#pantaihillpark

MOST RECENT

Asaalammualaikum sayang2.. 😊🙋🙋.. minggu depan kakak open order tart nenas gulung.. preparation untuk deepavali.. sape nak order, meh la order yer.. .
.
50pcs RM27
25pcs RM15
.
Pre-Order.
.
#effitartnenas .
.
#tartnenas #tartnenasgulung #tartnenasgebu #tartnenassedap #nastargulung #nastar #pantaihillpark #pantaidalam #pantaipermai #bangsar

TERKEJUT TENGOK URAT TIMBUL🔥
.
Korang kalau ada masalah saiz kecik, tak padu, zakar tak tegang/kurang sihat ha jom cuba LGB. Tengok & rasa beza tu dalam 3 hari. MEMANG PADU🔥
.
Fokus utama LGB OIL membantu melancarkan peredaran darah✅ bila saluran darah & urat2 zakar dah kembang elok baru oksigen & darah sampai ke hujung kepala zakar.
.
2x pancut pun masih steady bro. Tekan link biru dekat bio tu. Cuba dulu baru tahu....😁
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) ✅
.
✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅LULUS KKM
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗️
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak #lintahgunung #postage

When your lantern replacement light saber is ready to go and you realised you’re not invited to any mid-autumn celebrations. 🏮🌕✨😔 // Just warming up my #magilight that finally arrived after a three-month-long wait. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#explorekl #discoverkl @discoverkualalumpur #klyourshot #igersmalaysia #igersmy #igerskl #instakl #way2ill #heatercentral #fatalframes #hsinthefield #trappingtones #alphahype #agameoftones #tonekillers #hsdailyfeature #Streets_Vision #streetmobs #streetactivity #citygrammers #citykillerz #urbanromantix #urbangathering #centrio #centriopantaihillpark #pantaihillpark #ytlland

Thank you @wannaali_ for coming and get teeth whitening done at our clinic... we wish you a bright future in your career...as bright as your new smile... #teethwhitening #cosmeticdentistry #aestheticdentistry #dentist #dental #wannaali #kualalumpur #bangsar #bangsarsouth #pantaidalam #pantaihillpark

Perut anda BUNCIT?
Peha anda BERLAGA??
Pinggang dah naik INCHI??
Pipi dah KEMBONG??
dagu dah BERLAPIS?? Ummi nk bantu pada kakak² yg ada masalah diatas dgn cara mudah pantas dan efektif👍👍 Ummi nk share sikit testimoni dari peserta yg berjaya turun kg kurng dari 10 hari.. Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya.Happynya lin dapat bantu kakak² yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips ummi bagi inilah hasilnya. Tahniah kak.Teruskan konsisten ya. Goodluck😍

Ummi nak tanya ni dah ada wasap ummi tak? Sbb promo kat wasap je tau. Kalau takde lagi akak klik terus kat bio ye 😘😘😘😘 @ 0193015743
#sislin #sislinkl #kurus #cantik #beautykl #slimmingkl #ampang #codkl #kerinchi #pantaihillpark #munafie #klubnalaleh #demica #letscantik #fitkl #indianwedding #indiangirl #chubby #atkinsphase1

Tak Best Kan Henjut 1 Minit Je. Baru masuk “chreettttt”. Masuk pulak tak rasa apa pun. hmmm
.
Cukup2 lah tu pentingkan diri sendiri bro, jom kasi si dia happy. Sama2 merasa. ❤️ 2x pancut steady je👌🏽 KERAS LAIN MACAM !
.
Ada ke pasangan yang puas 1 minit je dengan lelaki dia? Macam tak function lelaki dia kalau tak dapat nak tahan sampai 1 minit pun dah pancut. Kesian bini bro yang kena hadap dengan permainan ni. 90% lelaki dekat malaysia ni memang tak tahan lama. Peratusan tu juga melibatkan banyak penceraian tahu? Semuanya sebab suami yang langsung tak dapat nak puaskan nafkah batin isteri. .
LGB Oil bantu memberikan korang performance maksimum ketika ranjang! . Tak perlu lagi malu dengan isteri sebab tak perform. Lepas pakai je, bro punya zakar bertambah saiz, padu, keras lain mcm & boleh tahan lebih lama. Dm / Tekan link biru dekat bio tu.
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMETRIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)✅
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3 hari ❗️
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅LULUS KKM
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗️
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Perut anda BUNCIT?
Peha anda BERLAGA??
Pinggang dah naik INCHI??
Pipi dah KEMBONG??
dagu dah BERLAPIS?? Ummi nk bantu pada kakak² yg ada masalah diatas dgn cara mudah pantas dan efektif👍👍 Ummi nk share sikit testimoni dari peserta yg berjaya turun kg kurng dari 10 hari.. Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya.Happynya lin dapat bantu kakak² yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips ummi bagi inilah hasilnya. Tahniah kak.Teruskan konsisten ya. Goodluck😍

