#pasarbuku

2387 posts

TOP POSTS

Banyak yang bisa diperoleh disini. Mulai dari cikal bakal kurikulum yang kamu pelajari, sejarah, budaya, politik, agama bahkan mengenai hal - hal yang tersembunyi untuk mencari refrensi. Dituliskan secara tanggung jawab dari sumber atas nama penulis & penerbit yang tercantum. dengan media sumber ilmu yang dicetak memudahkanmu untuk fokus membaca di satu topik tanpa terbuyarkan pikiran karena banyaknya iklan/link didalamnya.
Selain itu, terasa atmosfer yang kuat akan interaksi 2 arah terbuka jika kalian menyempatkan diri duduk sejenak, menyatu dengan masyarakat lain di warung kopi sekitaran pasar buku tersebut, yang mencampur berbagai elemen tanpa batasan kasta menyambung percakapan secara sopan sederhana dengan pedagang, penulis, mahasiswa, penikmat pustaka, maupun lainnya.
.
.
.
#surakarta #solo #alunalun #pasarbuku #klewer

Suasana Pasar buku di Jl. Pegadaian terlihat sepi, disebabkan para pedagang buku telah pindah ke pasar buku Lapangan Merdeka yang sudah mulai beroperasi kembali.

Pedagang yang bertahan di pasar buku Jl. Pegadaian adalah mereka yang masih enggan untuk pindah dikarenakan tuntutan mereka mengenai legalitas penjualan buku yang tak kunjung dikeluarkan oleh Pemko Medan

Bukuku Press In The Park #pasarbuku #shahalam

ADEL.. I LOVE YOU Novelis Dhiyana Novelist

Random teaser

Tiada perbualan di antara mereka berdua buat seketika. Masing-masing masih lagi tertawa kecil. Adel kembali melentokkan kepalanya di dada bidang Firas yang tak berbaju tu. Entah ke mana menghilang baju Melayu semalam yang dipakai Firas.
Mengingatkan hal semalam dia mampu hanya ketawa di dalam hati saja. Niat mahu tangguhkan dulu kerana ahli keluarga ramai memenuhi ruang rumah. Tapi, debaran hati bagaikan mahu pecah saja. Naluri asyik bergetar setiap kali diusik oleh Firas. Firas pula dengan renungan menggoda. Dan, dia pun turut tergoda. Tewas sebelum bersuara.
" Sayang... tidur semula ker? " Firas pelik apabila isterinya itu diam menyepi. Sebentar tadi ketawa. Tiba-tiba saja diam pula.
" Tak lah. " sahut Adel.
" Bangun mandi. Kejap lagi dah masuk waktu solat Subuh. " arah Firas. Tetapi, tangannya masih lagi memeluk erat tubuh Adel. Terasa sayang mahu dilepaskan. Ketenangan dia terasa di sini. Di sisi Adel dan juga di dalam pelukan Adel.
" Abang... " nada manja Adel kedengaran sekali lagi.
" Kenapa, sayang? "
" Ajar mandi wajib. " usik Adel seraya mengangkat wajahnya semula. Reaksi Firas ingin dilihatnya.
" Hah? " Firas terkejut. Tidak lama kemudian, riak terkejut itu beransur-ansur hilang. Dan, digantikan pula dengan senyuman nakal.
" Nak abang mandikan pun boleh. " ada saja idea nakal di dalam kepalanya.
Laju Adel menarik hidung Firas. " Jangan nak menggatal. Ramai family ada luar bilik. Tak pasal-pasal tebal muka kita nanti. "
" Nak pergi mana? " soal Firas apabila Adel sudah bangun dari pembaringan. Kain selimut yang melindungi tubuh mereka berdua sebentar tadi ditarik dan dililit ke tubuh.
" Mandi. Sebelum orang lain bangun dan berebut nak guna bilik air. " Adel turun dari katil dan menghampiri almari pakaian. Sehelai kain batik ditarik dari susunan pakaian kemudian disarungkan ke tubuh. Lilitan kain selimut dirungkaikan semula dan dilempar ke arah Firas.
" Jangan tidur semula. " pesan Adel usai berpakaian lengkap. Senyuman menggoda turut dilemparkan kepada Firas sebelum keluar dari bilik tidur.
#sayajualnovel #pasarbuku #lovenovel #karyaseni #iloveyou

