#pandanindah

MOST RECENT

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #bengkelkeretabajetkl #bengkelkeretamurahkl #bengkelkeretamurahpandanindah #bengkelkeretakl #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #keretarepair #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balikkampung #mekanikmelayu #mekanikjujurkl #mekanikmurahkl #mekanikbergerak #mekanikkereta #mekanikkl #minyakhitam #servistundakereta #keretarosak #bengkelanakkelatedikl #anokkelatekl #bisnessanakkelatedikl #pomenmelayudikl #pomenmelayupandanindah

Indeed!!! With Meeracle you guys wouldn’t worried about looking at your in the mirror wondering like -when will my pimples ever leave? -when will my scarring ever fade?
-why my pigmentation is making a world map on my face?
-why is my skin looking so dull and pale and will I ever get the beautiful glowing skin? .

And the answer to every question above will be Meeracle Skincare. It helps improving your skin deep down and help you to solve the skin problems that you have for ages.
.

Whatsapp me if you wanna much more info abt Meeracle 😊 .
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Meeracle Skincare
COD available around KL
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati

September 19, 2018
Assalamualaikum sayang ❤

Throwback....
Semalam sister masuk pertandingan baju kebangsaan....
Mummy just dpt prepared for baju and aksesori sikit² je... Make up sister buat sdr...
Alhamdulillah...tudung, cikgu tolong pakaikan...
Tak menang xpe mummy cakap...
At least sister dpt pengalaman... Itu yg penting... Next time kalau ada apa² pertandingan, masuk aje mummy pesan...bagi aje nama pada cikgu... Mummy tak marah... Mummy cuba mana yg mampu, yea... 😘😘😘❤❤❤
Sayang sister sgt²... Adik a bit sedih sister x menang...
Adik cakap sister punya baju paling cantik...kenapa sister x menang... Yg menang td baju x cantik 😅😅😅😅...
Xpe...itu adat bertanding...
Adik pun ckp, kalau ada apa² kt sekolah, Yiyiq nk masuk, boleh mummy? Boleh aje, sayang...
Leave everything to Allah.... #kebayanyoynya
#mykids
#adikandsister
#lovemykidstilljannah
#skpi
#sambutanharikemerdekaan
#harimalaysia
#pandanindah
#bergayasakan

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #bengkelkeretabajetkl #bengkelkeretamurahkl #bengkelkeretamurahpandanindah #bengkelkeretakl #bengkrlkeretapandanindah #pusatserviskeretapandanindah #pusatserviskeretakl #serviskeretahargapatut #serviskeretamurah #serviskeretamurahkl #servisbergerak #keretarosak #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #keretarepair #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balikkampung #mekanikmelayu #mekanikjujurkl #mekanikmurahkl #mekanikbergerak

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #bengkelkeretabajetkl #bengkelkeretamurahkl #bengkelkeretamurahpandanindah #bengkelkeretakl #bengkrlkeretapandanindah #pusatserviskeretapandanindah #pusatserviskeretakl #serviskeretahargapatut #serviskeretamurah #serviskeretamurahkl #servisbergerak #keretarosak #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #keretarepair #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balancingtayar #servistundakereta #keretarosak #bengkelanakkelatedikl #anokkelatekl #bisnessanakkelatedikl #pomenmelayudikl #pomenmelayupandanindah

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #pusatserviskeretakl #serviskeretahargapatut #serviskeretamurah #serviskeretamurahkl #servisbergerak #keretarosak #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #repairkereta #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balikkampung #mekanikmelayu #mekanikjujurkl #mekanikmurahkl #mekanikbergerak #mekanikkereta #mekanikkl #minyakhitam #servistundakereta #keretarosak #bengkelanakkelatedikl #anokkelatekl #bisnessanakkelatedikl #pomenmelayudikl #pomenmelayupandanindah

