[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#paribasasunda

MOST RECENT

Regram dari @humas_jabar

Gunung teu meunang dilebur, sagara teu meunang diruksak, buyut teu meunang dirempak
.
Jadikan selaras dengan alam sebagai salah satu prinsip hidup, niscaya alam pun akan jaga dan selaras dengan kita 😊
.
Alam adalah rumah kita bersama, kalau bukan kita yang jaga, siapa lagi? Wilujeng sonten, wargi jabar 😄
.
.
.
.
.
.
.
.
#SalasaNyunda #FaktaKerenJabar #JabarKita
📷 Gani Kurniawan: Bukit Panyaweuyan
(Juara 3 Lomba Foto HUT Jabar 2017)
.
.
#banggajadiwargajabar #jawabarat #jabar #humasjabar #gedungsate #jabarkahiji #jabarngahiji #westjava #jabarberprestasi #jabarinspiratif #jabarkreatif #jabarsejahtera #jabarlestari #jabarmandiri #kinerjapositif #DesainKomunikasiVisual #bukitpanyaweuyan #terasering #nature #landscape #bukit #majalengka #paribasasunda #babasansunda #basasunda #instasunda

#Repost @humas_jabar (@get_repost)
・・・
Gunung teu meunang dilebur, sagara teu meunang diruksak, buyut teu meunang dirempak
.
Jadikan selaras dengan alam sebagai salah satu prinsip hidup, niscaya alam pun akan jaga dan selaras dengan kita 😊
.
Alam adalah rumah kita bersama, kalau bukan kita yang jaga, siapa lagi? Wilujeng sonten, wargi jabar 😄
.
.
.
.
.
.
.
.
#SalasaNyunda #FaktaKerenJabar #JabarKita
📷 Gani Kurniawan: Bukit Panyaweuyan
(Juara 3 Lomba Foto HUT Jabar 2017)
.
.
#banggajadiwargajabar #jawabarat #jabar #humasjabar #gedungsate #jabarkahiji #jabarngahiji #westjava #jabarberprestasi #jabarinspiratif #jabarkreatif #jabarsejahtera #jabarlestari #jabarmandiri #kinerjapositif #DesainKomunikasiVisual #bukitpanyaweuyan #terasering #nature #landscape #bukit #majalengka #paribasasunda #babasansunda #basasunda #instasunda

Gunung teu meunang dilebur, sagara teu meunang diruksak, buyut teu meunang dirempak
.
Jadikan selaras dengan alam sebagai salah satu prinsip hidup, niscaya alam pun akan jaga dan selaras dengan kita 😊
.
Alam adalah rumah kita bersama, kalau bukan kita yang jaga, siapa lagi? Wilujeng sonten, wargi jabar 😄
.
.
.
.
.
.
.
.
#SalasaNyunda #FaktaKerenJabar #JabarKita
📷 Gani Kurniawan: Bukit Panyaweuyan
(Juara 3 Lomba Foto HUT Jabar 2017)
.
.
#banggajadiwargajabar #jawabarat #jabar #humasjabar #gedungsate #jabarkahiji #jabarngahiji #westjava #jabarberprestasi #jabarinspiratif #jabarkreatif #jabarsejahtera #jabarlestari #jabarmandiri #kinerjapositif #DesainKomunikasiVisual #bukitpanyaweuyan #terasering #nature #landscape #bukit #majalengka #paribasasunda #babasansunda #basasunda #instasunda

Kekuatan bukan pada otot, tetapi pada mental.
Keberanian bukan pada tekad, tetapi pada niat.
@muhammad_syahril22
#santripendaki
#paribasasunda

ngaruat budaya urang
ngamumule seni sunda
ngigelan jaman kiwari .
.
.
.
taken by : kang @wiwidwaras
#karindingbogorhudang
#karindinglwk_
#sundagram01
#sundagram
#paribasasunda

#Repost @paribasasunda
• • •
Kintunan Kang @indrajaya23

Piks, urang ayeuna kaleungitan, euweuh panutan, teu puguh naon anu ditéang, nepi ka ngahalalkeun sagala cara, komo nepi ngarusak sagala rupa.

Kuduna geus bisa mawa diri, miceun émosi nu teu kaharti, nu bakal mawa kanu rugi, angguran mah témbongkeun jati diri jeung pangarti, sabab éta anugerah keur urang Sunda ti Gusti.

Ulah adigung mun keur beruntung, ulah pundung mun si Maung keur muyung sabab éléh dina tarung. Murung meunang, asal tong nafsu nu tungtungna bakal jadi kaduhung.

Hudang baraya! Juara, insya Allah aya deui, urang sampeur ku du'a jeung usaha. Tapi tong kapoékan ku dunya, komo dibarengan ku ngéwa jeung balaga.

Jaga lembur urang, jaga lemah cai urang, jaga kabanggaan (kareueus) urang. Tong kufur, apanan karék direjekian juara taun 2014 kamari. Naha ciga nu teu napak deui ka bumi? Hayu ah urang babarengan deui ngoméan kasalahan nu kamari-kamari. Bebenah maké manah tong ku amarah. Enya gé ayeuna teu puguh ka saha kudu ngeunteung. Kang Ibing tos mulang, Kang Darso tos teu nembang, Kang Asép tos teu ngadalang, Mang Ayi tos tenang. Sok urang silih élingan wé ka unggal bobotoh, kitu ogé timna.
.
.
#ngeunteung #paribasasunda #silihasah #silihasih #silihasuh #sabilulungan #sunda #bobotoh #persib #persibbandung #legendsunda

Ukur cai mata baluas ngamparan rasa,sajadah panjang geter pamenta,mugiya bapa ngahampura, pinanjung gesan nyalindung du'a nu jadi bapa
.
Pamidangan rido pangeran aya dna gampar salira,mugi bapa rido ka abdi ngajembarkeun manah abdi,nyuhun kanu maha surti,nu ngajaga tara lali
.
Paaaa..kesang nu ngabaseuhan waruga salira, ayeuna nyurudcudan dina diri abdi,baheula abdi seueur barang penta,nganggap gampang sagalana
.
Hampura paaa..mun abdi sok loba lali,mineng milampah salah tingkah paripolah,abdi neda panghapunten,mugi Gusti alloh ngaridhoan
.
.
.
.
.

#sinatriabinangkit #sajaksunda #sajakbapa #sajak #basasunda #ayah #puisiayah #sunda #sundabagja #memesunda #meme #bobotoh #paribasasunda #aksarasunda #hampura #persib #persibday #bobotoh #galeribobotoh

Munjung ulah ka gunung muja ulah ka sagara,
Munjung kudu ka indung muha kudu ka bapa🙏
#sundabagja
#paribasasunda
#jatidirisunda
#pepeling

Part1.. Harkat jeung Martabat hiji Bangsa bisa diukur tina budayana.. lamun budayana awutawutan tangtu bangsana ge acakacakan.. @manjasad @giriharja3putra #seniman #budaya #budayasunda #wayang #wayanggolek #giriharja #dalang #dalangcilik #bandung #baladocon #paribasasunda #banyolansunda #galeribobotoh

Mindingan beunget ku saweuy, api-api teu katenjo atawa api-api teu nyaho kana kasalahan batur... Peureum we ayeuna mah. Heuheuy...
📷 Taken by: @rofikalghifari .
#loongweekend #borobudur #candiborobudur #borobudurtemple #paribasasunda #urangsunda

Kiceupna sabedug sakali..
#ParibasaSunda #SundaneseProverb

Most Popular Instagram Hashtags