#panjang_umur

MOST RECENT

Silaturahim guru" SMK
#silaturahmi
#panjang_umur

Happy brithday my grand father @paulmccartney anniversary 76th
#panjAng_uMur #sehAtseLaLu #the_beAtLes

Selamat ulang tahun ketua umum SMeCK HOOLIGAN ( LAWREN CHIRSTOPER SIMORANGKIR) KE 34 TAHUN.sehat selalu murah rezeki dan selalu diberikan kelancaran disetiap langkah.yg paling penting cepat dapat jodoh .amin Pesan singkat darinya. Bukan aku yg membesarkan nama smeck. Tp smeck lah yg menbesarkan namaku

#smeckhooligan_malaya_basis_malasyia
#panjang_umur
#lasnirohaku
#psms_sampai_kiamat
#salam_sada_roha

Semoga TUhan senantiasa menyertai dan melindungi jln hidup ade berdua.
#HBD
#panjang_umur
#Brother
#bali_dps

SELAMAT ULANG TAHUN
_Kepada Ibu dari Anakku

kuhitung mundur cintaku padamu
sebelum hari tua menyusul jauh
kemudian merenggut raga kita
sebagaimana hukum alam berjalan semestinya

jangan kau takar;
seberapa besar cintaku padamu? tapi
lihat sisa tetes keringatku selama menjadi milikimu:
tidak sempurna, namun utuh jalan ceritanya

sungai_sungai nadi mengalir
silih ganti keruh beningnya
layar_layar perahu hulu ke hilir
pantang takluk pd tipu_daya anginya

kini,
aku menjelma laut
jangan kau taklukkan diriku
yg kupunya hanya debur ombak
yg kususun dari dasar hatiku
untuk menjaga jalan bidukmu.

Bangkalan, 6 Juni 2018
#panjang_umur
#sehat_selalu
#makin_sholeha

Dikk nottπŸŽ‚πŸŽ‚
#eidmilad
#metultah
#panjang_umur

#tips_murah_rezeki
Kongsi...Kongsi...Kongsi

Itulah tips nya..πŸ˜πŸ˜πŸ˜βœ…βœ”πŸ‘
Ada yang nak infaq barang kering kepada golongan yang memerlukan.. Boleh whussup cikgu she..
LAJU..LAJU....ZAZZzzzzzz

http://www.wasap.my/60193800047/

#projekinfaqramadan #projekkongsirezeki
#projekkongsiKURMA
#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6 #arzsunnahteam

Permintaan maaf dari teman" PAI E yang belum bisa ikut berkumpul dalam acara "buka bersama dan sahur bersama" di rumah @cengfaiz_ .. Dan terima kasih atas semua yang telah saudara @cengfaiz_ suguhkan kepada teman" yang telah hadir 😊😊. Semoga yang belum bisa berkumpul bisa menggantikannya dilain waktu πŸ˜’πŸ˜‰ #paie
#silaturrahim
#ngantang
#panjang_umur

. Terimakasih Tuhan atas anugrah Mu yg tak pernah habis dalam hidupmu,, dimana saat ini 20 may 2018 ini adalah waktu yg sangat membahagiakan bagi saya,,,
Aqu tau ini bukan karna kekuatan qu sendiri tapi ini semua datangxa dari pada-Mu.. Semua masa depanqu aku serahkan dalam tangan-Mu,, aqu yakin dgn bertambahxa umurqu aqupun akan semakin dewasa dalam Engkau,, tuntun aqu ya Tuhan untuk menjalankan Tanggung jawab yg Engkau berikan pada saya, dan semoga dapat mampu jadi anak yg berbakti pada kedua Org Tua..
#hbdπŸŽ‚forme
#panjang_umur&;sehatSelalu,, #moga_bisa_jadi_kebanggaan_ortu..

Sedeqah, INFAQ & wakaf
=====================
Tiga2 hampir mempunyai makna yang sama.. walau ada PERBEZAAN.. Yang penting IKHLAS NIAT KERANA ALLAH TAALA... Kalau ikut pandangan cikgu she.. tak kisah lah murah, tapi keadaan baik, kualiti bagus dan paling PENTING sesuai dengan bajet masing2.. BETUL TAK.. ADA YANG SETUJU NGAN CIKGU SHE..πŸ˜…πŸ˜… Contoh kalau kita nak hadiahkan sesuatu pada ibubapa kita mereka tak KISAH pun walau apa kita bagi, MURAH KE...MAHAL KER.... YANG PENTING anak ingat kat depa..dan HARGAI DEPA... KAN..KAN... Contoh kalau kita nak bagi telekung kat staf kita..tak perlu nak bagi TELEKUNG SITI KHADIJAH PUN.. bagi yang biasa2 pun mereka dah cukup berterima kasih BETUL TAK...😁😁 YANG PENTING IKHLAS...ikut kemampuan masing2.. kalau duit berKEPUK KEPUK tak salah nak hadiah kan EMAS pun..kan... Ok gitewww.. IKHLAS+NIAT+SESUAI BAJET😍😍 Projek kongsi kurma...Cikgu she beli kurma IKHLAS+SEDAP jer.. nak hadiah kat kawan2, anak didik, guru2 , kakitangan,FAMILY dll... biar murah dan bukan YUSOF TAIYUB.. yang penting sesuai dengan bajet....haha🀣🀣 Yang Nak infaq KERUSI KULIAH whussup cikgu she laju2 mcm roketπŸ”₯πŸ”₯ masjid nurul yakin kundang masih TERBUKA LAGI

