#pasarbuku

2501 posts

TOP POSTS

Banyak yang bisa diperoleh disini. Mulai dari cikal bakal kurikulum yang kamu pelajari, sejarah, budaya, politik, agama bahkan mengenai hal - hal yang tersembunyi untuk mencari refrensi. Dituliskan secara tanggung jawab dari sumber atas nama penulis & penerbit yang tercantum. dengan media sumber ilmu yang dicetak memudahkanmu untuk fokus membaca di satu topik tanpa terbuyarkan pikiran karena banyaknya iklan/link didalamnya.
Selain itu, terasa atmosfer yang kuat akan interaksi 2 arah terbuka jika kalian menyempatkan diri duduk sejenak, menyatu dengan masyarakat lain di warung kopi sekitaran pasar buku tersebut, yang mencampur berbagai elemen tanpa batasan kasta menyambung percakapan secara sopan sederhana dengan pedagang, penulis, mahasiswa, penikmat pustaka, maupun lainnya.
.
.
.
#surakarta #solo #alunalun #pasarbuku #klewer

Suasana Pasar buku di Jl. Pegadaian terlihat sepi, disebabkan para pedagang buku telah pindah ke pasar buku Lapangan Merdeka yang sudah mulai beroperasi kembali.

Pedagang yang bertahan di pasar buku Jl. Pegadaian adalah mereka yang masih enggan untuk pindah dikarenakan tuntutan mereka mengenai legalitas penjualan buku yang tak kunjung dikeluarkan oleh Pemko Medan

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

Yeay, Erlangga Back to School sudah dimulai loh. Untuk yang di Jakarta, yuk datang ke @kotakasablanka GF, Fashion Atrium.
Dapatkan buku-buku cerita terbaru dari Erlangga For Kids di Erlangga Back to School 2017 dengan diskon khusus sebesar 20%! .
Dapatkan juga berbagai buku terbitan Penerbit Erlangga lainnya dan saksikan sejumlah acara menarik lainnya hanya di @ErlanggaBacktoSchool 2017!
.
Jadi, tunggu apa lagi... Yuk, datang dan kunjungi Erlangga Back to School 2017!
.
Erlangga Back to School akan hadir di Jakarta dan Bandung. Catat tanggalnya ya!
🗓 Jakarta, 17 - 23 Juli 2017 @kotakasablanka
🗓 Bandung, 31 Juli - 6 Agustus 2017 @cihampelaswalk .
.
Sampai jumpa di Erlangga Back to School 2017!
.
Ikuti juga berbagai lomba seperti Fashion Show dan Story Telling.

#fair #backtoschool #bazaar #bazarbuku #pameran #pameranjkt #pameranjakarta #bukuanak #bukusekolah #pasarbuku #bookfair #bukuanakmurah #bukuerlangga #erlanggabacktoschool #erlanggaforkids #liburananak #lombafashion #lombajakartafashionshow #lombafashionshow #lombadongenganak #bandungevents #lombadongeng #lombadongengnaura #pameranjkt #pameranbuku #jakartaevents #eventjakarta

I dont mind to be lost in a maze like this 📚 📕 📙 #jakarta #book #bookworm #pasarbuku #wanderlust

mampirlah ke sini... 😊
tempat Rangga dan Cinta kencan nyari buku AKU di AADC 😍😍

LOGIKA HIDUP
Logika Ekonomi di Balik Seks, Kejahatan, Rasisme, dan politik kantor
TIM HARFORD
Rp. 35.000

