#pelembap

MOST RECENT

KULIT KUSAM BERTUKAR JADI BERSERI-SERI DALAM MASA 3 MINGGU?
_
Raya nak dekat ni apa kata try set ni bagi sapa2 yang rasa kulit dia kusam je memanjang. Boleh show off dekat saudara mara nanti 😘
_
Soap Bar Rice RM12
Face Scrub Milk RM33
Face Cream Aloe RM45
_
Total RM90 exclude postage plus FREE gift untuk uols 💛

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link di bio untuk fast response ✨
_
Postage SM RM8 | SS RM12
Cod sekitar KL dan Selangor (KL Sentral, Pasar Seni, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah)

JERAWAT DAN PARUT HODOH..!!
.
.
BVRC ADVANCED .
.
sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
.
sangat hebat dalam memutihkan kulit dan merawat jerawat serta menghapuskan jeragat..!!
.
.
hasil sudah terbukti berkesan..
.
.
dijamin 100% ..!!
.
.
hasil anda boleh lihat seawal 3-7hari ..!!
.
.
whatsapp bvrc advanced ke
0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #vgs7in1 #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #prettycakedofficial #prettycaked #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

DULU KULIT GELAP,,SEKARANG KULIT JADI CERAH sebab amalkan bvrc advnced??
.
.
Yehhh kesan dalam 1 minggu dah boleh nampak perubahan!! Yang hitam kering berjerawat semua nyaa hilangg,,
.
.
100% HALAL anti oksida yang tinggi,,diperkaya dengan nutrien dan vitamin!! Khasiat terkandung didalam setiap sachet yang mampu memenuhi nutrisi yang diperlukan tubah badan kita..
.
.
15x GANDA LEBIH EFFECTIVE !!! Satu botol ada 30 sachet tahan 1 bulan freegift banyakk!! .
Free pos sm
✔free botol air
✔free whitening gold soap .
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #bvrterbaik #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

DAH BERMACAM2 SUPLEMENT KAMU CUBA?? DAH RATUS2 HABIS DUIT HANYA UNTUK KELIHATAN KULIT PUTIH BERSERI?? .
.
Jangan risau BVRC ADVANCED ada jawapan nye.. bvrc advanced adalah Suplemen pemutih yang mampu memberi kulit anda sentiasa kelihatan sihat,putih dan gebu. Alhamdulillah selepas berapa tahun bvrc advanced dilancarkan hingga kini trlampau banyak permintaan dan feedback yang memuaskan.. .
.
KEMAMPUAN BVRC ADVANCED .
.
💋 menjadikan kulit lebih putih dan tegang 💋 menaikan tekstur kulit dan seri wajah 💋mengurangkan pembentukan selulit 💋 mengekalkan kelembapan pada kuliy 💋 membantu mepancarkan peredaran darah 💋 melicinkan dan menegangkan kulit punggung dan payudara
.
.
Dan yang paling penting sekali mampu memutihkan kulit luar dan dalam.. hanya dlm sekelip mata!! Waw...😘😘 Apa tunggu lagi?? Sementara stok masih ada jom dapatkan sekarang
Whtsap kami ke
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #bvrterbaik #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

HONEY BEE VENOM MOISTURISER
.
💝💝💝💝💝
.
KANDUNGAN
.
This gel-based cream mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
Mempunyai KKM
NOT 140800675K
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic .
♦Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
♦Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat.
♦Kesan jerawat pun senang pudar
♦Racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. ♦Juga sesuai untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
Digunakan sebagai moisturizer .
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 314 0514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#honeybeevenom
#honeybeevenommurah
#beevenom
#fieyzzabeauty
#beevenommurah
#multisolution
#beevenomoriginal
#moisturizer
#honeybeevenomborong
#multisolutioncream
#krimsiang
#pelembap
#honeybeevenommurahborong
#igkosmetikmurah
#krimmalam
#honeybeevenomoriginal

