#pavlovaampang

MOST RECENT

~ #yummyliciouspavlova , your greatest company.. you can have it even on the go.. just take it and munch.. munch.. munch!! 😍😍😍 ommm nomm nommmm!
#sayajual
#pavlovamurah
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#pavlova

Pandan Cake with cream cheese frosting ❀️, mostly cake ieyra using cream cheese. Anyone like to order birthday cake can directly klik link bioπŸ‘†πŸ»β˜ΊοΈ
.
.

#brownies #browniesmurah #brownieskl #kekampang #kekmurah #cheesecake #cupcakekl #cupcakemurah #cupcakeampang #pavlova #pavlovacake #pavlovakl #pavlovaampang #birthdaycake #birthdaycakemurah

~ berpagian bersama #yummyliciouspavlova ... baby dhani tengok aje lah ye πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š happy saturday peeps!! have a nice day ahead 😘😘 #17thnovember2018
#pavlovamurah
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual

~ salam jumaat everyone.. ha dah petang baru sisthur sempat bersiaran.. tadi datang opis ada 5 set semuanya.. ni dah tinggal 2.. which means delivery success πŸ˜…πŸ˜… terima kasih customers #yummyliciouspavlova ... hopefully xserik berurusniaga dengan kami 😘😘 siapa yang nak merasa #pavlova kami.. jom kita whatsapp tepi.. weekend ni boleh la kunyahkunyah bersama yang tersayang kat rumah.. http://www.wassap.my/0183981476

#pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual
#16thnovember2018
#pavlovamurah

~ esok hari jumaat kannn.. pening fikir apa nak bawak untuk potluck? xyah susah2.. biar saya selesaikan! πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š jom order pavlova dan rasai kenikmatan gabungan mantap rasa manis, masam dan creamynye itu.. 😍😍😍 cepat2 whatsapp hudaly - http://www.wassap.my/0183981476

#pavlovamurah
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#yummyliciouspavlova
#sayajual
#15thnovember2018

Pavlova Double Decker 10". Whatapps to place ur order. Link at bio. #PavlovaKurangManis #PavlovaSedap #PavlovaKL #PavlovaAmpang #SugarlandByRara #DessertAmpang #deliveryAmpang #Ampang

Pavlova Double Decker 10". Whatapps to place ur order. Link at bio. #PavlovaKurangManis #PavlovaSedap #PavlovaKL #PavlovaAmpang #SugarlandByRara #DessertAmpang #deliveryAmpang #Ampang

Pavlova Double Decker 10". Whatapps to place ur order. Link at bio. #PavlovaKurangManis #PavlovaSedap #PavlovaKL #PavlovaAmpang #SugarlandByRara #DessertAmpang #deliveryAmpang #Ampang

~ hey awak! malammalam cani nak pegi mane ha? πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š #yummyliciouspavlova
#pavlovamurah
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual
#13thnovember2018

Pavlova 10pcs RM35
.
Whatsapp us at 017-3216205 or just click a link at our bio it will straight away direct you to whatsapp! 😘
.
#pavlova #minipavlova #pavlovacheras #pavlovaampang #pavlovakl #pavlovabangi #cupcakes

~ #alhamdulillah .. more positive feedback for today.. siapa yang pernah rasa #pavlova ni, dia memang sejenis yang manesss kan? yummylicious pavlova cuba sebaik mungkin untuk kurangkan kemanesan nye tu.. cukuplah manes pada senyuman kakak saje.. cehcehceh!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ terima kasih kepada customer tersayang.. untuk sokongan tanpa henti.. rasa syukur hanya untuk Allah swt.. semoga rezeki buat kita semua melimpah ruah.. amin!
kakak tengah ngebake untuk order tomorrow.. sesiapa yang nak merasa pavs ni, bisa diatur for delivery on thurday.. apa2 pun boleh whatsapp kakak di http://www.wassap.my/0183981476

we always want to serve the best for our customer.. untuk pastikan harga yang anda bayar berbaloi😘😘😘 #pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual
#yummyliciouspavlova
#12thnovember2018

