#paribasakolot

MOST RECENT

"ulah bungah teuing lamun panggih pudunan sabab engke bakal aya panggih tanjakan, jeung ulah hariwang lamun panggih tanjakan sabab engke oge bakal panggih jeung pudunan", paribasa Sunda
.
.
.
.
.
#paribasasunda
#paribasakolot
#rodakahirupan
#jalanhirup
#galunggung
#tasikmalaya
#exploretasikmalaya

Sakabeh jalan jeung pituduh jang urang datang na teuaya deui iwal ti Alloh swt, manusa mah ngan saukur ngajalanan wungkul..#paribasakolot

"Walaupun dihindari atau disembunyikan pun, perilaku buruk di awal maupun akhir akan ketahuan juga"
#paribasakolot
#rebonyunda

Neundeun asih,nunda rasa
Sampeureun jaga jeung pageto
Sugan teu kahieuman tungtung pare
Di pupusti lir mutiara hideung ti wetan
Jucung umur meunang sugan..cucup tepi ka tungtung
Bagea akhir tinekanan 😇
#papatah #papatahsunda #papatahkolotbaheula #pepeling #pepelingsunda #pepelingdiri #pepelingasih #paribasa #paribasasunda #paribasakolot #panggeuing #panggeuingdiri #ngukuatmaneh #stroong #sunda #sundanese #rebonyunda #nyunda #nyundapisan

Ulah Moro julang ngaleupaskeun peusing. (ulah ngalepaskeun nu geus pasti, pikeun ngudag hiji hal anu can tangtu hasilna)

#paribasaKOLOT
#papatahKOLOT
#singIMEUT

Nya kitu tea lah ceuk papatah kolot baheula mah "sing asak-asak nya ngejo bisi tutung tambagana".
Naon artina? "sing asak-asak nya nenjo bisi kaduhung jagana".

Ulah nempo luar na ulah nempo banda na, moal matak ngajamin.

Teangan calon jang piindungeun nu sholeha, nu mikaheman, nu mikanyaah lahir batin.

Ceuk saha? Yeuh ceuk ambu @nyi_enok
.
#papatah #basa #sunda #paribasasunda #paribasakolot #sundabuhun #sundakiwari #sundabagja #barayasunda #forumbarayasunda #keur #eunteungeun

Kateter basa,kalangsu mangsa,katinggaleun poe,nyasab dina waktu,ayeuna,isuk jeung kamari,hiji niat na diri,miharep,ngapimilik anu sajati ,!! ,#paribasakolot

Kusabab kahirupan urang di Dunya teh make aturan, boh aturan ti manusa atawa jalma. Ku kituna urg hirup teh tong sagawayah, omat #paribasakolot #jumatberkah

Jumaah Barokah
27 April 2018
Ceuk kuring ka anak kuring..ieu g papatah ti indung kuring
"Indit kudu bari cicing,lumampah ulah ngalengkah sanajan indit kamana mana,tapi hate mah panteung teu aya deui sembaheun anging ka Allioh...nu kamari lsin ayeuna,nu ayeuna lain isukan,nu isukan lain pageto.
Jodo,pati,bagja,cilaka.. Papatah kolot baheula
#paribasakolot #silokasunda #nyundapisan #pasundanjuara #bandunghits_ ##sundabuhun #budayaindonesia #persibday #instasunda #like4tags #likeforlikeandfollow ##jumaatbarakah #ujungberung #bandungphotography #instagramers #nyaahkaindung #nyaahkaanak

di udag,di teang,di ulik,di akalan,mun lain milik mah kudu siap sabar we lur
#paribasakolot

POE KAMARI JAUH da tos ka lewat moal bisa ka ulang deui
POE NU BAKAL DATANG deukeut da bakal ka SORANG JEUNG KA ALAMAN sanajan 200 Taun deui .

Gunakeun waktu sa baik mungkin manusa nu tos maot hayang balik deui sa DETIK ka alam DUNYA jang IBADAH MOAL BISA pergunakeun salagi HIRUP
.

repost dulur kuring :@heuras.genggerong_ . .
#paribasakolot #sunda #silokasepuh #silokasepuh #silokakolot

"Ulah jalir jangji lanca-linci luncat mulang udar tina tali gadang"
.
#ParibasaKolot #212BukanUntukJokowi

• • •
AMANAT KARUHUN PIKEUN NGAJAGA LEUWEUNG

Gunung Kaian
Gawir Awian
Cinyusu Rumateun
Sempalan Kebonan
Pasir Talunan
Datar Sawahan
Lebak Caian
Legok Balongan
Situ Pulasareun
Lembur Uruseun
Walungan Rawateun
Basisir Jagaeun
.
.
Talent: @senaemfety
.
Loc: Gunung Karang, Pancurendang, Babakan Jawa, Majalengka
.
.
📌 Punten mun kepsyen jang gambarna teu akur 😁
.
#gunungkarangmendunia #papatah #silokasunda #paribasasundabuhun #paribasakolot #nyunda #sundabagja #pasundan #budayasunda #aslimajalengka #majalengkapisan #jawabarat #ulinmajalengka #majalengkakeren #infomjlk #aboutmajalengka #besokseninco #diajarnyunda #teukuurangrekkusaha

Omat jangan lupa harus jumatan bageur 😊
---------------
From; @nanung_bramantyo
• • •
AMANAT KARUHUN PIKEUN NGAJAGA LEUWEUNG

Gunung Kaian
Gawir Awian
Cinyusu Rumateun
Sempalan Kebonan
Pasir Talunan
Datar Sawahan
Lebak Caian
Legok Balongan
Situ Pulasareun
Lembur Uruseun
Walungan Rawateun
Basisir Jagaeun
.
.
Talent: @senaemfety
.
Loc: Gunung Karang, Pancurendang, Babakan Jawa, Majalengka
.
.
📌 Punten mun kepsyen jang gambarna teu akur 😁
.
#inimahmajalengka mahmajalengka #gunungkarangmendunia #papatah #silokasunda #paribasasundabuhun #paribasakolot #nyunda #sundabagja #pasundan #budayasunda #majalengka #jawabarat #ulinmajalengka #majalengkakeren #infomjlk #aboutmajalengka #besokseninco #diajarnyunda #teukuurangrekkusaha

Most Popular Instagram Hashtags