#pakejseoulbusan

MOST RECENT

Spring 2019! Open for booking now!
.
Best travel date from end of March - April. Lets cherry blossom hunting! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Nami Island ni kalau nak tau memang salah satu hotspot untuk Autumn. Special!
.
Best travel date around November! Jommmm ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Travel masa winter season ni paling excited of course la masa salji turun.. kan! Masa yang paling dinantikan gituh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bulan December biasanya memang dah start turun salji. Tapi takdelah hari2..dan bila? Wallahualamm..kami pun takdapat nak jawab. unpredictable. Kalau area Seoul ni tetiba je macam.. surprissseee!!โ„โ„
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

T-Money! Ni la transportation card yang akan kita gunakan untuk semua public transport termasuk taxi dekat Korea. Boleh guna untuk beli barang dekat Mart jugak dengan kad ni. Tapi make sure ada amount top up banyak dulu ye๐Ÿ˜

Untuk guest LJK, kita memang dah RELOAD siap2. Tak perlu pening nak fikir budget transportation lagi dah ๐Ÿค—๐Ÿค— .
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Risau pasal makanan kalau travel ke Korea? Haa..Jangan risau.. dengan pakej LJK memang dah TERMASUK LUNCH.

Kami bawakan ke restaurant HALAL dan juga muslim friendly mcm kedai ikan bakar/seafood.
Kalau ada request nak buat JJCM pun takde masalah! Bisa diurus!

P/s: ade sape2 rindu nak makan makanan ni tak?? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Bukchon Hanok Village memang famous sebagai one of hot spot for tourist.
Sebab keunikan rumah2 traditional korea yang ada ( dikenali sebagai Hanok) dan filming location utk kdrama! Instagram worthy ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Spring 2019 open for booking!
Best travel date around April.

Bukan setakat cherry blossom, festival tulip pun ada! ๐ŸŒธ๐ŸŒทJom!
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Salam and good morning semua! ๐Ÿค—
Ada sape2 nak ikut team LJK main salji takkk? Paling best sebab ada Ice Festival.
.
Festival ni hanya ada masa bulan January je tau! Jom! Limited seats available!! โ˜ƒ๏ธโ˜ƒ๏ธ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Lets travel to South Korea and Japan!! ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ OPEN TRIP!

Travel date 25 Nov - 2 Dec 2018 8d7n. Limited seats! ๐Ÿค—๐Ÿค— DM or whatsapp for more details. Cepat gaiss!
.
Fathia - 6018- 9575741
Hani - 6012- 4499394

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #jeju #tripjeju #jejuisland #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Musim panas ni buat sis rindu pulak time salji.. sejuk! ๐Ÿ˜‚
Ada yang dah excited untuk winter trip ke? โ˜ƒ๏ธโ˜ƒ๏ธ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Happy Sunday!๐Ÿค—๐Ÿค—
Still mencari tarikh sesuai nak ke Seoul? Kita ada OPEN TRIP MUSIM LURUH 10-14 OCTOBER 2018. Ade yang nak join tak? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Lets travel to Jeju Island this coming November!! ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ OPEN TRIP!

Travel date 3-6 November 2018 4d3n. Limited seat! FLIGHT TIX NOT INCLUDED ๐Ÿค—๐Ÿค— DM or whatsapp for more details. Cepat gaiss!
.
Fathia - 6018- 9575741
Hani - 6012- 4499394

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #jeju #tripjeju #jejuisland #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Jom gaiss!๐Ÿค—๐Ÿค—
.
๐Ÿ’ฐDEPOSIT RM150.00
๐Ÿ“ฎ 3 x INSTALMENT ACCEPTED ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

PACKAGE INCLUDES:
๐Ÿ  4 nights accommodation (guesthouse)
๐Ÿš‰ Public transportation fees
๐Ÿš… ITX Express train to Nami Island
๐Ÿ Lunch
๐ŸŽ  Entrance fees / theme park
๐Ÿ‘ฉ Korean + Malay + English speaking guide

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Travel dengan anak kecil esp kat korea ni memang mencabar jgk kan..nak pulak kalau kita naik public transport. Belum masuk nak panjat tangga subway lagi hahaha ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Jadi option selain bawa light weight stroller..parents boleh bawa carrier jgk ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Winter wonderland~โ„โ„
Cuti sekolah hujung tahun panjang kan..jom main salji dekat Korea! ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
๐Ÿ’ฐDEPOSIT RM150.00
๐Ÿ“ฎ 3 x INSTALMENT ACCEPTED ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

PACKAGE INCLUDES:
๐Ÿ  4 nights accommodation (guesthouse)
๐Ÿš‰ Public transportation fees
๐Ÿš… ITX Express train to Nami Island
๐Ÿ Lunch
๐ŸŽ  Entrance fees / theme park
๐Ÿ‘ฉ Korean + Malay + English speaking guide
#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Biasanya kita memang khaskan 1 hari untuk bawa guests shopping!! Kalau ada special request boleh bgtau awal2..kita kawtim! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Tp biasanya guide pun tumpang sekaki nak shopping jugekk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Kalau travel time winter confirm la ada shot baling salji ye dak? ๐Ÿคฃ
.
Winter time cuti sekolah..haa apelagi..jom kita!
.
๐Ÿ’ฐDEPOSIT RM150.00
๐Ÿ“ฎ 3 x INSTALMENT ACCEPTED ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Ada peminat kimchi tak? Kalau makan dekat kedai2 Korea mesti ada kimchi sebagai side dish kan?
Kimchi ni selain jadi pembuka selera..ianya bagus untuk digestion๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP:
HANI: 6012-4499 394
CIEYLA: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #busan #kpopย  #sayajual #mattafair #iseoulu #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #backpackers #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #runningman #f4f #vivaldi #ski #bts #pakejseoulbusan #airasia #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #ljkrians

Most Popular Instagram Hashtags