Kak! Kulit saya merah-merah sekarang ni. Jerawat ada 3, 4 bijik bernanah. Tolong saya Kak.
...
Jangan risau dear. Kita rawat sama-sama. Kurangkan kemerahan & keradangan tu. Sabar tau.
...
Korang ada tak masalah kulit macam kat atas tu? Kulit jadi extra sensitif. Kulit kemerahan, gatal-gatal dan terlalu kering akibat penggunaan produk ber-chemical tinggi. Ada? Masih merah-merah atau makin gatal?
...
Amalkan petua ni setiap malam. Petuanya, pakai Timewise Moisture Renewing Gel Mask semalaman sebelum tidur dan cuci muka esoknya. In shaa Allah, kulit akan kurang meradang. Jerawat mengecut. Kulit lebih lembap & lembut.
...
Gel mask nama singkatan. Memang best sangat pakai. Antara benda wajib yang selalu Sis recommend kat customer Sis yang sedang mengalami masalah jerawat serius atau muka yang tengah meradang kemerahan.
...
Kelebihan-kelebihan Timewise Moisture Renewing Gel Mask. 👇🏽
1️⃣ Mengecilkan pori-pori.
2️⃣ Menambah kelembapan pada kulit.
3️⃣ Membantu pertumbuhan kolagen baru & memperbaiki kolagen yang sedia ada
4️⃣ Mempercepatkan proses renew skin.
5️⃣ Melembutkan kulit.
...
Korang perlukan skin consulation atau berminat nak tukar skincare?❓ Atau berminat nak buat side income atau nak beli produk Mary Kay dengan harga member?❓
...
Jom lah join Mary Kay & kita sama-sama memperkayakan kehidupan kita sebagai Wanita. Sambil cantikkan kulit, dapat jugak duit belanja setiap bulan!
...
Kalau korang berminat, boleh WhatsApp Sis terus tau. Caranya klik link WhatsApp Sis kat profile. 👇🏼👇🏼👇🏼nak.la/SkincareMaryKay

🍬BVRC BABY🍬 .
.
🍒KHASIAT BVRC🍒 👍🏻Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri 👍🏻Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata 👍🏻Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 👍🏻Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut 👍🏻Anti penuaan dan anti kedut 👍🏻Mengatasi masalah resdung dan alahan 👍🏻Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi 👍🏻Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti 👍🏻Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #bvrterbaik #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

Pemutih kulit bajett,,harga bajet..harga super murah giler... khusus untuk yang nakk jimatt!!
.
.
1 rm40
3 rm100
Free 1 botol 2 liter 😍😍😍😍
.
.
Kesan mujarab selamat berkhasiat 100% kesan sama hebat dengan bvrc advnced ✔️ ambil satu sedu pagi dan 1 sudu malam sahaja.kulit kusam,kulit hitam,tona tak sekata,kulit berjeragat,berjerawat semua boleh hilang kesan seawal 1 botol pertamaa!!!
.
.
Diperbuat dari bahan2 semula jadi dengan perisa buah buahan segarr sedapp rasa masam2 manis macam icecream strawberry yogurt 100%
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #bvrterbaik #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #prettycakedofficial #prettycaked #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

Yang tercari cari supplement yang murah..dan boleh nampak kesan yang superrr power...senang jer uoollsss...
.
.
Dengan pembelian 3 botol bvrc new ni...bukan shj boleh tahan sebulan...tetapi boleh tahan selama 3 bulan...dengan hanya rm100 jer...murah giler...
.
.
Dan yang paling best...uoollsss akan dapat free 1 botol 2 liter...dan ada lagi..free gift yg lain...memang best...😍😍👍👍👍
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #bvrterbaik #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

SET BOTOX EMASS !!
.
.
Dua item (triple M oxygen gold treatment + vgs premium gold serum)
.
.
Berfungsi untuk:-
✔️menegangkan kulit
✔️mencerahkan kulit
✔️menghilangkan daki mati pada kulit
✔️memberikan nutrisi mencukupi pada kulit
✔️menaikkan seri wajah dengan rawatan emas
✔️menghilangkan parut dan jerawat
✔️menghapuskan jeragat dan noda hitam dari dalam bertindak sebagai pencuci solekan
✔️menghasilkan kulit yang bersinar dan licin
✔️menggecilkan liang pori
✔️menghaluskan kulit .
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #vgs7in1 #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

Inilah yang korang akan dapat bila guna vgs serum gold....
.
.
Banyak kebaikkan dan best jer bila bacakan...
.
.
Raya nak dekat dah ni...muka yang dah lama BREAKOUT tu kena cantik jugak..bila raya ni...jadi jom dapatkan 1 set botox emas ni...😍😍😍
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #vgs7in1 #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram #putihgebu
#ajimaura

Raya dah nak dekat ni...ramai yang risau dengan keadaan kulit wajah...
.
.
Nak sangat kulit muka ni cantik ..tapi tak tahu nak pakai yang mana dulu..tak tahu..nak rawat kulit muka ni dah...
.
.
Jadi korang hanya perlukan SET BOTOX aka SET TRIPLE M...gabungan 1 set yang sangat sangat mengagumkan korang nanti..
.
.
Tak percaya jom cuba dapatkan dulu..baru tahu...😍😍😍
.
.
WhatsApp 0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #vgs7in1 #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #prettycakedofficial #prettycaked #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram

Dapatkan haze moisturizer 50gm RM58 per bottle & hazetupat 25gm RM38 per bottle dengan hani sekarang😍🌷 _

Dapat FREE SAMPUL RAYA haze yg meletopss. Dapat lagi FREE GIFT dari hani. Pm hani lelaju 0100107433🌷😊Boleh follow jugak ig hani @alhani_mora🤗🌷
_

Dapatkan this haze.care moisturizer dari hani. Whatsapp hani 0109107433😍💕 #hazecare #hazeturizer #sunblock #spf50 #moisturizer #brightening #melembap #melindungi #mencerah #pelembap

Wanita 25 tahun dan keatas! WAJIB baca dan fahamkan tetang kelebihan mengekalkan kelembapan kulit.
———————————————🎈
.

