#paribasa

1149 posts

TOP POSTS

Tina pare urang diajar handap asor
Tinu Maha Agung (Alloh) urang diajar ngeunaan katresna nu sampurna
Nempo ka luhur sangkan meunang sumanget
Nempo ka handap sangkan syukuran kana naon nu aya
Nempo ka gigir ngawujudkeun hirup sauyunan
Nempo ka hareup pikeun leuwih hade
Nempo ka tukang jadi eunteung kahirupan
Nempo ka jero pikeun neuleuman diri sorangan
Mudu indit mun keur hayang
Mudu dahar mun keur lapar #paribasa

Bengkung ngariung bongkok ngaronyok.
.
.
.
Potrét : Kang @afromadhoni
.
.
#paribasa
#paribasasunda
#sunda
#basasunda
#unggalpoebasasunda

Jampe jampe harupat.
Geura gede geura lumpat

Susah senang inget solat anaking
Beunghar kade poho zakat

Ieu pepeling sangkan hirup
Tuluy eling...
Omat..!!! Kukulutus 7 menit
#kultum
#paribasa
#sapoémakeiket
#sundabagja

Tong leumpang dina hayang, tong cicing dina embung, Tapi kudu leumpang dina kudu jeung kudu ereun dina ulah.
.
.
.
.
.
#PARIBASA

🤓
.
Saukur bisa lalajo, sabab leuwih ngutamakeun neang kejo
.
#paribasasunda #sunda #paribasa #peribahasa #forumbarayasunda

Poek lah brother ku cinta mah👻
#paribasa

Vidio udah nih?

Kirim dong pih

Roko dulu sebungkuh
#paribasa
.
.
.
.
.
.
📽@vansamann

Jeung dulur mah jauh silih tepungan, anggang silih teangan, gering silih ubaran, paeh silih lasanan, salah silih benerkeun, poekeun silih caangan, mun poho silih bejaan. 🍃🍃 #paribasa
#story
#dulur

Sagalak2 na maung mwl sampai ka jualan batagorr.
#paribasa

MOST RECENT

#Repost @paribasasunda (@get_repost)
・・・
Élmu teu jeung amalna, lir damar teu jeung caangna.
Hartina : Pinter gé percumah ari teu kaala paédahna ku batur mah. *Ngarana élmu mah moal béak ku di bagikeun ka batur :)
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #aksarasunda #kaganga #sunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Ya alloh mudah mudahan urang sadaya sing dijantenkeun jalmi anu turut tumut kana kasaean sanaos sok aya paribasa halodo sataun lantis ku hujan sapoe #MBCipondoh #megagroupindonesia #paribasa #sundanese #indonesia #hujan

GENYASANAYA..
-
Tos wancina anjeun ngumbara di alam Marcapada
-
Hampura sepuh nu teu acan tiasa maparin sagala kabutuhan
-
Mung, lautan kaheman tur dua kajembaran kanggo anjeun neuleuman kahirupan
-
Upami tos wancina tumiba kana takdirna anjeun bakal tiasa ngaraksa raga tur lampahna, ucap tur usikna
-
Genyas teh ngandung arti cai nu hèrang, Kanaya hartina wanoja.. Lewih jauh ti eta iyeu mangrupi dua kanggo salira, mugi Alloh Nu Maha Uninga ngajadikeun anjeun cahaya kahadean kanggo salira, ibu rama, agama, bangsa tur nagara.. Aamiin

_________________________________
#paribasa #paribasasunda #wanojasunda #forumbarayasunda #nyunda #mojangpriangan #geulisalit #geulis #annissa #genyasanaya #definition #nameoflove #yourname #sangsakerta #neonatal #nights #cultures #budaya

Sagalak2 na maung mwl sampai ka jualan batagorr.
#paribasa

Poek lah brother ku cinta mah👻
#paribasa

Lebah mendatangi madu bukan madu yang mendatangi lebah, karena faktanya madu itu manis dan menggiurkan.. #Paribasa

Besok diet 😂😂😂 #paribasa

Désa mawa cara, nagara mawa tata.
Hartina : Kahirupan di désa dumasar kana adat kabiasaan talari karuhun, tapi nagara ngatur tata kahirupan anu leuwih jembar manan adat kabiasaan désa.
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #aksarasunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Di buang sayang#paribasa 🤓

Hening setelah kegaduhan

#haredang
#paribasa

Kenapa Ada Hitam Bila Putih Menyenangkan! ~
#paribasa:v

Rawé - rawé rantas, malang - malang putung.
Hartina : Ulah halangan lantaran aya karingrang, ulah jadi harungan lantaran bingung. Kudu yakin...
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #aksarasunda #aksara #basasunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

#Repost @paribasasunda (@get_repost)
・・・
Élmu teu jeung amalna, lir damar teu jeung caangna.
Hartina : Pinter gé percumah ari teu kaala paédahna ku batur mah. *Ngarana élmu mah moal béak ku di bagikeun ka batur :)
.
.
.
#paribasasunda #paribasa #aksarasunda #kaganga #sunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Most Popular Instagram Hashtags