#pantasmembantumelegakan

327 posts

TOP POSTS

Sempena Hari Pekerja hari ni kan. Kita buka BEST PROMO hari ni tau.
.
FREE POS untuk 2 MMG (dalam 1 parcel). .
1 untuk mak
.
1 untuk pak
.

#minyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan

Alhamdulillah my lovely customer sukaaa freegift pouch bag yang comel ni. 😍
.

Eksaitedd sangat. Berbaloi tunggu posmen lama sngat nak hantarkan barang baik ni sampai rumah dia.
.

So, meh dapatkan sebotol minyak urut moden MMG ni untuk pelbagai kegunaan. Multi-purpose tau! .

Umi nak bagi freegift yang comel ni jugak untuk awak.😉
.

Jangan bimbang nak guna sebab kandungan nya dari bahan yang natural, selamat dan halal 100%.
.

Diformulasi dari minyak kayu putih, menthol crystal, aloevera dan ekstrak lavender yang sememangnya semua bahan ni mempunyai khasiat tersendiri yang terbukti berkesan.

DM or WASAP JE KITA YEA 😘

0199756102 ( izzah )

#SeniorAgenSahMMG
#PantasMembantuMelegakan

MARVELOUS MASSAGE GEL #mmg

Membantu untuk melegakan masalah 🤔 ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
#marvelousmassagegel
#minyapanasmoden
#pantasmembantumelegakan #MMG #Testerpercuma

Sapa nak free tester MMG boleh wasap 019-5187803.😊 #agentMMG
#pantasmembantumelegakan

Sapuan magismu melegakan seisi keluarga

#MarvelousMassageGel
#PantasMembantuMelegakan

Sejak Kak Amy berkenalan ngan Minyak urut Moden MMG ni, memang x sah kalau takde dlm beg sukmo.

Kadang² dok reply2 wasap dlm keta pale pun jd pening, sapu MMG kat leher kat bahu mmg compom la kuaa angin atas bawah, terus rasa fresh weii.. Ni En somi drive, ngantuk katanya..Kak Amy hulur la MMG ni, suh sapu bg hilang ngantuk (dlm ati takmo drive sbenarnya sbb hakak pun nk tido ni) :) :) #pantasmembantumelegakan
#minyakurutmoden
#MMG

Jika kalian ada masalah dibawah, kalian diSYORKAN mencuba #MinyakUrutModen (MMG). 🔹 Buasir
🔹 Resdung
🔹 Selesema
🔹 Batuk
🔹 Sakit Gigi
🔹 Senggugut
🔹 Migrain
🔹 Perut Kembung
🔹 Loya
🔹 Jerawat ✅ Sesuai Untuk Seisi Keluarga
✅ Meresap Dan Tidak Melekit
✅ Wangi - Bunga Lavender

Harga : RM47 Termasuk Postage
Untuk Info : Whatsapp +60124138616

#MMG
#PantasMembantuMelegakan #Bazarpaknil #Afiathorr #Nealofa #KembungPerut #Migrain

Alhamdulillah stiker dah sampai untuk TESTER MMG.Minyak Urut Moden yang Pantas Membantu Melegakan, tidah melekit, umpama losyen yang sangat segar dengan AROMA bauan Lavender, Calit sedekit semerbak bauanya. 😘 Belum cuba belum tahu, dah cuba mesti Jatuh Cinta dengan MMG😄 👉Jom siapa-siapa nak TESTER MMG percuma dari @elly.azkhaumairah,Pm alamat ye, mana tau rezeki korang kan.

#MinyakUrutModenMMG
#PantasMembantuMelegakan
#TidakMelekitBauanLavendar

MOST RECENT

Testimonial MMG 💌 .

MMG BANTU SAKIT LUTUT PELAJAR😮 .
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Alhamdulillah rezeki di awal pagi. My lovely customer dari Johor repeat order lagi 3 botol.
.

Dia bagitau yang minyak urut moden MMG ni, sampai ayah dan mak pun dah jatuh hati. Suka sangat pakai!
.