.
👀Eye Test👀
Name your favourite cut🍖
🎭Moon’s Kitchen 20th Anniversary🎭
.
.
.
#onionchef #moonskitchen #moonskitchenpandanindah #moonskitchenputraheights #pandanindah #putraheights #subangjaya #westernfood #beefcuts

kesayangan semua!!! yg di tunggu2 telah tiba 😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 unik kan bentuknya?? ada macam2 sudut n penggunaan di setiap sudut tau~ haaaa multifunction sgt ok~~ xperlu lagi brush shading,xperlu lagi brush concealer, xperlu lagi brush blusher!! semua dah ada dalam satu “SNAIL APPLICATOR SPONGE” ni ok? haaaa ape tunggu lagi?? kadar kekembangan selepas dibasahkan adalah dalam 30% iaitu sesuai utk digunkan utk blend foundation..kalau terlalu kembang pun xbagus sbb foundation di serap ke sponge🤢🤢 kalau xkembang langsung bila dibasahkan pun xbagus sbb nanti foundation bercapuk..sbb texture spone yg keras tu akan meninggalkan kesan bentuk sponge tu pada wajah 😂😅 jadi tunggu ape lagi?? cepatttt 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
harga : rm35 sahaja!! yeszaaa rm35 okkkkkk!!! .
stock amat limited!!
📲0193507175

#drxhdbooster #doctoxampang #serum
#faceserum #anggunbyem #detox #dtea #alhacosmetickl #sexycurve
#tamanshamelin #pandanindah
#ampangpoint #klcc #cheras #ampangpark #tamantar #bukitindah #tescoampang #tamankosas #ampanghilir #tamandagang #jalantunrazak #gemall #avenuek #jelatik #jalandamai #kualalumpur #sogo #setiawangsa
#ampang

#READYSTOCK GEL MANDIAN BIDARA ARAB nie sudah dirukhyahkan , Selamat diletakkan di dalam tandas!
.
Jom sambil membersihkan badan , sambil kita menenangkan minda & badan! Bau nya wangi iaitu haruman limau nipis dan serai wangi.. Best tau!
.
.
PROMOSI BERMULA ESOK 20/9 DENGAN HARGA RM45 ( harga asal Rm50) Whssp jue di www.wasap.my/60125609145/sayanakorderGMB #fastreply #DAILYPOSTAGE #stjrmampangkl SELF PICKUP #pandanindah

“APASAL LAH KULIT MEMEY NI CANTIK SEMACAM, BERKILAT BERSIH GEBU JE!!!” .
.
Geramnya tengok kulit Memey. Bersih sangat. Tak ada jerawat tu satu hal, tapi tak kusam langsung! .
.
Biasanya mak-mak yang bekerja dan dah beranak ni kulit kalau tak kering mesti kusam. Tak pun naik jeragat!!! .
.
Sapa yang macam tu? Ishhh baik cepat guna EPHYRA SKIN NANO SERUM ni. Dah lah tak melekit, bagus pulak tu utk parut & jeragat. .
.
Feedback dari #ephyralovers ramai ibu-ibu yang jatuh cinta guna EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM ni. .
.
.
nak order produk ephyra jugak❤
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Promosi JRM 💕💕💕
.
Bermula hari ini rabu 19/9 sehingga jumaat 21/9
.
promosi
1. GEL MANDIAN BIDARA RM 45 ( harga asal rm50)
.
Beli sekarang sementara stock masih ada
.
➡️ Hubungi Pengedar Sah JRM
. 📲 whatsapp #0146692366
.
📲 bit.ly/anneadie
.
.
#jamuratumalaya #jamuratumalaya_ampang_anne
#mandianbidara #bidara #ampang #pandanindah #pandanmewah #gelmandianbidara

Promosi JRM 💕💕💕
.
Bermula hari ini rabu 19/9 sehingga jumaat 21/9
.
promosi
1. GEL MANDIAN BIDARA RM 45 ( harga asal rm50)
.
Beli sekarang sementara stock masih ada
.
➡️ Hubungi Pengedar Sah JRM
. 📲 whatsapp #0146692366
.
📲 bit.ly/anneadie
.
.
#jamuratumalaya #jamuratumalaya_ampang_anne
#mandianbidara #bidara #ampang #pandanindah #pandanmewah #gelmandianbidara

OPTIMUMKAN PRESTASI ANDA DENGAN JUS DELIMA OLIVE HOUSE

Mulakan semangat pagi anda dengan lebih bertenaga bersama secawan Jus Delima Olive House, 100% perahan daripada buah delima, tanpa bahan pengawet, pewarna dan gula tambahan.

