[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pandangbelakang

MOST RECENT

Memories: 1st outstation trip after a month masuk Anjung Seri

#tb #pandangbelakang #rindunaktravel #iratraveltrip

Jangan terlalu leka dengan dunia hingga kau terlupa asal usul dirimu
#pandangbelakang
#201830

Belajarlah untuk diam,karna tidak semua masalah harus diumbarkan

If you dont have a smile, i'll give you ONE of Mine ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† #smilewhileyouhaveteeth๐Ÿ˜ #gerabak.co #pandangbelakang

Orang Kata life must go on dan jangan pandang belakang dah..
Let's bygones be bygones...
Gittewwww...
.
Tapi...
.
Terpaksa beb..
Terpaksa pandang belakang..
.
Aku terpaksa pandang belakang 2tahun yg lepas...
Sebab...
Nak recall balik segala nota, extraction step, calculation, formula and segalaยฒnya...
.
Luckiest sebab masih simpan my golden book..
Dalam buku ni ada cerita suka dan duka, tangis dan tawa masa buat experiment dulu...
Ahakssss...
.
#CariSemangat
#PandangBelakang
#LifeUnderConstruction
#AmbitionInProgressing
#MisiKejarTigaGarisDitangan
#MisiKejarGarisDibahu
#MyGoldenBook

When everything feels like an uphill struggle, just think of the view from the top โ›ฐ
.
#throwback #pandangbelakang #mountkinabalu #hiking #hikers

Di bawah pohon nipah..
#pandangbelakang

alahaiii rayyan @msrayyan_offical kelakar laa dr kecik smp laaa dh besaq sama ja prgai gediksss hihihi ๐Ÿ˜˜ #pandangbelakang

Part ni memang tak boleh blah, dah berapa majlis gua uruskan, selamber je jadi emcee pun, bila sampai hari anak sendiri bertunang, gua boleh pulak lupa nama penuh pak mertua ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ "errk ayah bin apa ya??" yang ada semua tu sedap la gelak eh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah setahun rupanya eh diam tak diam.
#pandangbelakang #anakbertunang #bapaklupalirikpulak #gelakjela

#Pandangbelakang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜

#pandangbelakang tengah dok tengok henpon boleh plak tidoq minah tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Panas atau ujan abam tetap berkhidmat....
#spartanarchery2017 #pandangbelakang

Ok kta nk g mna ni.. Tin tin
#pandangbelakang

Most Popular Instagram Hashtags