan SKINNY MASCARA tak perlu susah2 pakai bulu mata palsu lagi... Hanya 1 kali sapuan sudah cukup untuk menampakkan mata yg menggoda
.
🌸Bulu mata 5x ganda panjang
🌸Mata lebih kelihatan menggoda
🌸Melentik dalam masa 1 minit
🌸Mesra wuduk
🌸Senang dicuci
🌸Melentik tnpa menggunakan pengepit bulu mata
🌸Boleh digunakan pada bulu mata bawah
🌸Senang digunakan

So uolls tak nak ke bulu mata uolls macam patung barbie??
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer / borong? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysBeevenom #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #mochakaubahagia #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #fattzura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #beevenomskinnymascara #skinnymascara #beevenom

🎀 AMYERA BEAUTY SKINCARE
.
Tahukah Anda AMYERA BEAUTY SKINCARE bukan sahaja untuk rawatan muka, malah juga sesuai untuk rawatan seluruh badan termasuk panau atau jerawat degil pada bahagian badan. Krim Malam & Krim Siang yang ada dalam set Ameyra Beauty Skincare ini mempunyai kesan sebaik krim antibiotik untuk merawat masalah kulit disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu tanpa sebarang cela dan parut
.
FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA BEAUTY SESUAI UNTUK MERAWAT SEMUA MASALAH KULIT :
✔  Jerawat
✔  Jeragat
✔  Pore
✔  Tona Tidak Sekata
✔  Parut Jerawat
✔  Mampu Mencerahkan Kulit
✔  Tiada Penggelupasan
✔  Juga Boleh Digunakan Di Badan
✔  Panau
✔  Jerawat Di Badan
✔  Masalah Bau Badan Dan Lain Lain
.
KELEBIHAN :
✔ Menghilangkan Jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks Dan Cela
✔ Mengurangkan Kedut Serta Menegangkan
✔ Mencerahkan Kulit Yg Kusam/gelap Termasuk Bahagian Badan
✔ Menyamaratakan Tona Kulit
✔ Menghilangkan Hitam Di Bahagian Ketiak Dan Peha
✔ Menghilangkan Minyak Berlebihan
✔ Wajah Lebih Putih
✔ Kulit Lebih Licin
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menghilangkan Blackhead/whitehead
.
CARA PENGGUNAAN :
✿ Untuk siang hari (pagi dan petang) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Siang Amyera.
✿ Untuk malam hari (sebelum tidur) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Malam Amyera.
.
.
READY STOCK
.
Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysAmyerabeauty #jamunenek #produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted#borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #cheta #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #amyerabeautyskincare #amyerabeauty

🎀 CHARCOAL MASK CREAM
.
FUNGSI :
✅Membantu membuang blackhead dan whitehead di wajah
✅Membantu mengurangkan masalah kulit berminyak
✅Membantu mengecilkan pori-pori di wajah
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
CARA PENGGUNAAN :
1- Cuci muka seperti biasa. Pastikan wajah kering atau lap muka menggunakan tuala bersih
2- Sapukan krim pada wajah kecuali kawasan mata, kening dan bibir
3- Biarkan krim betul-betul kering atau tunggu sehingga 10-15 minit
4- Kemudian, tarik mask secara perlahan-lahan dari bawah ke atas
5- Jika masih terdapat sisa-sisa krim, bilas dengan air sehingga wajah kelihatan bersih untuk menutup kembali pori-pori di wajah
6- Penggunaan: 1-2 kali seminggu atau ketika perlu
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer / borong? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysCharcoalmaskcream #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #mochakaubahagia #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #fattzura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #charcoalmaskcream #blackheadsmask #charcoalmask

🎀 JSD MASKER VAGINA
.
Bukan sekadar MASKER VAGINA tapi segala powder!
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
.
Kesan penggunaan masa panjang MV JSD :
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
.
CARA PENGGUNAAN :
-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki² yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysJSD #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #jamususukdara #maskervagina