Yeay, Erlangga Back to School sudah dimulai loh. Untuk yang di Jakarta, yuk datang ke @kotakasablanka GF, Fashion Atrium.
Dapatkan buku-buku cerita terbaru dari Erlangga For Kids di Erlangga Back to School 2017 dengan diskon khusus sebesar 20%! .
Dapatkan juga berbagai buku terbitan Penerbit Erlangga lainnya dan saksikan sejumlah acara menarik lainnya hanya di @ErlanggaBacktoSchool 2017!
.
Jadi, tunggu apa lagi... Yuk, datang dan kunjungi Erlangga Back to School 2017!
.
Erlangga Back to School akan hadir di Jakarta dan Bandung. Catat tanggalnya ya!
🗓 Jakarta, 17 - 23 Juli 2017 @kotakasablanka
🗓 Bandung, 31 Juli - 6 Agustus 2017 @cihampelaswalk .
.
Sampai jumpa di Erlangga Back to School 2017!
.
Ikuti juga berbagai lomba seperti Fashion Show dan Story Telling.

#fair #backtoschool #bazaar #bazarbuku #pameran #pameranjkt #pameranjakarta #bukuanak #bukusekolah #pasarbuku #bookfair #bukuanakmurah #bukuerlangga #erlanggabacktoschool #erlanggaforkids #liburananak #lombafashion #lombajakartafashionshow #lombafashionshow #lombadongenganak #bandungevents #lombadongeng #lombadongengnaura #pameranjkt #pameranbuku #jakartaevents #eventjakarta

mampirlah ke sini... 😊
tempat Rangga dan Cinta kencan nyari buku AKU di AADC 😍😍

Haaaa!! Sempena hari Jumaat yang mulia ini, mari kita cerita kisah cinta yang tulus suci.
#valetcinta
.
Oleh itu, Tirah nak ingatkan uolz, kami pun ada buku ini! Warna yang terang, matlamat yang jelas - cinta yang patuh syariah.

Jangan lupa. Boleh dapatkan cinta ini dengan kami. Eh! Valet Cinta. Dapatkan dari kami, direct dengan penulisnya, Saodah Lasim 😀😀😘
.
Kadang-kadang, cinta perlukan dorongan.
. “Wati, saya nak berkenalan dengan Wati. Selama ni saya tak nampak Wati. Mungkin saya buta. Wati pun, mungkin tak nampak saya. Katarak di mata kita mungkin sangat tebal. Sampai kita perlukan tangan lain untuk operate mata kita.”
.
0196072393
0196072394. 😘😘💖💖💘
#ktr #novelbaru #novelcinta #kisahcinta #novelmurahgila #novelbaru #novelhotseller #bookstagram #pasarnovel #pasarbuku #jualmurah #jualbeli #jualbelinovel #bookstagram #igbook #pasarnovel #instabook #pasaronline #kepidabdongibab #bookslover #supportlocal #mustread

Ada 3 novel terjemahan Korea. Ketiganya dilepas dengan harga Rp. 65.000 saja. Salah satunya Choi Yun Kyo, pemenang Purple Romance Competition 2013, berjudul Single Ville. Duanya lagi ditulis Kim Eun Jung, best seller So I Married the Anti Fan dan Cheeky Romance. Kisahnya kocak dan mengharukan.
Tiga buku ini sebelumnya berharga Rp.120.000 loooohhh.... #pasarbuku #pasarbukubekas #bukudiskon #bukumurah #bulandiskon #bukubuku #bukubagus #bukumurahbanget #novelkorea

MOST RECENT

Haaaa!! Sempena hari Jumaat yang mulia ini, mari kita cerita kisah cinta yang tulus suci.
#valetcinta
.
Oleh itu, Tirah nak ingatkan uolz, kami pun ada buku ini! Warna yang terang, matlamat yang jelas - cinta yang patuh syariah.