Ummi nak tanya ni dah ada wasap ummi tak? Sbb promo kat wasap je tau. Kalau takde lagi akak klik terus kat bio ye 😘😘😘😘 @ 0193015743
#sislin #sislinkl #kurus #cantik #beautykl #slimmingkl #ampang #codkl #kerinchi #pantaihillpark #munafie #klubnalaleh #demica #letscantik #fitkl #indianwedding #indiangirl

TAG MEMBER KORANG !
Jangan lupa tutup tingkap ya. Jom cuba LGB OIL bro, Confirm MAKIN PADU ! Pergi follow Instagram @mr_belacak
@mr_belacak
@mr_belacak
.
Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Kesan seawal 3 hari, rajin atau tak je.
Jom Rawat ! 😎Cuba sebotol ! .
Aset tak cukup besar ? Pendek ?
Tak strong ?
Tak padu ? Kendur ?
Tak tahan lama ? .
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
No KKM = NOT180200562K
.
Follow Instagram @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB Ni Confirm Terbaik ! Permintaan hangat bro, dah ramai guna LGB. Kesan pantas, seawal 3 hari ! Puas hati !🔥 .
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
.
Juga untuk wanita yang nak payudara👇🏽
✔ Tegang & Mantap
✔ Besar & Padat
✔ Montokkan Bahagian Payudara
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅LULUS KKM
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Gagal Puaskan Isteri ?

SAYANG, ABANG MINTA MAAF...ABANG DAH KELUAR.. . . Its okay abang.. isteri mengucup lembut dahi suami.
.
Kecewa kan? Especially bro sekali lagi gagal untuk puaskan isteri? Walaupun bro dah cuba pelbagai teknik dan amalkan makanan yang sihat, tapi still bro masih cepat pancut. Semestinya bro teringin sangat2 nak berikan isteri pengalaman orgasm bersama2. Tapi sayang sangat2 bro cuma T.A.K M.A.M.P.U untuk memberikan layan sebegitu kepada isteri tercinta bro.
.
Bro nak ubah masalah tu sekarang? Tahan lebih lama hingga round ke 3? Pun masih keras dan padu lagi.
.
Saya cadangkan sangat2 bro guna Lintah Gunung Belacak Oil untuk merawat masalah bro. Setakat ini sahaja kami dah collect ribuan testimoni customer yang dah berjaya dapat perubahan yang mereka idamkan kurang dari seminggu selepas penggunaan . Power kan? Nak cuba sebotol ? Tekan link biru dekat bio tu.☺️
.
Jom cuba LGB Oil ! Bagi zakar sihat padu2 💪🏽😎 TEKAN LINK BIRU KAT BIO SAYA TU.
.
.
#sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat

Я влюблена в это место, если бы была возможность осталась бы здесь до конца дней моих. #pantaihillpark #malaysia #kualalumpur #KL #airbnbmalaysia #airbnb

NEW DESIGN LOW CUT MUNAFIE PANTS
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
1 pc RM10
3 pcs RM26 exc POSTAGE
5 pcs RM45 free POSTAGE
.
#munafie #munafiepant #seluarmunafie #girdle #panties #codkl #codampang #bengkung #bengkungsajat #munafiemurah #mitc #aeon #bengkungsajat #demicantik #seluarmunafie #maybankers #pantaihillpark #menaratm #mytown #sogo #kerinchi #pantsmurah .
READY STOCKS
Klik link to order.

Our last case for today.

One of our regular customers came with a broken old silver filling,we replaced it with a new tooth-color aesthetic filling.

Now, aint that a beauty?

We use top quality Gaenial dental composite from GC coz our customers deserve the best.

