#parut

MOST RECENT

NAK TRY DARKEY TAPI RISAU 😩 .
❌ Risau barang TAK SAMPAI

Alaa korang takyah nak risau, dah beribu customer kita terima brg selamat sampai 💕

Dijamin trusted seller, lagipun korg berurusan dgn HQ so tak perlu risau

Boleh terus order dengan AINA @ NURUL

WHATSAPP AINA SEKARANG ‼
📲 012 707 2936

#sabundakiviral #sabundaki #ubatparut #ubatcerah #ubatputih #ubatparut #Parut #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitputih #tagforlikes #baazaronline #baazarpaknil #baazarmalaysia

Scrub merupakan salah satu cara yang paling Efektif untuk mendapatkan kulit yang Cerah & Halus 👰🏻✨
.

Fair Flawless Fabulous💯 with Scrub District @scrubdistrict_nemo 💓
.

DM to order / Whatsapp 011-11441011📲

NAK TRY DARKEY TAPI RISAU 😩 .
❌ Risau barang TAK SAMPAI

Alaa korang takyah nak risau, dah beribu customer kita terima brg selamat sampai 💕

Dijamin trusted seller, lagipun korg berurusan dgn HQ so tak perlu risau

Boleh terus order dengan AINA @ NURUL

WHATSAPP AINA SEKARANG ‼
📲 012 707 2936

#sabundakiviral #sabundaki #ubatparut #ubatcerah #ubatputih #ubatparut #Parut #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitputih #tagforlikes #baazaronline #baazarpaknil #baazarmalaysia

Scrub merupakan salah satu cara yang paling Efektif untuk mendapatkan kulit yang Cerah & Halus 👰🏻✨
.

Fair Flawless Fabulous💯 with Scrub District @scrubdistrict_nemo 💓
.

DM to order / Whatsapp 011-11441011📲

Scrub merupakan salah satu cara yang paling Efektif untuk mendapatkan kulit yang Cerah & Halus 👰🏻✨
.

Fair Flawless Fabulous💯 with Scrub District @scrubdistrict_nemo 💓
.

DM to order / Whatsapp 011-11441011📲

#evgenisdumovit
RM250
FREE POSTAGE

1. Evgenis Dumovit -7000 membuat kulit lebih Putih, cerah, lebih berseri yang akan kelihatan lebih sihat dan tidak #kusam.
3. Ia membantu mengurangkan kedutan, #bintikhitam dan garis halus, meningkatkan sistem imun badan dan merangsang proses semula sistem badan.
4. Ia menghalang melanin yang berlebihan di seluruh badan. Kulit putih lebih sempurna
5. Mengurangkan dan menyamarkan #parut yang dalam dan menegangkan kulit, menghilangkan jerawat ========
✅💯 Original Guaranteed

#flawlessskin
#injectionmurah
#dumovit
#dumovitmurah
#evgenisdumovitmalaysia
#evgenisdumovit7000
#dumovit7000
#cucukputih
#kulitcantik
#cepatcerah
#nakputih
#kulitgebu
#kulitcerah
#kuwait
#bahrain
#malaysia
#Sabah
#sarawak
#Singapore
#dubai
#brunei
#injectputihmalaysia
#whiteninginjection
#injectionputih

Whatsapp +60175005707

NAK TRY DARKEY TAPI RISAU 😩 .
❌ Risau barang TAK SAMPAI

Alaa korang takyah nak risau, dah beribu customer kita terima brg selamat sampai 💕

Dijamin trusted seller, lagipun korg berurusan dgn HQ so tak perlu risau

Boleh terus order dengan AINA @ NURUL

WHATSAPP AINA SEKARANG ‼
📲 012 707 2936

#sabundakiviral #sabundaki #ubatparut #ubatcerah #ubatputih #ubatparut #Parut #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitputih #tagforlikes #baazaronline #baazarpaknil #baazarmalaysia

POSTAGE HARINI 📦 .
.
Esok pon ada postage yaaa awak .
Last pembayaran pukul 2 petang .
.
Yang nak join postage esok , jom whatsapp Zaty lajulaju 🙈.
.
📲 017-2071994 .
.
Link ada dekat bio 😎 .
#dyxy #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxybanting #dyxykajang #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #parut #jeragat #viral #sipipimerah #dyxyterengganu

Produk natural yang menjadi fenomena. the only in Malaysia yang dalam ada bunga + cover 5 jenis skin.. so tak yah risau dah tersalah pilih face oil 🤗🤗
.
Teami Natural Face Oil
🌹 100% handcrafted dari pelbagai natural carrier oil dan essential oil. 100% natural.
🌹 One and only face oil ada bunga di dalam.
🌹 5 jenis : normal, oily, dry, sensitive dan mature skin.
🌹 RM40 sahaja tahan 2-4 bulan.
🌹 Guna 2-3 kali sehari.
🌹 2-3 drop sahaja ye sebab face oil teami ni 100% pure tak dicairkan.
🌹 Sapu pada skin bersih, boleh jadi make up base juga.
🌹 Sesuai untuk lelaki, wanita, kanak-kanak atas 5 tahun.

