[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#papajocoway

MOST RECENT

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Mohon doa dari kawan-kawan semua agar Papajo dapat closed 2 sales hari ini.

Minta dibukakan hati bakal-bakal customers agar setuju order hari ini.Ada beberapa prospek yang ingin pasang tapi masih belum memberi kata putus.

Amin.

#papajocoway
#penapisair
#penapisudara
#nakcowaycaripapajo

Pagi tadi dapat 2 rejections customer tak jadi order Coway.

Barulah ada warna-warni kehidupan.Asyik cerita best-best aje,kan?
Ok NEXT!

#papajocoway
#rejection
#penapisair
#next

➖Tiada kitchen cabinet?
➖Tiada table top?
➖Tiada ruang nak letak?
➖Suka yang besar?

Penapis Air Coway Core.
▶3 suhu air (Hot/Cold/Room)
▶Kapasiti tangki paling besar dalam pasaran penapis air di Malaysia (21Liter)
▶Child Lock Untuk Air Panas.
▶Sleep Mode Untuk Jimat Elektrik.
▶Braille Untuk Pelanggan Kurang Upaya Penglihatan.

HANYA RM4.70 SEHARI.
PENAPIS AIR COWAY CORE BAKAL MENCERIAKAN HIDUP ANDA.

#papajocoway
#kabinetdapur
#dapur
#besar
#ruang
#braille
#penapisair
#lakukeras

Balik dari opis semalam,ingat nak power nap 20-25 minit.
Sebab sakit kepala denyut macam nak demam.Sekali terlajak sampai 1 jam lebih.

Sedar-sedar apasal macam penuh habuk kat mata.Rupanya kakak dan dadek punya angkara.Sonok depa kerjakan Papa.
Aku dibedakkan tanpa belas kasihan!

#papajocoway
#powernap
#sakitkepala
#denyut
#demam
#qaiqay
#bedak

Jika tahun lepas kita gagal,
Tuhan tak kejam untuk gagalkan kita lagi tahun ini.

Bangkit dan berusahalah.

#papajocoway
#tuhan
#fattzura
#fazura
#fattahamin
#nakcowaycaripapajo

Nampak tak betapa gigihnya kami mem-promosikan produk Coway.

Customer taknak datang dekat,kita pegi dekat customer.Dapatlah 3-4 no telefon.

Nama strategi ini ialah strategi itik pulang petang.Sesuai dilakukan 23 minit sebelum shopping mall ditutup. *Anda ambil 2 produk berkenaan(penapis udara Lombok) dan (penapis air Villaem)
Anda JIMAT/UNTUNG RM400 yuran pendaftaran.

Rm400 boleh makan best kat Tony Roma belakang booth kami.

#papajocoway
#promosi
#ecurve
#itikpulangpetang
#jimat
#untung
#tonyroma
#penapisudara
#penapisair

Bekerja di Hari Natal bukan satu kesalahan jenayah.

Maafkan Papa ya anak-anakku.Duduklah kalian di rumah walaupun hari coti.

Papa kena bekerja demi sekampit beras wangi,sayang.
Doakan Papa closed sales hari ini ya.Amin.

#papajocoway
#ecurve
#penapisair
#penapisudara
#qaiqay
#tengkolok
#ralphlauren
#pink

Dia kata muka Papajo macam Kevin Ramalingam.Betul ke?

Siapa selalu tengok English Premier League mesti kenal siapa sebelah Papajo tu.

JIMAT RM400 untuk 2 (dua) produk Coway?
Penapis Air dan Penapis Udara.
Sonok-kan?

#papajocoway
#epl
#astro
#bola

Menjadi babysitter hari ini but i'm ok with it.😂😂😂 Mamanoya bertugas di E-Curve Mutiara Damansara.Baru lepas menjemput beliau pulang.

Petang-petang begini dapat menikmati milo panas-panas sambil melayan pm dan whatsapps dari customer Coway juga agak mengujakan kannn?

#papajocoway
#ecurve
#penapisair
#cowayvillaem
#milo
#minumpetang

Closing 2017.
Kaunter Submission Coway Fullhouse!
Ramai nak JIMAT/UNTUNG RM200 Yuran Pendaftaran.

Tahniah kepada 750,000 pelanggan Coway seluruh Malaysia and still counting.Thank for trusting us.

Coway.
Jenama pilihan rakyat Malaysia.
Diyakini.
Terbukti.

#papajocoway
#closing
#trustedbrand
#fullhouse
#jimat
#untung

Sadakallah Hullazim.
Ok order ditutup secara rasminya untuk tahun ini
Berjumpa kita di tahun hadapan.
Terima kasih pada yang sempat GRAB
#papajocoway

Jika anda terdetik untuk berputus asa,
fikirkan kembali KENAPA anda bermula.

#papajocoway
#kenapa
#mula
#positif
#qaiqay

Barangkali kawan-kawan Papajo masih belum mengetahui apa business Papajo.Mungkin ada yang sudah lama tahu dan mungkin telah terlepas pandang.

Di sini Papajo ingin mengumumkan yang Papajo adalah jurujual produk Coway since 2013 lagi.
Produk dari Korea Selatan dan sudah bertapak di Malaysia hampir 12 tahun.
Papajo menjual penapis air dan penapis udara pilihan rakyat Malaysia.
Di samping itu,pemerah jus( juicepresso) serta 'jamban' orang kaya juga Papajo jual.