Apa kelebihan mengekalkan kelembapan pada kulit wajah?
—————————————
.

Jawapan pandek adalah untuk mengelak penuaan. .

Jawapan panjang pula,
Kekeringan kulit pada kulit wajah akan menegangkan segala otot disekitar wajah. Dan lama kelamaan apabila ia berterusan garis halus mula dan mudah terjadi sekitar dahi, hujung mata sekeliling mulut dan akhir nya pada keseluruhan wajah!
.

Kelembapan wajah faktor utama dalam proses melambatkan penuaan. .
Gambar dibawah adalah gambaran jelas tentang kekeringan dan kelembapan kulit!
.
mula dari sekarang. Jgn beralasan jaga kulit wajah kite. takde masa, tak sempat itu semua alasan ✌
.

Nak saya bantu ? 🌹
fatihah karim
wasap.my/60145355621

#marykayconsultant
#marykayganu
#beautyconsultantmarykaymalaysia
#beautyclass
#ganu
#pelembap
#antiageingskincare
#onlinecoaching
#onlineshopping
#businesswoman
#skincareproducts
#skincarelover

Ketika berpuasa, bukan hanha tubuhmu yang beradaptasi dengan rutinitas baru dear. Kulit wajahmu pun juga beradaptasi lho. Nah agar kulit wajah tetap sehat dan cerah pastikan kamu menggunakan skin care berikut ya .
1. Pelembap
Pelembap akan membantu kulit wajahmu tetap terhidrasi dengan baik selama kamu berpuasa dear. Kurangnya asupan air selama puasa bisa menyebabkan kulit wajahmu kering, so never skip using moisturizer ya 
2. Shooting gel
Nah shooting gel ini akan membantu mendinginkan kulit dan wajahmu dear sehingga wajahmu bisa tetap segar 
3. Face Mist
Hampir sama dengan shooting gel, namun face mist ini bisa kamu gunakan kapanpun dear. Ketika wajahmu mulai lelah di tempat kerja kamu bisa menyemprotkan face mist agar wajahmu tidak terlihat lesu dan kusam .
Meskipun berpuasa, kesehatan kulit wajahmu perlu tetap kamu perhatikan ya dear. Karena puasa bukan alasan untuk tidak tampil segar
.
Stay healthe and stay beauty
.

Konsultasi, informasi produk dan order:
 ZettaSkin Cosmetic
📱WA : 085643487961
📱line : meiollashop
Atau klik link di bio
.
#zettaskinbeauty
.
.
.
.
#pelembap #skincaretips #fasting #ramadhantips #sunscreen #sunprotector #tips #skincare #uvlight #skincaretips #natural #alami #beauty #beautiful

TENGAH MENCARI MAKE UP SIMPLE UNTUK LEBARAN 2018?
_
Haa beruntungnya awak dapat baca ni. Sebab ika ada set make up paling simple dan terbaik untuk awak. Dah banyak feedback positif kata Sistho adalah terbaik sangat! 💕
_
Set Rose yang akan awak dapat
-Sistho Lipmatte (5 warna pilihan)
-Sistho Foundation (Natural & Light Natural)
_
Dua item ni cuma RM90 je exc postage. If awak nak dapat kotak pink tu kena upgrade sampai RM150 taw 💛
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link di bio untuk fast response ✨
_
Postage SM RM8 | SS RM12
Cod sekitar KL dan Selangor (KL Sentral, Pasar Seni, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah)

