#pantasmembantumelegakan

207 posts

TOP POSTS

Sempena Hari Pekerja hari ni kan. Kita buka BEST PROMO hari ni tau.
.
FREE POS untuk 2 MMG (dalam 1 parcel). .
1 untuk mak
.
1 untuk pak
.

#minyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan

Ni la dua item wajibbb aderr time travel. Love it! ❤☺ Pening, lenguh badan, mual, kita kasi settle semua tu dengan calitan MMG. Cool nyaman sangat! Legaaa😍

#UmiTwins
#MarvelousMassageGel
#MinyakUrutModenMMG
#PantasMembantuMelegakan

Sapuan magismu melegakan seisi keluarga

#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

Hari ni satu hari memang tak kua umah dek sebabkan hujan sepanjang hari.

Lepas tu dah ptg baru Mummy ko ni nak terhegeh² pi beli present utk sambutan hari guru esok kan.

Dah nama nye pun kelam kabut sampai lupa nak beli wrapping paper kan, tapi nasib la Mummy ko ni kretip Dina oiii.

Baru seketui ikat riben dah sakit belakang kan?
MMG mana.....MMG di mana?
Sapu kat belakang baru rasa lega wehh.. #minyakurutmoden
#marvelousmassagegel
#pantasmembantumelegakan

Alhamdulillah hari ni dah 3 orang order MMG, stok pun dah tinggal tak banyak, nampaknya Kak Elly kena tambah stok lagi ni.Memang laku keras Minyak Urut Moden,
Jom siapa-siapa nak cuba MMG secara percuma, boleh pm alamat 😃

#MinyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan
#KakElly

Ada yang sapu minyak urut moden MMG kat hidung kucing kes tak tahan tengok kucing dia asyik bersin. Tapi, Alhamdulillah la elok je ha kucing tu sihat, berkurang bersin. Ajaib rasanye.

Lepas tu, menyusul lagi testimoni terkejut, ada jugeks yang guna minyak urut moden MMG buat syampu. Campo sekali. 😱 Mak aihhh luaq biasa ni! Sudahnya kelemumur hilang, rambut pun dah tak gugur lagi. Waduh, waduh magik kah ini.

#StokisMMGCheras
#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan
#SJMCbatch1

Tq to all customers
#MinyakUrutModen @marvelous_putrajaya
Ajen baru DIBUKA
Pm segera! Peluang keemasan menanti anda ❤

0132916608

#MarvelousMassageGel #MinyakUrutModen #MMG #sapusaputeruslega #pantasmembantumelegakan

Alhamdulillah

Asbab guna MMG, melegakan sakit gigi

#MinyakUrutModen
#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

Kita pon ada sediakan TESTER kepada yang nak mencuba dulu.

PM SEGERA

Ajen dan stokis diperlukan 👍👍👍 0132916608

#MarvelousMassageGel #sapusaputeruslega #pantasmembantumelegakan

MOST RECENT

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN KERENGSAAN KULIT AKIBAT EKZEMA😮
.
✔ Ibu Faizah bersyukur asbab menyapu MMG ke kulit kembarnya pengidap ekzema yang mana kulit mereka sangat kering, kulit jadi lembut dan kurang gatal
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN BENGKAK PIPI BAWAH GUSI LEPAS CABUT GIGI😮
.
✔ SEMINGGU SUAMI SAKIT MENAHAN BENGKAK GUSI. CUBA SAPU TESTER MMG, TERUS LEGA
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN BATUK SELESEMA ANAK😮
.
✔ LEPAS SAPUAN MMG, KELUAR LENDIR. KEMBUNG PERUT PUN LEGA
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN BEKAS KENA BARA API😮
.
✔ Cepat2 sapu MMG di kulit tempat kena bara api. Tak mengelembung
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN SAKIT LUTUT😮
.
✔ IBU LEGA SAKIT LUTUT BERANSUR KURANG
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN SAKIT GIGI😮
.
✔ CUBA SAPU MMG DI TEMPAT BERDENYUT2 SAKIT GIGI. LEGA DAN LENYAP TERUS KESAKITAN .
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN SAKIT KEPALA DAN DEMAM😮
.
✔ SUAMI ISTER DEMAM. LUMUR MMG SATU BADAN. KURANG SAKIT KEPALA. DEMAM KEBAH
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN SAKIT BAHU😮
.
✔ MACAM MAJIK. SAPU-SAPU KAT BAHU MAMA TERUS LEGA SAKIT BAHU
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Sebak rasa bile dapat wasap dari ds yang bagitahu sebelum nie ada sowang makcik nie dia tak kuat bendiri , tangan dan kaki kene strok separuh badan.

Jadi anaknyer belikan MMG bagi makcik nie cuba, Alhamdulillah tiap tiap malam makcik nie urut menggunakan minyak urut moden MMG nie.

Sekarang, makcik ni dah boleh berdiri, dan berjalan dengan baik.

MMG adalah asbab segalanya dan kesembuhan adalah dari Allah dan tak salah kita mencuba.
Lagi pulak minyak kayu putih dalam MMG mempunyai banyak manfaat dan khasiatnya. Satu satunya sumber alam semulajadi yang yang perlu di terokai lagi khasiatnya untuk manfaat kite semua.

#pantasmembantumelegakan
#sayapakaisayajual
#kongsimanfaatbersama

0127747084

Rasa teruja bila menghitung hari untuk menyambut bulan Ramadhan. Ye lah lagi 2 hari je kann.

