#pantasmembantumelegakan

19 posts

TOP POSTS

Sejak Kak Amy berkenalan ngan Minyak urut Moden MMG ni, memang x sah kalau takde dlm beg sukmo.

Kadang² dok reply2 wasap dlm keta pale pun jd pening, sapu MMG kat leher kat bahu mmg compom la kuaa angin atas bawah, terus rasa fresh weii.. Ni En somi drive, ngantuk katanya..Kak Amy hulur la MMG ni, suh sapu bg hilang ngantuk (dlm ati takmo drive sbenarnya sbb hakak pun nk tido ni) :) :) #pantasmembantumelegakan
#minyakurutmoden
#MMG

Apa yang ajaibnya produk ni?
Kak na ni takk sukaaaa minyak panas sebab pertama ianya busuk. Hahaha.

Dulu kan kalau lepas mengurut je, mesti lepas 15 minit terkinja kinja nak mandi. Sebab tak selesa dengan bau minyak panas pastu melekit.
Pe lagi tonyoh2 ngan sabun banyak2 la sebab tak nak bau lagi minyak panas tu melekat kat badan.
Tapiii sekarang tak lagi risau dengan adenye Minyak Urut Moden MMG ni. Cepat meresap dan bau harum mewangi je. Sukaaaa sangatttt 😍

Haaa...ajaib ke magic?😄 #marvelousmassagegel
#pantasmembantumelegakan
#minyakpanasmoden

10 botol akan mendarat ke ajen Klang! 2nd restock sejak jadi ajen 2 minggu lalu.congrates!

013.2916608

#PantasMembantuMelegakan #sapusaputeruslega #MinyakUrutModen

MARVELOUS MASSAGE GEL #mmg

Membantu untuk melegakan masalah 🤔 ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
#marvelousmassagegel
#minyapanasmoden
#pantasmembantumelegakan

Sejak kenal dengan minyak Urut moden ni,zura dah tak pakai Minyak panas lain dah sebab minyak lengkap kegunaannya untuk membantu melegakan kembung perut baby zura.
Malah suami pon suke betoll bau wangian lavender yang harum semerbak sebilik. Rasa segar dengan sekali sapu dahi,hidung dan leher bila penat bekerja kann.

Tambah jatuh cinta dengan Minyak Urut moden jugakk pantas menyerap bila sapu ke badan,tangan tidakk belengas macam Minyak laen biasa zura pakai.

So ape tunggu lagi,anda bila mau cube?

Whatssap
019-8233120
Zura

#pantasmembantumelegakan
#marvelousmassagegel
#waterbased

MARVELOUS MASSAGE GEL #mmg

Membantu untuk melegakan masalah 🤔 ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
#marvelousmassagegel
#minyapanasmoden
#pantasmembantumelegakan

Setel postage untuk hari ni.
Alhamdulillah.
Esok ada postage lagi, nak join postage wasap je 0129621266.
#minyakurutmoden #mmg
#marvelousmassagegel
#pantasmembantumelegakan
#pantasmeresap
#jomsihat

Amboi amboi kakak !

Tak boleh sakit sikit mesti carik MMG. Asal balik sekolah je adeeee je sakit itu la sakit ini la, entah betol entah olok olok budak ni !

Yang terbaru jari dia kena cakar kucing, tetiba teriak panggil ibu

Ibuuuu ! Losyen ibu mana ? Jari kakak ni kucing buat. Sambil sambil nangis

Cepat la ibuu pedih ni. Lepas sapu MMG terus diam. Tak sakit dah ibu berangin je, best la losyen ibu. MMG dipanggil nye losyen. Hahahahhaa

Kakak kakak. Huru hara hidup kakak kalo takde MMG ni !

#MinyakUrutModen
#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

Alhamdulillah hari ni dah 3 orang order MMG, stok pun dah tinggal tak banyak, nampaknya Kak Elly kena tambah stok lagi ni.Memang laku keras Minyak Urut Moden,
Jom siapa-siapa nak cuba MMG secara percuma, boleh pm alamat 😃

#MinyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan
#KakElly

MOST RECENT

MARVELOUS MASSAGE GEL #mmg

Membantu untuk melegakan masalah 🤔 ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
#marvelousmassagegel
#minyapanasmoden
#pantasmembantumelegakan

Masalah hidung tersumbat dan resdung pon boleh hilang ye. Kepada yang ada resdung tu harussss cuba. 😊😊😊 Sebotol rm39
Kalau nak jadi ajen roger
Ajen dropship pon boleh

0132916608

#PantasMembantuMelegakan #sapusaputeruslega #MarvelousMassageGel #MinyakUrutModen #MinyakKayuPutih #Aloevera

Sejak Kak Amy berkenalan ngan Minyak urut Moden MMG ni, memang x sah kalau takde dlm beg sukmo.

