#pantairemis

MOST RECENT

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

Selamat malam awak 😴❤ .
#pantairemis #kualaselangor
#sengetkepalasaya

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

Genite korang. Dah dapatkan Planner 2019 belum? Ada 12 design menarik. Jom pilih design yg berkenan dihati korang 😍Harga RM25 sahaja!

Esok kita ada buat postage & cod area ; SHAH ALAM, KUALA SELANGOR, JERAM & TANJUNG KARANG.
.
.
Berbaloi sangat kan?😍 To order, just DM or click whatsapp link in bio now! ✨
.
#planner2019 #2019planner #planner2019murah #plannerbook #bukuislamik #kualaselangor #jeram #pantairemis #tanjungkarang

Sepetang disini....
.
Merindui org yg telah tiada 😔
.
#familytime
#pantairemis
#kerangbakar

asyik tgk org main je sesekali dua tiga empat lima kali teringin main smbil2 marketing bubble 😜

#hakakjualbubble #pantairemis #giantbubble #santaisunday #lepakingsunday

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

💝 TESTIMONI POSITIF HAMIL 💝

Alhamdulillah.. hari ini kami berbagi kebahagiaan, Lagi2 kami memberikan bukti *MANFAAT dan KWALITAS* dari HERBAL BEE, yakni keberhasilan HAMIL dari salah satu Pasien kami di bulan September ini.. Kali ini kabar bahagia itu datang dari Pasien kami..
Minggu, 23 September 2018 : 👉 Nama : *PRIVASI*
👉 Alamat : *Puwokerto*
👉 Usia Suami Istri : *27 thn & 23 thn*
👉 Keluhan : *KELEBIHAN CAIRAN DIBELAKANG RAHIM dan SPERMA SUAMI ENCER*
👉 Konsumsi Herbal : *NEUVEN dan ALFALFA*

Dari keluhan pasien kita seharusnya sadar, bahwa yang terpenting adalah keyakinan yg besar, karena selama apapun pernikahan anda & berapapun usia anda, selama kita yakin akan ikhtiar kita. Maka segala sesuatu yg tidak mungkin semuanya akan menjadi mungkin, PERCAYALAH...!!! Lakukan sekarang atau tidak akan pernah terjadi 😔
Karena Tuhan bersama dgn orang2 yg yakin & tidak berputus asa. 😍 *Ini motivasi untuk bunda*
① yg belum promil,
② yg sedang promil,
③ yg baru memulai promil,
④ yg sudah terputus promil,
⑤ yg promilnya masih menunggu keberhasilannya,
⑥ bahkan yg benar2 sudah berhenti promil.

Salam ✌ garis merah bunda

Promil HERBAL BEE

Jangan terlepas untuk dapatkan Planner 2019 anda!
.
.
Jom ramai ramai tengok video Planner 2019. Apa yg ada dalam ni. Memang best best!! Lengkap semua benda ada. Tak perlu dah nak ada extra2 buku nak catat semua perkara. Betul tak? 😊
.
#planner2019 #2019planner #planner2019murah #plannerbook #bukuislamik #kualaselangor #selangor #klang #shahalam #setiacitymall #pantairemis

“Sometimes I can’t see myself when i’m with you. I can only just see you.”
.
By Jodi Lynn Anderson
.
The Reception of
.
FAIRIS & HANYZA
.
22.09.2018
.
#relationshipgoals #reception #groom #love #pantairemis #perak #nikon #wedding #photography #amernuaz #amernuazinspirations

All you need is the plan, the road map and the courage to press on to your destination 💪
.

Price : RM25 with 2 FREE GIFTS (notebook + todolist pad) .
.
.
APA YANG ISTIMEWANYA PLANNER TAHUN NI?
✔ Set Goal 2019
✔ Calender 2019 & 2020
✔ Calender Hijri
✔ Yearly planning chart
✔ Info islamik dan trivia
✔ Monthly plan
✔ Weekly plan
✔ Weekly priority
✔ Mood tracker
✔ Therapy
✔ Fitness Goal
✔ Mutabaah Amal Challenge
✔ Finance Tracker
✔ Month review
✔ Ramadhan Mission
✔ Money saving challenge (1 year)
✔ Blank pages (setiap bulan)
✔ Monthly cash flow
✔ Tarikh-tarikh cuti Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia
✔ Monthly budget
✔ Quran tracker
✔ Travel list
✔ Yearly Review
✔ Book to read 2019 and more!
.
Features :
🔻12 cover designs
🔻100% all out planning segments
🔻Versi Islamik & kontemporari
🔻Size standard A5 size
🔻Paper 80gsm
🔻264 pages
🔻Full colors each page
.
Berbaloi sangat kan?😍 To order, just DM or click whatsapp link in bio now! ✨
.
#planner2019 #2019planner #planner2019murah #plannerbook #bukuislamik #kualaselangor #selangor #setiacitymall #pantairemis

Ahh ni antara pages yang ad dalam buku planner 2019 korang 😍 lawa kan? Sangat sangat bermanfaat tau!
.
.
Price Per Planner RM25
comes with 2freegifts:
🎁To do list notepad (4X6inch)
🎁Notebook (12X17cm)
.
.
#planner2019 #planner #bukuislamik #setiacitymall #shahalam #pantairemis

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

Most Popular Instagram Hashtags