Lepas ni kawan-kawan dah tahu kerjaya Papajo jadi bolehlah mencari,menghubungi,meng-kontek,meletakkan Papajo dalam radar jika ingin memiliki produk Coway di rumah,premis perniagaan,masjid-masjid,rumah kebajikan,factory-factory,estate-estate mahupun pejabat kalian. *I happy,u happy.
Happy ending.

Papajo boleh dihubungi di talian
+60173636447
#papajocoway
#akujurujual
#sayajual
#penapisair
#penapisudara
#pemerahjus
#jamban
#masjid
#factory
#estate
#tolongkawan
#support

Tak sempat nak selfie dengan Datuk @faridkamilz dan Datuk @aarondwiaziz
Syukur atas rezeki ini.
Tahniah Datuk Farid dan Datuk Aaron.
Netizen bukan tahu apa.
Tahu nak kecam aje.
Jeles la tu.

#papajocoway
#papacute
#nakcowaycaripapajo
#penapisair
#penapisudara
#pahang
#damansaraperdana
#datuk
Tinggal 3 hari sahaja lagi untuk grab promosi TANPA YURAN PENDAFTARAN RM200 untuk model penapis air Coway terpilih.
Whatsapps laju-laju 0173636447

Malam ni nak mendobi kat sinilah.
2 jam ok?

Ramai jugak yang hadir pada malam ini ya?

#papajocoway
#rambo
#booth
#damansaraperdana
#petalingjaya
#nakcowaycaripapajo
#penapisair
#penapisudara
#papacute

Tadi keluar rumah,wallet tertinggal dalam seluar jeans yg digantung di rumah.Dalam beg kepit ada syiling sahaja.Cukup sekadar untuk bayar parkir dan minum teh o ais di mamak

Lapar memang lapar.Tapi tahan aje la.Tup tup boss datang bawak goreng pisang crispy dan jambu.Dapatlah alas perut.Syukur.

Balik je rumah,aku berehat seketika.My wife tengah prepare nak masak for dinner.Apalah agaknya yang bakal dimasak olehnya.Perut dah berkeroncong ni.Sabar separuh daripada iman.

Yeay!
Dia masakkan gulai lemak ayam.My feberet tu.Dengan sayur kangkung.Memang sedap sumpah tak tipu.3 kali aku tambah.Kenyang sampai aku mengantuk.Saja nak ajak aku tidur awal la tu.

Ok anak-anak.
Mari sini makan ubat tidur.
Malam Jumaat kan?

#papajocoway
#gulailemakayam
#sedap
#wifemasak
#kauhado
#nakcowaycaripapajo

Tuan-tuan dan puan-puan,

Kalau nak order produk Coway,cari individu dalam business card ini.

#jurujualcowaypalingkacakkategorichubbyseluruhmalaysiadankorea

In shaa Allah,order hari ini lusa dah boleh install.
Tanpa yuran pendaftaran Rm200.
Tanpa penyata gaji.
Tanpa penyata kwsp.
Tanpa sijil nikah.
Tanpa sijil spm.
Tanpa surat beranak.
Tanpamu siapalah aku!

#papajocoway
#nakcowaycaripapajo
#kacak
#chubby
#penapisair
#penapisudara

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Rakan-rakan alam maya Papajo yang dikasihi.

Berdirinya saya di sini adalah untuk memohon bantuan kalian.Ada tak rakan-rakan dalam ni yang ingin memiliki produk Coway?

Papajo tak cukup lagi 2 unit untuk melengkapkan target Papajo minggu ini.Sudilah kiranya kalian semua membantu Papajo yang kerdil ini.Lagipun promosi bulan ini sangat-sangat berbaloi.

Whatsapps Papajo ke 0173636447 dan Papajo akan terus menghubungi anda.

I happy U happy.
Happy ending.

#papajocoway
#penapisair
#penapisudara
#happy
#sayangkorang
#lagidua

Hang kata hang keja flexible.Ni hari Ahad pun keja.Pa cita?

Kita keja sales ni masa memang flexible.Kita yang rancang sendiri masa kita.Lebih usaha maka lebihlah pulangannya.Kalau malas,sendiri mau ingat.

Kalau dalam akaun bank 'tak ramai' duit takkan nak tarik selimut tidoq balik di hari Ahad yang syahdu ini.Ya dak?
Semalam dah ber-booth dalam rumah,harini kita booth kat luar pulak la.

Nak JIMAT RM200 yuran pendaftaran?
+60173636447

#papajocoway
#booth
#sayajual
#penapisair
#penapisudara
#trustedbrand
#giant
#kelanajaya
#nakcowaycaripapajo

Di hari Sabtu yang indah ini,Papajo berbooth di dalam rumah.
Ada yang nak singgah booth Papajo tak?

Jangan malu-malu.
Jangan segan-segan.

Jika malu-malu.
Jika segan-segan.
Boleh order melalui whatsapps sahaja. +60173636447
🔺Order hari ini.
🔺Submit hari Isnin.
🔺Rabu dah boleh pasang.
🔺Paling lambat Jumaat.

Jom pantun.

Pergi ke kedai membeli Myojo,
Jom order Coway dengan Papajo.

#papajocoway
#booth
#penapisair
#penapisudara
#sayajual
#nakcowaycaripapajo
#promosi

Most Popular Instagram Hashtags