http://www.wasap.my/60193800047/

#projekinfaqramadan #projekkongsirezeki
#projekkongsiKURMA
#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6 #arzsunnahteam #teamamaljariahroadtojannah

With para sesepuh kite 😎

#semoga_sehat selalu
#panjang_umur
#selamat_dunia akhirat
#barakallah

BERAS PERCUMA πŸšπŸšπŸ“£πŸ“£
================
{500 kilo untuk diagihkan}
<50 beg beras 10 kilo>

KAMI TEAM AMAL JARIAHHH...
Mencari.....DAN tercari- cari...πŸ‘€πŸ‘€ βœ”golongan asnaf
βœ”fakir miskin
βœ”anak yatim
βœ”ibu tunggal
βœ”pusat tahfiz βœ”rumah anak yatim βœ”muallaf
βœ”atau yang MEMERLUKAN... BERAS PERCUMA... JOM SAMA2 BANTU KAMI...🍚🍚🍚 Sila hantar kepada kami lokasi Selangor, Lembah kelang sahaja 😊😊 Nama:
Alamat:
No yg boleh di hubungi:
Kategori:

#projekinfaqramadan #projekkongsirezeki
#projekkongsiKURMA
#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6
#arzsunnahteam

http://www.wasap.my/60193800047/

SABDA Nabi MUHAMMAD SAW barang siapa BERSEDEQAH walaupun SEBIJI KURMA maka ALLAH akan mengantikan nya dengan TUJUH tangkai dan setiap tangkai itu mempunyai 100 biji. Tangkai-tangkai itu lah yg akan MENDINDING kita di alam kubur nanti INSYAALLAH.

JOM JANGAN TUNGGU LAGI..

Selamat Malam...βœ¨πŸŽ‡ MataπŸ‘€ pun dah semakin kecilllll jerrr nampak encik suami pun besar kecil..besar kecil..ajer...😣😣 gara2 keletihan siang tadi menyiapkan urusan program GENG PENDIDIK MUROBBI...πŸ‘πŸ‘ Semoga Allah mudah kan urusan cikgu she dan Sahabat dalam jihad memandaikan ummah.. Misi menyebarkan ilmu..πŸ˜ƒπŸ˜ƒ semangat woiii..πŸ’ͺπŸ’ͺ Doakan cikgu she yer kengkawan.... Walau apa pun urusan...usaha kerusi INFAQ tetap diteruskan...hari ni aje.. 8 kerusi berjaya di SAMBAR bakal ahli syurga...MASYAALLAH....HEBAT..πŸ‘ Dalam diam2 dah masuk duit πŸ’°dalam akaun...ya lah..kalau sedeqah ni biar larrr Sembunyi..sembunyi... tangan kiri pun tak tau..yg tangan kanan memberiπŸ‘....yer idok... HEBATTTT... πŸ‘

Paling cikgu she terharu... ada yang mesej cikgu she ucapkan terima kasih sebab bantu mereka buat infaq...😭😭 ALHAMDULILLAH

Kami bantu je tuan puan membuat saham akhirat... yang lain terserahlah pd korang semua....😊😊 Sapa2 yang nak infaq kerusi kuliah kat surau masjid πŸ•Œatau tahfiz.. meh lah pantas pm cikgu she macam roket...πŸš€πŸš€ http://www.wasap.my/60193800047/

#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

Assalamualaikum....
Sabahat yang mulia... LARIS...LARISS.....KERUSI SYURGA..
30 UNIT BERJAYA DISAMBAR AHLI SYURGA...
==========!!!!!!!!!======================= Semoga korang semua sihat2 selalu.. cikgu she alhamdulillah dah baik demam tinggal batuk2 macam nak semputtt...😣
Apapun syukurrrrr KU gagahi jua tanggungjawab yg harus digalasss..😊 ALHAMDULILLAH malam tadi selesai urusan penghantaran 30 unit KERUSI KULIAH ke masjid Islahiah kuang... Seronok sangatlah Makcik2 dan Pakcik2 dapat kerusi baru.. kena pulak malam tadi ada kuliah....
Siap ustaz cakap lagi...HAI ADA KERUSI BARU NAMPAK...boleh lah lama sikit berkuliah malam ni....😲😲 Senyum je acik2 dan pakcik2....😊😊 Tahniahlah..buat pengINFAQ2 yang berjaya buat pahala masuk POKET... jemaah duduk je atas kerusi...salur lah pahala masuk... macam air keluar dari paip....
MASYAALLAH.... YANG NAK INFAQ KERUSI KULIAH mai lekaih2..pm cikgu she... Masjid seterusnya akan dibuka.. Masjid kg Melayu kundang...INSYAALLAH.. http://www.wasap.my/60193800047/