Jangan lupa. Boleh dapatkan cinta ini dengan kami. Eh! Valet Cinta. Dapatkan dari kami, direct dengan penulisnya, Saodah Lasim 😀😀😘
.
Kadang-kadang, cinta perlukan dorongan.
. “Wati, saya nak berkenalan dengan Wati. Selama ni saya tak nampak Wati. Mungkin saya buta. Wati pun, mungkin tak nampak saya. Katarak di mata kita mungkin sangat tebal. Sampai kita perlukan tangan lain untuk operate mata kita.”
.
0196072393
0196072394. 😘😘💖💖💘
#ktr #novelbaru #novelcinta #kisahcinta #novelmurahgila #novelbaru #novelhotseller #bookstagram #pasarnovel #pasarbuku #jualmurah #jualbeli #jualbelinovel #bookstagram #igbook #pasarnovel #instabook #pasaronline #kepidabdongibab #bookslover #supportlocal #mustread

Random teaser SWEET & DANGEROUS Adnil Zaff

HEHE ni klakar.. bkn fakhrul je ler.. lau laki lain pun tgk jugakk.. udah depan mata hahha... MENGHABISKAN masa dengan anak dan isteri... itulah yang dilakukan Fakhrul. Mereka pergi bercuti di Cannes. Namun hanya dua anak itu mandi bersama dengan Sebastian. Fakhrul dan Humairah sekadar duduk di kerusi rehat tepi pantai.
Humairah ralit memandang sekeliling. Ramai sungguh wanita berbogel di situ. Ada yang sekadar berbikini. Ada yang memang bogel tanpa seurat benang pun. Semua itu lumrah di sini. Mandi dengan pakaian bertutup memang dilarang.
Sudahnya dia memandang suaminya pula. Fakhrul mengenakan cermin mata gelap sambil memandang ke arah tempat anak-anaknya mandi. Bibirnya tersenyum melihat Jordan sedang dipikul oleh Sebastian di atas bahu. Kemudian anak itu dijatuhkan ke dalam air. Seronok! Teringin mahu mandi sama. Tetapi peraturan di pantai itu, semua orang mesti mengenakan seluar renang. Malulah dia!
Namun sedang pada itu, tiba-tiba seorang perempuan melintas betul-betul di hadapan mereka. Membuatkan pandangan mata lelaki itu juga ikut tertarik pergi bersama wanita itu. Perbuatan tanpa sengaja itu telah dilihat oleh Humairah. Fakhrul terkejut besar saat lengannya ditampar Humairah amat kuat. Tidak cukup itu bahagian tepi dadanya dicubit pula.
“Aduh! Kenapa ni???” ucap Fakhrul agak terkejut. Sakit! Itu bukan cubitan manja namanya. Tapi cubitan nak marah dia!
Humairah menjeling dengan muka masam. Tubuhnya dikalihkan memandang ke arah lain pula. Bengang! Bukan main sedap lagi suaminya merenung punggung wanita yang sekadar berbikini itu tadi. Kalau dah rezeki terbentang depan mata, masakan nak lepaskan, kan? Dasar lelaki!
Terkumpal-kumpal Fakhrul menatap isterinya yang sedang naik marah itu. Bukannya dia sengaja.
“Abang tertengoklah. Bukan abang suka sangat nak tengok,” ujar Fakhrul lantas mencapai lengan isterinya. Humairah menepis kasar. Sakit hati!
Fakhrul sudah mula terkeruk-keruk. Dalam diam dia rasa bersalah juga kerana buat begitu. Sebenarnya dia tidak sedar akan perbuatannya tadi.
#sayajualbuku #bookstagram #pasarnovel #pasarbuku #viral #lofattah #bazaarpaknil

Tajuk : Syurgaku Tak Sempurna
Penulis : Sara Aisha

Sinopsis 
Pertama kali menatap Zalia, hati Tengku Zarif berdetak hebat. Dia yakin itulah kasihnya. Itulah cintanya. Biar ibu membenci, biar satu dunia melawan, cintanya buat Zalia tidak akan pernah berganjak. “Tengku buat saya tak tahu nak buat apa.” – Zalia “Awak boleh buat satu perkara. Marry me, Zalia!” – Tengku Zarif

Seperti pasangan yang lain, mereka melalui bahtera perkahwinan yang indah. Cinta memekar wangi. Anak pengikat kasih. Bagi Zalia, itulah syurganya. Cukup sempurna.

