#peemakphrakanong

395 posts

TOP POSTS

คิดถึงนะตัวเอง รื้อตู้หนังสือแล้วเจอ😅😂😢 #peemakphrakanong #peemak

_ Nonton film Thailand juganya yang betul ini..
#PeeMakPhrakanong

pee mak phrakanong 👻👻👻
.
.
.
Ini film horor thailand yg juaraaaak, horornya dapet, comedinya dapet, emosinya juga dapet #thailandmovie #peemakphrakanong

Just watched #OurTimes , a Taiwanese movie.. 😩😩😩 ok, jap2.. Erm.. Masa tgk citer ni.. Seriously.. Aq cam xdak prasaan.. . . . .

Kalau dlu bole la.. skit2 teriak.. skit2 teriak.. aq ingat lagi.. aku, @amanina_dayana , @tengbilaa ngan sapa lagi jemaah menteri D2, aq x ingat da.. kami sama2 tengok #CrazyLittleThingCalledLove .. dok berangan p shone kami la masa f5 dlu.. hehehe.. masa heroin (maaf, x igt nama) confess kat p shone, and p shone kata dy da couple ngan kwan dy, then heroin pun rasa sedih, kan dy nk kluaq dr situ.. x semena-mena terjatuh dalam kolam.. time tu aq teriak da.. . . . .

Bukan ap.. teringat kat crush.. 😂😂😂😂 But thanks to #bangtansonyeondan , sjak aq minat depa.. Aq da lupaka smua crush aq.. Hahahaha.. Tapi crush hat last skali paling taguna.. Kira hat lawa ja.. Hat x lawa taok tepi.. Lantak engkaulah.. Lumrah manusia mmg suka bnda2 cantik kan? Silap aq gak assume hang mmg jnis x ckap ngan pompuan.. But rupa2 nya.. . . . .

Ok, mcam teringat ad lagu kawan da berpesan tapi xnak dengar (?) Lagu apakah? 😂😂😂😂 BTW, nak gak post part yg paling touching bagi aq..

MOST RECENT

Just watched #OurTimes , a Taiwanese movie.. 😩😩😩 ok, jap2.. Erm.. Masa tgk citer ni.. Seriously.. Aq cam xdak prasaan.. . . . .

Kalau dlu bole la.. skit2 teriak.. skit2 teriak.. aq ingat lagi.. aku, @amanina_dayana , @tengbilaa ngan sapa lagi jemaah menteri D2, aq x ingat da.. kami sama2 tengok #CrazyLittleThingCalledLove .. dok berangan p shone kami la masa f5 dlu.. hehehe.. masa heroin (maaf, x igt nama) confess kat p shone, and p shone kata dy da couple ngan kwan dy, then heroin pun rasa sedih, kan dy nk kluaq dr situ.. x semena-mena terjatuh dalam kolam.. time tu aq teriak da.. . . . .

Bukan ap.. teringat kat crush.. 😂😂😂😂 But thanks to #bangtansonyeondan , sjak aq minat depa.. Aq da lupaka smua crush aq.. Hahahaha.. Tapi crush hat last skali paling taguna.. Kira hat lawa ja.. Hat x lawa taok tepi.. Lantak engkaulah.. Lumrah manusia mmg suka bnda2 cantik kan? Silap aq gak assume hang mmg jnis x ckap ngan pompuan.. But rupa2 nya.. . . . .

Ok, mcam teringat ad lagu kawan da berpesan tapi xnak dengar (?) Lagu apakah? 😂😂😂😂 BTW, nak gak post part yg paling touching bagi aq..

Most Popular Instagram Hashtags