[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#palazzolover

551 posts

TOP POSTS

#palazzolover ❤️

About yesterday 💜💜💜 #jumahvibes #Throwback #palazzolover

Work like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching. #proudlymuslimah #palazzolover #sweetandcovered

Wearing one of ma fav palazzo n luscious black . 🙊 #alwayspeberet #palazzolover #pkainaknmpktnggi #ootd #potd :)

Behind every successful women is Herself. 😍. Good night. #timetosleep #timetomoveon #palazzolover

If you see me wearing a non denim pant and it's not palazzo/culottes, then it isn't me 😂😂 #palazzopants #ootd #simpleoutfitwinning #palazzolover

Goodnight semua. Jangan tidur lewat sangat tau nanti lewat pulak bangun sahur. 😇
.
Item: Palazzo aleesya
Price: Rm59 with postage

DM or whatasapp 0112-0834133 untuk order😊

#palazzomurah #palazzolover

👽 Friday night . Wearing 1 of my fav palazzo #palazzolover #weekend

MOST RECENT

Hari minggu jalan dekat Batu Pahat,
Bestnyaaa dah hari Jumaat
🤗🤗🤗
.
Irdina Blouse Black Size 1 ada 2 helai je lagi tauuu. Haaa sapa nak jadi orang yang habeskan stock Irdina ni? Hehheehe
.
Kalau nak ambik combo dengan Insyirah pun boleh tauu. Lagi la korang boleh jimat. Lepas tu korang pun jadi lagi cantik bila pakai Irdina dengan Insyirah ni 😉😉
#agentlcs #agentiyliamalek #iyliamalek #irdinablouse #insyirahpalazzo #blouse #blouselabuh #blousemurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualpalazzo #palazzo #palazzomurah #palazzolover #palazzobootcut #bootcutpalazzo #dudapujaandara #dendamaurora #titiankasih #mehsandarlagi #bazaarpaknil

Agak2 berpinar tak mata korang tengok banyak sangat colour #insyirahpalazzo ni? 👀👀
.
Palazzo Insyirah ni korang boleh beli combo dengan Irdina Blouse tauu. Baru lah jimat hehehehe 🤗🤗🤗
.
Macam biasa, Whatsapp +60147585340 untuk place order okayy? 😉 Jangan lambat tauu sebab kalau terlepas palazzo best ni korang pegi la menangis dekat bucu katil tu sorang2. Kak Sher taknak teman hehehehhe 😝😝😝
#agentlcs #agentiyliamalek #iyliamalek #palazzo #palazzolover #palazzomurah #palazzobootcut #bootcutjeans #bootcutpalazzo #sayajual #sayajualmurah #sayajualpalazzo #dudapujaandara #dendamaurora #mehsandarlagi #titiankasih #bazaarpaknil

Ni la gripe nos detiene 🤧😂🤷🏻‍♀️ gracias por la sintonía siempre en #24Horas #06h00 || #ootd #palazzolover #palazzo #black #patterns #officewear #tapfordetails #tieblouse #tie #tuesdaypost

Am just too excited to wear this palazzo 💕 a gift from @nikx.cllctns tqvm. Gais, check this out @nikx.cllctns for more😘 #giftforfira #palazzolover #life #ootd #potd #photo #love #wife #marriedlife #marriage #malacca #happyme

Perempuan kalau pakai ape2 colour yang lembut macam contoh colour pink ni kan, terus nampak ayu jeee. Makcik2 tengok pun terus rasa nak pinang korang untuk anak bujang dorang hehehe 😍😍😍
.
👚: Irdina Blouse (Dusty Pink)
👖: Insyirah Palazzo (Dusty Pink)
#agentlcs #agentiyliamalek #iyliamalek #palazzo #palazzocrepe #palazzolover #palazzomurah #palazzobootcut #insyirahpalazzo #bootcutjeans #bootcutpalazzo #sayajual #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualpalazzo #mehsandarlagi #gaduhgaduhsayang #bazaarpaknil #dudapujaandara #dendamaurora