🎀 SET KOMBO JAMU PUTEH YENG²
.
KELEBIHAN :
- Membantu anda untuk kekal sihat dan cantik dari luar dan dalam
- Membantu menaikkan seri wajah
- Membantu badan lebih cergas
- Membantu menjadikan kulit lebih sihat
- Membantu untuk mendapatkan tubuh yang lebih ideal
.
Jamu Moden Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah² dan Telan!
.
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer / borong? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysYengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #mochakaubahagia #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #fattzura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu :
1. Nyahkan Keputihan
2. Meningkatkan Tenaga
3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita
4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman (terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer / borong? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #raisha #titiancinta #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #fattzura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 JSD MASKER VAGINA
.
Bukan sekadar MASKER VAGINA tapi segala powder!
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
.
Kesan penggunaan masa panjang MV JSD :
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
.
CARA PENGGUNAAN :
-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki² yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 0136048182
.
#myjuerneys #myjuerneysJSD #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #jamususukdara #maskervagina

🎀 SET BERSALIN NONA ROGUY
.
PAKEJ MENGANDUNGI :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm
.
FREE - Bengkung NR
.
Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut :
👉🏻Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahitan terbuka
👉🏻Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung
👉🏻Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
👉🏻Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
👉🏻Perut selalu kembung ketika berpantang
👉🏻Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)
.
KEBAIKAN :
✅Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
✅Berkesan Menurunkan Berat Badan
✅Membersihkan Rahim dari Lendiran
✅Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
✅Menyegarkan Fungsi Rahim
✅Memperbanyakkan Susu Ibu
✅Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
✅Mempercepat Pengecutan Rahim
✅Membuang Lemak Berlebihan
✅Merawat Sakit Anggota Badan
✅Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
✅Merawat Kembung Perut
✅Mengimbangi Kembali Sistem Badan
✅Menstabilkan Hormon
.
📦 READY STOCK
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysNonaroguy #sayajual #terlajaklaris #cheta #digi #amyramar #neelofa #datoserivida #dherbs #fattzura #lofattah #ppum #hukm #jamu #ukm #utm #vasia #maxis #jamu #setbersalin #setberpantang #bengkung #nonaroguy #nakkurus #pemborongprodukkecantikan #pemborongprodukkesihatan #bengkungnr #bengkungnonaroguy

🎀 JSD MASKER VAGINA
.
Bukan sekadar MASKER VAGINA tapi segala powder!
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
.
Kesan penggunaan masa panjang MV JSD :
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
.
CARA PENGGUNAAN :
-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki² yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-280 8553
.
#myjuerneys #myjuerneysJSD #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #jamususukdara #maskervagina

🎀 AMYERA BEAUTY SKINCARE
.
Tahukah Anda AMYERA BEAUTY SKINCARE bukan sahaja untuk rawatan muka, malah juga sesuai untuk rawatan seluruh badan termasuk panau atau jerawat degil pada bahagian badan. Krim Malam & Krim Siang yang ada dalam set Ameyra Beauty Skincare ini mempunyai kesan sebaik krim antibiotik untuk merawat masalah kulit disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu tanpa sebarang cela dan parut
.
FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA BEAUTY SESUAI UNTUK MERAWAT SEMUA MASALAH KULIT :
✔  Jerawat
✔  Jeragat
✔  Pore
✔  Tona Tidak Sekata
✔  Parut Jerawat
✔  Mampu Mencerahkan Kulit
✔  Tiada Penggelupasan
✔  Juga Boleh Digunakan Di Badan
✔  Panau
✔  Jerawat Di Badan
✔  Masalah Bau Badan Dan Lain Lain
.
KELEBIHAN :
✔ Menghilangkan Jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks Dan Cela
✔ Mengurangkan Kedut Serta Menegangkan
✔ Mencerahkan Kulit Yg Kusam/gelap Termasuk Bahagian Badan
✔ Menyamaratakan Tona Kulit
✔ Menghilangkan Hitam Di Bahagian Ketiak Dan Peha
✔ Menghilangkan Minyak Berlebihan
✔ Wajah Lebih Putih
✔ Kulit Lebih Licin
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menghilangkan Blackhead/whitehead
.
CARA PENGGUNAAN :
✿ Untuk siang hari (pagi dan petang) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Siang Amyera.
✿ Untuk malam hari (sebelum tidur) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Malam Amyera.
.
RM65sm/RM70ss free postage
.
PROMO PROMO PROMO
2x set RM100sm/RM110ss only! Free postage
.
READY STOCK
.
Whatsapp 011 2178 4426
.
#myjuerneys #myjuerneysAmyerabeauty #jamunenek #produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted#borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #cheta #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #amyerabeautyskincare #amyerabeauty #amyerabeautyreview