Kadang² dok reply2 wasap dlm keta pale pun jd pening, sapu MMG kat leher kat bahu mmg compom la kuaa angin atas bawah, terus rasa fresh weii.. Ni En somi drive, ngantuk katanya..Kak Amy hulur la MMG ni, suh sapu bg hilang ngantuk (dlm ati takmo drive sbenarnya sbb hakak pun nk tido ni) :) :) #pantasmembantumelegakan
#minyakurutmoden
#MMG

Setel postage untuk hari ni.
Alhamdulillah.
Esok ada postage lagi, nak join postage wasap je 0129621266.
#minyakurutmoden #mmg
#marvelousmassagegel
#pantasmembantumelegakan
#pantasmeresap
#jomsihat

Fedback para pengguna minyak urut moden MMG dari seluruh malaysia😘
#pantasmembantumelegakan
#minyakpanasmoden
#minyakurutmoden
#resdung
#sakitkepala
#batukberkahak

Fedback para pengguna minyak urut moden MMG dari seluruh malaysia😘
#pantasmembantumelegakan
#minyakpanasmoden
#minyakurutmoden
#resdung
#sakitkepala
#batukberkahak

Kalau la kan tiba tiba tengah bersukan atau berjalan shopping kompleks kaki kita terseliuh, terpijak apa atau kasut tumit tingg sangat kan, MMG sentiasa je letak dalam handbag, terus je sapukan, alhamdulillah testimoni untuk kaki terseliuh ni cepat baik.

Mesti nak ada 1 untuk setiap orang.

013.2916608

#testimoni #testimoniMMG #stokisMMG #PantasMelegakan #PantasMembantuMelegakan #sapusaputeruslega #MinyakUrutModen #losyenMujarab

Losyen.urut moden ni kegunaan dia pelbagai, untuk semua jenis sakit sakit sapukan sahaja, insha Allah mujarab.

Dia seperti losyen
Bewarna pink
Tidak melekit
Bau lavender
Ada mint
Ada panas sikit (tak panas sangat)
Sesuai untuk kegunaan dari kanak2 hingga orang tua

013.2916608

#MarvelousMassageGel #MMG #PantasMelegakan #PantasMembantuMelegakan #MinyakUrutModen #losyenMujarab #aloevera #lavender #minyakkayuputih

Testimoni para pengguna minyak urut moden dari seluruh malaysia. Sangat sesuai untuk ibu mengandung sapu kat betis yang krem
.
.
#minyakpanasmoden
#pantasmembantumelegakan
#membantumelegakanlengohbadan
#pantasmeresap

Testimoni MMG

Tempat melecur kena ekzos motor cepat kering. Biasa gak berair dan melekit kat seluar. Mak dan anak dua2 sukooo.

Jom dapatkan sekarang minyak urut moden yang super duper marveolous. Rahsia 1001 kegunaan . Sesuai untuk atok nenek baby semuaaa lh. Dingin dan cooool gitu. Aummmm ngat.
Harga yang berbaloiii baloi. Rm39 tak termasuk pos.

Hubungi
014 8426280

#MinyakUrutModen #MMG
#MarvelousMassageGel
#WangianLavendar #tidakmelekit #cepatmeresap
#Aloevera #KayuPutih #mint
#teamsarwajannah
#PantasMembantuMelegakan
#Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #sendi #Tonsil #Selsema #Resdung #IbuPantang #Melecur #insomnia
#Batuk #TestimoniMMG #SJMCBatch1 #AgenMMGBangi

MARVELOUS MASSAGE GEL MINYAK URUT MODEN
.
.
[Minyak kayu putih,levender,pepermint,aloevera]
.
.
Selsema❤Resdung💜Sakit gigi💛Sakit pinggang
Sakit dada & batuk💚Senggugut💜Pening & Sakit kepala
Kembung perut bayi💛Sakit lutut & Sendi💚 Urutan ibu bersalin💛Lenguh-lenguh💜Kulit melecur .
.
Water base-Cepat kering- Tidak berminyak

Rm39 tak termasuk postage.

