#parttime

MOST RECENT

Malas2 pun boleh dapat duit katanya..
Post iklan ... Tunggu pm masuk, explain dgn jujur & telus.. In shaa Allah Ada rezeki kita 😘
Wassup 01153572446

#1sale200
#sideincomemalaysia
#sideincome
#partjobtime
#parttime
#buatduitraya
#buatsantai2
#buatduitdenganhandphone
#buat
#bazar
#bazarpaknil

Mood on. Let's start working now!

Wake up early 3:30 am and start watching SPSS video via youtube. Save in mind and apply it just now. Hahaha. I'm really a visual person. "Tak boleh bayanglah"..."Tengok, aku dah kata dah"... "Aku tak berapa jelas la apa kau cakap" - Ini antara ayat yang aku pernah guna.

Pernah, waktu Mak terangkan jalan nak pergi satu tempat, Mak terpaksa lakarkan untuk aku, kalau tak, aku pasti sesat. Kalau nak buat aku faham pun, Mak mesti lakarkan, kalau tak aku jadi bingung, blur.
Beli barang kat kedai pun begitu, aku akan bayangkan dulu barang itu, dah bayang baru pergi dan meluru hanya ke tempat itu sahaja. Barang yang tidak ada dalam senarai, tidak akan dibeli. Sebab itu, kalau aku buat sesuatu tanpa aku bayangkan terlebih dahulu, aku jadi slow.
Ini antara perangai orang visual. Semua benda dia nak kaitkan dengan bayang, nampak, jelas, tengok. Satu lagi, kalau bercakap, dengan tangan² sekali bergerak. Ketaranya adalah, nama orang tak ingat, muka kau ingat.
Okay, enough! 💪 Mari kerja. Kita belajar kemudian okay tentang body language.

#visualperson #spss #work #parttime #freelance #kenaldiri #selfdevelopment

Such a delight to work with you guys! And thanks for all the part-timers to made things finished faster! 💪🏻
#me #team #teamwork #fashion #fashiondivision #division #group #parttime #parttimejob #warehouse #happy #smile #fun #company #department #girl #girls #boy #boys #diversity #great #amazing #photooftheday #bestoftheday #picoftheday

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

ALLIANCE IN MOTION GLOBAL, INC.
Alliance In Motion Global also known as AIM Global is a leading Multilevel Marketing and Direct Selling Company with over 5 million distributors across the globe. Founded on the principle of changing lives through its remarkable products, proven compensation plan and charitable programs, the company has been delivering its promise for more than a decade now, as the results speak for themselves. With extensive experience as network leaders, their innovative spirit and visionary leadership, its Board of Directors has taken AIM Global from a simple local organization to an international enterprise and major industry-player that has improved the lives of millions.

It leads the industry with its stable business model and international growth opportunities. Because of its exceptional growth and exemplary attributes in conducting business, it has been recognized by several award giving bodies from the MLM industry and business sector. AIM Global continuously innovates and improves to meet industry expectations and standard.

AIM Global has poised itself to match the growing challenges in the market today by improving its infrastructure, adapting new technologies, satisfying distributor and customer needs and training network leaders for its growing international expansion.

Indeed, a remarkable character of a strong and stable company with a long term vision built on firm foundation.

Join now at www.aimeagles.com

#job #work #invest #investment #business #partnership #internship #distributorship #parttime #fulltime #online #offline #marketing #recruitment #team #contract #distributor #sales #mlm #networking #makemoney #money #income #earnextracash #dailypay #monthlypay #salary #beyourownboss #company #international

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

Whatsapp: 0176661434.

Powernya #BITZARA ni... Dah lebih2 dari Bank pulak.

Memang dah terbukti BITZARA ni mampu beri dividen dari 1.0% hingga 1.4% setiap hari.

Dividen pulak hingga 5 tahun.

Boleh keluarkan dividen hari2 pulak tu, dengan syarat cecah RM10 dalam akaun.

Daftar FREE jer.

