#pantunjowo

MOST RECENT

Iwak cupang
di parani walang.
Rasa sayang
Iki kyk e gak iso ilang.
.
📷 : @daniswara.bel
Endi pantunmu?
.
.
.

#pantunjowo #dagelanjowo
#jowolucu #wongjowo #ketoprakjowo #jowokalem

Tresno tanpo bondho paribasan koyo sirah tanpo rikmo,
Tresno amargi bondho paribasan koyo rikmo kakehan tumo.
HAHAHAHAHAHASEM! 😂
#pantunjowo #pantunlucu #quotejawa #quotelucu #pantunjowoedan #memejawa #thisiseastjava

awakmu iki wong opo layangan tebal kok njauk di uber 😂😂
tag en sing seneng di uber opo sing nguber tapi gak kenek2 😂😂 Follow terus dan support
@ikipantunjowo
@ikipantunjowo
@ikipantunjowo
.

Tag en koncomu, gebetan lan gendaanmué

Follow partner mimin @ikipantunjowo yooo

#dagelan_jowo #malang #ketoprakjowo #dagelanjowo #pathdailyjowo #pantun #ikipantunjowo #pantunjowo #jowo #premankalem #ngalam #omteloletom #sidoarjobaper #quotesjowo  #tumblrjowo #filosofijawa #lawakjowo #dagelan #jawa #pathbaper #premankalem #dailyjowo #asikkinajah #memeinaja #malang #enakinajah #berkaryaaja #like4like #ngakakkocak

Apa salah dan dosa ku sayang, kowe karo de.e kok dadian 💃💃🎶🎵
tag en sing senengane nikung ky rossi 😂😂 Follow terus dan support
@ikipantunjowo
@ikipantunjowo
@ikipantunjowo
.

Tag en koncomu, gebetan lan gendaanmué

Follow partner mimin @ikipantunjowo yooo

#dagelan_jowo #malang #ketoprakjowo #dagelanjowo #pathdailyjowo #pantun #ikipantunjowo #pantunjowo #jowo #premankalem #ngalam #omteloletom #sidoarjobaper #quotesjowo  #tumblrjowo #filosofijawa #lawakjowo #dagelan #jawa #pathbaper #premankalem #dailyjowo #asikkinajah #memeinaja #malang #enakinajah #berkaryaaja #like4like #ngakakkocak

Pak samari ora turu neng dipan
Awake kelemon wedine ambrug
Hobiku iki dolanan volian
Bisone teplik ora biso nggebug.
.
.
.
#pantunjowo #lagunabeach #kebumentimur #kebumenselatan #minabahari #alamjowo #voliindo #volimaniaindonesia #volihitsindo #volleyball #balungkulit

Balung kulit sobo Segoro
Macak kui ora kudu kece
Hobine menungso kui bedo-bedo
Yen wes ngono ora usah ngece.
.
.
.
#pantunjowo #jowoberkarya #jowokalem #jowokeren #jowoasyik #menungsobalungkulit #kucinggering #prauiwak #nggolekiwak #sobosegoro

Tuku brambang dicampur
Kolang Kaling
Tiwas sayang nanging
Raiso Nyanding 😿🙃 #smkn3tegal #pantunjowo

Jom*lo 🤣🤣
(Sing ngaku pinter gawe pantun, kirim pantunmu via DM. Mengko bakal di reepost)
.
.
.
.
#pantun #pantunlucu #pantunjowo #pantunjawa #lucu #ngakak #ngakakkocak #jawa #jawatimur #jawatengah #jogja #yogyakarta #jomblo #dagelan #wonogiri #karanganyar #sragen #boyolali #ponorogo

Golek banyU tekan Jerman
Ora kudu Ayu
seng penting Nyaman 😋😜
#pantunjowo
#parikanjowo
#pipitembem
#like4like
#follow4follow

Most Popular Instagram Hashtags