Namun, mereka terlupa. Seorang Tengku Zaharah tidak akan berhenti selagi tidak mendapat apa yang diingini. Pernikahan mereka perlu dihancurkan! Itu sumpah Tengku Zaharah. Dia sanggup berbuat apa sahaja. Walaupun mengorbankan nyawa. “Aku tak nak dia ada dalam keluarga aku. Aku kena buat sesuatu.” – Tengku Zaharah

Kemunculan semula Fariena, membuatkan syurga mereka semakin goyah. Zalia cuba bertahan. Tetapi sekuat mana pun dia, apabila terlampau digasak, akhirnya tersungkur jua. Tanpa rela, dia mengambil keputusan yang menghancurkan jiwa. “Saya nak awak bernikah dengan Fariena.” – Zalia

Ternyata, keputusan itu cuma keputusan bodoh yang melumatkan lagi sekeping hati milik Zalia. Tengku Zarif semakin jauh. Fariena senyum mengejek. Tengku Zaharah ketawa sinis. Lalu, yang tertinggal cuma Zalia bersama hati yang semakin lama semakin dongkol. Tetapi mereka tersilap besar! Seorang Zalia tidak akan selamanya menunduk. Bila diri dan hati sudah selalu dipijak-pijak, dia bangkit bersama dendam. “You… You… You dah menang, #bookaddicted #booksworm #sellingbooks #sayajualbuku #bazaarpaknil #bookstagram #booklover
#fattahaminz #diaanakgeneral
#bookstagram #igshop #malaysia #worldwide #novel #alaf21 #bukuprima #belibukuonline #kakinovel #pasarnovel #pasarbuku

Tajuk : Zer & Fiya
Penulis : Sha Ibrahim
Harga : RM22.00
ISBN : 978-967-0874-37-1
Mukasurat : 544
Berat :

Sinopsis
AAFIYA. Seorang gadis yang tidak memerlukan seorang ‘lelaki’ yang bergelar suami dalam hidupnya. Bukan dia anti dengan lelaki. Cuma bagi dia, perkahwinan itu adalah perkara yang sangat serius dan dia pula masih belum bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri. Oleh itu, dia sedaya upaya ‘melarikan diri’ apabila daddynya cuba mencari jodoh untuknya. Sehinggalah munculnya Qaizer.

Lelaki yang buat hidup dia tunggang-langgang! QAIZER. Sebelum ini tidak pernah terlintas pun dalam kepalanya mengenai sebuah perkahwinan sehinggalah dia bertemu dengan Aafiya. Gadis yang menggugat ketenangannya. Yang bisa menggetarkan hati lelakinya. Ada ‘rahsia’ yang buat dia nekad dan pasti Aafiya adalah jodohnya. Untuk memastikan impiannya tercapai… dia terpaksa menjadi Qaizer yang bermulut manis, Qaizer yang tak tahu malu dan yang pasti Qaizer yang penyabar!

Berjayakah misi Qaizer nak pikat hati Aafiya? Dan apakah ‘rahsia’ yang disembunyikan oleh Qaizer? “Pabila mamat sweet talker berjumpa dengan minah ‘kayu’… haru!”
#zerdanfiya #shaibrahim #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel#sayajualnovel #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #pasarbuku

Koleksi novel Noor Suraya. Boleh beli satu-satu dan boleh beli semua dengan harga kombo.
🐤Jaja & Din pre💖 RM10 🐹 Seperti mencintaimu Ainn RM35 🍫 Panggil Aku Dahlia RM19 🕊Biru Ungu Cinta pre💖 RM70.

Pos (1buku) RM8 SM / RM12 SS

Peminat buku 😀penjual & pembeli dijemput meriahkan group whatsapp KedaiBukuSaduri. Syaratnya, posting untuk bincang, jual dan beli buku saja.
Klik untuk join

https://chat.whatsapp.com/4xUM39uLBo7KyIMYLJjrgM

#sayagenerasimembaca
#sayasukanovel
#novelannalee
#bukumalaysia
#novelmalaysia
#prelovedbooksmalaysia
#ulatbukumalaysia
#secondhandbooksmalaysia
#peminatnovelcinta
#pasarnovel
#pasarbuku

