[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pasirmas

84567 posts

TOP POSTS

@Regrann from @ajimaura - .
GIVEAWAY .
Seterusnya anda kena TENTUKAN bila anda nak buat giveaway?
.
Pastikan anda bersedia,Ada jarak masa antara tindakan anda dengan masa untuk buat giveaway Tu paling Cepat dalam seminggu lebih awal.
.
Apa tindakan anda?
JANGAN buat sebarang posting berkaitan giveaway dulu, nanti orang kata nak buat kenduri Baru nak Tunjuk muka.πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Ada beberapa tips Yang anda boleh ikut Kali ni saya kongsikan salah satu tips tersebut.
.
CONTOH
Hari 24 Ogos 2017
Katakan anda Akan buat giveaway pada 4 September 2017 ( sempena birthday saya ) πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jadi Hari ni anda dah kena mula beritahu orang tentang kewujudan anda dengan lebih tepat.
.
Mula buat engagement dengan mereka.
.
Pergi tengok posting Instagram pesaing ANDA Yang Ada buat giveaway sebelum ni.
Lihat siapa Yang komen?
.
Engage la dengan mereka Yang komen posting tersebut.
.
Mereka inilah bakal peserta GIVEAWAY anda.
.
.
@ajimaura personal
@dukunsaka belajar instagram advance
@sifucilik belajar instagram basic
@akademi.insta Group Support Khas
.
.
#terapiinstagram
#ejenhandsockkotabharu
#tijmkb
#handsocks
#seminar
#handsockmalaysia
#muslimahsolehah
#muslimahfashion
#ebooksaka
#kelantan
#handsockcincin
#handsockcotton
#penambang
#handsockmurah
#inijugakamanah
#sarunglengan
#rocksox
#pasirmas
#kotabharu
#handsocklycra
#pengkalanchepa
#handsockcrystal
#testimonihandsock
#sarungtangan
#handsockcincin
#tutupauratlengan
#promosihandsock
#ajimaura
#sarunglengan

En suami punya kerja masa raya hari tu, pi shopping kat Pasar Baru Pasir Mas di Bandar Tasik Raja yg lebih moden dan dilengkapi prasarana. Tak pyh susah2 lagi ke bandar KB time raya ni kerana stok barang dapur spt nisea klate, kari cap org terbang, rempah ratus, keropok, pakaian spt baju batik, pun banyak dijual. Yg paling saya suka bila sampai di bahagian gerai buah2an dan jeruk, meleleh air liur tgk buah2an..saya ni suka mkn buah dan jeruk. Lebih 1000 gerai terdapat disitu dan suasana sangat menarik kerana gerai2 dibahagi mengikut kategori berbeza setiap tingkat. Untuk 2-3 tahun lagi mungkin Pasar baru ini akan semakin berkembang pesat dan maju, Insha Allah... #pasarbarupasirmas
#bandartasikraja
#pasirmas

By ORDER ONLY, NO READY STOCK.
WHATSAPP ONLY +60179600786.

IKEA items :
1) Ektorp (3 seat sofa 218x88x88cm,lofallet beige) : RM1400
2) Strandmon (wing chair) : RM850/satu
3) Lack (coffee table 90x55x45cm) : RM110
4) Arstid (table lamp 55cm) : RM90
*Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan.
*sofa n wingchair smpi rumah sekitar kb.

Kredit pic : Anis Syuhada.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelate

Dok Hensem Dakpe . Janji Dok Lawang Cakak Mok Pok .
#ganukiter #pasirmas

β„’ . . πŸ“· sedak berase kelik awal πŸ˜‚ . . #pasirmas . .

Ni ado kijo kosong.

Lokasi: Pasir Mas

#pasirmas #kelantan #hikelantan

πŸ‘«Gshock Couple πŸ‘«
_
Harga ejen : RM 115
_
πŸ‘‰πŸΌ Gred AA
πŸ‘‰πŸΌ FreePostage πŸ‘‰πŸΌ Dapat kotak πŸ‘‰πŸΌ Rubber Strap
πŸ‘‰πŸΌ Stainless steel
πŸ‘‰πŸΌ Water Resistant
_
#sayajualjam #jamcouple #jamgshock #pasirmas

MOST RECENT

Vtg 90s forest patrol
Sweartshirt
Kondisi elok
Rm50 siap pos
0179135811
#forestpatrol #bundlemalaya #itembundle #pasirmas #bundle