#pasarbuku #bulandiskon #bukumurah #bukubagus

Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Adam Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis. Limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri yang pada ketika telah mula ada getaran buat Aleya. "Salahkah Leya mencari sedikit bahagia? Mengapa Leya tak pernah dapat merasainya? Hina sangatkah Leya sebab beribu dan berbapakan orang miskin? Memang Leya miskan tapi Leya juga jugak ada maruah diri." Terjadinya suatu perkara yang menyatukan mereka. Tapi kerana terlalu ego, sombong dan mementingkan darjat, begitu hina Aleya dilayan Syed Aizril. "Saya telah menjadi balu sebelum masanya dan anak-anak saya juga telah menjadi anak yatim sebelum masanya. Sembilan bulan saya mengandung mereka tanpa suami di sisi. Saya pekakkan telinga mendengar cemuhan masyarakat sekeliling." Kuasa cinta, tiada siapa yang dapat menghalang. Mereka kembali bersatu atas penyesalan Syed Aizril. Ketika ingin menyulam bahagia dan menyemai kasih antara dua hati, munculnya Sharifah Emilin, sepupu kepada Syed Aizril yang membuat onar. Sharifah Emilin yang penuh di hatinya dengan ego, bongkak dan iri hati ingin menunaikan dendamnya pada Aleya yang dianggap merampas Syed Aizril yang konon dianggap sebagai kekasihnya. Namun, di hati Syed Aizril, hanya Aleya yang bertakhta. "You dengar sini Zril, dendam I tak habis kat sini. I bersumpah, I akan pastikan hidup you musnah...musnah sebagaimana you musnahkan hidup I. I takkan lepaskan you. You tetap akan jadi milik I. I janji Zril, I janji." Namun, ada kalanya cinta mereka teruji di tengah jalan. Kerana keegoan seorang lelaki yang menuncak, Syed Aizril telah melakukan kekhilafan yang hanya merugikan dirinya sendiri dan hampir-hampir menyebabkan dia kehilangan cinta sucinya.
#andaiitutakdirnya
#sitirosmizah
#pasarbuku

MOST RECENT

Tajuk : Bersatu Selamanya
Penulis : Royal Keoss

Sinopsis
Pertemuan pertama antara FAZRI dan FAZIRA terus memberi kesan dan terpahat kukuh dalam hati si teruna.

Cukup untuk membuatkan si teruna menanam tekad untuk menyunting si dara menjadi suri dalam hatinya walaupun si dara langsung tidak mengendahkan kehadiran si teruna.Namun bagi Fazira, kehadiran insan bergelar lelaki itu cuba dihindari walaupun hati mula menerima lelaki itu.
Namun, jika sudah jodoh, Fazira tidak mampu menolaknya. Atas restu keluarga, mereka dijodohkan walaupun Fazira memberi seribu alasan agar lelaki tersebut tidak memilihnya sebagai isteri. “Saya mahu perkahwinan kita... diteruskan. Kita tetap akan berkahwin.” - FAZRI “Jangan mengarut… Awak dah lupa dengan apa yang pernah saya katakan pada hari tu? Awak tak takut menyesal lepas berkahwin dengan perempuan seperti saya?!” – FAZIRA “Saya akan lebih menyesal kalau lepaskan awak pergi!” – FAZRI

Akhirnya, bahtera yang dibina tetap bersulam bahagia. Namun tidak sangka perkahwinan mereka benar-benar diuji dengan bermacam dugaan. Kemunculan orang ketiga umpama asid beracun, mengikis rasa cinta dan kepercayaan Fazira terhadap Fazri. Ditambah pula rahsia hitam yang cukup perit untuk diluahkan kepada Fazri. “Macam mana nak pakai kalau bentuk badan tu hilang nanti? Helo?! Dah lama berkahwin, takkanlah tak faham-faham lagi. I’m sure bentuk badan tu hilang lepas your wife mengandung.” – ERIN

Sampai ke satu saat, berlaku satu insiden yang tidak mungkin dapat diterima oleh mana-mana wanita termasuklah Fazira. Disebabkan rasa kecewa yang tidak mampu dibendung, dia membawa diri dengan membawa hati yang lara. Dia reda andai itu yang terbaik bagi dirinya.