READY STOK

Tajuk : KALAU TIDAK KERANA TUAN

Gagal kali pertama bukan bermakna gagal untuk kali kedua. Mana tahu yang kedua ini lebih membahagiakan. Bukan untuk diri sendiri sebenarnya, tetapi lebih untuk anak-anak. Mereka lebih memerlukan kasih seorang ayah. Dan mahu membuktikan masih ada yang menghargai dirinya. “Tak sangka ada jugak nakkan janda beranak pinak ni. Entah lelaki mana yang buta kayu nak pikul beban.” Mak saudara AKA bekas mak mertua. “Itu yang pelik. Tak sempat lepas pantang dah ada orang nak. Tak masuk akal sungguh.” Kak Cik AKA kakak sendiri. “Entah-entah kena bayar. Mana tahu, kan. Orang kalau tak nak kalah macam itulah. Sanggup buat apa saja.” “Memang kena bayar tu. Kalau tidak siapa yang nak?” Tak apa, Hafiza tidak kisah dengan semua cemuhan. Dia yang tanggung semua, dia yang rasa sakitnya dan dia yang rasa bahagianya. “Awak, kita akan jadi sebuah keluarga yang bahagia. Jangan peduli apa orang lain kata.” Itu janji Hisyam Zaid, lelaki yang menjadi kesayangan anak-anak Hafiza. Kerana janji lelaki itulah Hafiza mencuba nasib untuk kali kedua.
Kalau tidak kerana tuan…

#nueen #teratakkaseh #nueenteratakkaseh #teratakkasehpublication #pasarbuku #pasarnovel #marissa #sayajualnovel

Manajemen Biaya
Suatu reformasi pengelolaan bisnis
Buku 2 edisi pertama

Pengarang : Drs R A Supriyono
Penerbit : BPFE
Berat : 290gram
Harga : Rp 62.000 disk 15%
Gratis ongkir untuk daerah istimewa yogyakarta
#originalbookstore #originalbooks #tokobuku #tokobukuoriginal #tokobukumurah #kiosbuku #kiosbukuterban #pasarbuku #pasarbukumurah #bukuoriginal #bukumanajemen #bukuakuntansi #bukuekonomi #manajemenbiaya #akuntansibiaya #BPFE #fakultasekonomi #jurusanmanajemen #mahasiswamanajemen #obralbuku #grosirbuku #distributorbuku #resellerwelcome #extradiskon

Psikologi Umum
Tuntunan sukses bagi kehidupan pribadi, keluarga, di tempat kerja dan sekolah

Pengarang : gizele weisman
Penerbit : CI press
Berat : 380gram
Harga : Rp 48.000 disk 15%
Gratis ongkir untuk daerah istimewa yogyakarta

#originalbookstore #originalbooks #bukuoriginal #tokobukuoriginal #tokobukumurah #tokobuku #kiosbuku #kiosbukuterban #pasarbuku #pasarbukumurah
#bukupsikologi #psikolog #psikiater #fakultaspsikologi #jurusanpsikologi #psikologiumum #psikologi #ilmupsikologi #psikologidasar #mahasiswapsikologi #obralbuku #grosirbuku #distributorbuku #resellerwelcome #extradiskon

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tumpang promo ye admin.

Lelong! Lelong! Lelong!

Siapa minat dengan penulis ni?

Sila like.. Siapa minat nak dapatkan naskah ni?
Sila PM saya
http://www.wasap.my/60173131998

http://www.wasap.my/601110273696

1. No booking
2. Serious buyer
3. Exclude postage

Terima kasih atas kerjasama Dan response anda 😘 😘 😘

#karyaseni #alaf21 #kakinovel #gilanovel #hantunovel #preloved #prelovednovel #novelpreloved #sayajualmurah #sayajual #prelovedmalaysia #lelong #instamalaysia #malaysiaonlineshopping #bukuprima #fajarpakeer #penulisan2u #creative #novelsecondhand #bukumurah #novelmurah #novelmelayu #pasarbuku #prelovednovelmelayu #pasarnovel #buku #novels #cheapnovels #cheapbooks #personalcollection

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tumpang promo ye admin.

Lelong! Lelong! Lelong!

Siapa minat dengan penulis ni?

Sila like.. Siapa minat nak dapatkan naskah ni?
Sila PM saya
http://www.wasap.my/60173131998

http://www.wasap.my/601110273696

1. No booking
2. Serious buyer
3. Exclude postage

Terima kasih atas kerjasama Dan response anda 😘 😘 😘

#karyaseni #alaf21 #kakinovel #gilanovel #hantunovel #preloved #prelovednovel #novelpreloved #sayajualmurah #sayajual #prelovedmalaysia #lelong #instamalaysia #malaysiaonlineshopping #bukuprima #fajarpakeer #penulisan2u #creative #novelsecondhand #bukumurah #novelmurah #novelmelayu #pasarbuku #prelovednovelmelayu #pasarnovel #buku #novels #cheapnovels #cheapbooks #personalcollection

Halo yang di Jakarta, jangan lupa datang ya ke @erlanggabacktoschool 2017 di @kotakasablanka Jakarta. Banyak acara dan banyak buku dengan disc 20% all item, ada juga yang up to 70%. Jangan khawatir juga, ada kids corner untuk adik-adik kecil beraktivitas, berkreasi sambil nunggu mama papa berbelanja.

