#pamperedyourskin

MOST RECENT

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

Anda masih tercari cari haruman mandian seperti shower gel , body scrub & body lotion kekal mewangi sepanjang hari?
.
.
Haaa,Dotty cadangkan uolls cuba set nie bukan sahaja harum mewangi sepanjang hari dia juga berfungsi melembapkan dan mencerahkan kulit uolls.
.
.
Memang berbaloi, rugi tak cuba set nie! Bukan itu sahaja ia ade kandungan teristimewa "Shea butter" untuk melembapkan dan melembutkan kulit uolls tau😉
.
.
Owkay apa yang ada dalam set ni ?
1. Body Scrub - Kulit digilap sempurna, kulit rasa segar dan lembab, Kulit selicin sutera bakhang! tak tipu 😱

2. Body Wash - Melembutkan kulit kering, membersih dgn lembut, Kulit rasa segar dan terpelihara !
3. Silkening Lotion - diuji secara clinical dpt melembabkan kulit selama 24jam 😱 Kulit selembut sutera, Lotion ni dia terus menyerap. So korang takkan rasa rimas but so In Love ❤️
.
Free Consult / More info
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
.
#marykaysatinbody #pamperingsetmarykay #pamperingyourself #pamperingmyself #marykaymalaysia #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #marykaysatinbodyscrub #showergel #bodylotion #allaboutyourskin #skrubbadan #sheabutter #bodywash #bodyscrub #moistureskin #moistureskinrepair #longlasting #pamperedyourskin #melembapkankulit

Semenjak pakai mk ne muka makin awet muda..buktinya, bila berurusan d konsulat indonesia tadi, c mas bilang usia ku baru 15 thn 🙊😂
#faktaatauauta#marykay#user#botanicaleffects#pamperedyourskin#selflove#selfconfident

Anda masih tercari cari haruman mandian seperti shower gel , body scrub & body lotion kekal mewangi sepanjang hari?
.
.
Haaa,Dotty cadangkan uolls cuba set nie bukan sahaja harum mewangi sepanjang hari dia juga berfungsi melembapkan dan mencerahkan kulit uolls.
.
.
Memang berbaloi, rugi tak cuba set nie! Bukan itu sahaja ia ade kandungan teristimewa "Shea butter" untuk melembapkan dan melembutkan kulit uolls tau😉
.
.
Owkay apa yang ada dalam set ni ?
1. Body Scrub - Kulit digilap sempurna, kulit rasa segar dan lembab, Kulit selicin sutera bakhang! tak tipu 😱

2. Body Wash - Melembutkan kulit kering, membersih dgn lembut, Kulit rasa segar dan terpelihara !
3. Silkening Lotion - diuji secara clinical dpt melembabkan kulit selama 24jam 😱 Kulit selembut sutera, Lotion ni dia terus menyerap. So korang takkan rasa rimas but so In Love ❤️
.
Free Consult / More info
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
.
#marykaysatinbody #pamperingsetmarykay #pamperingyourself #pamperingmyself #marykaymalaysia #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #marykaysatinbodyscrub #showergel #bodylotion #allaboutyourskin #skrubbadan #sheabutter #bodywash #bodyscrub #moistureskin #moistureskinrepair #longlasting #pamperedyourskin #melembapkankulit

Mary Kay product knowledge by our sales director kak nana yg bebeh❤
#pajamaparty#nakedface#pamperedyourskin#marykay#marykaymalaysia#selflove

Anda masih tercari cari haruman mandian seperti shower gel , body scrub & body lotion kekal mewangi sepanjang hari?
.
.
Haaa,Dotty cadangkan uolls cuba set nie bukan sahaja harum mewangi sepanjang hari dia juga berfungsi melembapkan dan mencerahkan kulit uolls.
.
.
Memang berbaloi, rugi tak cuba set nie! Bukan itu sahaja ia ade kandungan teristimewa "Shea butter" untuk melembapkan dan melembutkan kulit uolls tau😉
.
.
Owkay apa yang ada dalam set ni ?
1. Body Scrub - Kulit digilap sempurna, kulit rasa segar dan lembab, Kulit selicin sutera bakhang! tak tipu 😱

2. Body Wash - Melembutkan kulit kering, membersih dgn lembut, Kulit rasa segar dan terpelihara !
3. Silkening Lotion - diuji secara clinical dpt melembabkan kulit selama 24jam 😱 Kulit selembut sutera, Lotion ni dia terus menyerap. So korang takkan rasa rimas but so In Love ❤️
.
Free Consult / More info
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
.
#marykaysatinbody #pamperingsetmarykay #pamperingyourself #pamperingmyself #marykaymalaysia #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #marykaysatinbodyscrub #showergel #bodylotion #allaboutyourskin #skrubbadan #sheabutter #bodywash #bodyscrub #moistureskin #moistureskinrepair #longlasting #pamperedyourskin #melembapkankulit #longlastingperfume #mandiancerahkulit