~ after 4 months on leave.. tengok sape teman kakak pgi kerja harini.. πŸ˜‚ tu yang nak duduk kt sebelah.. kat bawah ada lg 2 orang hahaha
sekejap lg lunch time kita mulakan misi delivery.. first day kerja lemau sungguh laaa... dengan cabaran nak smp opis.. xdpt masuk gate 1.. kena masuk gate 3.. banyak kerera nak convo nak tgk org convo etc. etc... akhirnya berjaya sampai dan mudah dapat parking dan bos x masuk lagi.. #alhamdulillah πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ so now, jom kerja.. pssst... sape nak order pavlova, pm tepi! πŸ˜‚πŸ˜‚ #hudalyworks
#yummyliciouspavlova
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual
#12thnovember2018

~ happy sunday peeps!! #alhamdulillah done delivery for morning session.. Thank you my beautiful beautiful sisters for your orders.. 😘😘😘 Petang ni kami akan ke Ukay Perdana for another delivery, and we have one extra cuppies set for today.. whatsapp me at http://www.wassap.my/0183981476 if you wanna have that extra set 😊😊 #yummyliciouspavlova
#pavlovamurah
#pavlovaampang
#pavlovagombak
#sayajual

Another Pavlova for today, harini utk special delivery kat HKL pula. Kwn nk buat surprise. Alah2 bestnya ada kwn mcm ni. Korg kalau nak oder pavlova, then nak suruh aku antakan utk surprise pon boleh. Ramai je suruh aku buat surprise. Belon pon boleh aku belikan. Cumanya, bagitahu awal je. Seminggu awal. Yelah, mak kan busy. Kena faham. Hahaha. Slot mgu depan masih Free. Nak oder roger awal. #pavlovasedap #PavlovaKurangManis #pavlovaKL #pavlovaampang #deliveryKL #DeliveryAmpang #LembahKlang #SugarlandByRara

~ dah malammalam baru sempat nak update pavs status hari ni πŸ˜…πŸ˜… done delivery 3 sets of cuppies.. pegi deliver rumah ahli keluarga of course kena berziarah sekali.. tu yang lewat dpt update.. #alhamdulillah .. semua feedback positive daripada customers.. ha yang cakap "sedap.. as usual saya suka" tu mmg repeat customers sejak zaman berzaman.. πŸ˜…πŸ˜… First pic pula, suspen sungguh.. tetiba dpt gamba pavlova lepas deliver tadi.. ingatkan sis tu nak komplen apa2.. kakak dah berdebodebo.. nasib baik xlama tu dia kata.. "sedap sangat".. Syukur untuk rezeki hari ni dan seterusnya.. so lets πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ mengebake 5sets for tomorrow.. Terima kasih yang x hentihenti bagi support.. terima kasih Allah untuk setiap rezeki dariMu.. Semoga dipermudah setiap urusan kita semua.. #yummyliciouspavlova
#pavlovaampang
#pavlovamurah
#sayajual

Siapa boleh buat Pavlova Cantik mcm ni? Safura je boleh. HAHAHA. #DoneRiak. Alhamdulillah order for today. Double Decker Pavlova. Siapa nak PLACE ORDER, wasap je ok!!! #SugarlandByRara #pavlovasedap #pavlovaKL #pavlovaampang #DeliveryAmpang #deliveryKL #Ampang #Pavlova #PavlovaKurangManis

Ramai sgt yang tanya pasal budget pavlova ni , alhamdulillah dapat pun stok bekas sekian lama mencari. So siapa nak join utk esok bole terus whatsapp ya sbelum full order😘
.
#pavlovamurah #pavlovaampang #sayajualkek #kekampang #kekmuslim #ampang #justasweetsugar #bazaarpaknil #bukitampang #lembahjayaampang

~ ada bodyguard teman sisthur pergi delivery todayyy! 😻😻😻 #alhamdulillah done delivery 3set of 8", and 1 set of cuppies.. Dear customers, thanks for your support 😘😘😘 any feedback are always welcome for improvement ... Esok #yummyliciouspavlova akan ke hulu langat.. so warga ampang-hulu langat yang nak rasa pavlova kami, cepatcepat whatsapp saya yaaaa 😘

http://www.wassap.my/0183981476

#pavlovamurah
#pavlovaampang
#sayajual

Most Popular Instagram Hashtags