#paribasakolot

MOST RECENT

Deungeun² jadi dulur... Dulur jadi deungeun²
#paribasakolot

Sakabeh jalan jeung pituduh jang urang datang na teuaya deui iwal ti Alloh swt, manusa mah ngan saukur ngajalanan wungkul..#paribasakolot

"Walaupun dihindari atau disembunyikan pun, perilaku buruk di awal maupun akhir akan ketahuan juga"
#paribasakolot
#rebonyunda

Jalma mah moal bisa hirup sorangan, urang teu apal isuk atawa iraha wae ge bisa ngalaman butuh pitulung ti nu sejen. -dipoto peuting, make lampu emergency!

Neundeun asih,nunda rasa
Sampeureun jaga jeung pageto
Sugan teu kahieuman tungtung pare
Di pupusti lir mutiara hideung ti wetan
Jucung umur meunang sugan..cucup tepi ka tungtung
Bagea akhir tinekanan 😇
#papatah #papatahsunda #papatahkolotbaheula #pepeling #pepelingsunda #pepelingdiri #pepelingasih #paribasa #paribasasunda #paribasakolot #panggeuing #panggeuingdiri #ngukuatmaneh #stroong #sunda #sundanese #rebonyunda #nyunda #nyundapisan

Ulah Moro julang ngaleupaskeun peusing. (ulah ngalepaskeun nu geus pasti, pikeun ngudag hiji hal anu can tangtu hasilna)

#paribasaKOLOT
#papatahKOLOT
#singIMEUT

ulah nika aya paribasa sakali ewang ngasaan ...
#paribasakolot

Nya kitu tea lah ceuk papatah kolot baheula mah "sing asak-asak nya ngejo bisi tutung tambagana".
Naon artina? "sing asak-asak nya nenjo bisi kaduhung jagana".

Ulah nempo luar na ulah nempo banda na, moal matak ngajamin.

Teangan calon jang piindungeun nu sholeha, nu mikaheman, nu mikanyaah lahir batin.

Ceuk saha? Yeuh ceuk ambu @nyi_enok
.
#papatah #basa #sunda #paribasasunda #paribasakolot #sundabuhun #sundakiwari #sundabagja #barayasunda #forumbarayasunda #keur #eunteungeun

Kateter basa,kalangsu mangsa,katinggaleun poe,nyasab dina waktu,ayeuna,isuk jeung kamari,hiji niat na diri,miharep,ngapimilik anu sajati ,!! ,#paribasakolot

Kusabab kahirupan urang di Dunya teh make aturan, boh aturan ti manusa atawa jalma. Ku kituna urg hirup teh tong sagawayah, omat #paribasakolot #jumatberkah

Jumaah Barokah
27 April 2018
Ceuk kuring ka anak kuring..ieu g papatah ti indung kuring
"Indit kudu bari cicing,lumampah ulah ngalengkah sanajan indit kamana mana,tapi hate mah panteung teu aya deui sembaheun anging ka Allioh...nu kamari lsin ayeuna,nu ayeuna lain isukan,nu isukan lain pageto.
Jodo,pati,bagja,cilaka.. Papatah kolot baheula
#paribasakolot #silokasunda #nyundapisan #pasundanjuara #bandunghits_ ##sundabuhun #budayaindonesia #persibday #instasunda #like4tags #likeforlikeandfollow ##jumaatbarakah #ujungberung #bandungphotography #instagramers #nyaahkaindung #nyaahkaanak

di udag,di teang,di ulik,di akalan,mun lain milik mah kudu siap sabar we lur
#paribasakolot

Tong ninggali cwe tina sipatna tinggal mah tina sisi baik na kadang cwe cerewet nanya itu nanya ieu teh karna nyaah sieun nu di pikanyaah eta ingkah di balik cwe bilang tidak apa" aya luka nu di sumputkn jadi muliakan aww karna eta salah satu tata cara masuk surga
.
.
Nu kagungan photo @anggraeni_metta .
.
#silokasepuh #paribasakolot #sunda #bandung #bandungjuara

POE KAMARI JAUH da tos ka lewat moal bisa ka ulang deui
POE NU BAKAL DATANG deukeut da bakal ka SORANG JEUNG KA ALAMAN sanajan 200 Taun deui .

Gunakeun waktu sa baik mungkin manusa nu tos maot hayang balik deui sa DETIK ka alam DUNYA jang IBADAH MOAL BISA pergunakeun salagi HIRUP
.

repost dulur kuring :@heuras.genggerong_ . .
#paribasakolot #sunda #silokasepuh #silokasepuh #silokakolot

Hiji wanci nu bakal kasorang bakal ka alaman ku kabeh manusa .
Duka isuk duka pageto manusa teu sadar poe eta geus dekeut
.
@siloka_sepuh .
.
#sunda #silokasepuh #paribasakolot #lainpapatahsunda

Most Popular Instagram Hashtags