#peachscrub

MOST RECENT

"Awak ke yang jadi kegilaan ramai wanita luar sana tuu ??" .

Yee saya the only one coffee scrub freshly made by Temyracle yang selalu jadi rebutan ramai tuu 😘 . Why ? -
Sebab coffee scrub ni freshly homemade, mesti pikir "homemade ? Tak menjadi ni!" NO dear ! Even homemade, beribu testimoni coffee scrub dari 2012 lagi awakk πŸ€— .
-
Coffee scrub mampu mengecutkan jerawat,mengurangkan parut hitam serta blackhead dan whitehead, malah mencerahkan muka secara semulajadi ! ❀ .
Tak percaya ? WS Shaz terang lebih lagi 😍 . -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

Kalau dah produk best ni memang akan dapat feedback best jugak la kan. Sapa cakap produk organik tak berkesan sila masuk gua sekarang buat research 😜
.
Jom rawat kulit dengan produk organik
#temyracle #naturalskincare #peachscrub #detoxmask #scrubmuka #scrubbadan #lipscrub #scrubtemyracle

Kalau dah produk best ni memang akan dapat feedback best jugak la kan. Sapa cakap produk organik tak berkesan sila masuk gua sekarang buat research 😜
.
Jom rawat kulit dengan produk organik
#temyracle #naturalskincare #peachscrub #detoxmask #scrubmuka #scrubbadan #lipscrub #scrubtemyracle

Kalau dah produk best ni memang akan dapat feedback best jugak la kan. Sapa cakap produk organik tak berkesan sila masuk gua sekarang buat research 😜
.
Jom rawat kulit dengan produk organik
#temyracle #naturalskincare #peachscrub #detoxmask #scrubmuka #scrubbadan #lipscrub #scrubtemyracle

Yeay it's weekend ! Jangan lupa manjakan kulit muka anda dengan detox mask dan peach scrub temyracle. .
Freshkan balik muka yang tak bermaya dan kusam tu.
#temyracle #naturalskincare #detoxmask #peachscrub #scrubmuka #scrubtemyracle #naturalproducts

Yeay it's weekend ! Jangan lupa manjakan kulit muka anda dengan detox mask dan peach scrub temyracle. .
Freshkan balik muka yang tak bermaya dan kusam tu.
#temyracle #naturalskincare #detoxmask #peachscrub #scrubmuka #scrubtemyracle #naturalproducts

Yeay it's weekend ! Jangan lupa manjakan kulit muka anda dengan detox mask dan peach scrub temyracle. .
Freshkan balik muka yang tak bermaya dan kusam tu.
#temyracle #naturalskincare #detoxmask #peachscrub #scrubmuka #scrubtemyracle #naturalproducts

-MALU MUKA SUNBURN JE!-
.
Korang selalu tak main panas sampai muka sunburn? Ada tak antara kawan korang yang rajin bersukan sampai muka hitam?? Hmm mesti sedih dan malu kan kalau ada orang kutuk muka macam apa tah
.
Korang taknak ke boleh main panas tapi tak sunburn pon muka! Mesti best kan bagi yang bersukan boleh main panas dan sekejap je dah boleh cerahkan balik muka korang!!! Bestnyaaa! .
Mestilah dengan menggunakan #coffeescrub sahaja dapat bantu korang atasi masalah ni!! Lebih2 lagi kat korang yang rajin bersukan tu! Bukan je harga murah tapi bau yang sangat lembut tau!!
.
Jom apa tunggu lagi ws Shaz segera 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

-ALAMAK BIBIR MEREKAH!!-
.
Alaa korang malu pernah tak rasa sakit sangat sebab bibir kering! Pastu bila minum air ke apa rasa sakit sangat2 kan..
.
Shaz pon dulu ada masalah sama tau tapi lepas Shaz sendiri cuba pakai #lipscrub ni terus makin okay!! Bukan tu je tau bibir makin glowing dan pinkish!!
.
Alamak dah la harga terlajak murah pastu sangat2 berbaloi. Jom la apa tunggu lagi ws Shaz segera!! Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

"Setiap warna ada fungsi yang lain lain ke ?" -
Soalan ni selalu orang tanya Shaz, tapi takpee meh Shaz explain 😘 .