Hubungi
014 8426280

#MinyakUrutModen #MMG
#MarvelousMassageGel
#WangianLavendar #tidakmelekit #cepatmeresap
#Aloevera #KayuPutih #mint
#teamsarwajannah
#PantasMembantuMelegakan
#Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #sendi #Tonsil #Selsema #Resdung #IbuPantang#TestimoniMMG
#SJMCBatch1#AgenMMGBangi

Minyak urut moden membantu mengeluarkan angin dalam badan.
.
.
Ibu ibu dalam pantang sangat bagus mengamalkan MMG
.
.
Mengandungi bahan bahan yang terpilih antaranya aloevera, minyak kayu putih, dan lavender
.
.
#pantasmembantumelegakan
#membantumelegakanlengohbadan
#minyakpanasmoden

Tak sempat pakai dah kena kebas sebab bau wangi sangat !

#MinyakUrutModen
#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

Alhamdulillah hari ni dah 3 orang order MMG, stok pun dah tinggal tak banyak, nampaknya Kak Elly kena tambah stok lagi ni.Memang laku keras Minyak Urut Moden,
Jom siapa-siapa nak cuba MMG secara percuma, boleh pm alamat 😃

#MinyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan
#KakElly

Salah satu bahan yang terkandung dalam minyak urut moden MMG ialah aloevera.
.
.
Fungsi aloevera boleh melembutkan kulit. Sebab tu ibu ibu ramai yang mengamalkan MMG
.
.
#pantasmembantumelegakan
#pantasmeresap
#melegakansakitkepala
#membantumelegakanlengohbadan

Amboi amboi kakak !

Tak boleh sakit sikit mesti carik MMG. Asal balik sekolah je adeeee je sakit itu la sakit ini la, entah betol entah olok olok budak ni !

Yang terbaru jari dia kena cakar kucing, tetiba teriak panggil ibu

Ibuuuu ! Losyen ibu mana ? Jari kakak ni kucing buat. Sambil sambil nangis

Cepat la ibuu pedih ni. Lepas sapu MMG terus diam. Tak sakit dah ibu berangin je, best la losyen ibu. MMG dipanggil nye losyen. Hahahahhaa

Kakak kakak. Huru hara hidup kakak kalo takde MMG ni !

#MinyakUrutModen
#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

*Minyak Urut Moden (MMG)* 🦋 Merawat Luka 🦋 Melegakan Sakit Perut
🦋 Melegakan Senggugut
🦋 Memudarkan Parut / Stretchmarks 🦋 Mengurankan Bengkak Sendi
🦋 Melegakan Selsema 🦋 Menghindarkan Jerawat 🦋 Mengurangkan Stress 🦋 Melegakan Migrain *Harga:RM39*

COD : Manjoi / Ipoh / Chemor / Sg Siput
http://wasap.my/60124138616

#MMG #MinyakUrutModen #PantasMembantuMelegakan #Wangi #Lavender #HilangStress #Senggugut #Buasir #Jerawat #Migrain #MelegakanSecaraAlami #ThrFM #SinarFM

Ehhhhh ehhhhh macam magiklah pulak.

Sejak Kakmas pakai minyak urut moden ni, parut stretchmarks dah makin fly fly away.

Lepas mandi sapu dan belai-belai perut dengan #MMG, wangi semerbak macam berada dalam ladang lavender.
Kulit perut pun makin lembut, almaklumlah ada campuran ALOE VERA dalam kandungan MinyakUrutModen tu.
Haishhh banyak betui keistimewaannya, kalau nak tau lagi mai la calit-calit, in Shaa Allah pasti jatuh hati.
Esok Pagi COD di KPJ, IPOH

#PantasMembantuMelegakan #AgenMMG #SihatDanCantikSemulajadi #MinyakUrutModen #Wangi #Lavender #KpjIpoh #KPJ

MARVELOUS_MASSAGE_GEL

Membantu untuk melegakan masalah sakit sakit luaran. ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
Http://itadidi.wasap.my

#PantasMembantuMelegakan
#MinyakUrutModen

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags