#paserbumipleret

171 posts

TOP POSTS

Kulonuwun Magelang!! Mari kita kawal sang kebanggaan, jangan biarkan PERSIBA berjuang sendiri.
.
.
#persibabantul
#paserbumi
#paserbumipleret
#awaydays
#COYLSA

Sultan agung kami datang mendukungmu selamanya 🙌
#paserbumi
#paserbumi1967
#paserbumipleret
#persiba

Kabeh ki ra eneng sing instan, eh eneng ding(sarimi)
Nek kwe pengen persiba kyo mbiyen, hayo angel nek kon instan mas bro mbak bro. Mbiyen Persiba apik yo gara" duit melimpah, jaman semono isih oleh nggo APBD, gek bupati ne yo all out nggo tim kebanggan e wong ndeso iki. Dadine yo ojo kaget nek saiki wis ra oleh nggo APBD(kudu mandiri), dan bupatine sing saiki yo luwih seneng voli mbangane bal"an.
Kabeh ki butuh step by step. Mbiyen Persiba butuh wektu seko sekitar tahun 2004 tekan 2011, seko divisi 2 dadi juara divisi utama.
Persiba ki yo keseo" arep ning kasta tertinggi liga indonesia, mbiyen jaman e juara 1 ning divisi 1, trus promosi ning divisi utama malah eneng ISL. Trus juara ning divisi utama, malah eneng dualisme IPL karo ISL.
Kabeh ki yo eneng fase ne, mungkin persiba saiki lgi ning fase ngisor.
Mbiyen kelingan ora jaman tahun 2008 tkan 2011? Persiba isih apik"e, Jaman"e kui delok wae PSIM karo PSS? Anggep wae posisine persiba saiki ki pdo karo posisi ne PSIM ro PSS mbiyen.
Nyatane opo? Dg keloyalan suporter mereka, tim tsb saiki iso munggah meneh.
Persiba Bantul fans iso bljr seko mereka.
Nek misale sesok degradasi ning liga 3, brarti yo kui ncen wis dalan e Persiba mbantul.
Sing penting wis tau ngrasakne nnton persiba seko lgi merintis, trus juara, trus saiki kembali meredup(udu karbitan)
Tetap semangat Ba !!!!! Kau mampu !!! #persiba #persibabantul #bantul #persibabantulfans #bantulfans #paserbumi #paserbumi1967 #pleret #paserbumipleret #cnf #cnf1967 #allaboutpersibabantul #balapaserbumi #ssa #laskarsultanagung #coylsa #persibabangkit #persibamilikkita #persibabantul1967 #kaumampu #liga2 #liga2indonesia

MOST RECENT

Happy Annivesary 11Th SEKARBUMI @sekarbumi1967 Dari Kami Paserbumi Pleret.
Semoga Sekarbumi Tambah Dewasa,Kompak,Makin Tambah Pasukannya,Loyal dan Tetap Setia Mengawal Persiba Bantul @persibabantulofficial
#paserbumi #sekarbumi #11thsekarbumi #anniversary #anniversarysekarbumi #paserbumikece #allaboutpersibabantul #lasultaboys #paserbumipleret #pleret #tkp #tombakkyaipleret #suporterpersiba #ultahsekarbumi #sekarbumitopeleven #sekarbumieleven #bantulfans

PASERBUMI PLERET Hadir Di Acara Anniversary 11 Tahun SEKARBUMI.
Happy Annivesary SEKARBUMI yg Ke -11 Tahun.Semoga makin Loyal Kompak dan Selalu Jadi Pemanis Tribun Sultan Agung Bantul

#paserbumi #sekarbumi #anniversarysekarbumi #paserbumipleret #paserbumikece #allaboutpersibabantul #lasultaboys #tombakkyaipleret #11thsekarbumi #ultahsekarbumi #persiba #persibabantul #persibabantulfans #pleret #tkp

Kabeh ki ra eneng sing instan, eh eneng ding(sarimi)
Nek kwe pengen persiba kyo mbiyen, hayo angel nek kon instan mas bro mbak bro. Mbiyen Persiba apik yo gara" duit melimpah, jaman semono isih oleh nggo APBD, gek bupati ne yo all out nggo tim kebanggan e wong ndeso iki. Dadine yo ojo kaget nek saiki wis ra oleh nggo APBD(kudu mandiri), dan bupatine sing saiki yo luwih seneng voli mbangane bal"an.
Kabeh ki butuh step by step. Mbiyen Persiba butuh wektu seko sekitar tahun 2004 tekan 2011, seko divisi 2 dadi juara divisi utama.
Persiba ki yo keseo" arep ning kasta tertinggi liga indonesia, mbiyen jaman e juara 1 ning divisi 1, trus promosi ning divisi utama malah eneng ISL. Trus juara ning divisi utama, malah eneng dualisme IPL karo ISL.
Kabeh ki yo eneng fase ne, mungkin persiba saiki lgi ning fase ngisor.
Mbiyen kelingan ora jaman tahun 2008 tkan 2011? Persiba isih apik"e, Jaman"e kui delok wae PSIM karo PSS? Anggep wae posisine persiba saiki ki pdo karo posisi ne PSIM ro PSS mbiyen.
Nyatane opo? Dg keloyalan suporter mereka, tim tsb saiki iso munggah meneh.
Persiba Bantul fans iso bljr seko mereka.
Nek misale sesok degradasi ning liga 3, brarti yo kui ncen wis dalan e Persiba mbantul.
Sing penting wis tau ngrasakne nnton persiba seko lgi merintis, trus juara, trus saiki kembali meredup(udu karbitan)
Tetap semangat Ba !!!!! Kau mampu !!! #persiba #persibabantul #bantul #persibabantulfans #bantulfans #paserbumi #paserbumi1967 #pleret #paserbumipleret #cnf #cnf1967 #allaboutpersibabantul #balapaserbumi #ssa #laskarsultanagung #coylsa #persibabangkit #persibamilikkita #persibabantul1967 #kaumampu #liga2 #liga2indonesia

Kulonuwun Magelang!! Mari kita kawal sang kebanggaan, jangan biarkan PERSIBA berjuang sendiri.
.
.
#persibabantul
#paserbumi
#paserbumipleret
#awaydays
#COYLSA

Jersey Away PERSIBA BANTUL dalam Mengarungi Kompetisi Liga2 Musim ini.Jersey Ini Merupakan Jersey Spesial Karena Jersey 50tahun Persiba Bantul Berdiri.
COME ON YOU PERSIBA

#paserbumi #paserbumipleret #paserbumijetis #karangwuniboys #pleret #karangwuni #persiba #persibabantul #jerseypersibabantul #jerseypersiba #liga2 #liga2indonesia #gojek #reds #corsa #desamart #bantulfans #lasultaboys #comeonyoupersiba #supportyourlocalteam #ligaindonesia #bantul #sultanagung

Most Popular Instagram Hashtags