[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#paribasa

1187 posts

TOP POSTS

Jabung tumalapung sabda kumapalang .
Hartina : Milu nyaritakeun hiji perkara sakapeung nempasan omongan batur, nyeta - nyeta siga nu nyaho, padahal teu nyaho nanaon.
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #aksarasunda #ngalagena #rebonyunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Vidio udah nih?

Kirim dong pih

Roko dulu sebungkuh
#paribasa
.
.
.
.
.
.
📽@vansamann

Kacai jadi saleuwi kadarat jadi salebak

#paribasa

Cinta awalna ngan saukur basa jeung carita carita, tapi nu aya ngan dusta jeung paribasa... #basa #carita #dusta #paribasa
#fuckyou

Jelek abaikan #paribasa

Kadang suka loading teh duka kunaon. Bawaan lahir kitu? #paribasa. Pas Bu Adah, Pak Diki, Pak Hasan bingung bertanya-tanya lagu apa ini. Muka gak kontrol pengen jawab tapi fokus nnton anak-anak pentas. 😆 #OOOH 👧👧🎻🎻

Tong leumpang dina hayang, tong cicing dina embung, Tapi kudu leumpang dina kudu jeung kudu ereun dina ulah.
.
.
.
.
.
#PARIBASA

Beribadahlah seakan kamu mati besok dan berkerjalah seakan umurmu panjang !! #paribasa
#pidoakolot
#salamsukses
#hihi

MOST RECENT

Jelek abaikan #paribasa

Tangkal kai teu kalis ku angin
Hartina : unggal jelema kudu bae nyorang kasusah moal pasti hirup salilana manggih kabungah
.
.
.
Ngarana ge jalma tempat na salah jeung nyieun kasalahan.tapi jalma nu bijak mah ngaku kana kasalahanana jeung daek ngarubah na

Sakedap deui bade boboran nyuhunken di hapunteun ti simkuring sareng rengrengan keur balarea 😁🙏 @faisal4495 @ijihh @shehabdullah @isal_chudem
@dimasdewantoro44 @zaltokee @hamdaniidani @mwikilesmana @indahv3anyy @chamarisaaa @se_ndah
#47ronin #reunian #bukberramadhan #berkahramadhan #paribasa #paribasasunda #sundaeverywhere #sundaeveryday

Jabung tumalapung sabda kumapalang .
Hartina : Milu nyaritakeun hiji perkara sakapeung nempasan omongan batur, nyeta - nyeta siga nu nyaho, padahal teu nyaho nanaon.
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #aksarasunda #ngalagena #rebonyunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

#Repost @paribasasunda with @repostapp
・・・
Tata titi duduga peryoga.
Hartina : Opat rupa pagawéan jelema sapopoé anu kudu dilampahkeun anu hartina kudu nurutan sipat tataman, titinggi, duduga (haphap), peryoga (munding).
Tataman sipatna sopan unggal amprok jeung babaturan sok eureun terus pacium bari dieundeuk eundeuk sasalaman; titinggi sipatna rintih, sukuna nu sakitu lobana sauyunan ngangkat badan titinggi; haphap sipatna gedé duduga, ana preuk eunteup najan tangkal sakitu gedéna sok saperti di eundeuk eundeuk heula bisi rungkad; munding sipatna sabar.
.
.
#paribasasunda #paribasa #aksarasunda #aksarangalagena #sunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Tata titi duduga peryoga.
Hartina : Opat rupa pagawéan jelema sapopoé anu kudu dilampahkeun anu hartina kudu nurutan sipat tataman, titinggi, duduga (haphap), peryoga (munding).
Tataman sipatna sopan unggal amprok jeung babaturan sok eureun terus pacium bari dieundeuk eundeuk sasalaman; titinggi sipatna rintih, sukuna nu sakitu lobana sauyunan ngangkat badan titinggi; haphap sipatna gedé duduga, ana preuk eunteup najan tangkal sakitu gedéna sok saperti di eundeuk eundeuk heula bisi rungkad; munding sipatna sabar.
.
.
#paribasasunda #paribasa #aksarasunda #aksarangalagena #sunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Repost ti @paribasasunda
.
.
Nu burung diangklungan, nu édan dikendangan.
Hartina: Nu keur ambek diheureuyan nepi ka ambekna beuki tambah atawa nu geus puguh salah hayoh waé ditambahan nepi ka beuki salah, bisa disebut karo karo gélo atawa saruana.
.
.
Bandingkeun jeung paribasa:
Seuneu hurung di pancaran.
Hartina : Nu keur ambek ditambahan
piambekeunana.
.
.
.
#paribasasunda
#paribasa #basasunda
#aksarasunda #unggalpoebasasunda #unggalpoenyaritasunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Seringkali yang mencintaimu tak pernah bisa memilikimu,karena kau lebih memilih ia yang kau cintai,yang juga tak pernah bisa kau miliki..😀#Paribasa

Most Popular Instagram Hashtags