Best rasa bila meresap ke kulit. Malam malam tido pun lena.
.

Well, itulah penangan pati lavender yang femes dengan sensasi aromaterapi yang ada dalam MMG.
.

Bagus untuk yang selalu susah nak tido malam tu ( imsonia )- amik calit dan sapu di tapak kaki, sekitar leher, belakang bahu dan batang hidung.
InshaaAllah lena di alam mimpi. 😉

Nak try juga? Ofkos la boleh..
Meh DM or Wasap je 019-9757102 ( izzah )

#SeniorAgenMMG
#MinyakUrutModenMMG
#PantasMembantuMelegakan

#MMGpelbagaikegunaan
#LenakanTidoMalam
#SarwaJannah

Kaki terseliuh baik dengan #minyakurutmoden MMG.
Khasiat minyak kayu putih mampu membantu melegakan kaki yang sakit.

Jom cuba hari ini.

#Testerpercuma #minyakurutpanasmoden #pantasmembantumelegakan

Bila tengok kain menimbun dalam bakul mulalah berpinor je mata ni.

Ishh!! tak boleh bior ni, kang lagi menimbun macam gunung everest pulak. Lagi berdabel dabel tahap kemalasan.

Sebelum misi diteruskan calit dulu si pinky kat pinggang dan kaki. Kesegaran sejuk kool MINT terus dapat di rasai dengan nyaman. Barulah mata yang berpinor tadi jadi segar bugar dengan bauan LAVENDER.
Nyamannyaaa. ❤❤❤ #pantasmembantumelegakan
#MMG
#dropsipwanted

Akak nak tanya kengkawan ada tak masalah tido yang tak berapa nak lena. Ala orang dolu-dolu kata tido-tido ayam.
Ni haaaaa Akak ada nak bagi tips kat korang mana yang ada masalah tido-tido ayam ni. ✅ Pastikan korang tido pada waktu yang sama setiap hari - disiplinkan diri. ✅ Hadkan tido pada waktu Petang - aktiflah sikit pepetang tu buat kerja-kerja yang boleh elakkan korang tido ajaa. ✅ Gunakan #MMG - Dalam MMG ni ada campuran lavender yang bole membuatkan tido korang lena tanpa gangguan. Bukan aja melenakan tapi mewangikan korang macam berada dalam ladang lavender.

Tak cayaaaaa? Meh cuba sebotol. Sesuai untuk seisi keluarga. Bersaiz poket serta mudah dibawa. Tak melekit pulak tu .

#AgenMMG #MinyakUrutModen
#PantasMembantuMelegakan
#MelenakanTidur #Senggugut #Migrain #Loya #LenguhKaki #MasalahSaraf #Ketuat #SlipDisk

Whatsapp : 012 413 8616

Alhamdulillah my lovely customer sukaaa freegift pouch bag yang comel ni. 😍
.

Eksaitedd sangat. Berbaloi tunggu posmen lama sngat nak hantarkan barang baik ni sampai rumah dia.
.

So, meh dapatkan sebotol minyak urut moden MMG ni untuk pelbagai kegunaan. Multi-purpose tau! .

Umi nak bagi freegift yang comel ni jugak untuk awak.😉
.

Jangan bimbang nak guna sebab kandungan nya dari bahan yang natural, selamat dan halal 100%.
.

Diformulasi dari minyak kayu putih, menthol crystal, aloevera dan ekstrak lavender yang sememangnya semua bahan ni mempunyai khasiat tersendiri yang terbukti berkesan.

