#pasirgudang

MOST RECENT

Libelle Brooch. Beatifully handmade with original Swarovski Crystal.
.
Suitable as gift for your love one.
READY STOCK.
Limited stock
Rm198 each.
.
wasap.my/60127196535
#wirdorawarriors
#wirdorapin
#wirdoralovers
#arianilovers
#neolafarlovers
#pasirgudang
#skudai
#sripulaiperdana
#utmskudai
#permasjaya
#johorbahru
#norlin

Penuh weih booth kite orang!! It's all about hands on. Bila face to face macam ni mestilah Korang nak tengok dengan mata kepala sendirikan Ape yang boleh digunakan dengan Essential oils ni.
Yang ni dekat booth DIY, salah satu cara macam mana nak buat foot soak. Sekejap ya amat lah, 5 minit jek dah siap.
Kenapa foot soak? This is one of the method Untuk rewind yourself, for relaxing of your body, to ease the tension of you mentally yang penat kerja seharian guna otak dan badan. Kaki kan penuh dengan nerve center, so it's good method to sit back and relax after long hard work, boleh juga buat time weekend.
Korang nak resipi tak?
#essentialoils #diffuser #beamember #promotion #bangsajohor #malaysiaigshop #bazarpaknil #bazarigmalaysia #johorbahru #nontoxic #naturallysafe #igersmalaysia #ig_malaya #singapore #nusajaya #gelangpatah #pasirgudang #kulai #kempas #younglivingmalaysia #younglivingkulai #younglivingpasirgudang #younglivingkempas #younglivingjohorbahru #yleomalaysia #weekend #footsoak #diy

Terima kasih atas segala jasa dan khidmat azizi ( baju hitam ) selama berbulan2 training di PJM.. all da best for ur future.. Alhamdulillah, walaupun KFC makan seorang 2 ketul , tapi bila kite makan kongsi ramai2 ni, kat situ ada nye berkat, kenyang seperti makan seekor ayam KFC seorang.. itu lah keberkatan rezeki.. terima kasih belanja kami yg tua2 ni.. #kfc enaknya dikongsi bersama!

#p/s: yang tiada dalam gambar : piyan dan ayam kfc/cheezy wedges/kentang putar

#mansnothot
#pasirgudang
#legend115
#legendmeletop
#legengsagatjalan
#kfc🍗🍟

*BAJU MELAYU TRADISIONAL*
.
AVAILABLE SAIZ BABY HINGGA 4XL!!!
.
50 HOT COLOUR!!!
.
CIRI² EKSKLUSIF :-
✅ Kain lembut,berat,sejuk & nmpak berkilat
✅Jahitan sgt kemas
✅ Selesa dipakai
✅ Mudah digosok
✅ ✘ jarang
✅ ✘ comot apabila terkena air
✅ Serap peluh
✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak
✅ sesuai utk mjls tunang , akad nikah PM atau ws : 0105833079

#bajumelayumurah #bajumelayuexclusive #bajumelayudewasa #bajumelayumampumilik #bajumelayuplussize #bajumelayuslimfit #bajumelayubabymurah #trustedseller #bajumelayu #bajumelayubaby #kelantan #johor #malaysia #pahang #perak #sabah #terengganu #sarawak #melaka #kualalumpur #kedah #bajumurah #bajumelayubudak #batupahat #segamat #kotatinggi #tealblue #serialam #pasirgudang #sungaibuloh

"“…PAKAI JENAMA LAIN TAK JALAN SANGAT TAPI PAKAI NI MEMANG JADI…”
.

Amboi suka betul customer kita dengan LGB OIL ni sebab memang terbukti mampu merawat masalah “lelaki” yang dialami, siap nak beri gambar lagi 😂 Sabar bro aurat tu. Lepas ni tak perlu nak mood down dah setiap kali bersama, sebab konfem abam dah power 😍.
.

Tak perlu pening fikir dah nak cari brand mana, sebab brand LGB OIL memang No.1 Trusted Brand di Malaysia. Setiap hari ada je fresh testimony pelanggan berpuas hati . .
.
.
.
#lgboil #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu"

#feedback #customerfeedback
#perfume #mesrasolat
#pasirgudang #johorbahru .

Before lelapkan mata..kakakwangi lanjer sikit feedback lovely customer yang dah cuba D'Calysta Exclusive Perfume ❤️❤️ .

Uolls bila lagi nak cuba dan nak wangi😍 . 📲01126605180
📲01126605180

Most Popular Instagram Hashtags