#pelikat

MOST RECENT

Request by customer for their gift 😍
Hurry.... whatsapp http://www.wasap.my/+60199163122
#present #surprisegift #souvenirs #batik #pelikat #f30 #serambiteruntum #specialprice #surprise #gift

2017 @pelikatkl with Tun M @chedetofficial semasa Tun belum jd PM dan hebat di kecam!
.
2018 Pelikat KL with Tun M lg sekali tetapi kali ni Tun menjadi PM for second time.
.
Alhamdulillah, Tun look sihat. Btw siapa kata jamuan raya hanya pada bulan raya, today Abg Jesen Statem mai jamuan raya with Tun M dan Tun Siti Hasmah tau di Yayasan Kepimpinan Perdana.
.
#iwearpelikatkl #kartelpelikat #gangsterpelikat #prayforpelikatkl #pelikatkl #pelikatmesrasolat #onlyrealmanwearpelikat 🍌#hanyayangberanipakaipelikat #kamijantan #jantanbukanlelaki #jantansejati #pelikatkl #pelikatinstant #lokalah #lokalahmy #pelikat #pelikatsemiistant #pakaianumrah #pakaianumrahhaji #pakaianhaji #jubahlelaki #kurta2018 #telelungsitikhadijah #mahathir #syedsaddiq #anwaribrahim #najibrazak #khairyjamaluddin #tundrmahathir #sahoca

Jangan selalu stress. Nanti macam2 pulak penyakit yang mai. Relak lah... sabar. Banyak kan beristigfar.
.
Solat kena jaga dan jangan lupa untuk pakai pakaian yang bersih, kemas semasa solat.
.
Dan salah satu cara untuk kurangkan stress adalah dengan mengenakan pakaian yang longgar. Contohnya; kain pelikat. Sebab kain pelikat ni memang sedap dipakai dan tidak ketat.
.
Tapi... percayalah. Anda mesti stress bila pakai kain pelikat lepas tu tiba tiba terlondeh lah, kena tarik dengan kawan lah (kalau duduk asrama 🤣).
.
Jangan stress sangat, @pelikatxrunner ada jual pelikat sempoi keluaran @marfa_official. Tak perlu risau pasal stress nak pakai macam mana.
.
“Sarung n Go!”
.
Sangat mudah dipakai dan konfom anda tak stress dah.
.
Nak tengok design baru ker? 😍😍😍
Fb/iG: @pelikatxrunner
.
.
.
@siti_rohana81
#eusahawan
#eusahawanperak
#mrtcsgtiramlekir
#rohanaismail
#sendiri
#pelikat
#pelikatsempoi
#pelikatpants
#pelikattenun
#pelikatmurah
#pelikatkids
#pelikatinstant
#pelikatexpress
#pelikatkanakkanak
#pelikatlover

2017 Pelikat KL with Tun M semasa Tun belum jd PM.
.
2018 Pelikat KL with Tun M lg sekali tetapi kali ni Tun menjadi PM for second time.
.
Alhamdulillah, Tun look sihat. Btw siapa kata jamuan raya hanya pada bulan raya, today Abg Jesen Statem mai jamuan raya with Tun M dan Tun Siti Hasmah tau di Yayasan Kepimpinan Perdana.
.
#iwearpelikatkl #kartelpelikat #gangsterpelikat #prayforpelikatkl #pelikatkl #pelikatmesrasolat #onlyrealmanwearpelikat 🍌#hanyayangberanipakaipelikat #kamijantan #jantanbukanlelaki #jantansejati #pelikatkl #pelikatinstant #lokalah #lokalahmy #pelikat #pelikatsemiistant #pakaianumrah #pakaianumrahhaji #pakaianhaji #jubahlelaki #kurta2018 #telelungsitikhadijah #mahathir #syedsaddiq #anwaribrahim #najibrazak #khairyjamaluddin #kj

Most Popular Instagram Hashtags