Berminat? DM/PM nombor whasapp anda @ terus whatsapp (BZINFO) ke 0176661434 Pakteh.

Jangan lupa save nombor Pakteh ni yer, kengkadang Pakteh ni nak kongsi info, Offer, Contest, Cenderahati dll dengan kawan2 Pakteh.

#duit #wang #pendapatantambahan #sideincome #sepenuhmasa #separuhmasa #parttime
#fulltime #kerja #kerjakosong #duitpoket #duittambahan #syer #pelaburan #bitcoin #miningbitcoin #btc #miningbtc #tipsduit #petuaduit #cariduit #cariwang #buatduit #duitsampingan #pinjamanwang #duitderma #kerjasepenuhmasa #kerjaseparuhmasa

ALERT 🚨🚨🚨
LOWONGAN KERJA FULL TIME



Selamat pagi menjelang siang teman mami semua. Happy Sunday yaa 😉 Untuk mengawali hari ini, mami mau ngeshare info loker lagi nih buat kamu. Hayoo siap-siap lamar ya 👌👌 Hari ini mami mau ngasih tau kalo ada lowongan kerja di RATU AYU SPA YOGYAKARTA. Posisi yang dibutuhkan adalah sebagai KASIR & TERAPIS. Nah lowongan ini bersifat FULL TIME lho. Apabila kamu tertarik dengan loker ini, yuk bisa cek di mamikos.com/loker 😉 Semoga loker ini #CepatCocok ya denganmu 👍

Mau info lowongan kerja lebih banyak? Kunjungi http://bit.ly/lokermamikos ya 😉

#mamikos #lowongan #lowongankerja #lokerjakarta #lokerbandung #lokerjogja #lokersurabaya #lokermedan #fulltime #parttime #freelance #pns #lokerpns #bumn #management #startup #bank #consultant #customerservice #sales #marketing #business #kasir #terapis #spa #entrepreneur #technology #startup

想要创业,想要赚钱,想要富有
Wish to start a business, wish to earn more, wish to become rich,
来找我! come and follow me!
✅培训 we teach us ✅正规平台 proper platform
✅终身福利 benefit forlifr

一次投资,还的你终身赚钱
one little investment, in return of a life long earn

#兼职 #赚钱 #parttime #earn #money #代理 #绪美 #sobeauty #agent #63团 #63team #用心对待 #终身会员 #lifelongmember #一次投资 #investment #终身职业 #lifelongjob #有手机 #有电脑 #有网络 #phone #laptop #wifi #随时能做 #work #anywhere #anytime

想要创业,想要赚钱,想要富有
Wish to start a business, wish to earn more, wish to become rich,
来找我! come and follow me!
✅培训 we teach us ✅正规平台 proper platform
✅终身福利 benefit forlifr

一次投资,还的你终身赚钱
one little investment, in return of a life long earn

#兼职 #赚钱 #parttime #earn #money #代理 #绪美 #sobeauty #agent #63团 #63team #用心对待 #终身会员 #lifelongmember #一次投资 #investment #终身职业 #lifelongjob #有手机 #有电脑 #有网络 #phone #laptop #wifi #随时能做 #work #anywhere #anytime

想要创业,想要赚钱,想要富有
Wish to start a business, wish to earn more, wish to become rich,
来找我! come and follow me!
✅培训 we teach us ✅正规平台 proper platform
✅终身福利 benefit forlifr

一次投资,还的你终身赚钱
one little investment, in return of a life long earn

#兼职 #赚钱 #parttime #earn #money #代理 #绪美 #sobeauty #agent #63团 #63team #用心对待 #终身会员 #lifelongmember #一次投资 #investment #终身职业 #lifelongjob #有手机 #有电脑 #有网络 #phone #laptop #wifi #随时能做 #work #anywhere #anytime

Veggie/fruit and meat cutting board! With handles as well ad gutters for juice and crumbs. Go to melissavaccarino.my.tupperware.com (link in profile) to order.

Most Popular Instagram Hashtags