#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

SELAMAT MALAM...
MALAM SERANG KILANG... RESTOK...RESTOCK
================== Malam-malam cikgu she redah jem...gara2 nak RESTOK kerusi kuliah dari SYURGA... SAPA2 YANG NAK INFAQ KERUSI KULIAH MEH PM PANTASSSS...VROMMM.. Elok sangat dah nak ramadan ni infaq kumpul saham akhirat...tok sah tunggu lagi...πŸ˜‚πŸ˜‚ #infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

SALAM AHLI SYURGA...
KEBABOMMM..... Walaupun cikgu she demam.. alhamdulillah...rezeki kerusi infaq syurga tetap masuk....berdesuppppp desuppp macam goreng pisang panassss.. Infaq 30 kerusi syurga ke Masjid Islahiah Kuang dah PENUHHH....Masyaaallah... Cikgu She ucapkan Tahniahhh..pada ahli2 syurga yang berjaya kumpulll PAHALA kali ni.... Penghantaran akan dibuat minggu ni...😊😊apa apa nanti cikgu she update yer.... Pada sesiapa lagi..yang berminat nak infaq.. meh jangan malu jangan segan..
Nak pakai sendiri boleh.. nak infaq masjid kawasan sendiri boleh.. nak buat hadiah boleh....yang penting..KERUSI SELESAAAA... TAK SAKIT PINGGANG... Meh pm roket laju laju..πŸš€πŸš€ http://www.wasap.my/60193800047/

#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

Pagiiii...uoalss.... KERUSI INFAQ SYURGAAA..
===================== Pengahantaran Masjid Islahiah Kuang masih terbuka.... Kosong 17 kerusi lagi... Meh pakat infaq sorang sikit....dapatlah hantar 30 kerusi kat masjid tuhhh.... SATUUU punnnnn jadiiib larrr...... LAMA-LAMA banyak lah kannnn... Saat ini kita memang tk nampak kelebihan nya tunggu sehinga penghujung nyawa nanti baru la nampak MANFAAT tuπŸ˜‚πŸ˜‚ PAHALA MASYUKKKK free jer kat poket korang selama orang duduk kat kerusi korang tuu...
Sampailah kerusi koranggg infaq tu rosak....kannnn.. Meh whussup laju laju kat cikgu she....
Kita pakat TOLONG MENOLONG.... http://www.wasap.my/60193800047/

#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

Salam jumaat yang mulia... Jom sedeqah jumaat...
{HARI HARI SEDEQAH
HARI HARI MASYUKKKK PAHALA}
Yeeehaaaaa....😲😲😲 Kerusi kuliah RM50
PULUT KUNING RM4
Bihun goreng RM3
Mee kari RM4
DLL...PM AJET...πŸš€πŸš€ Ada yang nak infaq ke masjid...nak belanja kawan ke... nak hantar tahfiz anak yatim ke...USAH TANGGUH BENDA BAIK..kan... Meh...meh laju2 whussup cikgu she... http://www.wasap.my/60193800047/

#infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

Selamat tengahari.... Panas Lit lit..uoalls.....πŸ”₯πŸ”₯
Walaupun panasss....🌞🌞 kat syurga nanti dah takde panassss panassss dah.... Sejuk memanjang...☁️☁️
Nyamannnn dan selesaa....🌑🌑🌑 Apaa.....?? Nak tau Rahsianya.... Tentulah Amalan kita di dunia ni.... Tepuk dada tanya Selera....kannn.. Penghantaran kerusi kuliah ke Masjid Islahiah Kuang masih kosong lagi...
Ada yang nak KONGSI INFAQ KERUSI SYURGA LAGI.... MEH LAH PM...WHUSSUP cikgi she laju2 macam naik roket yerπŸš€πŸš€ #infaq_kerusi_kuliah #ajen_kerusi_kuliah #road_to_jannah
#jom_kumpul_pahala #bakal_ahli_syurga #projek_saham_akhirat #panjang_umur #bonus_berganda_ganda #pulut_kuning_WOWsedap_lemak_rm6

http://www.wasap.my/60193800047/

Most Popular Instagram Hashtags