#palabana

MOST RECENT

Okay la gambar ni paling handsome馃槑
#yakinhandsome
#palabana

Alhamdulillah . 3 yrs struggling . Akhirnya grad jugak . #civilengineering #diploma #39thPOLISASCONVOCATION#gradjugak#palabana

Biar berisi dengan penat lelah sendiri,
Daripada sado tutup rezeki orang sana sini... 馃尭

#incometaxhakak200k馃ぃ
#akubukanvvip
#seluarnyamukaedes
#fakegrab
#palabana

barang-barang purba kala #minat #caraaku #palabana

Feedback Lain 馃憠 #jjag_feedback
.
馃敟1 Casing = RM30
.
馃敟2 Casing = RM50
.
馃敟5 Casing = RM110
.
馃憠Phone Lain Pun Boleh
.
馃憠WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
馃憠Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 馃槝
.
馃憠Pilih Design @janggut_caseart
.
#palabana #kabong #gawai #gawaidayak #laraalana #laraalanaa #sumandak #kakibukit #hangtuahjaya #kuchingsarawak #sumandaksabah #balingian #kedahseratarata #kualakurau #bujangsenang #niqab #niqabi #niqabmurah #niqabyaman #niqabis #syafiqkyle #niqabmalaysia #sayangketatsendatpadat

Udang galah viral ? Strategi marketing ?? Pandaaaiiiii.. 馃槃馃崵馃崵 #palabesaq #palabana

Dari ML sampailah ke bola sepak, Indonesia memang loser . Doakan keselamatan pemain pemain bola sepak Malaysia U19 di sana .

kredit : Piang Shankly

#tammstv #kenasidai #palabana

Uchux Raver tengok ni mahu bergaduh #tammstv #kenasidai #palabana

LALANG ada dimana mana #tammstv #kenasidai #palabana

Hello polis . #tammstv #kenasidai #palabana

Hantaran 20k ? Setuju ? #tammstv #kenasidai #palabana

Catatan pendaki semenanjung.

Aku tuliskan ini bagi korang baca supaya tidak lagi menyusahkan semua pendaki yang mahu kesini. Banyak perubahan ketara selepas setahun kembali, yang dulunya nama diberi 'Laban Rata' kini sudah jadi 'Pana Laban'. Makanan pun tidak lagi serupa dulu, agaknya chef bersilih berganti.

Yang aku tulis tu adalah 'Comment Card' tentang keadaan虏 disini dan recommended untuk sesuatu yang baru. Nak tahu tak? Dulu 'Laban Rata' ada provide air panas, air panas tu free siap boleh bancuh Coffee atau Tea Of Sabah. Sekarang tiada lagi! Air panas kosong pun tidak provide, kena beli satu JAK 5ringgit weh! Mahal.

Hiking penat虏 dalam keadaan yang sejuk. Sampai resthouse air takde provide, mesti kecewa kan? Pekara ini berlaku akibat dari orang semenanjung yang perutnya terlalu manja. Aku tanya organizer trip ni kenapa sekarang 'Pana Laban' tak lagi provide minuman? Dia cakap 1 je, ada LOCAL PENDAKI minum air suam sakit perut cirit birit. Dia kata air tak bersih. Terus pihak kinabalu park decide takde provide air lagi dah.

Ya, aku bercerita tentang perkara ini bersama rakan ku orang sabah. Belum aku cakap manusia tu dari mana terus dia kata 'Mesti dari semenanjung kan?' Aku malu. Sebab terkena tempias, korang虏 ni kalau perut tu manja sangat tak payah mendaki. Sebabkan sorang ni minum air suam terus sakit perut, habis semua pendaki yang datang tak dapat minum air kat situ gara虏 pendaki tak guna ni. Turut terkesan sampai ke foreigner kot! Kalau kat situ boleh tumpang masak air takpe juga, ini tak boleh. Jadi tekak kau tu terima ke minum air sejuk sepanjang masa?

Teruk betul orang belah sana ni. Oh ya, yang report ni aku nak cakap orang tu bangsa melayu. Haa kenapa? Memang orang kita ramai negatif. Nak kecam? mari!
#Palabana #Panalaban #Jebatseestheworld
#TeamKerbau #BukanSeladang

Most Popular Instagram Hashtags