#pelaminbajet

MOST RECENT

cantikkkk takk cantikk takk. bride pakai #alisabyCC yang hot selling cantikkkk sampai terbawa dalan mimpi!!! JANGAN RISAU kt @crowncantik ni pun boleh kalau nak tengok mana paling letops bila pakai.. nk tengok pic bride kita cantikkkk cantikk memang kita DARI DULU dh letak semua pic bride sebelah kiri yaaa. lain2 feedbacks di @sugarcrown.my (ni pun beratur lagi nak di upload)
.
______________
.
okay takkkk timeline kitaaa. kemas kan.. dah lama buat tau untuk uolls mudah refer...
.
______________
. 😍 banyak jugaa habes masa fikir yang terbaik untuk uolls!! .
.
______________
.
#letscantik #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan

Tinggal 4 HARI LAGI uolls📢📢📢
Last promo booking sampai 30/4/2018 sahaja!!!
Hat mana dok survey lagi tu mai kaih risik n lock date hampa cepat😎
#pelaminmurah
#pelaminrumah
#minipelamin
#pelaminbajet
#pelaminkedah
#pelaminutaramurah
#pelaminjitra

Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt)

Pelamin Saiz:
backdrop max 15feet,
karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki.

Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568

#minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah
#malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl

Pelamin harga Rm1299 after Diskaun Rm599 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt)

Pelamin Saiz:
backdrop max 15feet,
Wall flower 8x8kaki
karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki.

Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568

#minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah
#malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl

✌✌props hakak,✌✌
➡AYAT BOLEH REQUEST
➡COLOUR BOLEH REQUEST
➡SAIZ BESAR
➡TEBAL!!
➡BUKAN DARI ART PAPER!!
➡TAHAN LASAK OK UOLL!..
➡STICK HAKAK PON KERAS OK!!
.
.
.
.👍 for more details and if berminat bolehlah calling2 OK or tgk di biodata kami ..just tekan sahaja link colour biru tu trus direct WhatsApp kami..or nak....
WHATSAPP manual pon boleh ..
📲+60127411086 .
.
.
.
.
.#photoboothmalaysia #photoprop #photopropmalaysia #photopropmurah #propkawin #propmurah #photopropkawin #bubletalk #propsmurah #bubletalkmurah #photobooth #photoboothmurah #bubletalkmalaysia #photopropsbirthday #guestbookmurah #guestbookmalaysia #guestbook #banner #bannermalaysia #bannermurah #pelaminbajet #pelaminmurah #kadkawenbajet #photopropsmalaysia #propkawin #proptunang #bubletalks #taghantaran #diyphotobooth #propsphotobooth

Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt)

Pelamin Saiz:
backdrop max 15feet,
karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki.

Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568

#minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah
#malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl

Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt)

Pelamin Saiz:
backdrop max 15feet,
karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki.

Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568

#minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah
#malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl

Most Popular Instagram Hashtags