Anda masih tercari cari haruman mandian seperti shower gel , body scrub & body lotion kekal mewangi sepanjang hari?
.
.
Haaa,Dotty cadangkan uolls cuba set nie bukan sahaja harum mewangi sepanjang hari dia juga berfungsi melembapkan dan mencerahkan kulit uolls.
.
.
Memang berbaloi, rugi tak cuba set nie! Bukan itu sahaja ia ade kandungan teristimewa "Shea butter" untuk melembapkan dan melembutkan kulit uolls tau😉
.
.
Owkay apa yang ada dalam set ni ?
1. Body Scrub - Kulit digilap sempurna, kulit rasa segar dan lembab, Kulit selicin sutera bakhang! tak tipu 😱

2. Body Wash - Melembutkan kulit kering, membersih dgn lembut, Kulit rasa segar dan terpelihara !
3. Silkening Lotion - diuji secara clinical dpt melembabkan kulit selama 24jam 😱 Kulit selembut sutera, Lotion ni dia terus menyerap. So korang takkan rasa rimas but so In Love ❤️
.
Free Consult / More info
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
.
#marykaysatinbody #pamperingsetmarykay #pamperingyourself #pamperingmyself #marykaymalaysia #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #marykaysatinbodyscrub #showergel #bodylotion #allaboutyourskin #skrubbadan #sheabutter #bodywash #bodyscrub #moistureskin #moistureskinrepair #longlasting #pamperedyourskin #melembapkankulit

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

😍😍Instock✔

This is the WOWSKIN Serum Set, a homegrown company that specialises on skincare.

Each box contains 2 bottles of serum. 😲 YES 2 bottles of serum. One is for the DAY and the other one is for the NIGHT. Each bottle contains 15ml worth of products with contains vitamins...... ✌️✌️ ❣️DAY SERUM❣️
✔️Contains Vitamins B3, C & E
✔️Helps to reduce redness and dark spots
✔️Provides Antioxidants, skin firming, hydration and improves your skin texture, firmness & immune
✔️Treat Sunburn
✔️💖With the Vitamins combination, it also provides collagen to the skin ❣️NIGHT SERUM❣️
✔️Contains Vitamins A & D
✔️Provides Anti Wrinkle, prevents dryness to the skin, reduces the sebum, reduces acne, cell repairing and anti inflammatory
✔️Leaves your skin smooth through out the night. As you wake up, your skin feeling hydrated and smooth😍😍😍 ❥ KENAPA SERUM ITU PENTING?

Menurut kajian, serum adalah rawatan terbaik bagi merawat kulit, ini kerana serum bukan sahaja merawat dilapisan luar malah serum akan terus merawat hingga kedalam kulit, selain itu serum jugak akan bertindak lebih pantas untuk merawat kulit yang bermasalah.

Tidak seperti toner/moisturizer/krim yang hanya merawat dilapisan luar sahaja. Sebab tu antara produk antarabangsa yang paling laris jual adalah serum. Serum adalah produk wajib dipakai oleh masyarakat negara-negara luar demi menjaga kulit mereka.

Jadi sebelum membeli atau memakai sesuatu produk tolong kenalpasti sejauh mana ianya mampu merawat. Jadilah pengguna yang bijak.

DAPATKAN WOWKSIN SERUM SEKARANG $35 excluded mailings😍😍😍 #wowskinskincare
#pamperedyourskin
#resellerfromauthorisedagent
#interestedpmme

That Kind of Saturday !!💆🏻My Favorite Work Instrument now days!! 👌
The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines. 🔹Minimize pore size.
Make your appt !! Buy a package of 3 & receive a Powerful regenerating gel with healing and restorative properties for home skincare during the treatment. #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist #micropen #dermapen #microneedling

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! Buy a package of 3 & receive a Powerful regenerating gel with healing and restorative properties for home skincare during the treatment. #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! Buy a package of 3 & receive a Powerful regenerating gel with healing and restorative properties for home skincare during the treatment. #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! Buy a package of 3 & receive a Powerful regenerating gel with healing and restorative properties for home skincare during the treatment. #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

The smart choice for a Beautiful Skin!! 🔹Tightens, Lift & Rejuvenate Skin.
🔹Reduces acne scars, surgical scars & other scarring. 🔹Improves wrinkles & fine lines.
🔹Minimize pore size.
Make your appt !! #microneedling #healthyskin #microneedlingtherapy #collagenproduction #elastinproduction #pamperedyourskin #loveyourskin #estheticianlife #skincarespecialist

Lepas kemas rumah kita berMask pula yaaa..
.
Sapa ada combination skin which is oily on the T-zone and dry on the cheek wajib ikut tips ni 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Kena pkai 2 mask tau..
💖 charcoal mask untuk bahagian hidung yg berminyak 💖 gel mask untuk bahagian pipi yg kering
.
Selepas 15minit sy mendapat kulit yg sihat dan seimbang 💃🏻
.
Nk try dak?? Free ja sy bg try tau..mst jatuh cinta sgt 😍
.
Meh wasap 0132568716 for beauty session
Fazlin
0132568716
#marykaymask #charcoalmask #poribebaskotoran #jerawatcepatkecut #kulitlembapdanlembut #rsumarykayselfieaugust #gelmask #combiantionskin #loveyourskin #pamperedyourskin #ilovemarykay #stayhealthy #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykayselangor #marykayselayang #marykayrawang #marykaysungaibuloh

Most Popular Instagram Hashtags