🎀 SUSU MAAEZ - 20 sachet
.
JANGAN BELI Susu Maaez ini tanpa ketahui KEAJAIBAN Susu Maaez dalam menyelesaikan masalah kulit anda. Susu terbaik menyelesaikan MASALAH KULIT SEAWAL 5 HARI!! Susu maaez susu baik untuk kulit dan minda. Telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya!!
.
Jom minum susu maaez.. Dengan izin Allah juga,susu sebegini bukan sahaja membantu mencerdaskan otak malah memberi kesihatan tubuh, membantu kesembuhan pada penyakit-penyakit yang melibatkan struktur dan fungi otak seperti Alzheimer, Parkinson, Strok dan lain-lain penyakit.
.
KEBAIKAN :
* Meningkatkan kecerdasan minda
* Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
* Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
* Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
* Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
* Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
* Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
* Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
* Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
* Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
* Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
* Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
* Mengurangkan masalah keguguran rambut
* Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
* Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
Kandungan bahan terbaik :
-sarang burung walit, biji aprikot, susu kambing, buah tin, delima, tomato, kurma dan madu
.
CARA PENGAMBILAN SUSU MAAEZ :
Bancuh dengan 150ml air
Boleh diminum sebelum sarapan atau sebelum tidur.
Sesuai untuk semua peringkat umur
Bagus untuk ibu mengandung
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysSusumaaez #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fattzura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #susumaaez #maaez #sarangburungwalit #susukambing

🎀 JAMU NENEK SANG SURIA - 40 kapsul
.
KHASIAT JAMU NENEK SANG SURIA (HERBS FOR SKIN) :
✔️Merawat masalah resdung
✔️Merawat masalah jerawat dan jeragat
✔️Memperbaiki kulit yang bermasalah dan rosak akibat penggunaan bahan kimia pada kulit wajah/badan
✔️Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit
✔️Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah
✔️Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
✔️Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
✔️Menghilangkan garis halus dan kedutan
Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri
✔️Mengawal pengeluarkan minyak di wajah
✔️Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
✔️Merawat parut dan cela yang degil
✔️Mengecilkan pori-pori wajah
.
Lulus KKM MAL11060059T
100% Natural Ramuan herba & tumbuhan
.
CARA PENGAMBILAN :
2 kapsul sebelum tidur. Baca Bismillah & selawat 3kali
.
READY STOCK
.
Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamunenek #jamunenek #produkkesihatanmurah #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #fattzura #jamumalaysia #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #ubatresdung #whiteningbooster

🎀 AMYERA BEAUTY SKINCARE
.
Tahukah Anda AMYERA BEAUTY SKINCARE bukan sahaja untuk rawatan muka, malah juga sesuai untuk rawatan seluruh badan termasuk panau atau jerawat degil pada bahagian badan. Krim Malam & Krim Siang yang ada dalam set Ameyra Beauty Skincare ini mempunyai kesan sebaik krim antibiotik untuk merawat masalah kulit disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu tanpa sebarang cela dan parut
.
FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA BEAUTY SESUAI UNTUK MERAWAT SEMUA MASALAH KULIT :
✔  Jerawat
✔  Jeragat
✔  Pore
✔  Tona Tidak Sekata
✔  Parut Jerawat
✔  Mampu Mencerahkan Kulit
✔  Tiada Penggelupasan
✔  Juga Boleh Digunakan Di Badan
✔  Panau
✔  Jerawat Di Badan
✔  Masalah Bau Badan Dan Lain Lain
.
KELEBIHAN :
✔ Menghilangkan Jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks Dan Cela
✔ Mengurangkan Kedut Serta Menegangkan
✔ Mencerahkan Kulit Yg Kusam/gelap Termasuk Bahagian Badan
✔ Menyamaratakan Tona Kulit
✔ Menghilangkan Hitam Di Bahagian Ketiak Dan Peha
✔ Menghilangkan Minyak Berlebihan
✔ Wajah Lebih Putih
✔ Kulit Lebih Licin
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menghilangkan Blackhead/whitehead
.
CARA PENGGUNAAN :
✿ Untuk siang hari (pagi dan petang) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Siang Amyera.
✿ Untuk malam hari (sebelum tidur) , cuci muka menggunakan Sabun Flawless Amyera Beauty kemudian apply Krim Malam Amyera.
.
.
READY STOCK
.
Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysAmyerabeauty #jamunenek #produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted#borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #cheta #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #amyerabeautyskincare #amyerabeauty

