#pekinibrahim

3136 posts

TOP POSTS

Last meeting, setel dah photoshoot dgn bro Pekin Ibrahim untuk jam G-Shock DW-6900RD-1 Grand Opening Royaldistricts Warehouse. Thank you so much bro 4 treated me like family...😘
#keepstrongtogether #pekinibrahim #royaldistrictswarehouse #royaldistricts #grandopening

Next meeting... KL Wangan vs JB Underground, Upcoming event on January 2017 #klwangan #bikingempak #pekinibrahim #jbunderground #streetperfomance

Jajajajajaja!!! Awasi telephone bimbit anda ketika berada di Area Scripts Creators @pekin7words , tudia Full phone memory di kerjakan .. Wakakakaka!!
😂🤣😂🤣😂🤣😄🤣!!
#dırector #bikingempak #golfman #pekinibrahim #klwangan #bikingempak

"Skrg ni ada 3 perkara boleh menjatuhkan sesebuah negara. 1, rasuah. 2, tak menepati masa. 3, cinggey. Yg cinggey ni, jgn sampai cinggey ni, jdi batu sempadan menghalang bakat kita. Terer tak terer, terer tak terer, terer tak terer, yg tak terer ni psal cinggey lah" - Jijo Alfonso Pierera Abdullah #rock #khirrahman #pekinibrahim #soffijikan #quehaidar

Pekin7Words #PekinIbrahim 🙈

Live update 19 Mac 2016.

Festival Rider Tawan Tangkak 2016 di Bukit Gambir, Johor.

#MatMotoGathering2016 #PekinIbrahim #jiwaduaroda #MMG2016

#throwback during my third day internship with @glamlelaki . These talented actors featured as the cover guy (@pekin7words) and @sariyanti was the muse for May/June issue 2012. #sariyanti #pekinibrahim #glamlelaki

Tengah adjust wire untuk shot kereta skyline terbang diudara.Babak akhir didalam filem #klwangan arahan #pekinibrahim terbitan #centropictures. Jom kepawagam 2017 !!

MOST RECENT

Ternyata Bro Pekin tak menggunakan Volkswagen kuning, tapi Volkswagen merah..
#pekinibrahim
#volkswagenkuning

Last day shooting! KL WANGAN film by @pekin7words ..show your support by watch at nearby cinema this year.
#klwangan #styleestsboutique #uptownkotadamansara #pekinibrahim #damansaradamai #subang #rawang #sungaibuloh #blousemurah

With Tuan @pekin7words and muka aku jambu rambut pendek...hahahaha hat blakang lighting kurang..maaf
#klwangan #kotadam #pekinibrahim #kukubesi

Hari-hari asik buat drama jek sekali-skala kita shooting film pulak...🤣
#pekinibrahim #klwangan #rdkingsman #filmmaking

Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. nak tau harga? 🏧 maybank and BCA .

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱 WHATSAP : +60109404383
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .
#michaelkorsmurah #michaelkorsmalaysia #chaneladdict #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmurah #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #igersmalaysia #malaysiastore #bazaarpaknil #longchampmalaysia #bazaarmalaysia #sayajualbag #sayajualhandbag #sayajualonline #trustedsellermalaysia #singapore #promosi #gshockmalaysia #pekinibrahim #iphone #murah #casio #babyg #entrepreneur #original #gshockhype

Here from us, team KL Wangan, Pekin Ibrahim & myself like to thanks those who support us on KL Wangan kazuto Garage limited edition sport T shirt charity sale, as we inform earlier, this sale is for charity & we will split the fund from our collection to those who need help. *
This time we share some fund to
*
Tan chin kit (15) elder son of May Quay which had leukaemia which they currently facing problem on heavy bill to treat their son &
Currently treatment @ Hospital ppukm. *
Thx u for support our charity work
*
#klwangan #centropictures #pekinibrahim #bikingempak #kazutosoon #kazutogarage #charity #leukaemia #hospital #help

#Repost @potonganfilm with @instatoolsapp ・・・
Film : Munafik (2016)
Adam mempunyai keluarga yang bahagia dan sangat dia sayangi, Malang, kebahagiaan yang dialami Adam beserta sang istri dan anaknya tak berlangsung lama karena kemudian ia mengalami kecelakaan yang mengerikan. Tak dinyana, kecelakaan tersebut sanggup merenggut istri tercintanya, Zulaikha. Zulaikha wafat di tempat tanpa sempat mendapat pertolongan.

Akibat kematian Zulaikha, Adam begitu putus asa dan kehilangan semangat hidupnya untuk meneruskan tanggung jawab mulianya sebagai ustadz bagi warga desanya.

Seolah-olah Adam tak ingin menerima qadha dan qadar Allah. Keimanannya pun mulai rapuh, goyang dan tak lagi setangguh biasanya. Adam mulai murung, mengasingkan diri dari jamaah masjid dan lebih senang mengurung diri di rumah bersama anaknya, Amir.

Di waktu yang sama, Maria (Nabila Huda), salah seorang penduduk desa tengah mengalami gangguan jin yang parah hingga menurut diagnosis dokter wanita tersebut mengalami penyakit mental tekanan psikologi akut alias depresi berat. Padahal, hidup Maria begitu bergelimang harta dan kemewahan. Namun, Maria tetap tak kuasa menghadapi penyakitnya itu,

Maria begitu bergantung pada obat penenang yang khasiatnya hanya bersifat sementara. Ayah Maria yang juga tengah jatuh sakit dirrawat oleh ibu tiri Maria, Zati.

Zati pun meminta imam desa untuk membujuk Adam mengobati Maria. Di tengah tekanan yang dialami Adam, Apakah Adam akan mau menolong penyakit Maria tersebut.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Directed : Syamsul Yusof
Produced : Datuk Yusof Haslam
Starring : Syamsul Yusof, Nabila Huda, Fizz Fairuz, Sabrina Ali, Pekin Ibrahim, A. Galak, Datuk Rahim Razali
Production : Skop Production
Distributed : Skop Production (Malaysia), MD Picture (Indonesia)
Genre : Horor
Durasi : 1 jam 38 menit
Rating IMdb : 7,4/10
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@potonganfilm #munafik #dajjal #horror #malaysia #indonesia #skopproduction #MDpictures #DatukYusofHaslam #SyamsulYusof #NabilaHuda #FizzFairuz #SabrinaAli #PekinIbrahim #ustadz #supernatural #DatukRahimRazali #filmalaysia #setan #kerasukan #filmhorror #filmthriller #creepypasta #ceritahorror

Saya pegang kata-kata pencetus inspirasi saya #pekinibrahim
. "Mana ada kemenangan tanpa perlawanan, mana ada perlawanan tanpa keringat" 👍😣💪
.

Sempoi je ayat dia. Menarik dibaca berulangkali dan difahami, lalu direalisasi. .

Sesiapa pun yang kita suka, bukan setakat sebagai peminat, jadikan ianya modal pengerak semangat👍😄

Most Popular Instagram Hashtags