#parentingtips

MOST RECENT

We had the pleasure to work on the identity, social media strategy and design of @parentwiselb an online platform for parents and children 👨‍👩‍👧‍👦❤️
#Repost @parentwiselb with @get_repost
・・・
At ParentWise we believe that how we reach out to parents is just as important as what we do to support them 💙
.
.
.
#ParentWise #ChildWise #Parenting #Children #InstaKids #InstaParenting #InstaLove #InstaEducation #Moms #Dads #ParentingTips #Advice #Support #Potd #Instagram #InstaDaily #Instafollow #Lebanon #Beirut

As a first time mom, I wanted to add everything to my baby registry! There were so many unique baby items available!

Now when I have to attend a baby shower, I am tempted to create a basket with some of my favourite 'New Mama' essential items which include:
.
🌸Pampers Swaddlers Diapers in size 1 and 2 (Those urine indicators are a blessing!)
.
👣Honest Company/Aleva Naturals plant-based products (wipes, bath wash, diaper cream, baby oil)
.
🌸Footed zippered sleepers with mitted cuffs or clothes that are a 1-3 months larger than baby with receipts
.
👣An infantino baby carrier
.
🌸Colourful board books
.
👣Wubbanub (pacifier) + teething rings
.
🌸4-in-1 Nursing/Car Seat Cover
.
👣Healthy snacks for mama
.
🌸Gift cards for meals, maternity clothes, baby products and even more diapers

What were some of your favourite mama-to-be gifts?
.
.
.
.
.
#babyshower #babyshowergifts #babyshowergiftideas #barriemoms #canadianmomblogger #torontomom #babyregistry #canadamom #letthembelittle #ig_motherhood #momlife #motherhood #momtobe #parenting #newmama #pregnant #parentingtips #mamatobe #millennialmom #millennialmama #honestmotherhood #ohheymama #joyfulmamas #uniteinmotherhood #nursery #motherhoodunplugged #nestingly #petitejoys #modernmotherhood #jessmotherly

Apa saja bagian-bagian SabaQu?

1. SabaQu terdiri atas sebuah papan peraga dan 80 lembar kertas soal bergambar
2. Pada papan yang terbuat dari plastik terdapat celah yang dapat diselipi lembar-lembar soal
3. Pada sisi atas dan bawah papan terdapat tempat untuk meletakan keping-keping bulat warna-warni
4. Tempat bulat di sisi kiri dan kanan pada papan peraga merupakan tempat meletakan keping warna warni untuk jawaban yg dipilih.
5. Lembar kertas memuat soal pada sisi satu, dan jawabannya pada sisi yang lain

Sudah tau kan isinya SabaQu, jadi ga bingung lagi deh ikut Pre Ordernya? 😄

#sabaqu #sabaquyangdinanti #sabaqulearning #sabaquuntuksikecil
#parenting #dailyparenting #attachmentparenting #parentingislami #parentingwin #parenting101 #parentingblogger #gentleparenting #naturalparenting #parentingtips #parenthood #parentinglife #coparenting #honestparenting #parentinglife #parentingquotes #parenthingdoneright #positiveparenting #parentinggoals #bukuparenting #parentingindonesia #consciousparenting

Give yourself a break on a Sunday – watch your favorite movie🎥🍿,play with your kids👨‍👩‍👧‍👦, cook your favorite dish🍔🌮, or read a good book. Do whatever that makes you happy and you’ll see the great impact it has on the upcoming week👍!! Spending time with family💖 friends & kids works wonders for your overall well-being ! It's all about making time ⏰! #priorities #edencastlepreschool #sunday

Bunda,
.
Bidan punya banyak peran penting bagi keluarga Indonesia. Selain untuk tempat periksa paling dekat dengan masyarakat, bidan juga merupakan tempat untuk sosialisasi program dari Kementerian Kesehatan untuk masyarakat. Untuk itu, dari Bidan-Bidan lah, lahir keluarga sehat Indonesia.
.
Selamat Hari Bidan Nasional!
.
.
.
#bidan #bidancantik #bajuanakmurah #bajuanak #bajubayi #bajuanaklucu #perlengkapanbayi #ibumuda #keluargabahagia #ibudananak #parenting #anakkesayangan #parentingtips #dailyparenting #parentingindonesia #balitalucu #iburumahtangga #keluarga

