[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#papatahsunda

1495 posts

TOP POSTS

Cing pinter tur bener, cing jujur tong bohong, ulah nganyerikeun batur, ngarah hirup loba dulur .
.
.

#papatahsunda #rebonyunda #arkandut

Aing bisaan nya? Teu :(
.
Ti uwa @rizkynataatmaja
.
#Peupeujeuh #papatahsunda #papatahkolot

Tong leumpang dina hayang, Tong cicing dina embung, Tapi kudu leumpang dina kudu jeung kudu ereun dina ulah.#kudunyunda #papatahsunda #papatahkolot

Hirup teh teu gampang teu cukup ku dipikiran Bari kudu dilakonan
Jalan kahirupan Heunteu sapanjang na datar Aya mudun jeung tanjakan
Kudu sabar dina kurang Ulah neupak dada beunghar Salawasna kudu syukur Eling ka nu Maha Agung
Kade hidep bisi kufur

Cing jadi jalma hade, Cing jadi jelema gede
Beunghar harta jeumbar hate

Hidep cing ngajalma Turut parentah agama Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat Dalit sareng para kiyai, Hirup keuna ku owah gingsir Ngarah aya anu ngageuing Mangsa lengkah ninggang salah

Cing pinter tur bener , Cing jujur tong bohong
Ulah nganyeurikeun batur Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap langkah,Tekad jeung tabe'at
Ngarah pinanggih bagja Salamet dunia akherat

Cing jadi jalma sholeh
Hidep cing sholeh

#PapatahSunda

Alloh tara nanggeuy di bongkokna
(allah tidak akan berpihak pada orang yang berdosa)#papatahsunda#bandung#jawabarat

Dituntun ku santun
Dipiara ku rasa
Dilatih ku peurih
Diasuh ku lungguh
Diasah ku kanyaah
Disipuh ku ripuh
#papatahsunda#himapgsdunpas#bergema

"Ulah ngeluh keur ripuh, ulah ngaraja keur bagja. Ripuh ujian, bagja titipan." - Kang Ibing
.
.
๐Ÿ“ท @dokiss33
.
.
#Bandung #InfoBandung #RegramInfoBandung_ #ReboNyunda #PapatahSunda

Hariring lain nu kuring, haleuang lain nu urang. Hariring kagungan Nu Maha Wening, Haleuang kagungan Nu Maha Wenang
#papatahsunda #sundabuhun #kokolotbegog

MOST RECENT

Ulah sok loba ngeluh, dangukeun ngarah teu balangah. Muji kana asmana gusti nu maha suci anu sifat welas asih. #papatahsunda #hijrah #pikir

A glance at the thought,, #howdoyoumean
#Instagram #papatahsunda #rcti #146

'Sakeuclak kesang Bapa nu nyambung Nyawa, Sakeucap pidu'a Euma nu muka lawang ka Surga'
ุงูŽู„ู„ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงุบู’ููุฑู’ู„ูู‰ู’ ุฐูู†ููˆู’ุจูู‰ู’ ูˆูŽู„ููˆูŽุงู„ูุฏูŽู‰ู‘ูŽ ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ู‡ูู…ูŽุง ูƒูŽู…ูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽูŠูŽุงู†ูู‰ู’ ุตูŽุบููŠู’ุฑู‹ุง. ูˆูŽู„ูุฌูŽู…ููŠู’ุนู ุงู„ู’ู…ูุณู’ู„ูู…ููŠู’ู†ูŽ ูˆูŽุงู„ู’ู…ูุณู’ู„ูู…ูŽุงุชู ูˆูŽุงู„ู’ู…ูุคู’ู…ูู†ููŠู’ู†ูŽ ูˆูŽุงู„ู’ู…ูุคู’ู…ูู†ูŽุงุชูุŒ ูŽุงู’ู„ุงูŽุญู’ูŠูŽุขุกู ู…ูู†ู’ู‡ูู…ู’ ูˆูŽุงู’ู„ุงูŽู…ู’ูˆูŽุงุชูุŒ ูˆูŽุชูŽุงุจูุนู’ ุจูŽูŠู’ู†ูŽู†ูŽุง ูˆูŽุจูŽูŠู’ู†ูŽู‡ูู…ู’ ุจูุงู„ู’ุฎูŽูŠู’ุฑูŽุงุชูุŒ ุฑูŽุจูู‘ ุงุบู’ููุฑู’ ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ ูˆูŽุงูŽู†ู’ุชูŽ ุฎูŽูŠู’ุฑูุงู„ุฑู‘ูŽุงุญูู…ููŠู’ู†ูŽุŒ ูˆูŽู„ุงูŽุญูŽูˆู’ู„ูŽ ูˆูŽู„ุงูŽู‚ููˆู‘ูŽุฉูŽ ุงูู„ุงู‘ูŽุจูุงู„ู„ู‡ู ุงู„ู’ุนูŽู„ููŠู‘ู ุงู„ู’ุนูŽุธููŠู’ู…ู

#papatahsunda
#foto
#fotolama
#doaibu
#kunanta

Hirup kudu sauyunan, mun cai jadi saleuwi, ka darat jadi salogak. Sapapait samamanis, sabagja satanggung jawab, sareuneuh saigel .

#papatahsunda

Kasusah tong disebar
Kagundah tong diumbar
Aya anti aya paranti
Tungkul
Ulah asa pasangsarana
Lamun hateu jeung kaayaan geus teu sajalan
Pasrahkeun kanu gaduh kahirupan .
.
.
#mucdes #1 #ikhlaskeun #instamood #instagood #papatahsunda #cuacatakmendukung

.
Deuk Sakola luhur nรฉpikeun ka tungtung langit. Deuk elmu loba, saloba bulu ucing. Mun teu dipakรฉ, mun teu dimangpaatkeun, mun manรฉh na ngedul mah bakal mubah!

#rebonyunda #papatahsunda
#paribasasunda #instasunda
#bnw

Teu ngakal moal ngakeul, teu ngarah moal ngarih, teu ngoprรฉk moal nyapรฉk..
Ngeureuyeuh nikreuh sanajan bari pateuh gunung gรฉ bakal sahandapeun mumuncangan.
Hartina sakabรฉh kahayang tangtu kudu aya usaha na.
.
.
#paribasasunda #papatahsunda #papatahkolotbaheula #sundabuhun #sundapisaneuy #sundapisan #sundaeuy #sunda #rebonyunda #bandungpisan #bandungeuy #bandung

Most Popular Instagram Hashtags