Jom kite bantu mak ayah kite untuk berdiri solat dengan lebih sempurna. Sebelum ni tak larat nak abiskan 23 rakaat sebabnya tak tahan nak berdiri lama sengal sengal lutut katenya.

Sekarang dah tak payah risau sebab ada minyak urut moden MMG yang MUDAH MERESAP. Oles oles je lenguh lenguh lesap.
Yang penting minyak urut moden MMG tak melekit. Hati pun tak sakit yang penting bersaiz POKET.

Harumannya sewangi lavender di taman. Confirm jemaah lain punn terkesima dengan harumannn bak bunga di taman.

BERBALOI BALOI. Dapatkan SEGERA untuk keluarga untuk keselesaan bersama.

#pantasmembantumelegakan

Testimonial MMG 💌
.
BAWA MMG KE MANA-MANA😮
.
✔ SESUAI UNTUK DIBAWA SEMASA TRAVEL .
✔ PENING KEPALA SAPU JER MMG
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
MMG BOLEH LEGAKAN SELESEMA😮
.
✔ DULU KENA CARI UBAT DI FARMASI
.
✔ KINI TAK PERLU LAGI
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
KULIT KAKI MAKIN CANTIK😮
.
✔ DULU KULIT KERING. RAJIN SAPU MMG, KULIT MAKIN CANTIK
.
✔ KESAN BAHAN ALOE VERA DALAM MMG
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Testimonial MMG 💌
.
BANTU LEGAKAN KETIDAKSELESAAN BADAN. DAH BOLEH RUKUK DALAM SOLAT😮
.
✔ Dah cuba macam-macam minyak urut. Tapi bila cuba MMG ada kesan.
.
✔ Lepas sapu, lega. Boleh rukuk. Tak melekit. Bau pun wangi
.
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Marvelous Massage Gel (MMG)

Minyak urut moden yang bole digunakan untuk membantu melegakan rasa senggugut, pening kepala, selesema malah resdung pun boleh.

Sesuai juga untuk abang abang kakak kakak guna masa rasa lenguh lenguh kaki, area pinggang or badan. Eh tengkuk pun boleh jugak sapu ye.

Rasa dia sikit berangin kool, if nak rasa panas sikit bole oles air lepas sapuu tuu.
MUDAH meresap ke kulit dalam tempoh 20 saat, kering tanpa perlu lap atau cuci tangan sebab MMG ni jenis WATERBASED.

Mesra wudhu' dan 100% menggunakan bahan bahan HALAL ( bahan bahan semuanya daripada tumbuh tumbuhan)

Yang penting MMG ni wangi dan boleh buat kita lenaaa dengan bauan LAVENDER nya.

RM 47 termasuk postage ❤❤ Hubungi
014 8426280

#MinyakUrutModen #MMG
#MarvelousMassageGel
#WangianLavendar #tidakmelekit #cepatmeresap
#Aloevera #KayuPutih #mint
#teamsarwajannah
#PantasMembantuMelegakan
#Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #sendi #Tonsil #Selsema #Resdung #IbuPantang #sakitleher #sembelit #migrain #insomnia
#TestimoniMMG
#SJMCBatch1
#AgenMMGBangi

Marvelous Massage Gel (MMG)

Minyak urut moden yang bole digunakan untuk membantu melegakan rasa senggugut, pening kepala, selesema malah resdung pun boleh.

Sesuai juga untuk abang abang kakak kakak guna masa rasa lenguh lenguh kaki, area pinggang or badan. Eh tengkuk pun boleh jugak sapu ye.

Rasa dia sikit berangin kool, if nak rasa panas sikit bole oles air lepas sapuu tuu.
MUDAH meresap ke kulit dalam tempoh 20 saat, kering tanpa perlu lap atau cuci tangan sebab MMG ni jenis WATERBASED.

Mesra wudhu' dan 100% menggunakan bahan bahan HALAL ( bahan bahan semuanya daripada tumbuh tumbuhan)

Yang penting MMG ni wangi dan boleh buat kita lenaaa dengan bauan LAVENDER nya.

RM 47 termasuk postage ❤❤ Hubungi
014 8426280

#MinyakUrutModen #MMG
#MarvelousMassageGel
#WangianLavendar #tidakmelekit #cepatmeresap
#Aloevera #KayuPutih #mint
#teamsarwajannah
#PantasMembantuMelegakan
#Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #sendi #Tonsil #Selsema #Resdung #IbuPantang #sakitleher #sembelit #migrain #insomnia
#TestimoniMMG
#SJMCBatch1
#AgenMMGBangi

Korang kenal tak ni sape?
Kalau korang tak kenal kejam sungguh ar korang.

Mr mama ni cakap memang die kejud sangad bila alergik seafood kat lengan dia leh hilang pas calit Minyak urut moden MMG ni.Dia ingat untuk lengoh lengoh je.😅 .

Sekarang satu family Arash memang guna MMG untuk lenguh lenguh dan dia kata bagus sebagai terapi. Tahniah founder produce produk bagus katanya.
.

Kembang kecut hidung anah bila aktor puji product ni . Alhamdulillah❤❤ .
.

#MinyakUrutModen #MMG
#MarvelousMassageGel
#WangianLavendar #tidakmelekit #cepatmeresap
#Aloevera #KayuPutih #mint
#teamsarwajannah
#PantasMembantuMelegakan
#Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #sendi #Tonsil #Selsema #Resdung #IbuPantang #sakitleher #sembelit #migrain #insomnia
#TestimoniMMG
#SJMCBatch1
#AgenMMGBangi

Most Popular Instagram Hashtags