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu :
1. Nyahkan Keputihan
2. Meningkatkan Tenaga
3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita
4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman (terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #ask17 #raisha #titiancinta #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #sfmm32 #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 SET BERSALIN NONA ROGUY
.
PAKEJ MENGANDUNGI :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm
.
FREE - Bengkung NR
.
Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut :
👉🏻Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahitan terbuka
👉🏻Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung
👉🏻Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
👉🏻Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
👉🏻Perut selalu kembung ketika berpantang
👉🏻Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)
.
KEBAIKAN :
✅Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
✅Berkesan Menurunkan Berat Badan
✅Membersihkan Rahim dari Lendiran
✅Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
✅Menyegarkan Fungsi Rahim
✅Memperbanyakkan Susu Ibu
✅Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
✅Mempercepat Pengecutan Rahim
✅Membuang Lemak Berlebihan
✅Merawat Sakit Anggota Badan
✅Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
✅Merawat Kembung Perut
✅Mengimbangi Kembali Sistem Badan
✅Menstabilkan Hormon
.
📦 READY STOCK
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysNonaroguy #sayajual #terlajaklaris #cheta #digi #amyramar #neelofa #datoserivida #dherbs #terlajaklaris #lofattah #ppum #hukm #jamu #ukm #utm #vasia #maxis #jamu #setbersalin #setberpantang #bengkung #nonaroguy #nakkurus #pemborongprodukkecantikan #pemborongprodukkesihatan #bengkungnr #bengkungnonaroguy

🎀 PERIA CHEW - 60 tablet
.
Peria Chew ialah merupakan tablet ajaib yang berfungsi sebagai penawar mujarab bagi penyakit kencing manis.
.
ANDA ADA MASALAH KENCING MANIS?TAKUT KAKI KENA POTONG? Jangan risau.. Anda tidak perlu lagi membuat rawatan rumit selepas ini. Segala masalah atau kesulitan anda boleh diatasi. Tablet Peria Chew berperanan dalam membantu mengawal tekanan darah dalam badan di samping membantu menyingkirkan asid berbahaya punca gangguan pengeluaran insulin dalam pankreas. Tunggu apa lagi!! Ayuh bertindak sebelum terlambat
.
KEBAIKAN :
-Boleh diambil oleh wanita mengandung (perlu ikut dos saran).
-Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan
-Berfungsi merawat luka-luka disebabkan kencing manis.
-Tidak berbahaya kerana 100% semulajadi.
-Mengawal tekanan darah (darah tinggi).
-Bertindak sebagai anti-oksida.
-Mengawal gula dalam darah.
.
KANDUNGAN BAHAN :
✔️ Peria katak
✔️ Epal hijau
.
CARA PENGAMBILAN :
Ambil hanya 2-3 biji tablet sehari, satu ketika perut kosong, hanya kemam sahaja rasanya tidak terlalu pahit.
.
Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang - kurangnya 2liter setiap hari.
.
READY STOCK
.
Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
Whatsapp 012-280 8553
.
#myjuerneys #myjuerneysPeriachew #periachew #produkkesihatanmurah #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #bazaarpaknil #dropshipwanted #opendropship #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #masalahkencingmanis #ubatkencingmanis #kencingmanis

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu :
1. Nyahkan Keputihan
2. Meningkatkan Tenaga
3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita
4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman (terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #ask17 #raisha #titiancinta #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #sfmm32 #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 JSD MASKER VAGINA
.
Bukan sekadar MASKER VAGINA tapi segala powder!
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
.
Kesan penggunaan masa panjang MV JSD :
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
.
CARA PENGGUNAAN :
-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki² yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJSD #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #jamususukdara #maskervagina