Bagi Fazri pula, kehilangan Fazira umpama kehilangan nyawa sendiri. Tekadnya cuma satu, membawa pulang isteri tercinta dan kembalikan cahaya cinta dalam rumah tangganya.

Berjayakah Fazri? Dan apakah rahsia yang cuba disembunyikan oleh Fazira?#sayajualnovel #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah

Tajuk : Satu Peluru Cinta
Penulis : Aimy Haniya
Harga : RM29.00
ISBN : 978-967-0567-41-9

Sinopsis
Di sebalik status kerjaya yang digalas, ARIQ ADAMY sama seperti lelaki lain. Mendambakan kasih sayang daripada seorang gadis. Mengelak untuk bercinta dengan mudah, Ariq membenarkan kesunyian melanda diri. Membiarkan sunyi berkubur dalam hati lelaki kelahiran kota London yang menetap di New Zealand ini.

Pabila hadirnya ABIERATUL LYANA, alam cinta kelihatan begitu indah walaupun cinta bertepuk sebelah tangan, Ariq tetap cuba mencari cinta. Tapi, gelora cinta datang tanpa diduga. ZAREL datang memberi saingan. Biarpun dengan mudah saingan ditepis, status Ariq menjerat Abieratul Lyana ke dalam kancah bahaya. “Kau kena sedar yang kau tu pembunuh. Sebab kaulah, Abby asyik cedera. Kalau bukan dia, orang di sekeliling dia yang akan cedera. Kau tak pernah fikir ke? Macam tu yang kau cakap cinta? Cederakan orang yang kau sayang?” - Zarel.

Tidak! Sunyi tidak boleh hadir lagi. Dendam perlu dibalas bagi menegakkan bukti. Kebenaran perlu terungkai untuk Ariq Adamy mencantumkan kembali cebisan kehidupan yang lama menghilang.

Adakah Ariq Adamy pasti dalam membuat keputusan? Mampukah Ariq Adamy bangkit menegakkan kebenaran?

Dapatkah si teruna kacukan Inggeris ini mencari kehidupan yang seakan-akan melambai pergi dan mengelak daripada ditembak satu peluru cinta? #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #igshop #igshopmy #visitmyig #igshopmy #bazaarpaknilserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

Tajuk : B.F.E (Best Father Ever)
Penulis : Sha Ibrahim
Harga : RM23.00 exc postage
ISBN : 978-967-0874-51-7
Mukasurat : 624

Sinopsis
Selepas kematian isteri tercinta, hidup Zyne Aariz hanya tertumpu kepada Tiara Ameena, satu-satunya ‘harta’ yang ditinggalkan oleh arwah isteri buat dirinya. Tiaralah racun, Tiara jugalah penawarnya. Disebabkan jarak usia antara dia dan Tiara tidak begitu ketara, keakraban dan kemesraan mereka apabila berada di luar rumah sering kali disalahtafsirkan. Sekali pandang, tak nampak langsung seperti anak dan ayah. Tetapi… lebih kepada ‘skandal’! Ini kisah ‘persahabatan’ antara seorang ayah dan anak perempuannya. Namun, kehidupan mereka dua beranak mula berubah dengan kehadiran Rania dan Fateh. Rania adalah wanita yang mula mendapat tempat di hati Zyne Aariz, manalah Fateh pula adalah lelaki pertama yang berjaya membuatkan Tiara mengenal erti cinta. Namun, kali ini Zyne Aariz pula yang tidak merestuinya. Bagi Zyne Aariz, ‘melepaskan’ Tiara kepada lelaki itu adalah satu perkara yang sangat sukar!

Apakah kesudahan kisah dua beranak ini?

Adakah bahagia akan terus mengiringi kehidupan mereka sekeluarga?

Mampukah Zyne Aariz ‘melepaskan’ Tiara dan membiarkan anaknya itu mencari kebahagiaan yang diinginkan?