11 MAKANAN TERBAIK UNTUK IBU MENYUSU🤱🏻
.
.
1.BAWANG PUTIH
•Mempunyai khasiat dalam membanyakkan susu badan
2.IKAN SALMON
•Mengandungi kandungan DHA yang sangat tinggi yang dapat membantu perkembangan saraf bayi dan otak bayi
3.PRODUK TENUSU
•Kaya dengan Vitamin D dan kalsium untuk bantu kuatkan tulang bayi yang sedang berkembang
4.SAYURAN BERDAUN HIJAU
•Kaya dengan vitamin A, C dan zat besi. Juga tinggi dengan sumber kalsium.
5.SUMBER PROTEIN SIHAT
•Bekalkan zat besi mencukupi bagi membantu penghasilan darah bagi mengurangkan risiko kekurangan tenaga dan anemia
6.BIJIRIN PENUH
•Mengandungi asid folik yang penting untuk perkembangan bayi dan bantu beri rasa kenyang lebih lama pada ibu menyusu
7.KEKACANG
•Sumber protein yang baik yang dapat membantu membanyakkan penghasilan susu badan
8.BUAH OREN
•Antara makanan yang kaya dengan vitamin C yang sangat penting untuk ibu menyusu
9.AVOKADO
•Mengandungi 80% lemak berkhasiat yang dapat membuatkan seseorang berasa kenyang pada jangka masa lebih lama
10.SAYURAN BERWARNA MERAH & JINGGA
•Mengandungi kandungan phytoestrogen yang tinggi yang dipercayai dapat membantu penghasilan susu ibu
11.KURMA
•Kandungan zat besi dan kalsium dalam kurma menggalakkan penghasilan susu badan yang berkualiti
.
.
#TipsPenyusuanSusuIbu #11MakananTerbaikIbuMenyusu #ParentingTips #TipsBreastfeeding #BreastfeedingTips #MenyusukanBayiSecaraEkslusif

Mintanya ngerengek.... Pas dibeliin kesenengan😍😍😍 maacyh lohhh sayaangg @ozhie_ahmad udh ngabulin yang aku mau... Sampe dirmh yang kesenengan qmu 😅 dipraktekin langsung, perasaan aku yang kepengen deh... @babyktanid tapi nyaman bgt deh buat si baby... My pav position kanggorooo😘
.
.
__________
Menentukan baby carrier untuk Newborn ternyata susah lho! Karna berat badan mereka yang masih kecil, sehingga ngga semua baby carrier bisa Fit dibadannya. Walaupun kebanyakan dari baby carrier mengakui dapat digunakan dari Usia Newborn. Memang paling enak menggendong Newborn itu pakai baby carrier yang berbahan lembut seperti @babyktanid . Bahannya adem banget, katun dan elastis! Jadi mudah di adjust jadi secara otomatis menyesuaikan bentuk badan anak. Baby K’tan juga sudah diakui sebagai Hip healthy product dari International Hip Dysplasia Institute

#cianakpendidikan #babyboy #anakpertama #lovebaby #lovebabyboy💙 #babyktan #eghaozhieday handsfreewithbabyktan #ktaninajah #in
#babyktan #babyktanid #babywearing #handsfreewithbabyktan #thesnuglife #babycarrier #babywrap #babysling #gendonganbayi #jualgendonganbayi #babyshop #babygoods #baby #bayi #newborn #instababy #photography #babyphotography #parenting #parentingtips #babytips #tipsbayi .

Double tap if you like! If your searching for baby name inspiration then try "The Ultimate Book of Baby Names" available on Amazon in e-book and paperback @ amzn.to/2hmwofW #babynames #babyboy #babiesofinstagram #parenting #parentinghacks #parentingtips #mothertobe #pregnancy #love #cute #fun #happy #motherhood #fatherhood #parentstobe #expectantmummy #expectantdaddy #mummydaddy #momlife #babyshowergifts #babyshowerideas #babyshower #worldcup #croatia #luka #lukamodric #modric #hrvatska

Tips on raising kids in the internet age on the blog today. (Link in the bio) ....
#Aaorangbharen #raisingkids #parenting101 #parentingtips #blog #bloggersofpakistan #instablog #bloggersoninstagram #art #illustration

My top parenting tip for Sunday 😂😭👌

Have you ever thought about your core values, mamas? The things that get you up in the morning? ⠀

I’ve been thinking about this recently. And realised that what I value more than anything else is: authenticity (or self-honesty), pleasure (or self-care), freedom and adventure. ⠀