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu :
1. Nyahkan Keputihan
2. Meningkatkan Tenaga
3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita
4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman (terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #ask17 #raisha #titiancinta #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 ALMAS JUS NUSANTARA - 500ml
.
Digelar "PENGHULU SEGALA PRODUK" yang mengandungi 1001 khasiat yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Kehebatan Jus Nusantara ini telah diolah oleh dua bahan terhebat di dunia dan Asia Tenggara.
.
PERTAMA: HABBATUS SAUDA, MADU, KURMA, DELIMA iaitu bahan-bahan Sunnah yang termaktub khasiatnya di dalam Al-Quran dan diamalkan oleh Baginda Rasulullah SAW dan para sahabat
.
KEDUA: TEMULAWAK, HALIA BARA, CEKUR, KUNYIT, HALBA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, LADA HITAM iaitu herba-herba hebat tempatan yang terbukti keberkesanannya sejak turun-temurun yang diamalkan oleh nenek moyang
.
Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan.
.
KELEBIHAN :
Menyelesaikan Masalah :
✔ Kencing Manis (Kadar gula tinggi dalam darah)
✔ Tekanan darah tinggi
✔ Buasir
✔ Gout
✔ Sakit sendi, kebas-kebas
✔ Keintiman suami isteri
✔ Penyembuhan luka dalam dan luar
✔ Sangat baik untuk ibu selepas bersalin terutama ketika dalam pantang
.
KELEBIHAN JUS ALMAS NUSANTARA BAGI WANITA :
✔ Mencegah dan mengawal keputihan
✔ Merawat luka dalaman
✔ Menghilangkan bau kurang enak lepas haid / darah nifas
✔ Menguatkan otot rahim
✔ Sangat-sangat bagus bagi wanita dalam pantang sebagai persediaan bersama suami
✔ Mengetatkan Miss-Vagina
✔ Menstabilkan hormon estrogen wanita
✔ Sangat elok diamalkan oleh wanita 40 tahun ke atas (pencegahan awal pre-menopause)
✔ Menganjalkan payudara
✔ Kulit muka berseri
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 011-10901623 Price rm120.00
.
#myjuerneys #myjuerneysAlmas #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #dropshipwanted #pemborongprodukkecantikan #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap. Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu :
1. Nyahkan Keputihan
2. Meningkatkan Tenaga
3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita
4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman (terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #ask17 #raisha #titiancinta #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #eirasyazira

🎀 SET BERSALIN NONA ROGUY
.
PAKEJ MENGANDUNGI :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm
.
FREE - Bengkung NR
.
Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut :
👉🏻Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahitan terbuka
👉🏻Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung
👉🏻Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
👉🏻Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
👉🏻Perut selalu kembung ketika berpantang
👉🏻Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)
.
KEBAIKAN :
✅Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
✅Berkesan Menurunkan Berat Badan
✅Membersihkan Rahim dari Lendiran
✅Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
✅Menyegarkan Fungsi Rahim
✅Memperbanyakkan Susu Ibu
✅Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
✅Mempercepat Pengecutan Rahim
✅Membuang Lemak Berlebihan
✅Merawat Sakit Anggota Badan
✅Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
✅Merawat Kembung Perut
✅Mengimbangi Kembali Sistem Badan
✅Menstabilkan Hormon
.
📦 READY STOCK
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysNonaroguy #sayajual #terlajaklaris #cheta #digi #amyramar #neelofa #datoserivida #dherbs #terlajaklaris #lofattah #ppum #hukm #jamu #ukm #utm #vasia #maxis #jamu #setbersalin #setberpantang #bengkung #nonaroguy #nakkurus #pemborongprodukkecantikan #pemborongprodukkesihatan #bengkungnr #bengkungnonaroguy