Body scrub ni ada 3 warna & bau BERBEZA tapi fungsi semua SAMA. Yupp, fungsi dia untuk tanggalkan daki daki degil kat peha awak, hilangkan bau badan asyem awak tu πŸ™ˆπŸ™Š, lembutkan & cerahkan kulit πŸ€— .

Jadi awak hanya pilih awak nak bau macam mana jeee, awak suka bau fresh macam shampoo ? Boleh pilih tomato πŸ…. Awak suka bau manis & comel ? Mixed fruit kan ada 😍 . Awak suka bau manis manis susu ? Milk and yogurt jawapannya ! . -
RM 20 jeee sebekas, tahan sehingga 6 bulan. Pakai 3 kali jeee semingguu. Lelaki perempuan boleh pakai. Nak cuba / tanya ? Boleh WS Shaz 😚😚. -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

Ada apa dengan buih buih ni ? πŸ’•πŸ’• .

Hehe siapa ada jerawat kat badan πŸ€” lepastu dah nak kawin mesti malu kannn ?Ataupun tak nak kawin lagipunπŸ˜‚ cuma nak cari jalan penyelesaian ? -
Okay awak di landasan yang betul ! Rice soap Temyracle sangat membantu, bukan mampu kurangkan jerawat di badan awak je, malah badan awak maakin cerah and tak berbau dahhh ! .
RM 18 je, tahan berbulan uolls πŸ€— alaa takkan untuk diri sendiri cantik pun kedekut ? Tu pun kalau nak cantik in natural way la πŸ˜›πŸ˜› .
Berminat ? Nak tahu lebih lanjut WS je Shaz eh πŸ€— . -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

Ni texture peach face scrub πŸ‘ for those yang sensitive skin bole cuba mild scrub ni. Scrub ni sesuai untuk semua jenis kulit. Ingredients dalam peach face scrub ni ialah, peach extract, pink clay, aloevera dan grapeseed oil. .
.
.
Benefits:
1) PEACH EXTRACT
. 🌸contain alpha hydroxy acid, work as a mild exfoliant. Breaking down dead skin cells & helping create new cell turnover.
🌸contain vitamin A & C, great antioxidants & natural skin brightenes.
.
.
2) PINK CLAY
🌸perfect for dry & sensitive skin types
🌸a very mild combination of red & white clays
🌸to help cleanse and refresh dull, tired and dry skin
.
.
3) ALOEVERA
🌸treats sunburn
🌸acts as a moisturiser .
🌸repairs damaged skin
🌸treats dark spots & acne scars
🌸anti aging
.
.
4) GRAPESEED OIL .
🌸treats acne breakouts .
🌸makes skin softer and more elastic .
🌸can protect your skin from sun damaged
.
.
Love,
@luv_medinabeauty
0129844104

-NAK MUKA GLOWING TANPA EFFECT MAKE UP?!-
.
Eh korang taknak ke kalau dapat muka glowing je sentiasa tanpa pakai any make up.. Baru la rasa lagi cantik dan menawan bila nak keluar rumah!
.
Pernah tak kawan korang tegur eleh muka cantik sebab make up je.. Korang taknak ke dapatkan natural beauty! Baru la lepas tu kawan korang tak kutuk dah..
.
Shaz sangat2 recommend korang untuk cuba #detoxmask ni tau!! Cust Shaz ramai dah cuba dan dapat kesan yang positive tau!! Detox mask ni dapat membantu merawat kulit muka korang supaya lebih lembut dan glowing .
Bukan tu je dapat melicin dan kulit korang akan kekal lembap tau!!
.
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

"Beli produk mahal mahal kenapa tak pernah jadi kat muka saya 😣" .