#tooth #filling #aestheticdentistry #restorativedentistry #tampalangigi #gigilubang #cosmeticdentistry #gaenial #gc
#dentist #dental #clinic
#pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #kualalumpur
#centrio #pantaihillpark #nexus #gatewaymall #residensikerinchi #southview

TAG MEMBER KORANG !
YANG TAK KUAT JANGAN TENGOK ! Pergi follow Instagram @mr_belacak
Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Kesan seawal 3 hari, rajin atau tak je. Jom Rawat ! 😎 Cuba sebotol ! .
Aset tak cukup besar ? Pendek ?
Tak strong ?
Tak padu ? Kendur ?
Tak tahan lama ?
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
No KKM = NOT180200562K
.
Follow Instagram @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB Ni Confirm Terbaik ! Permintaan hangat bro, ramai dah guna LGB. Kesan pantas, seawal 3 hari ! Puas hati !🔥 .
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
.
Juga untuk wanita yang nak payudara👇🏽
✔ Tegang & Mantap
✔ Besar & Padat
✔ Montokkan Bahagian Payudara
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅LULUS KKM
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

TAG MEMBER KORANG !
YANG TAK KUAT JANGAN TENGOK ! Pergi follow Instagram @mr_belacak
Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Kesan seawal 3 hari, rajin atau tak je. Jom Rawat ! 😎 Cuba sebotol ! .
Aset tak cukup besar ? Pendek ?
Tak strong ?
Tak padu ? Kendur ?
Tak tahan lama ?
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
No KKM = NOT180200562K
.
Follow Instagram @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB Ni Confirm Terbaik ! Permintaan hangat bro, ramai dah guna LGB. Kesan pantas, seawal 3 hari ! Puas hati !🔥 .
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
.
Juga untuk wanita yang nak payudara👇🏽
✔ Tegang & Mantap
✔ Besar & Padat
✔ Montokkan Bahagian Payudara
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅LULUS KKM
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Asyik bergamba kat dental chair je....kita beralih ke ruang menunggu pulak... thanks buddy for coming... hopefully problem gigi selesai pasni

#zen #dental #clinic #gigi #pantaihillpark #desaaman #kerinchi #bangsar #centrio #tnb #dentist #pantaidalam

NEW DESIGN LOW CUT MUNAFIE PANTS
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
1 pc RM10
3 pcs RM26 exc POSTAGE
5 pcs RM45 free POSTAGE
.
#munafie #munafiepant #seluarmunafie #girdle #panties #codkl #codampang #bengkung #bengkungsajat #munafiemurah #mitc #aeon #bengkungsajat #demicantik #seluarmunafie #maybankers #pantaihillpark #menaratm #mytown #sogo #kerinchi #pantsmurah .
READY STOCKS
Klik link to order.

LGB Oil ni dah bantu ramai pengguna bro !!! Tekan je link biru dekat bio tu. Berdesup masuk ke Whatsapp.
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom try benda bagus ni. Memang padu, berkesan & berbaloi.
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) tekan link Whatsapp dekat bio.
.
Tengok feedback2 pelanggan dekat insta story !
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3 hari ❗️
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅LULUS KKM
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗️
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

TAG MEMBER KORANG !
YANG TAK KUAT JANGAN TENGOK ! Pergi follow Instagram @mr_belacak
Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Kesan seawal 3 hari, rajin atau tak je. Jom Rawat ! 😎 Cuba sebotol ! .
Aset tak cukup besar ? Pendek ?
Tak strong ?
Tak padu ? Kendur ?
Tak tahan lama ?
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
No KKM = NOT180200562K
.
Follow Instagram @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB Ni Confirm Terbaik ! Permintaan hangat bro, ramai dah guna LGB. Kesan pantas, seawal 3 hari ! Puas hati !🔥 .
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
.
Juga untuk wanita yang nak payudara👇🏽
✔ Tegang & Mantap
✔ Besar & Padat
✔ Montokkan Bahagian Payudara
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅LULUS KKM
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

PARENTS..... Kalau dah nampak gigi baru nk tumbuh, tp gigi lama masih ada, blh cepat2 dtg klinik utk cabut yg lama....
takut nnti dia halang yg baru nak tumbuh.

#gigisusu #gigikekal #parents #ibubapa #anak #gigi #dental #teeth #smile
#bangsar #pantaidalam #pantaihillpark #centrio #nexus #gateway #braces #deciduous #bangsarsouth

Most Popular Instagram Hashtags