FeedBack Cust Lagi 😍
.
wahh belum habis satu kotak dah ada perubahan!! Xrugi pon cuba Maganda Glow ni πŸ˜‹πŸ˜‹ .
.
UNTUK ORDER : / click link di bio

Pm : 016-3894980
Pm : 016-3894980
#magandaglow#magandalotion #kemamlupaperroger #kemamlupaperroger#indonesia #singapore #melbourne#shahalam #jertih #terengganu #pasirmas#kelantan #australia #brunei#produkkesihatan #thailand#jakarta #perlis #kedah #selangor#pulaupinang #perak #negerisembilan#melaka #johor #pahang #sabah #sarawak#l4l #l4f #mukacantik

Hari2 Bersenam. Hari2 Jogging. Susahnya nak turun berat badan!! TAK SUSAH dengan FATBURNERMEGA 3.0 NI!!. CUMA MINUM SETIAP PAGI dan tingkatkan BAKAR LEMAK anda! Misi 5kg .. 10kg.. kacang je.. "Salam bro..lepas seminggu minum #fatburnermega 3.0 #tko ni , badan saya ringan bro ..rasa lengan dan peha saya mengecil" Najwa - Johor.

#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa MIX BERRIES )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Harga Asal Rm200. Harga promosi boleh terus whatsapp ye. πŸ“²0129090181
πŸ“²0129090181
πŸ“²0129090181

#johorbahru
#pasirgudang
#kuantan
#temerloh
#kualaterengganu
#marang
#kotabharu
#pasirmas
#alorsetar
#sungaipetani
#kangar
#kualakangsar
#ipoh
#butterworth
#shahalam
#subang
#kajang
#serdang
#seremban
#nilai
#putrajaya
#melaka
#kuching
#miri
#kotakinabalu
#fatburnermega

πŸŽ‰πŸŽ‰ READY STOCK!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
🎈 BOY SET 🎈
without accessories❗
.
Size :
6m
1y
2y
3y
.
Price : RM53.00
Add Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
MOMMIES....
Kindly WhatsApp ☎ 012-267 5841 to place order
.
#sayajualbajuboy #bajupetak #tshirtmalaysia #seluarjeans #checkedshirt #lets #batupahat #melaka #kualapilah #shahalam #putrajaya #serikembangan #puchong #ipoh #kuantan #temerloh #pasirmas #kotabahru #kemaman #dungun #alorsetar #sungaipetani #gurun #seberangjaya #georgetown #penang #taiping #kualakangsar #trustedsellermalaysia #lovekiddiehouse

πŸŽ‰πŸŽ‰ READY STOCK!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
🎈 BOY SET 🎈
without accessories❗
.
Size :
2-3y
3-4y
.
Price : RM50.00
Add Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
MOMMIES....
Kindly WhatsApp ☎ 012-267 5841 to place order
.
#sayajualbajuboy #bajuputih #tshirtmalaysia #boyoverall #seluarboy #seluarhitam #lets #batupahat #melaka #shahalam #ampang #puchong #ipoh #kuantan #temerloh #senawang #kota #pasirmas #kotabahru #kemaman #dungun #alorsetar #sungaipetani #seberangjaya #georgetown #taiping #kualakangsar #comelwei #trustedsellermalaysia #lovekiddiehouse

salam semua :) πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ nak buat perabot cantik tp xdak kayu, usah bimbang sini kami juai kayu pine baik punya πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ http://www.wasap.my/60124648770 β˜ŽπŸ“žπŸ“ž fuh dia punya urat kayu meleleh tgk 🌲🌲🌲🌲 mmg elok buat perabot..kayu semua siap ketam keliling 😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60124648770 β˜ŽπŸ“ž
http://www.wasap.my/60124648770 β˜ŽπŸ“ž
http://www.wasap.my/60124648770 β˜ŽπŸ“ž Pelbagai pilihan saiz
Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! πŸ“(PANJANG’(KAKI) X LEBAR’’ (INCI) X TEBAL’’(INCI) πŸ“ 🌲7’ X 3’’ X 0.5’’
🌲6’ X 2.5’’ X 0.5’’
🌲6’ X 2.5’’ X 1.5’’
🌲6’ X 2’’ X 1’’
🌲6’ X 1.2’’ X 1.2’’
🌲8’ X 2’’ X 2’’
🌲6’ X 4’’ X 1’’
🌲6’ X 3’’ X 0.5’’
🌲4’ X 6’’ X 1’’
🌲4’ X 3’’ X 0.5’’
🌲4’ X 3.5’’ X 0.5’’
🌲3’ X 3’’ X 0.5’’
🌲3’ X 2.5’’ X 0.5’’
🌲6’ X 7’’ X 1.2’’
🌲8’ X 1.2’’ X 0.5’
🌲7’ X 1’’ X 0.5’’’
🌲osb 4’X2.5’’X0.5’’ 🌲osb 3’X4’’X0.5’’ 🌲osb 4’X4’’X0.5’’ **osb board adalah baru

