[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#papacute

524 posts

TOP POSTS

Kawan-kawan tepi,kiri,kanan dan belakang Papajo ni memang kuat meniru.Pantang lepa mesti depa nak intai jawapan Papajo.Tahulah Papajo pelajar contoh.Please la.
Doakan Papajo menjawab dengan tenang untuk PT3 ini.

#papajocoway
#papacute
#pt3

Dengar cite ramai minat shukri yahya.. Termasuklah bini abg.. Abg saja simpan misai keli ni untuk bagi ada meh khuzairi.. Hehs.. Semalam di studio nar sampai lewat malam.. Arini da di ganu,. Sewang pale wasean.. #papacute #brader2

Ternyata masih C.U.T.E...
#cuteboy
#papacute
#keybordist

elow gandang gabi.. habang antay ko c panget selfie muna ako namiss ko ito!
#adiksaselfie #hindipaantok #papacute

Bersama Bambam Comey & Papa yang Cute.. #bambamComey
#papaCute

Gemes sama janggut halusnya papa #papagemes #papacute #babygaul #meanddad

#Papacute πŸ˜‚πŸ€—

Senyum ceria #babycute #papacute lebay wkwkeke

MOST RECENT

Morning..ank2 smkin mningkat usia..papa dia still maintain ensem..haha

#papaensem
#papacute
#papamodel
#modelasia

Mag amang rakista. Pacute pa si dadey πŸ˜‚πŸ˜„πŸŽΈπŸŽΆ #elyandrei with #papacute πŸ˜†

Gemes sama janggut halusnya papa #papagemes #papacute #babygaul #meanddad

Ternyata masih C.U.T.E...
#cuteboy
#papacute
#keybordist

Assalamualaikum semua.
Bila berbicara tentang sarapan pagi,rakyat Malaysia acap kali menyatakan yang roti canai dan teh tarik adalah pilihan yang paling ideal.

Memang agak sinonim,tapi boleh Papajo tahu apakah pilihan sarapan pagi kalian semua? (Terbayang rice to wednesday di hari rabu ini) *Papajo otw ke LHDN Cyberjaya.Nak bantu orang-orang sana dapatkan air yang bersih dan selamat diminum seisi keluarga dan sahabat handai.
Ok sekarang dah start lapar.

#papajocoway
#papacute
#papalapar
#lhdn
#sarapan
#nasilemak
#tehtarik
#nakcowaycaripapajo

Mama papa tama na po ang pg #papacute

Wow my ng #papacute

Acap kali menghadiri majlis perkahwinan.Kini terubat jua setelah hampir 79 undangan perkahwinan tanpa bunga telur.

Jika kita bicarakan tentang door gift,bunga telur merupakan cenderahati sejak dari zaman nenek moyang kita lagi.Namun,sejak beberapa tahun kebelakangan ini,trend ini seperti sudah dipinggirkan.

Pasangan pengantin kini gemarkan door gift yang agak hipstur dan unik.Lantas bunga telur semakin dilupakan.Pendapat peribadi Papajo agar tradisi ini sepatutnya dikekalkan supaya dapat diwarisi oleh cucu cicit kita sejagat.

Tahniah diucapkan buat adik ipar Papajo iaitu Jerri dan pasangannya Nisya yang baru sahaja menamatkan zaman bujang masing-masing.Terbaik Jerri,sekali lafaz sahaja.Semoga kekal hingga ke Jannah.

#papajocoway
#papacute
#bungatelur
#doorgift
#qaiqay
#cowaybynora
#jannah

Sayugia aku menyambung cuti Deepavali hari ini.Tatkala ibubapa yang lain mengambil peluang bercuti panjang,aku memilih untuk mengerah keringat jantanku untuk mencari 66 suap nasi sehari buat keluarga terchentaaa.