🎀 JAMU CHOCO YENG YENG - 30 biji
.
Jamu Moden, Resepi Tradisional, Perisa Coklat Yang Sangat Sedap
Hanya Kunyah Kunyah dan Telan...
TIDAK PAHIT
TIDAK PANAS
TIADA BAU JAMU
.
Kelebihan :
- Tak Panas
- Tidak Perlu Berpantang
- Tiada Bau Jamu
- Membantu : 1. Nyahkan Keputihan 2. Meningkatkan Tenaga 3. Mengetatkan Bahagian Intim Wanita 4. Stabilkan Kitaran Haid
- Sangat Baik Untuk Ibu Menyusu
- Membantu merawat masalah sakit sendi
- Mengawal berat badan
- Mencantikkan dan Melembapkan Kulit
- Merawat Luka Dalaman ( terutaman bagi mereka yang baru lepas bersalin)
.
Kandungan Utama :
- Madu
- Coklat
- Manjakani
- Susu Skim
- Daun Serapat
- Kunyit Hitam
.
Cara Pengambilan :
Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji malam
.
‼️JANGAN ambil semasa hamil / period
.
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer? 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysJamuchocoyengyeng #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkesihatan #pemborongprodukkecantikan #dropshipwanted #dropshipagentwanted #neelofa #fazura #lazada #shopee #dherbs #vasia #almas #JSD #almas #jusnusantara #jamuchocoyengyeng #yeng2 #putehcandyyeng2 #jamurasacoklat #eirasyazira

🎀 JSD COKLAT LOVE HABIBI - 30gram
.
COKLAT PENGIKAT CINTA SUAMI BUAT ISTERI
.
Anda adalah wanita yang sering sakit-sakit badan?
Rasa lenguh lenguh sendi, dan banyak angin dalam badan?
Semua itu adalah normal bagi kaum wanita yang telah melahirkan anak dan factor usia yang semakin meningkat.
.
Segala masalah lenguh-lenguh badan, sakit sendi dan masalah letih lesu anda boleh dirawat dengan berkesan dengan hanya menggunakan 1 produk hebat dari keluaran Jamu Susuk Dara ini.
Ya produk yang dimaksudkan ialah Coklat Love Habibi dari JSD.
Kenapa ia dinamakan coklat? Kerana sifat fizikalnya yang lembut dan kenyal, berwarna hitam gelap seperti coklat. Rasa manis-manis berlemak dan berbau wangi herba.
.
FUNGSI :
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Menaikkan nafsu syahwat
✔ Mencergaskan badan
✔ Meningkatkan tenaga zahir dan batin
✔ Melancarkankitaran haid
✔ Menyihatkan tubuh badan
✔ Menghilangkan sakit-sakit badan
✔ Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi
✔ Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik
.
KANDUNGAN :
● Lada Pahit
● Tongkat Ali Hitam
● Mata Pelanduk
● Mahkota Dewa
● Belut
● Sarsi
● Madu
.
.
READY STOCK
Rm48
Pos rm8 sm Rm12 ss .

Jum Whatsapp zie💓
📲0122046480
Agen Sah JSD Anda .
#produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #whiteningbooster #jsd #coklatlovehabibi #jamususukdara

🎀 JSD COKLAT LOVE HABIBI - 30gram
.
COKLAT PENGIKAT CINTA SUAMI BUAT ISTERI
.
Anda adalah wanita yang sering sakit-sakit badan?
Rasa lenguh lenguh sendi, dan banyak angin dalam badan?
Semua itu adalah normal bagi kaum wanita yang telah melahirkan anak dan factor usia yang semakin meningkat.
.
Segala masalah lenguh-lenguh badan, sakit sendi dan masalah letih lesu anda boleh dirawat dengan berkesan dengan hanya menggunakan 1 produk hebat dari keluaran Jamu Susuk Dara ini.
Ya produk yang dimaksudkan ialah Coklat Love Habibi dari JSD.
Kenapa ia dinamakan coklat? Kerana sifat fizikalnya yang lembut dan kenyal, berwarna hitam gelap seperti coklat. Rasa manis-manis berlemak dan berbau wangi herba.
.
FUNGSI :
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Menaikkan nafsu syahwat
✔ Mencergaskan badan
✔ Meningkatkan tenaga zahir dan batin
✔ Melancarkankitaran haid
✔ Menyihatkan tubuh badan
✔ Menghilangkan sakit-sakit badan
✔ Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi
✔ Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik
.
KANDUNGAN :
● Lada Pahit
● Tongkat Ali Hitam
● Mata Pelanduk
● Mahkota Dewa
● Belut
● Sarsi
● Madu
.
.
READY STOCK
Rm48
Pos rm7 sm Rm10 ss .