Nak tahu kenapa ? sebab awak tak pernah skrub mukaa, soo banyak sel kulit mati dekat muka awak tuu. Takpee, jangan sedih coffee scrub kan ada 😍 .
Confirm lepasni awak dapat kulit yang awak nak selama ni, paling best coffee scrub ni boleh merawat kulit muka awak kalau ada miss j dan cik parut tuu 😘😘 .

RM 29 jee, taknak cuba ke ? Tahan sehingga 2-4 bulan tauu πŸ€— . -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

good morning!! Tutorial timeeee πŸ‹ our fav detox mask and peach scrubπŸ‘

#detoxmasktemyracle #peachscrub #temyracle #Temyraclebrunei #teamhaniyyah

SIAPA PEPORI DIA ME-NGANGA LUAS SEHINGGA KINI?

Combo palinggg sesuai untuk problem berkaitan pores adalah Detox Mask & Peach Face Scrub.

Jika ada parut, kita syorkan sekali Coffee Scrub.

Sekali cuba,
Macam kena jampi
Automatik nak lagi.

Kulit halus, tak kusam.
Parut memudar dan menghilang.
Konsisten lah.
Baru hasilnya gah.

Detox mask boleh pakai hari-hari.
Peach Face scrub pun sama.

Coffee scrub if guna as mask, boleh hari-hari.
Tapi as scrub 2 3 kali je seminggu.

Whatsapp πŸ“ž016 962 9694
πŸ‘’ TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#peachscrub
#facescrubmalaysia
#scrubmuka
#detox
#detoxmask
#facemask
#scrubmalaysia
#facescrub
#temyracleoriginal
#temyracle
#teamsuperchief
#temyraclepalong
#temyraclepasirbesar
#temyraclenegerisembilan

DETOX MASK & PEACH FACE SCRUB

Combo sesuai untuk mengecutkan jerawat, treat kulit kering, memudarkan jeragat, menghindar kulit kusam, menghalus & melemmmmbutkan kulitβ™₯ antara combo hot jugak ni awak.

Dedua item ni you all boleh pakai hari-hari. Best tauu. Sementara nak tunggu waktu berbuka japgi pun boleh guna.

Whatsapp πŸ“ž016 962 9694
πŸ‘’ TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#peachscrub
#facescrubmalaysia
#scrubmuka
#detox
#detoxmask
#facemask
#scrubmalaysia
#facescrub
#temyracleoriginal
#temyracle
#superchieftemyracle

Apa bestnya Lip Scrub Temyracle tuu ???!! .

Selain dari memerahkan bibir secara natural, Temyracle salah satu produk kat Malaysia yang kasi lip brush setiap kali pembelian lip scrub ni tauuu. Untung ke tidokkk ?? 😍 .

Barulah bibir kita lebih munggilss jauh dari sel kulit mati and paling penting tak kusam dahh . RM 23 je awaknyeeeπŸ˜™ . Rugila tak grab, lagi lagi yang suka pakai lipstik tu πŸ˜‚ . -
Jangan biar bibir tak skrub lama2 , nanti hitam padan muka wekk πŸ˜† . -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

With the peaches πŸ‘ poppin’ off. It’s canning time. However also means there are seeds and scraps. #reduce #reuse #repurpose #peachscrub #homemade #newrecipe #peachsugarscrub #organicpeaches #ellensburgfarmersmarket #yumyum #lifeispeachy

-BADAN BERBAU? SUNBURN?-
.
Korang mesti ada masalah ni kan! Lagi2 bila panas sikit berpeluh terus badan mula berbau. Pastu kawan2 tegur pulak alaa malunya
.

Tapi korang nak tak! Tak sampai seminggu bau badan dah mula berkurangan dan badan korang makin cerah tau!! .
Mestilah dengan #bodyscrub korang akan dapat atasi masalah tu dengan mudah tau!! Dengan harga hanya RM 20 SAHAJA!! Sangat2 berbaloi dan murah tau!
.
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0179530347 or klik link di bio untuk fast response πŸ€— .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

Most Popular Instagram Hashtags