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kanan, ada banner Ikea depan kedai)

Boleh set dalam waze 6.061869,102.266584
atau search dalam waze ikea kelantan ready stock

0124648770 whatapps β˜ŽπŸ“ž Selamat bertukang ✌✌ #kayupallet#kayupine#kayu#pine#kelantan#kotabharu #pasirtumbuh #kubangkerian #sayajualkayupallet #tumpat #pasirmas #readystock #kgparit #ikeapersonalshopper #peminatikea #homedecor #rumahcantik #kelengkapanrumah #hargaberpatutan #kelantan #kelate #klate #pasirputeh #deko #dekorumah #murah #cantikan

ready stock!! ready stock!! 😍😍😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60124648770 πŸ“±πŸ“± πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ready stock!!!! β™›β™›β™› πŸ˜—πŸ˜™πŸ˜š
ready stock!!!! β™›β™›β™› πŸ˜—πŸ˜™πŸ˜š
ready stock!!!! β™›β™›β™› πŸ˜—πŸ˜™πŸ˜š berikut waktu perniagaan βœ”Ahad- Sabtu 10 pg - 6 ptg (rehat 1 ptg - 2 ptg) βœ”Jumaat 10 pg - 6 ptg (rehat 1245 tghari -2.30 ptg) ☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟ ready stock!!!! β™›β™›β™› πŸ˜—πŸ˜™πŸ˜š Jemput datang ke kedai kami yang terletak di
Kg Parit Pasir Tumbuh
(dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km, kedai kami berada di sebelah kanan,ada banner ikea depan kedai

Boleh set dalam waze
6.061869,102.266584

atau search dalam waze ikea kelantan ready stock

http://www.wasap.my/60124648770 :) :)
http://www.wasap.my/60124648770 :) :)
http://www.wasap.my/60124648770 :) :) #ikea #ikeakelantanreadystock #ikealover #ikeashopper #kotabharu #pasirtumbuh #kubangkerian #sayajualbarangikea #tumpat #pasirmas #readystock #kgparit #ikeapersonalshopper #peminatikea #homedecor #rumahcantik #kelengkapanrumah #hargaberpatutan #kelantan #kelate #klate #pasirputeh #deko #dekorumah #murah #cantik #ikeakelantan

Bawal Mahkota Princess πŸ’š

Sape belum order ,lekaih order satu helai ..confirm jatuh chentaa 😍

Berminat?? klik link
http://www.wasap.my/601132595207

Design lawa , batu memang merelit habisss 😱😱
bukan tudung biasa2 ni..#bawaldesuria ni mmg kualiti kain n batu dia laen..dan senang bentuk πŸ’š

Sedikit info mengenai tudung Bawal keluaran de Suria Collection : πŸ’–Jenis tudung ; Bawal Miyuki - gred no 2
πŸ’–Jenis Batu ; Batu DMC ( bawah sikit dr Swaroski)
πŸ’–Warna; Terdapat lebih dr 70 pilihan warna
πŸ’–Harga ; Berbeza mengikut design yang dipilih.

#bawallover #bawalviral #bawallilit #scorpion #bawalilplap #bawaldiamond #bawaldiamondexclusive #bawalexcluisve #bawalmurah #bawaldesuria #desuria #pasirmas #bawalkelantan #mirafilzah #jombelibawal #sayajualbawal #bawalkualititiptop #bawalmudahbentuk #bawalmiyuki #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #bawalmudahbentuk

