#papatahsunda

MOST RECENT

Bismillah.....
Saur katerangan Islam darajat na manusa sarua..NU ngabedakeun mung amal perbuatan iman tur takwana
Ulah asa aing pang bener na
Ulah asa sing pang beungharna
Sadaya na mung amanah tur titipan
Hapunten sabudaya kalepan mung ngelingan diri pribadi anu masih milari jati diri NU sajati
Leres na mungkin dzat Allah nu kagungan lepatna Tina ka alfaan Sareng halilapan pribadi

Sampaikanlah walaw satu ayat semoga bermanfaat --------------
@nugraha_3112
@nugraha_3112
#nugraha
#islam #islamituindah #islamicquotes
#alquran #cintaalquran#pecintaquran #pecintasholawat#solawat#murotalquran
#murotalterjemahan #bebagisemangat #islamituindah
#katabijak #katabijakislam #katabijakkehidupan
#shift #pemudahijrah#pemudaislam #sunda #papatahsunda
#saurabah#saurbapak #saurabahasepsunandarsunarya
#pajajaran
#kaseniansunda #wayanggolek #budayasunda
#kangibing #kangibinglegend#kangibingquotes

ᮒᮂ ᮊᮤᮒᮥ ᮎᮩᮾ ᮙᮙᮀ ᮇᮌᮦ...
tah kitu ceuk mamang ogé...
#nyunda #nyundapisan #nyundavidgram #papatahsunda #papatahkolot #papatah #papatahkolotbaheula #nasehatislam #nasehatdiri #nasehat

Most Popular Instagram Hashtags