#pandangbelakang

MOST RECENT

Last week menu untuk kawan2 husband. -nasi putih
-udang nenas masak lemak cili api
-sayur campur
-ikan masin
-telur asin
-bihun sup
-cokctail pudding
-orange jus .
.
Minggu ni family pulak nak bertandang. Sis tak tahu nak masak apa 😅.
.
.
#throwback #throw🔙 #flashback #buangbelakang #pandangbelakang #menu #idea #rumahterbuka #openhouse #openhouseraya #openhousemenu #tapi #kita #takpernah #buat #openhouse #orang #datang #kita #masak #food #dinner #instafood #whattocook #whattoeat #vege #vegelover #letseat #diet #later #tuesday #tuesdayfood

Tutup mulut dan teros bernafas.. #jgnisapgam #rayaraya #pandangbelakang #atasbawah #kirikanan

Reaksi Hakimi Di pagi raya #pandangbelakang 😀😀😀

Raya Ke 3 baru sempat bergambar dengan mak ayah
#teamrayajohor #jdtpower #pandangbelakang #throwback

#anakwedokayah bagi chance dkt ayah n ibu ambil gambar berdua...#rayapertama
#teamrayaperak #pandangbelakang #throwback

Orang kata selalu pandang ke depan bukan pandang belakang. Tapi sesekali kena jeling menjeling untuk bersedia ke depan. Jangan lupa pandang belakang kerana disitu kita bermula.
-
#ramadhan1439h #HitamPutihKehidupan #Hitam #Putih #PandangDepan #PandangBelakang #gambaralgojo #algojogallery #11 #79

Panas- panas ni seronok sangat kalau mandi macam ni. Dia punya sejuk rasa tak nak keluar dah.

#PandangBelakang

Usah bermimpi menakluk bintang sedangkan bulan tidak kelihatan.

#PandangBelakang
#AkuRindu

#pandangbelakang

Training Perbarisan utk Sports Day...mama dah agak mesti Ceca over excited kan...tgk gambar samalah dgn tuan badan yg non stop bercerita...Good Job Ceca 👍👍

#trowback ..
Hehe.. Ni last utk #pandangbelakang
Boss intai sipi tu.. 🔭 siapa ada sana ttuu.. Apa ada sebelah kiri.. Yg ada sbelah kiri #zafc la tu.. 😆 kan kan kan.. Dah kenape ku ni fida.. Meroyan tahap ke lapan dh ni.. Ok guys # night ya.. #zulariffinfc #zafcisawesome #zafcgang
#handsome #love #misstheboss #ZulAriffin 💞💟

Mossy Forest
#pandangbelakang

#pandangbelakang #memori game Tikam2 zaman budak2

#iramediaevents

Tiru gaya itik la kadang2...
#pandangbelakang
#takberapanaksweetmemoriesgt

#throwback #pandangbelakang
I ❤️ Penang (RUN)
11 Mac 2018
Dewan Abdullah Haji Ahmad Badawi
#untuknegerikita #penangcun #ilovepenang #ilovepenangrun2018

Most Popular Instagram Hashtags