#pelamineksklusif

8100 posts

TOP POSTS

B L A C K #pelamin #pelamindewan #pelaminsanding #pelamineksklusif by #chentaconcepts

For more info pls contact us:
011-11888291 - Baim
011-11888571 - Fizul
03-87277895 - Butik
@chentaconcepts
@chentaconcepts
@chentaconcepts

Ape lg tu bosss,jom balik jom :-) :-) :-) :-) #pelamindewan #pelamineksklusif #athizcollections
Berminat utk majlis anda
Watssup,pm,call 0122621192

Dekorasi majlis perkahwinan Wadah & suami di Dewan Flat Hiliran Terengganu by team #Sakura_Bridal @aziani_ahmad
.
For detail WhatsApp:
017-9381955 Kakzie T'ganu
012-9668318 Along Kelate
.
#sakurabridal #pelamineksklusif
#bridalkelantan #pesonapengantin #kelantanwedding #bridalterengganu #terengganuwedding #pelamin

pelamin berendoi pun ada .. so cantikkn lagi majlis berendoi akikah dengan pelamin sicomel mengikut tema yg anda suka ❤️❤️
#pelaminsicomel #pelaminberendoi #babycradle #pelamineksklusif

Pelamin Sanding Amiera & Ikram | 30 Oct 2016 | Nilai Convention Hall.
#pelamin #pelamindewan #pelamineksklusif #pelamindewan #pelaminmixfreshflowers by #chentaconcepts
For more info pls contact us:
011-11888571 - fizul
011-11888291 - baim
03-87519044 - butik
@chentaconcepts
@chentaconcepts
@chentaconcepts

MOST RECENT

Pandang pandang keliling bendang,
.
Hati terpandang anak Mak Ita,
.
Isteri solehah enak dipandang,
.
Tenteram dihati penyejuk dimata,
.
Gituhhhhh..
.
Jom amik full pakej dengan kami...❤️❤️❤️❤️❤️
.
012 470 1691 (junie)..boleh klik link di bio if malas nak save nombor ye..
.
#pantun
#ipohweddingplanner
#pelaminkhemah
#pelamincustom
#pelamineksklusif
#butikpengantinipoh
#teeralamizie

Let us be part of your dream wedding..❤️❤️❤️❤️
.
Full package by us..
.
012 470 1691 (junie)
.
#ipohweddingplanner
#teeralamizie
#pelamineksklusif
#pelamincustom
#weddingdais
#dais

Henna by @asbridalboutique .
.

Hi korang! Jangan pening2 nak carik pelukis henna idaman hati. Sebab kami menyediakan servis lukis henna terus ke rumah anda .
.
Henna macam2 warna ada.
Dahlah warna tahan lama, wangi pulak tuuuu sebab ada ekstrak lavendar! .
.
Best kan asbridal ni.
Semua ada kat sini. Jangan segan dan malu nak tanya,
Whatsapp2

0104084842
0104084842
0104084842

#bridaltaiping #hennataiping
#henna #mehndi #minipelamin #inspirasipengantin #pelamineksklusif #taiping #kamunting #perak #malaysia #muataiping #makeup

23.07.17 - Pelamin untuk Ana & pasangab. Tahniah buat kalian dan semoga kalian berdua kekal hingga ke jannah. Whatsapp / call 019-3129945

Catering : @ct3catering

Pelamin : @mlv_wedding_stylist

Busana : @mlv_wedding_stylist

M.U.A : @kayroslan_makeup

PhotoG : @nshcreative

#pelamindewanexclusive #pelaminsanding #pelamineksklusif #pakejlengkapperkahwinan #pakejpersandingandewan #pengantin #majalahperkahwinan #malaywedding #weddingmalaysia #weddingmalaysiaphotograper

Most Popular Instagram Hashtags