berikut ini beberapa alasan kenapa kita perlu memakai krim malam sebelum tidur :
1.) Pada malam hari, kulit wajah kehilangan hampir 25 % kandungan air lebih banyak ketimbang siang hari meskipun tidak sedang beraktivitas dan tidak terkena sinar matahari.
Pada saat tidur kulit juga bisa mengalami dehidrasi.
Kok bisa?
Ya, karena pada saat kita tertidur, kita tidak minum dalam jangka waktu yang cukup lama (5 – 8 jam). Belum lagi jika kamu tidur menggunakan AC. Karena kurangnya asupan air dalam tubuh, maka sel kulitpun menjadi kering dan mengkerut. Akibatnya sel kulit tidak bisa membelah dengan baik.
Karena itulah kita butuh bantuan krim malam untuk menjaga kelembaban kulit sepanjang malam. Apabila keadaan sel kulit terlalu kering dan mengkerut, sel kulit akan kesulitan untuk membelah dan meregenerasi yang artinya kulit akan menua, mudah berkerut.
2.) Malam hari adalah waktu di mana kulit sedang beregenerasi.
Jika kulit terlalu kering tanpa adanya pelembab maka proses regenerasi bisa gagal terjadi.
Sekitar pukul 10 malam, sedang terjadi puncak regenerasi kulit, pada jam-jam tersebut regenerasi sel-sel kulit terjadi dua kali lebih banyak dibanding siang hari dan untuk bisa melakukan pembelahan sel dengan baik, kulit wajah butuh terjaga kelembabannya.
Oleh karena itu peran cream malam disini sangat penting.
More Info :
IG 📲 : yuni_jafra_skincare
FB : Yuniarti M Rachman
WA/☎ : 081298811499 or click link ⤵️ http://bit.ly/2qG0W2b
#JAFRA #JafraIndonesia #kosmetikjafra #skincarejafra #jafrakosmetik #memberjafra #skincare #jafraskincare #belajarbisnis #bisnisanakmuda #skincarekekinian #bisnisiburumahtangga #jafrabekasi #jafrabeauty #hijabers #hijab #cantik #perawatanwajah #infojafra #trustedonlineshop #pelembap #bisnisjafra #krimmalam #nightkrimjafra #nightcreamjafra #yunijafraskincare #jafrayuni #nightcream #nightmoisturejafra #nightmoisture

Dapatkan haze moisturizer 50gm RM58 per bottle & hazetupat 25gm RM38 per bottle dengan hani sekarang😍🌷 _

Dapat FREE SAMPUL RAYA haze yg meletopss. Dapat lagi FREE GIFT dari hani. Pm hani lelaju 0100107433🌷😊Boleh follow jugak ig hani @alhani_mora🤗🌷
_

Dapatkan this haze.care moisturizer dari hani. Whatsapp hani 0109107433😍💕 #hazecare #hazeturizer #sunblock #spf50 #moisturizer #brightening #melembap #melindungi #mencerah #pelembap

Wanita 25 tahun dan keatas! WAJIB baca dan fahamkan tetang kelebihan mengekalkan kelembapan kulit.
———————————————🎈
Apa kelebihan mengekalkan kelembapan pada kulit wajah?
—————————————--------
Jawapan pandek adalah untuk mengelak penuaan.
Jawapan panjang pula,
Kekeringan kulit pada kulit wajah akan menegangkan segala otot disekitar wajah. Dan lama kelamaan apabila ia berterusan garis halus mula dan mudah terjadi sekitar dahi, hujung mata sekeliling mulut dan akhir nya pada keseluruhan wajah!

Kelembapan wajah faktor utama dalam proses melambatkan penuaan.
Gambar dibawah adalah gambaran jelas tentang kekeringan dan kelembapan kulit!

Kalau tak anda yang mulakan siapa lagi 🌹

So kesimpulannya...jgn penah miss pakai mositurizer yer laling2

Hargai n sayangilah kecantikan skin wajah sendiri.. Reward yg best utk skin amat penting utk kesegaran+keanjalan+keremanjaan semula n sentiasa sihat n muda... Resultnya diri sendiri yg hppy. #ukaybeautycare #pelembap #serum
Info marykay pm. Or wasap.my/60192372334

Ramai tunggu kakza buat promo untuk #YogicSleep nih kan? So jeng jeng jengg!

RM5 OFF untuk setiap pembelian Yogic Sleep. Wehhh banyakkk kan? Ibarat korang just tambah postage RM3 jurrr kalau daripada harga asal 😍
.
Bismillah.
Debar rasa hahaha. Nanti lajuuu je semua sambar 😆 so siapa nak, bole buzz kakza lelajuzz.

By the way, dah ada yang payment dah pun hiks! 📦NORMAL PRICE :
RM49 Semenanjung
RM55 Sabah/ Sarawak
.
📮Postage: RM8
🚗COD Charges: RM3-RM5
✅Sekitar Sungai Buloh,
✅Kampung Kubu Gajah,
✅Sg. Pelong,
✅Hospital Sungai Buloh,
✅Damansara Damai,
✅Kota Damansara,
✅Universiti Malaya
✅Kolej Mahsa PJ
✅PPUM
✅Petaling Jaya
✅Taman Medan

Whatsapp/ Telegram
📲📨+6016-3592012📨📲
📲📨+6016-3592012📨📲
📲📨+6016-3592012📨📲
.
#kulitglowing #sunburn #moisturiser #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #pelembap #YogicSleep2018 #irissential #coffeescrubirissential #sleepingmask #YogicSleep  #skinbeforemakeup #maskkorea #honeybeevenom #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #koreamask #aztecclaymask #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackyogic #FeedbackYogicSleep #yogicsleepmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags