[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pearlmagic

113 posts

TOP POSTS

Quintessentially yours❣️❣️❣️
Golds, Beiges, Off-whites cast an unmatchable spell at Turquoise... Be there to witness the magic✨✨✨
#Turquoise #ReadyToWear #PearlMagic

Kill them with SUCCESS.
Bury them with a SMILE
#cummins #offset #magical #PearlMagic

#emeraldgreenandpearls shipped this elegance to punjab 😘

Choli that doesn't makes your stomach visible and still looks smart and elegant 😇 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #pearlmagic
#empresspitara
#designsbyempresspitara
#topandskirt

Selamat petang dah lunch ke korang?? Cik niey baru je nak lunch dengan ayam gulai kampung harini.hehe😍
dengam sambal. haih konpem bertambah nasik nye nanti haha.

Sape pernah ade #masalah bila lepas makan je mesti kene calit balik lipstik tu.?
Sekarang dah tak perlu risau lagi pakai je #pearlmagic lipstik nurraysa.
Tak hilang even lepas makan still ade lagi. Melembapkan bibir tanpa perlu apply pelembap lain tau.😉

Woww Hot Item
Dah Jadi Milik tuan baru -Selamat Tiba ke Slim River
#pearlmagic
#lipstick
#nurraysabeauty

MOST RECENT

Mengapakah Plumbum dimasukkan ke dalam Gincu?

Soalan yang bagus... Plumbum atau Lead dimasukkan ke dalam Gincu untuk menjaga agar bibir tahan pengoksidaan udara (oxidation), tahan air (waterproof) & tahan lebih lama (long lasting) .

Siapa nak tau kesan pada bibir bila lipstik mengandungi PLUMBUM?
komen "saya nak tau "
#BeautyConsultantNurraysa #lipstick #pearlmagic #collagen

Pearls - the most popular gem used in jewelry, and this month's birthstone, have quite an interesting history. Cleopatra supposedly even drank one down in a glass of wine just to impress a guy! Oh the things we do to get attention!
You can read more on the blog here: https://goo.gl/8YGfcr

#kryziakreations #pearls #jewelryblogger #folklore #instajewel #instajewelry #pearljewelry #magic #jewelrygram #jewelryaddict #jewelrylover #ontheblog #jewelrydesign #jewelrydesigner #handcraftedjewelry #handmadejewelry #pearlmagic

Selamat petang dah lunch ke korang?? Cik niey baru je nak lunch dengan ayam gulai kampung harini.hehe😍
dengam sambal. haih konpem bertambah nasik nye nanti haha.

Sape pernah ade #masalah bila lepas makan je mesti kene calit balik lipstik tu.?
Sekarang dah tak perlu risau lagi pakai je #pearlmagic lipstik nurraysa.
Tak hilang even lepas makan still ade lagi. Melembapkan bibir tanpa perlu apply pelembap lain tau.😉

Quintessentially yours❣️❣️❣️
Golds, Beiges, Off-whites cast an unmatchable spell at Turquoise... Be there to witness the magic✨✨✨
#Turquoise #ReadyToWear #PearlMagic

Woww Hot Item
Dah Jadi Milik tuan baru -Selamat Tiba ke Slim River
#pearlmagic
#lipstick
#nurraysabeauty

Antara produk Nurraysa yg selalu customer repeat order dan jatuh cinta ➡PEARL MAGIC LIPSTICK.

Apa yg best dgn PEARL MAGIC LIPSTICK ni???💄💋
Nak TAU?
Sebabnya ⤵ 👄 PML ni ada vitamin E serta bahan treatment yg berkualiti
👄 Tidak menghitamkan bibir 👄 Tanpa plumbum 👄 Mesra solat
👄 Melembabkan bibir terutamanya utk bibir kering dan mengelupas
👄 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

Bahan2 lipstik:
1. Collagen
2. Vitamin E
3. Pearls
4. Olive fruit oil
5. Sunflower seed oil
6. Virgin coconut oil **INFO TAMBAHAN**
❗Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser..
❗Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit.

Harga Jualan - RM30 💸 Promosi 20% - RM24
Tidak termasuk pos.

Berminat??
Whatsapp 016.3718500 for fast respons

#pearlmagic
#lipstik
#bebasplumbum
#dsnurraysa

You are the Pearl love.
You are precious. -

The pearl's formation is not a quick one. It all starts when a speck of sand gets caught in the oyster & over time through movement & friction it builds up into a gorgeous precious pearl.
Its a tale of transformation, but this transformation cannot happen without friction. So all the challenges we experience, people, relationships & difficult situations in our life, have made us into the shimmering pearl that we are.
I am grateful for it ALL as without those challenging times I would still be that speck of sand in the oyster shell.
-
#Love & #pearlmagic Loves -
#youdapearl #transformation #preciousasfuck #wewillmakeonehellofapearlnecklace #magictribe #embracethechallenge #theenergeticsofinstagram #soulstardragontribe #selfdiscovery #magiciseverywhere #magiceverydamnday #wearetheoneswevebeenwaitingfor #goddessesunite #soulfamily #risesisterrise #risetogether #starseedsunite #lightworkersunite #shineyourlight #goddessrising #letyourmagicout #divinefeminine #SourceSanctuary #abundantIAM #lovefromabove

PEARL MAGIC LIPSTICK:
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni 💋💋💋 Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24

WA012-5139725

#pearlmagiclipstick #pearlmagic #nurraysa

Most Popular Instagram Hashtags