#jusdelima
#pomegranate
#aafiyatlifestyle #olivehousehulukelang
#aafiyatstoreolivehousehulukelang
#tamanmelawati
#setapak #ukayperdana #bukitantarabangsa #wangsamaju #setiawangsa #gombak #ampang #kualalumpur #selayang #keramat #sihat #cantik #tamanmelati #pandanindah #pandan #hulukelang #tamanpermata #kemensah #ukayheights #tamanmelati #keramatpermai #datokeramat #ukaybistari #wangsamelawati #setapakcentral

Promosi JRM 💕💕💕
.
Bermula hari ini rabu 19/9 sehingga jumaat 21/9
.
promosi
1. GEL MANDIAN BIDARA RM 45 ( harga asal rm50)
.
Beli sekarang sementara stock masih ada
.
➡️ Hubungi Pengedar Sah JRM
. 📲 whatsapp #0146692366
.
📲 bit.ly/anneadie
.
.
#jamuratumalaya #jamuratumalaya_ampang_anne
#mandianbidara #bidara #ampang #pandanindah #pandanmewah #gelmandianbidara

Morning uoalls... Good news untuk semua pencinta mokara, kami telah beroperasi seperti biasa. Mokara ada pelbagai pakej yang menarik dari yang bajet sampai ke exclusive.. Just screenshot pada gambar yg berminat dan inform pada kami. Kami juga akan releasekan item baru dalam pakej kami.. Tak sabar kan!!! Semua untuk mokaralover... 😘😘😍😍
.
.
Mokarasurprise 🎁😍☺️🎉 We Love To Give People Smile That's Mokara 🎉🎊🌸 😘 Jom order pakej surprise dgn kami.✨
.
.
.
☎️Click our Link to contact us https://goo.gl/gLPHGp
.
.
#mokarasurprise #ramadan #hamperraya #hamperramadhan #pakejbajet #florist #floristkl #surprise #deliverybunga #deliverysurprise #deliverysurprisekl #deliverysurpriseampang #ampang #kl #pandanindah #cheras #surprisemurah #surprisepackage #surprisedelivery #surprisegifts #damansara #keramat #surprisemurah #kotakhadiah #surprisebirthday #anniversarygifts

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #bengkelkeretabajetkl #bengkelkeretamurahkl #bengkelkeretamurahpandanindah #bengkelkeretakl #bengkrlkeretapandanindah #pusatserviskeretapandanindah #pusatserviskeretakl #serviskeretahargapatut #serviskeretamurah #serviskeretamurahkl #servisbergerak #keretarosak #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #keretarepair #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balikkampung #servistundakereta #keretarosak #bengkelanakkelatedikl #anokkelatekl #bisnessanakkelatedikl #pomenmelayudikl #pomenmelayupandanindah

Bengkel kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan servis semua jenis kerosakan kereta. samada model baru, lama, kereta import dan kereta tempatan -menyediakan perkhidmatan servis bergerak, ambil dan hantar untuk kerosakan dalam perjalanan dan kerosakan dirumah untuk kawasan sekitar . -bengkel kami berada di pandan indah, lokasi agak tersorok. bukan laluan utama. untuk lebih senang boleh tel untuk sebarang pertanyaan atau temujanji (mesej/sms tidak sempat dilayan)
012-2963200 - izani
kedai beroperasi 
isnin-sabtu 
dari 9.00pg-10.00mlm... #bengkelkeretamelayu #bengkelkeretamelayupandanindah #bengkelkeretabajetkl #bengkelkeretamurahkl #bengkelkeretamurahpandanindah #bengkelkeretakl #bengkrlkeretapandanindah #pusatserviskeretapandanindah #pusatserviskeretakl #serviskeretahargapatut #serviskeretamurah #serviskeretamurahkl #servisbergerak #keretarosak #towingkeretarosakkl #keretarosak #keretameragam #repairkereta #tundakeretapandanindah #towingkl #towingpandanindah #bengkelbergerak #pandanindah #balikkampung #mekanikmelayu #mekanikjujurkl #mekanikmurahkl #mekanikbergerak #mekanikkereta

Most Popular Instagram Hashtags