Korang ingat lagi tak Palazzo Crepe? Palazzo paling selesa abad ni hehehehehe
.
Korang yang belum try tu apa kata korang try sekali. Sebab Kak Sher kan try sekali terus nak beli lagi sebab memang selesa & best sangat Palazzo Crepe ni 🤗🤗🤗
#iyliamalek #agentiyliamalek #agentlcs #palazzo #palazzomurah #palazzolover #palazzobootcut #palazzocrepe #sayajual #sayajualmurah #sayajualpalazzo #bootcutjeans #bootcutpalazzo #dendamaurora #dudapujaandara #bazaarpaknil #gaduhgaduhsayang #mehsandarlagi

DENIM PALAZO
PRICE :
RM55 SM / RM60 SS
Measurement ⤵
.
✅Length : 40" @ 102 cm
✅Waist : Can fit until 34"
✅Hip : Can fit until 36"
✅Tightly Diameter : 20"
.
💝Tidak jarang
💝Sejuk dan selesa

MATERIAL : Semi Cotton Linen

#sayajualpalazo #palazotrending #palazomurah #promosipalazo #fashionmuslimah #muslimahattire #murahgiler2 #trendy #fashiongirl #sale #aidiladhasale #bolenegopalazo #chiffonpalazzo #palazzopants #activegirl #palazzolover #palazocottonlinen #bolenego #sis #wanitahariini #muslimahsejati #muslimahsejatiinsyaallah

Palazzo Qiandra

Material: Como crepe + 2 lapisan chiffon diluar

Fully bergetah dibahagian pinggang

Cutting seluar yg lebih loose berbanding palazzo qolaulaa

Price : BOLE NEGO
RM80 SM / RM85 SS FREE POSTAGE

#sayajualpalazo #palazotrending #palazomurah #promosipalazo #fashionmuslimah #muslimahattire #murahgiler2 #trendy #fashiongirl #sale #aidiladhasale #bolenegopalazo #chiffonpalazzo #palazzopants #activegirl #palazzolover #comocrepepalazo #bolenego #sis #wanitahariini #muslimahsejati #muslimahsejatiinsyaallah

"Eh senyum sangat tu pakwe awak whatsapp ke?"
.
"Mana ada. Saya tengah senyum sebab IyliaMalek dah restock Irdina Blouse dengan Insyirah Palazzo ni. Hehehehehe"
.
👚: Irdina Blouse
👖: Insyirah Palazzo
💵: RM99 Include Postage
#agentlcs #agentiyliamalek #iyliamalek #irdinablouse #insyirahpalazzo #palazzo #palazzolover #palazzomurah #palazzobootcut #bootcutjeans #bootcutpalazzo #blouse #blouselabuh #blousemurah #sayajualpalazzo #sayajualblouse #sayajual #sayajualmurah #mehsandarlagi #dendamaurora #gaduhgaduhsayang #bazaarpaknil #mydarlinginspektordaniel

Twinning with my best frnd...😍😍 is always the best idea..#goldentemple #amazedbygrace #daughter #twinning👯 #offspringlove #palazzolover #amritsardairy❤️

PROMOSI ‼️‼️
QESHA PALAZO
PRICE :
RM39 SM / RM44 SS
.
FREE SIZE M - XL 😱
.
Measurement :
✅Length : 39 inch @ 100cm from waist
✅Waist : can fit until 40 inch
✅Hip : can fit until 44 inch
✅Ukur lilit peha : can fit until 41 inch
.
MATERIAL : JACQUARD SPANDEX😍👍🏻
.
🌸Printed Pattern
🌸Tidak Panas dan tidak jarang
🌸Sejuk Dan selesa
🌸boleh bergerak Aktif

#sayajualpalazo #palazotrending #palazomurah #promosipalazo #fashionmuslimah #muslimahattire #murahgiler2 #trendy #fashiongirl #sale #merdekarayasale #aidiladhasale #freesizepalazo #jacquardspandexpalazzo #printedpalazo #activegirl #palazzolover #palazzopants

Most Popular Instagram Hashtags