Berjayakah Fateh hadir di antara dua beranak ini? “B.F.E? Best Friend Ever? Taklah! Best Father Ever!” #sinopsisdimohbely #novelmelayu #bfe #bestfriendever #shaibrahim
#pasarnovel #pasarbuku

TMR RM 27 belum termasuk kos pengeposan. Kalau semenanjung boleh guna paket pos ekspres rm5 ✌

Back by popular demand - FREE SHIPPING! .
Sah bagi pembelian minima RM80 dan selagi stok masih ada :) #warungbooku #percumaposlaju #freeshipping #sukabuku #hobimembaca #pasarbuku

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

assalamualaikum & salam sejahtera

meh dekat, meh rapat,
sekali Mai, confirm lekat,

Ada buku preloved, Ada buku baru,

Andai kata Ada berkenan boleh join Postage selasa ini..( postage Setiap selasa Dan jumaat)

Serious buyer boleh
dm,pm atau click 👇👇 www.wasap.my/60173131998

1.Harga valid hingga 10 August- 21 August
2.serious buyer
3.booked 48hours
4. Harga tidak termasuk postage.

Terima kasih atas kerjasama anda
Allah sahaja yang dapat membalasnya.

#izansupian #lelongbuku #sayajualnovel #bukubarudanpreloved #pmjesayatakmakanorang #hargabukumurah #jualmurahserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

Tajuk : Dia… Isteri Luar Biasa
Penulis : Umie Nadzimah
Harga : RM24.00
ISBN : 978-967-0567-15-0

Sinopsis
SINGLE is simple, double is trouble... Itu moto hidup Dewi Yusra. Katanya, dia boleh hidup tanpa lelaki, lagi mudah dan tidak serabut otak. Lelaki menyusahkan, suka ambil kesempatan!

Perempuan tak kahwin pun boleh ada anaklah! Bukan spesies angkat-angkat ya, yang asli datang dari rahim Dewi Yusra. Kau gila ke Dewi, ingat nak buat anak tu semudah buat nasi ayam ke? Hesy... Mesti ada jalanlah…

Dewi serius! Walau dengan apa cara pun, Dewi tetap ingin punya anak dari darah dagingnya. Anak yang akan mewarisi syarikat perniagaan Cik NAB a.k.a Nasi Ayam Bonda. “Aku akan kahwin! Syaratnya aku nak kahwin sampai mengandung aje ya, lepas tu aku chaw. No husband anymore. Sebelum aku sakit hati ditinggalkan, lebih baik aku blah dahulu” - DEWI YUSRA

Maka bermulalah usaha Dewi untuk mendapatkan ‘Suami Sementara­’ dari lelaki baik-baik, gen terhebat, genius dan stok sembahyang atas kapal terbang. “Saya Amzar... errr... Radin Amzar yang duduk sebelah you dalam flight dari Heathrow hari tu...” - RADEN AMZAR

Bagai nak tercabut jantung Dewi dengar. Lelaki edisi terhad tu hubungi dia? Macam tak percaya pun ada. Ingatkan lelaki itu akan terus hilang. Tuhan berikan Dewi peluang ke ni?

Berjayakah rancangan Dewi Yusra untuk memerangkap Dr. Radin Amzar, lelaki terpilih sebagai ‘Suami Sementara’nya untuk seorang zuriat? Bagaimana pula rancangan Kamarul yang terlalu menyintainya?

Temui jawapannya dalam DIA... Isteri Luar Biasa, kisah seorang gadis yang terpaksa bangkit dari peristiwa kelam hidupnya. #diaisteriluarbiasa #umienadzimah #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #novelmelayu #bukumelayuserious buyer sahaja

@pasarbuku @emuslimmall #pasarbuku #pasarnovel #novelpreloved #novel #alaf21 #kakinovel #marimembaca #fajarpajeer #hanifazuha #aciklana #prima #lofattah #viral #bazaarpaknil #novelmurah #sayajualnovel.

Most Popular Instagram Hashtags