DM or WASAP JE KITA YEA 😘

0199756102 ( izzah )

#SeniorAgenSahMMG
#PantasMembantuMelegakan

Alhamdulillah. #testimonimmg
.
MMG Massage Gel merupakan gel minyak panas yang PANTAS MENYERAP. .
Diformulasi daripada 100% bahan ORGANIK iaitu MINYAK KAYU PUTIH, MENTHOL dan ALOE VERA dengan bauan LAVENDER yang menyegarkan.
.
MMG Massage Gel amat sesuai untuk semua peringkat umur.
.
.
#sha_nurraysa_mmg
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden #gelminyakpanas #MMG_Chuping #SarwaJannahTeam #SJMCBatch1 #custFeedbackMMG #pantasmembantumelegakan #pantasmeresap #igshop #instashop #ig_malaysia #bazarpaknilprodukkesihatan
#lenguhbadan #senggugut #peningkepala #stress #anginbadan #kecutjerawat #lenguhlutut #tumitpecah #urutanibubersalin #kembungperut #resdung #selsema #kulitcantik #bahanorganik

Suka lah dengan minyak urut moden MMG ni.
Bila calit sapu kat luka, bukan setakat luka je cepat kering, kulit pun turut lembut je selembut baby skin.
Calit bubuh atas jerawat pun dia cepat kecut.
Sapu kat parut keloid pun jadi makin nipis.
Sekali strecthmark ibu ibu pun boleh pudar.

AloeVera oh Aloevera! 😉

WASAP / DM ME ! 0199757102 ( Izzah )

#SeniorAgenMMG
#PantasMembantuMelegakan
#MMGForBaby
#1MMG1Family
#Aloevera
#MinyakKayuPutih
#MentholCrystal
#Lavender
#LukaCepatKering
#KulitLembut
#JerawatKecut
#StrecthmarkPudar
#TimCikLya

MMG Massage Gel merupakan gel minyak panas yang PANTAS MENYERAP. .
Diformulasi daripada 100% bahan ORGANIK iaitu MINYAK KAYU PUTIH, dan MENTOL dengan bauan LAVENDER yang menyegarkan.
.
MMG Massage Gel amat sesuai untuk semua peringkat umur.
.
.
#sha_nurraysa_mmg
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden #gelminyakpanas #MMG_Chuping #SarwaJannahTeam #SJMCBatch1 #custFeedbackMMG #pantasmembantumelegakan #pantasmeresap #igshop #instashop #ig_malaysia #bazarpaknilprodukkesihatan
#lenguhbadan #senggugut #peningkepala #stress #anginbadan #kecutjerawat #lenguhlutut #tumitpecah #urutanibubersalin #kembungperut #resdung #selsema #kulitcantik #bahanorganik

MARVELOUS MASSAGE GEL #mmg

Membantu untuk melegakan masalah 🤔 ✔Sakit pinggang ✔ Lenguh kaki ✔Sakit lutut dan sendi ✔Pening/sakit kepala ✔Sakit tengkuk ✔Sakit Perut
✔Senggugut
✔Resdung
✔Selsema/batuk
✔Sembelit
✔Gigitan serangga
✔Terkena minyak panas/benda panas
#marvelousmassagegel
#minyapanasmoden
#pantasmembantumelegakan #MMG #Testerpercuma

Testimonial MMG 💌 .

MMG BANTU LEGAKAN SAKIT KAKI KUCING DAN AYAM 😂😂😂 TESTIMONI PALING WIN SETAKAT NI

BUKAN SETAKAT MANUSIA, HAIWAN PUN TERKESAN GUNA MMG

KAKI TERSELIUH TERUS LEGAA .
✔ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Jika kalian ada masalah dibawah, kalian diSYORKAN mencuba #MinyakUrutModen (MMG). 🔹 Buasir
🔹 Resdung
🔹 Selesema
🔹 Batuk
🔹 Sakit Gigi
🔹 Senggugut
🔹 Migrain
🔹 Perut Kembung
🔹 Loya
🔹 Jerawat ✅ Sesuai Untuk Seisi Keluarga
✅ Meresap Dan Tidak Melekit
✅ Wangi - Bunga Lavender

Harga : RM47 Termasuk Postage
Untuk Info : Whatsapp +60124138616

#MMG
#PantasMembantuMelegakan #Bazarpaknil #Afiathorr #Nealofa #KembungPerut #Migrain

Most Popular Instagram Hashtags