Erlangga Back to School akan hadir di Jakarta dan Bandung. Catat tanggalnya ya!
👉 Jakarta, 17 - 23 Juli 2017 @kotakasablanka
👉 Bandung, 31 Juli - 6 Agustus 2017 @cihampelaswalk .
Sampai jumpa di Erlangga Back to School 2017!
.
Ikuti juga berbagai lomba seperti Fashion Show dan Story Telling.

#fair #backtoschool #bazaar #bazarbuku #pameran #pameranjkt #pameranjakarta #bukuanak #bukusekolah #pasarbuku #bookfair #bukuanakmurah #bukuerlangga #erlanggabacktoschool #erlanggaforkids #liburananak #lombafashion #lombajakartafashionshow #lombafashionshow #lombadongenganak #bandungevents #lombadongeng #lombadongengnaura #pameranjkt #pameranbuku #jakartaevents #eventjakarta

Halo yang di Jakarta, jangan lupa datang ya ke @erlanggabacktoschool 2017 di @kotakasablanka Jakarta. Banyak acara dan banyak buku dengan disc 20% all item, ada juga yang up to 70%. Jangan khawatir juga, ada kids corner untuk adik-adik kecil beraktivitas, berkreasi sambil nunggu mama papa berbelanja.

Erlangga Back to School akan hadir di Jakarta dan Bandung. Catat tanggalnya ya!
👉 Jakarta, 17 - 23 Juli 2017 @kotakasablanka
👉 Bandung, 31 Juli - 6 Agustus 2017 @cihampelaswalk .
Sampai jumpa di Erlangga Back to School 2017!
.
Ikuti juga berbagai lomba seperti Fashion Show dan Story Telling.

#fair #backtoschool #bazaar #bazarbuku #pameran #pameranjkt #pameranjakarta #bukuanak #bukusekolah #pasarbuku #bookfair #bukuanakmurah #bukuerlangga #erlanggabacktoschool #erlanggaforkids #liburananak #lombafashion #lombajakartafashionshow #lombafashionshow #lombadongenganak #bandungevents #lombadongeng #lombadongengnaura #pameranjkt #pameranbuku #jakartaevents #eventjakarta

Yeay, Erlangga Back to School sudah dimulai loh. Untuk yang di Jakarta, yuk datang ke @kotakasablanka GF, Fashion Atrium.
Dapatkan buku-buku cerita terbaru dari Erlangga For Kids di Erlangga Back to School 2017 dengan diskon khusus sebesar 20%! .
Dapatkan juga berbagai buku terbitan Penerbit Erlangga lainnya dan saksikan sejumlah acara menarik lainnya hanya di @ErlanggaBacktoSchool 2017!
.
Jadi, tunggu apa lagi... Yuk, datang dan kunjungi Erlangga Back to School 2017!
.
Erlangga Back to School akan hadir di Jakarta dan Bandung. Catat tanggalnya ya!
🗓 Jakarta, 17 - 23 Juli 2017 @kotakasablanka
🗓 Bandung, 31 Juli - 6 Agustus 2017 @cihampelaswalk .
.
Sampai jumpa di Erlangga Back to School 2017!
.
Ikuti juga berbagai lomba seperti Fashion Show dan Story Telling.

#fair #backtoschool #bazaar #bazarbuku #pameran #pameranjkt #pameranjakarta #bukuanak #bukusekolah #pasarbuku #bookfair #bukuanakmurah #bukuerlangga #erlanggabacktoschool #erlanggaforkids #liburananak #lombafashion #lombajakartafashionshow #lombafashionshow #lombadongenganak #bandungevents #lombadongeng #lombadongengnaura #pameranjkt #pameranbuku #jakartaevents #eventjakarta

Most Popular Instagram Hashtags