1 drop = 0.05ml,
1 botol minimum 16ml
16ml dapat 320 drop
sehari 4 drop, tahan minimum 80 hari
sehari 6 drop, tahan minimum 53 hari
.
📱 wasap +60136345497 📫 Postage Isnin - Khamis
.
#TeamiFaceOil #NaturalFaceOil #ArganOil
#PureArganOil #FaceOil #BeautySerum
#BeautyOil #SerumCantik #SerumWajah #NaturalSkincare #Semulajadi #ProdukSemulajadi #ProdukNatural #JojobaOil #RosehipOil #PureEssentialOil #Jerawat #HomemadeFaceOil #HomemadeProduct #UbatParut #UbatPutih #BebasMerkuri #ProdukBebasKimia #Jeragat #HomemadeSkincare #Parut #ProdukHomemade

⭐ Placenta total powercell original ✅💯 Original Guarantee

Loose 10amp RM230
Full box 50amp RM590
FREE POSTAGE to SM ⭐ Fungsi Placenta Sheep :-
- Mencerahkan #pigmentasi muka
- mengecilkan #liangroma dan cahaya kepada kulit anda ( glowing )
- Meningkatkan keanjalan kulit dan ketebalan
- Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona lebih sekata
- Menghapuskan #jerawat
- Mengurangkan #kedutan
- Kuasa #pelembab kulit.
- Kulit akan kelihatan muda yang bertenaga
- Mengurangkan #eyebag
- Menghilangkan #parut
- Meningkatkan warna kulit sekata ===== * Kulit menjadi lembut, halus dan lebih #berseri
* Menguatkan keanjalan kulit untuk mencegah kulit kendur dan memadam garisan penuaan agar nampak lebih muda
* Melancarkan peredaran darah dan mengekalkan kelembapan dalam tisu kulit.

Whatsapp +60175005707
======= #placenta
#totalpowercell
#placentalucchini
#lucchini
#placentainjection
#beautyinjection
#injectionmurah
#placentasheep
#placentalucchinisheep
#lucchinisheepbaru
#placentainjection
#injectionplacenta
#placentapowercell
#parut
#mukalicin
#antiaging
#mukajerawat
#malaysia
#dubai
#france
#africa
#singapore
#phillippines
#kuwait

PROMOSI DEI LAGI NAK COMEY !
.
Beli Lagi Banyak, Dapat Harga Lagi Murah_ 😱
.
Sampai bila nk biarkan masalah jerawat & sunburn menghantui anda ? 👻🤔 Takkan nak beraya dengan muka *menggerutu & gelap*? 🌚🙊
.
Jom Cik Pina bantu dengan *#perfectskinsupplement*
.
Terhad kepada 35 orang *SAHAJA* ‼
.
Reply "NAK" untuk dapatkan *harga promosi* sementara stok masih ada .
.
💋 Kan dah janji nak cantik sama-sama sebelum raya 💃🏻
.
.
#perfectskinsupplement
#sayajual #sayajualpss #testimonipss #uum #uumers #machang #kedah #kelantan #miezabeauty #sayajual #sayamakan #fattzura #merawatjerawat #parut #supplementmalaysia #viral #jeragat #sayamakan #sayajual #pssnewformula #pssnewedition #kemamkemamputih #putihdenganselamat #jomcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

[ PRIMADONA GOLD THERAPY ]
_
The gold facial retains moisture in the skin, increase smoothness, slow down collagen depletion and prevent sagging skin.
_
🌟 Can be customized for both oily and dry skin types.
_
🌟Helps in betterment of blood circulation.
_
🌟Rejuvenate skin and enhancement of elasticity of skin.
_
🌟 Gold facial has anti-aging properties and helps in reduction of fine lines.
_
🌟 Fix oxidation damages and sun damages that skin suffers from.
_
🌟 Pigmentation control and assist in complexion lightening
_
Call us for more info;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skin

Sebarkan manfaat.

Kakhani ucapkan terima kasih pada customers, followers yang sudi war warkan bahawasanya kat luar sini ada satu lagi ikhtiar untuk masalah kulit iaitu Medicserum by Renoskin.

Kat mana boleh dapatkan? Kat ig eczema_renoskin ataupun fb Hani Azahari😉

Semoga kalian mendapat kesembuhan. Kalau nak buat duit sampingan sangat dialu alukan☺

Dm/wasap 0132555060

Dropship Wanted.

Sekurang kurangnya sebulan sekali kakhani pasti akan restock.

Sebab Medicserum bukan kehendak tapi keperluan. Mana mau tahan gatal gatal. Tergaru tengah malam sampai ganggu tido.

Mana tahan luka pedih sampai menggangu urusan harian setiap hari. Nak taknak pengguna pasti cari penawar.

Dan pengguna sekarang lebih berhati hati dalam memilih produk. Mencari yang semulajadi dan selamat.

Dan ternyata medicserum miliki semua😉

Dm/wasap0132555060

Dropship wanted☺

Siapa sini yang sensitif dengan cuaca? Berpeluh dia gstal, sejuk sangat pum gatal.

Haaa elok sangat ikhtiar dengan medicserum. Membantu melegakan gatal gatal.

Sebab dalam medicserum ada ektrak rosemary yang menjadi sebagai anti radang dan bauan dia yang asli buat siapa je yang pakai pasti rasa tenang tau.

Dm/wasap 0132555060😉

Terima kasih kerana percaya dengan eczema_renoskin.

Kakhani akan terus berikan yang terbaik untuk customer tersayang.

Janji disiplin, insya Allah peluang untuk pulih tu cerah😍

Trusted Seller💚
Trusted Consultant💚

Most Popular Instagram Hashtags