#paribasa

1237 posts

TOP POSTS

Vidio udah nih?

Kirim dong pih

Roko dulu sebungkuh
#paribasa
.
.
.
.
.
.
📽@vansamann

Di posting deui ti uwa @tukangnyekill
.
😞😞😞
.
#tukangnyekill #paribasa #sunda

"Sahabat itu satu orang yang ada di saat seribu satu orang melupakannya." #paribasa

Aya pilantaraneun atawa pijalaneun pikeun ngalaksanakeun atawa ngabulkeun kahayang
.
#paribasasunda #sunda #paribasa

Poek lah brother ku cinta mah👻
#paribasa

Ulah ngeunteung kana cai kiruh ... Tapi geunteung kana cai hérang ngagenclang ... #paribasa

Datang Katingali Tarang, Undur Katingali punduk
(Datang atawa rék mulang deui kudu nyarita ka nu didatangan na, kudu amitan heula atawa kudu unjuk muka heula)
.
.
.
#paribasa
#paribasasunda
#ngamumulebasasunda

Aku bukanlah orang yang paham agama dan mendalami ilmu agama.
Aku hanyalah orang yang mencari ketangan hati dan bimbingan untuk menjalani kahidupan ini.

#comebackagain
#tarekat
#tarekatalidrisiyyah
#boaedan
#paribasa

silih bantuan silih belaan silih tulungan.... ....sanes kitu bossquuuu???? 🤔😉 #paribasa #trotoar #dago #bandung

MOST RECENT

Clik putih clak hérang, teu geuneuk teu maleukmeuk éstuning caang bulan opat welas, jalan gedé sasapuan taya pisan gantar kakaitan.

Tah urang téh kudu siga kitu, lain ngahampura ngan saukur pura-pura, sumawona lamun urang anu salah kudu gancang ménta pangampura ka jelema anu geus di aniyaya, ngan kadé abongkena hampura bisa dipénta, der kasalahan di jieun-jieun, nyieun pucuk ti girang, ngondang raja wisuna.
.
.
.
Wilujeng énjing baraya
#rebonyunda #nyundanyantrinyakola #paribasa #ngamumulébasasunda

Bapana:
"Tong hariwang kasep, .
Jodo, bagja, cilaka, pati tos aya nu ngatur..
Sing sabar...pan waktuna mulang ayeuna teh..
Sing inget, kudu barang bawa ka imah teh, ulah barang hakan wungkul"

Budakna:
"ah teuing ah lieur"

______________________________

#panonpoe #isukisuk #matahari #pagi #pagihari #ngaji #ngajirasa #ngajidiri #sunda #urangsunda #pemandangan #desa #pedesaan #fajar #embunpagi #embun #jalanjalan #pituah #paribasa #tafakur #ngalamun #naondeuinya #kumahaentewelah

Kaduhung tiheula mah nungtun embe...😁😁😁
Think before you do something...
#quote #katabijak #paribasa #paribasasunda #lettering #handlettering #art #skecth #gateway #suicide

Ulah ngeunteung kana cai kiruh ... Tapi geunteung kana cai hérang ngagenclang ... #paribasa

#Repost @paribasasunda (@get_repost)
・・・
Dukun lintuh kasakit matuh.
Hartina : Jalma anu uubar ka dukun béak naon - béak naon tapi nu gering teu daékeun cageur waé. Ngan dukun nu jadi lintuh ku duit tanda nuhun ti nu daratang ka dinya.
.
.
Gera tobat nu sok tatanya ka dukun
#paribasasunda #paribasa #sunda #aksarasunda #basasunda #sundabagja

Dukun lintuh kasakit matuh.
Hartina : Jalma anu uubar ka dukun béak naon - béak naon tapi nu gering teu daékeun cageur waé. Ngan dukun nu jadi lintuh ku duit tanda nuhun ti nu daratang ka dinya.
.
.
Iserkeun ka kénca ⇚⇚⇚
.
📼 🎵 @triobimbo - Dukun
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #aksarasunda #basasunda #tembangsunda

Ini rambut udh gondring, kudu nyalon deui ieu mah 😌 ameh loba nu nyaaheun 😊 #paribasa

Panceg dina kahadean, kalem da aya nu ngawal .. Living in the goodness. be brave, we have Allah swt, leres? 😀

#quotes #instaquotes #paribasa #alhamdulillahforeverything #life #lifequotes

Mikir - mikir pipadungeun.
Hartina : mikiran ahérat, mikiran geus téréh maot.
Padung téh kai anu sok digunakeun pikeun ngahalangan layon tina taneuh urugan dina waktu dikubur.
.
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #aksarasunda

Haripeut ku teuteureuyeun.
Hartina : Ku sabab hayang geura meunang untung henteu mariksa heula kalawan taliti, nepi ka ahirna ngarasa kaduhung.
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #aksarasunda #urangsunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

silih bantuan silih belaan silih tulungan.... ....sanes kitu bossquuuu???? 🤔😉 #paribasa #trotoar #dago #bandung

Most Popular Instagram Hashtags