Adventure to me, means, feeling out of my comfort zone. Not so much that I feel terrified but just enough that I am being challenged by new experiences, languages, people, food and ways of doing things. ⠀

It means being hot or having enough layers on to feel warm (because being cold just makes me shut down and feel angry), it means being in a minority (racially and culturally) and it means relying on my instincts and intuition to get by. It means not knowing what is coming next and not being able to plan too far ahead. It means no work responsibilities and having enough cash to get by. It means being open to whatever serendipitous encounters and events the universe throws my way. ⠀

What about you, mamas? What is adventure to you? Do you enjoy it now and if not, how can you create more for yourself? ⠀

And if you'd like some support in getting there, let's hang out over a virtual coffee! I'm offering 45 minutes of complimentary coaching to help you explore your adventure goals. Drop me a line through clicking on my bio or by copying and pasting the following: http://bit.ly/2jK1Vcq⠀

#lifecoachformamas
#formamaswhowantmore
#bobomama

Speaking of crazy, I tried to unblock a toilet with my fly swatter today. Didn’t work. Looks like I need something longer 🧐🤔 happy Sunday! @yorkelee_prints #yorkeleeprints ..
..
#funnyquote #parenthood_unveiled #parentingquotes #parentinghacks #parentinghumor #parentsbelike #parenthumor #mumlifestyle #mumlifeisthebestlife #mumlifeproject #parentingtips #motherhoodsimplified #momentsoflife #momentsofmylife ..
..
Original quote via; @mamadisrupt

Regrann from @lagosmums - Join tomorrow as we discuss screen time and your children. When is screen time too much? What are your children watching online? 💛
.
.

Regrann from @lagostalks913 - We know that children spend a lot of the time in front of the screen and to a large extent what they watch influences them. On #ParentingToday Yetty Williams will be discussing Screen Time: What Are Children Watching? Join us at Noon @lagosmums #ParentingToday #ParentingTips #LagosTalks #Parenting #Children #Screen #Television #TV - #regrann - #regrann

Baby knows you're mad. A recent study showed that 15-month-olds remembered that they saw an adult get angry, and even changed their behavior to avoid being the target of that person's anger. So think twice before yelling at your hubby in front of your baby—it may have more of an affect than you think.
➖➖➖
Share our page to your friends and family. Let them experience some truly amazing and high-quality clothes and stuffs for babies. Let's spread the love💕⠀
Like our fb page @babyfefestore . We also have linkedin and pinterest @babyfefestore
Happy shopping!💕💕 ⠀ ⠀

#babyboy #babygirl #baby #babystore #babyfashion #babyshop #babyclothes #babystuffs #kids #kidsstore #kidshope #kidsfashion #kidstyle #kidsclothes #kidstuff #toddlerfashion #parenting #parenthood #parentingtips #parentinghacks #parentinggoals #mom #momlife #mommyandme #mommy #motherhood #dad

Liburan sudah mau selesai nih Moms.. Ada nggak yg ngerasa deg2an karena persiapan anak yg mau masuk sekolah? Sekolah yang baru, atau kelas yg baru, atau bahkan teman2 yg baru

Gimana ya cara membangun excitement anak dan keluarga mrnghadapi tahun ajaran baru? Dukungan untuk anak bersosialisasi, mengatasi kecemasan anak dan orangtua, melewati Masa Orientasi Sekolah (MOS) , juga menjawab pertanyaan 'perlu ditungguin gak ya?', 'gimana kembali ke jadwal bangun pagi setelah libur panjang?' atau 'apa aja yang harus dititipin ke guru?' Ikutan YUK!

Ngobrol Santai via Whatsapp Group

SIAP MASUK SEKOLAH: Panduan Mendampingi Anak Hari Pertama Sekolah
Pembicara: Harini Tunjungsari M.Psi, Psikolog
Psikolog Pendidikan
Dosen Psikologi UNIKA Atma Jaya Jakarta

Sabtu, 30 Juni 2018
Pukul 14.00-18.00
@ Whatsapp group

Investasi: IDR 50,000/orang
Registrasi : bit.ly/NgobrasWAG3

Informasi:
081287287228 (WA, no call)
IG @langkah_kecil.id
.
.
.
.
#parentingclass #kelasparenting #kelasonline #kelaswhatsapp #whatsappclass #parentingtips #parentingtalk #parentingonline #seminarparenting #seminaronline #seminarwhatsapp #masuksekolah #persiapansekolah

Most Popular Instagram Hashtags