Aku bukan TMJ.
Aku bukan Dato Seri Aliff Syukri.
Aku bukan Dato Sajat.(for sure)

Lantaran itu,carilah rezeki selagi kudrat masih 'eksilen'

#papajocoway
#papacute
#giantkelanajaya
#boothcoway
#nakcowaycaripapajo

Jika berbicara tentang bolasepak,tampak Man Utd sangat sinonim dengan kejayaan,kejuaraan,kehebatan,lagenda hebat.

Terbukti dengan rekod tanpa kalah musim ini.Begitu juga kejayaan merangkul 3 kejuaraan musim lepas.
Tidak dapat dinafikan,banyak kelab yang irihati dengan kemampuan skuad pimpinan Jose Mourinho musim ini.

Walaupun perjalanan masih jauh lagi yakni baru menempuhi 8 perlawanan liga,kemampuan Man Utd sudah jelas terbukti dengan 6 kemenangan dan 2 seri serta tanpa sebarang kekalahan. *Papajo ada 3 helai jersi Adidas Authentic Fans Issue Man Utd bersaiz L(1pc) dan XL(2pcs).
New piece with tag.Season 16/17.
Retail Price Rm280.
Komen PAPAJO CUTE.
40% Diskaun untuk anda.

#papajocoway
#papacute
#manutd
#englishpremierleague
#manchesterunitedmalaysia
#jersioriginal
#authentic
#adidas
#fantasyfootball
#damansara

Aku Terima Nikahnya.

Dikeheningan malam ini,selepas Liverpool hanya mampu seri 0-0 dengan Man Utd aku tiba-tiba ingin mengimbau kenangan aku bernikah.

Layan cd Majlis Pernikahan dan Perkahwinan boleh tahan seronok jugak.Tengoklah reaksi dan mimik muka aku ketika akad nikah.Memang nampak pucat dan nervous sekali.Memanglahkan.Pertama kali bernikah.Sebelum ni tak pernah lagi.

Tapi lepas sahaja saksi-saksi mengucapkan perkataan SAH,barulah aku kembali normal dan tidak gemuruh lagi.

Alhamdulillah sudah 6 tahun hidup sebagai suami kepada @cowaybynora dan doakanlah mahligai yang kami bina BUKAN ke @jannanick tapi kekal ke Jannah.

Nasihat untuk rakan-rakan yang belum berumahtangga,persiapkanlah dahulu mental dan fizikal sebelum melayari bahtera terindah ini.

#papajocoway
#papacute
#cowaybynora
#qaiqay
#nikah
#kahwin
#manutd
#liverpool
#jannanick

Kehadapan: Cik,Encik,Tuan,Puan,Datuk,Dato,Datin,Tan Sri,Puan Sri sekalian.
Kenyataan terbuka di sini. ORDER Coway HANYA:-
β˜‡Kad Pengenalan
β˜‡Kredit/Debit Kad DEPAN SAHAJA.

Submit dulu TANPA BAYARAN.
SUBMIT DULU tanpa bayaran.
sUbMiT dULU tANPa BaYaRaN.

HARINI TINGGALKAN BINI DI RUMAH.Nak Dating dengan Puan Aneen.

#papajocoway
#papacute
#giantkelanajaya
#airbersihdanselamatdiminum

Nak survey.
Ada tak fans Man Utd yang bersaiz L atau XL dan berhasrat untuk pasang penapis air Coway?
Tanya aje.
Kalau ada,whatsapps SAYA NAK ke 0126706262.Papajo akan CALL BACK ASAP.

#papajocoway
#papacute
#manutd
#penapisair
#penapisudara

Kawan-kawan tepi,kiri,kanan dan belakang Papajo ni memang kuat meniru.Pantang lepa mesti depa nak intai jawapan Papajo.Tahulah Papajo pelajar contoh.Please la.
Doakan Papajo menjawab dengan tenang untuk PT3 ini.

#papajocoway
#papacute
#pt3

Most Popular Instagram Hashtags