#paribasasunda

MOST RECENT

Lamun tiba tiba mantan kamu nanya "lagi apa? " jawab we "aku sedang mengumpulkan materi dan memantaskan diri agar kau menyesal dulu kau pernah menyianyiakan orang yang tulus sama kamu"
Eaaaaaaa
.
.
.
.
.
#photography 
#canon
#photoshoot 
#photograph 
#fashion
#banyolsunda
#sundabagja
#Paribasasunda
#bandungbanget
#explorebandung
#photos
#photogenic 
#photomodel

abong biwir teu di wengku , abong letah teu tulangan .
#bandungjuara
#rebonyunda
#sunda #katakatasunda #paribasasunda

Rasa. . . •

rasa melang nu moal aya duana,nyaah nu pohara ka anjeun rasa nu jadi kamelang. . . •

anjeun nu bisa neundeun bagja dina ati salamina,mugia iyeu bagja mawa rasa sangkan teu melang kana rasa. . . •

cik etang rasa na aya sabriji.? . . • 📷 panimu. . . •

#rebonyunda
#tasikmalaya
#bandung
#paheutsilihwangikeun
#barayasunda
#sundabagja
#paribasasunda
#nonomansunda
#forumbarayasunda
#jmtawkng33

#kadaharansunda

Burayot  nyaéta sajenis kadaharan anu dikenal pisan ku masarakat di kacamatan  Leles, Kadungora  jeung  Wanaraja.  Burayot boga rasa anu amis jeung gurih anu matak ieu kadaharan dipikaresep ku unggal jelema.  Tina ngaranna ogé ieu kadaharan téh geus nyunda. Burayot atawa ngaburayot dinu  basa sunda  nyaéta  ngagulantung.  Kadaharan ieu dijieun tina bahan - bahan anu gampang ditéangan di pasar, jiga  béas,  gula beureum,  minyak kalapa, jeung  suuk.  prosés ngajieuna ogé cukup gampang.  Kahiji  béas beureum  di tutu nepi ka jadi  tipung béas, saméméh éta gula beureumna dicairkeun,  suuk  disangrai atawa digoréng tapi teu maké minyak kalapa, terus tutu nepi ka lembut.  Tipung béas jeung suuk anu tadi ditutu nepi ka lembut terus diasupkeun kanu cai gula beureum anu geus tiis.  Bahan ieu terus dijieun adonan ku cara digalokeun nepi ka rata.  Terus adonan dicitak keur digoréng dina  katel. Saanggeus asak tuluy ditiiskeun, waktu keur ditiiskeun dinu katel, kadaharan ieu kudu diangkat ku cocolok  awi.  ku sabab sipatna anu lembek, pas diangkat dinu katel ku panyolok  awi  bakal katingali ngaburayot.  ku lantaran éta kadaharan ieu disebut burayot.
.
.
Potrét : @humas_jabar
Dicutat ti @wikipedia
.
.
.
#paribasasunda #wikisunda #basasunda #urangsunda #humasjabar #jawabarat #garut

Tukang Dawet gokill😂😂😂😂efek teu aya nu meser

#paribasasunda #cililin#ngakakkocak @galih4452cr7 @teditandea

Kaos Nyunda
Katun Combed
Allsize L Hitam
@40 ribu
Order 083821282675
#kaosdbandung #kaoskeren #grosirkaos #kaossunda #urangsunda #jatidirisunda #nyunda #paribasasunda

Teteleponan sama oprator ah mau nanyain cengek sakalian nganjuk pulsa ka eksis sugan we di bere angen cabe :'(
.
.
.
.
.
#photography
#canon
#photoshoot
#photograph
#fashion
#banyolsunda
#sundabagja
#Paribasasunda
#bandungbanget
#explorebandung
#photos
#photogenic
#photomodel

Regrann from @paribasasunda - Teu kudu méwah, mahal teu tangtu bisa dahar nu ngeunah jeung merenah, nu penting bisa ngaleungitkeun katugenah dina manah nu tangtuna mawa berkah jeung mawa bagja lamun urang bisa apal kumaha cara syukuranana.
.
.
.
Potrét : Kang @ademulyadi18
.
.
.
#paribasasunda #basasunda #urangsunda #budayasunda #jawabarat #garut #selfreminder #islam #syukur #thankful #motivasihati #muslim - #regrann

Teu kudu méwah keur dahar nu ngeunah jeung merenah, nu penting bisa ngaleungitkeun katugenah dina manah nu tangtuna mawa berkah jeung mawa bagja lamun urang bisa apal kumaha cara syukuranana.
.
.
.
Potrét : Kang @ademulyadi18
.
.
.
#paribasasunda #basasunda #urangsunda #budayasunda #jawabarat #garut

#Repost @sundabagja with @get_repost
・・・
- Nyatana jelema...
Lamun teu ngakal moal ngakeul.
Lamun teu ngarah moal ngarih.
.
Gedé keun usaha
Lobakeun ngadoa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti @ridwansupriatna33
.
#sunda#sundakiwari#sundabagja#sundajatidiri#urangsunda#barayasunda#paribasasunda#papatahkolot

- Nyatana jelema...
Lamun teu ngakal moal ngakeul.
Lamun teu ngarah moal ngarih.
.
Gedé keun usaha
Lobakeun ngadoa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti @ridwansupriatna33
.
#sunda#sundakiwari#sundabagja#sundajatidiri#urangsunda#barayasunda#paribasasunda#papatahkolot

Most Popular Instagram Hashtags