MAKE UP FIX MIST SPRAY U&U
Kelebihan& Manfaatnya :-
🌸Make Up Tahan 12jam (Effect Glowing)
🌸Boleh Digunakan Sebagai Base Untukk Make Up
🌸Boleh Merawat Serta Menghilangkan Masalah Resdung,Jeragat & Jerawat
🌸Melembap & Menegangkan Kulit
🌸Mengelakkan Kulit Kusam & Kering
🌸Membantu Mengecilkan Liang Pori
🌸Menghilangkan Rasa Mengantuk
🌸Membantu Memudarkan Pigmentasi Pada Kulit Muka Terutamanya Akibat Cahaya Matahari
🌸Mengurangkan Kerengsangan Pada Kulit Sensitif Kerana Make Up Fix Spray U&U Bersifat Sejuk
🌸Membantu Mengurangkan Migrain Di Kepala
🌸Mengatasi Masalah Rambut Gugur
🌸Masalah ECZEMA, Ruam Pampers Ruam Susu Anak2 Dapat Diatasi
➑Semburkan Make Up Fix Spray U&U 3-4kali Sehari. Gunakan Selepas Membersihkan Wajah (Siang & Malam) Sebelum Tidur. Boleh Digunakan Sebagai Penyegar Selepas Make Up.
➑Semburkan Pada Rambut Melebatkan & Merawat Rambut Anda ( Sembur Di Kepala Jika Resdung/Kerak) Dan Migrain
.
Nak order nak meh watsapp akak
+60182099728
.
#cantik #inijugakamanah #foundation #jeragat #jerawat #eczema #fixspray #alovera #freebrush #shahalam #subangbestari #uitm #usm #uum #pasirmas #kulim #johor #unikl #muabellaz #muamalaysia #umairauzma #bazaarpaknil #sayajual #like4like #putih #ajimaura #terapiinstagram

Alhamdulillah . syukur ya Allah πŸ™‡

Terima kasih masih setia menyokong dimsum mishu 😘

Maaf andai ada terkurang . teruskan menyokong oke πŸ˜‰

P/s: kedai dibuka seperti biasa hari ni 😘

#assalamualaikum #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #food #foodkelantan #foodhunter #kelantan #pasirmas #gomokelategomo #gkg #cod #dimsumfrozen #frozen #foodlover #cadanganmakan #viral

See..betapa sedapnyeee CONGO BARS..nak??order laaaa..next week mungkin sis nak bercuti tauuu..😊😊😊
.
TANAH MERAH
0179334394 -Qistina mukhtar
.
KOTA BHARU
0189723774 Kek Daim Kelantan

PASIR MAS
01110085434 wina

RANTAU PANJANG
01125465947 ogee

BESUT
0132661326 bella

KUALA TERENGGANU
0199641838 akmal

#danishbychirpycake #chickenpiemurah #erjkeklateboh #daridapurerj #cikmunahgebu #cikmunahgebukelantan #cikmunahkoboi #erj #kelantan #tanahmerah #kotabharu #jeli #kualakrai #machang #tumpat #pasirmas #rantaupanjang #themunahs #bukanmunahinspired #munahoriginaldariapakdiakatkolumpo #congobarserj #congobarsinisisyangpunye #originalcake #originalcakekelantan #pandangulamelaka #tetsucheesecake #kualaterengganu #besut #jerteh #ganu

GLOW MIST ➑KESAN SERTA MERTA
.
πŸ’§Kulit akan menjadi lembab & segar
πŸ’§Kulit akan jadi glowing
πŸ’§Makeup tahan lebih lama
πŸ’§Jerawat kurang
πŸ’§Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
πŸ’§Kulit terus tak kering/mengelupas
.
➑KESAN JANGKAMASA PANJANG
.
πŸ’§Kulit makin anjal
πŸ’§Tekstur kulit makin elok
πŸ’§Pori - pori makin kecil
πŸ’§Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
.
πŸ’§JIMAT - Boleh digunakan sebagai Facial Mist, Toner & Makeup Setting Spray
.
πŸ’§MUDAH - Hanya spray di muka sahaja. Botol ringan boleh letak dalam beg tanpa beban
.
πŸ’§EMERGENCY BEAUTY FIX - Kulit tiba-tiba kering? Kulit kusam? Jerawat? Spray jeee! Nanti kulit akan serta merta GLOWING & NAMPAK SIHAT!
. .
PRICE : Rm45
.
COD
#kubangkerian
#kotabharu
#ketereh
#koklanas
#pasirmas
#wakafbharu
#melor
#machang
#tanahmerah
#pasirpekan
#wakafcheyeh .

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN.
MILIKI WAJAH CANTIK, PUTIH, FLAWLES DAN GLOWING .
.
For more details, kindly whatsapp
013-9068007
013-9068007
013-9068007

#magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #like4like

Most Popular Instagram Hashtags