Jum Whatsapp Sarah 💓
📲0102762069
Agent Sah JSD Anda .
#produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #whiteningbooster #jsd #coklatlovehabibi #jamususukdara

🎀 JSD COKLAT LOVE HABIBI - 30gram
.
COKLAT PENGIKAT CINTA SUAMI BUAT ISTERI
.
Anda adalah wanita yang sering sakit-sakit badan?
Rasa lenguh lenguh sendi, dan banyak angin dalam badan?
Semua itu adalah normal bagi kaum wanita yang telah melahirkan anak dan factor usia yang semakin meningkat.
.
Segala masalah lenguh-lenguh badan, sakit sendi dan masalah letih lesu anda boleh dirawat dengan berkesan dengan hanya menggunakan 1 produk hebat dari keluaran Jamu Susuk Dara ini.
Ya produk yang dimaksudkan ialah Coklat Love Habibi dari JSD.
Kenapa ia dinamakan coklat? Kerana sifat fizikalnya yang lembut dan kenyal, berwarna hitam gelap seperti coklat. Rasa manis-manis berlemak dan berbau wangi herba.
.
FUNGSI :
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Menaikkan nafsu syahwat
✔ Mencergaskan badan
✔ Meningkatkan tenaga zahir dan batin
✔ Melancarkankitaran haid
✔ Menyihatkan tubuh badan
✔ Menghilangkan sakit-sakit badan
✔ Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi
✔ Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik
.
KANDUNGAN :
● Lada Pahit
● Tongkat Ali Hitam
● Mata Pelanduk
● Mahkota Dewa
● Belut
● Sarsi
● Madu
.
.
READY STOCK
Rm48
Pos rm7 sm Rm10 ss .

Jum Whatsapp Iman💓
📲011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda .
#produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #whiteningbooster #jsd #coklatlovehabibi #jamususukdara

🎀 JSD COKLAT LOVE HABIBI - 30gram
.
COKLAT PENGIKAT CINTA SUAMI BUAT ISTERI
.
Anda adalah wanita yang sering sakit-sakit badan?
Rasa lenguh lenguh sendi, dan banyak angin dalam badan?
Semua itu adalah normal bagi kaum wanita yang telah melahirkan anak dan factor usia yang semakin meningkat.
.
Segala masalah lenguh-lenguh badan, sakit sendi dan masalah letih lesu anda boleh dirawat dengan berkesan dengan hanya menggunakan 1 produk hebat dari keluaran Jamu Susuk Dara ini.
Ya produk yang dimaksudkan ialah Coklat Love Habibi dari JSD.
Kenapa ia dinamakan coklat? Kerana sifat fizikalnya yang lembut dan kenyal, berwarna hitam gelap seperti coklat. Rasa manis-manis berlemak dan berbau wangi herba.
.
FUNGSI :
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Menaikkan nafsu syahwat
✔ Mencergaskan badan
✔ Meningkatkan tenaga zahir dan batin
✔ Melancarkankitaran haid
✔ Menyihatkan tubuh badan
✔ Menghilangkan sakit-sakit badan
✔ Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi
✔ Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik
.
KANDUNGAN :
● Lada Pahit
● Tongkat Ali Hitam
● Mata Pelanduk
● Mahkota Dewa
● Belut
● Sarsi
● Madu
.
.
READY STOCK
Rm48
Pos rm7 sm Rm10 ss .

Jum Whatsapp Iman💓
📲011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda .
#produkkesihatanmurah #jamumalaysia #dropshipwanted #borongprodukkecantikan #produkkesihatan #pemborongprodukkecantikan #fazura #nadzainal #pemborongprodukkesihatan #lazada #shopee #jamumalaysia #whiteningbooster #jsd #coklatlovehabibi #jamususukdara

Most Popular Instagram Hashtags