[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pakejseoulbusan

140 posts

TOP POSTS

Sape peminat green tea ni dah ada pulak perisa baru Bingsu green tea..πŸ˜šπŸƒπŸ§
.
Guide/Ground package from RM970:
WhatsappπŸ“±012 4499394 (Hani) or 013 3330520 (Cieyla)
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatraveller

Happy weekend gais dari Kimchi land.
Start cuti sekolah ni kami dah mula sibuk jadi mungkin ada delay sikit reply message/email.
Kalau ada nak tanya just mesej je bila kitorang free kita akan reply ye..😊😊
.
Guide/Ground package from RM970:
WhatsappπŸ“±012 4499394 (Hani) or 013 3330520 (Cieyla)
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatraveller

Mesti cik Has tak perasan ada 2 makwe Korea photobomb kat belakang. γ…‹γ…‹γ…‹
Kita open booking sampai winter ye..jejomsss! Promo deposit RM200 masih ada lagi ni..😊😊
Siapa2 nak ambil ground package/daily guide boleh lah DM/Whatsapp: Hani: 012-4499 394/ Cieyla: 013-333 0520 .
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Tengah Monday blues ke tu? Take 5 dulu..mengopi..β˜Ίβ˜•
Tahukah korang di kawasan hotspot seperti Myeondong atau Hongdae purata sebuah cafe pada setiap jarak 50meter?
Haa peminum kopi tegar kan dorang ni..
.

Guide/Ground Package from RM970
Whatsapp: 012-4499 394/013-333 0520
.

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Salam Jumaat. Ini masa musim luruh di Nami Island. 😍 .

Early bird booking deposit RM200/pax.
Guide/Ground packages from RM970.
Whatsapp: 012 4499394 (Hani) or 013 3330520 (Cieyla)
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Kalau uols jalan-jalan terserempak artis kat Korea memang rejeki terpijak..macam guest2 kami sebelum ni..yelah kalo tak cuma dapat tgk kat konsert tak pun gi fan meeting kan..πŸ’ΈπŸ’Έ
.
Tapi dah dapat tgk jangan lak sampai tak nak balik lak macam akak kpop kita nih..ekeke.πŸ™ŠπŸ™Š
.
Guide/Ground package from RM970.
WA: 012- 4499 394 (Hanie) / 013-333 0520 (Cieyla)
.

#throwback #got7 #letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Amboi berdating ke tuu..
Panas2 kat luar ni rasa nak tengok pemandangan bersalji pulak..hehe ❄❄
Korang kalau dah de plan tu mai reserve date dgn kami..RM200/pax utk early booking sehingga 31/8 ni je tau! .
Whatsapp: 012 4499394 (Hani) or 013 3330520 (Cieyla)
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

MOST RECENT

Seoul, metropolis yg tak pernah tidur. Tak percaya kena la tengok sendiri..Kalo nak tahu kat Seoul je dah lebih 25 juta penduduk haa..😎
.
Guide/Ground packages.
Whatsapp: +6012 4499 394 (Hani) / +6013 333 0520 (Cieyla)
.

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Yoohoo kitorang ada 2 berita baik nak share dgn korang!
1.Kini korang boleh lebih berjimat dgn pakej kami dari serendah RM950, tak payah nak ikut date tour agen (open date), korang boleh plan anytime! πŸ˜ƒ
.
2.Trip to SKI RESORT anyone?? Sbb ramai yg tanye ni..ok we all dah add dlm itinerary! πŸ˜‰πŸ˜‰ Boleh lah korang spam IG gambar main salji kat opismate & villagepeople kan..haha *Pakej RM950 & RM999 utk 4pax & above.

Info lanjut boleh whatsapp atau DM kami.

Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 013-3330520 .
.

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Tips kalau travel dgn anak kecil ke Korea, jangan lupa bawa travel stroller atau baby carrier. Kalau travel sendiri tanpa tour guide pastikan anda dah study cara pengunaan public transport dan arah destinasi dituju. Sebab kalau tak biasa naik public transport maybe pening sikit nak paham sistem subway kat Korea ni. πŸ˜…
.
🍁🍁🍁 @ Nami Island.
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Ada yang plan nak main ais kepal ke bulan depan?? Heheh.. bulan depan dah start winter uolss.. ❄❄
Ini view dalam ITX train semasa kami menuju ke Nami Island selepas salji lebat. Sepanjang perjalanan dalam train mmg view cantik gile sbb kiri kanan putih salji je.
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Naik Namsan Tower..semua orang jadi michael jackson..hahaha
.
Terima kasih sis Fatiha and family!! Nt kita jumpa dekat Temerloh makan patin pulak!! πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Kat Nami Island ni memang banyak pokok-pokok besar macam ni jadi bila musim luruh nampak cantik sgt sebab daun-daun bertukar kuning jingga gitu. 😍 πŸ‚πŸ‚πŸπŸ .

Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520
.

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Korang fleksibel untuk pilih mana-mana tarikh. πŸ˜€πŸ˜€ Dari RM970 dgn itinerary lawatan tempat yg best & wajib pergi di Korea! .
βœ” Penginapan di guest house
βœ” Tiket lawatan
βœ” Pengangkutan (subway/ITX train/bus)
βœ” Guide yg friendly.
βœ” Lunch @ muslim friendly restaurant .
🚫 Tidak termasuk tiket flights
.
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Sekarang tengah autumn in my heart dekat Korea!😍
.
Kalau dah sampai sini.. and perlukan tour guide.. roger je kitaorg okeh.. full package pun ade! πŸ€—πŸ€—
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Trip Musim Salju DEC-FEB dari RM970/pax - RM4900/group 4 ⛄⛄❄❄
------------------------------------------------ .
βœ” Penginapan di guest house
βœ” Transport (subway, ITX)
βœ” Tiket lawatan
βœ” Guide
βœ” Meal *selected package
.
Deposit RM350/pax je.
.
Joined group kami tak lebih 10 org untuk selesa bila travel. Tapi kalau korang nak private trip pun we all ada just whataspp/dm for discussion ye! 😊😊 .

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Terima kasih sis Nora and Ain! Balik Malaysia jangan rindukan weols tau!! 😝😝
.
Nanti kita jumpa dekat Melaka okey! πŸ€—
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #ljkrians

Group gegadis yg gilakan ikan bakar ahjumma..😊😊
Still ingat sampai sekarang..hahah..kalo korang pun macam diorang ni yg suka jenjalan cari makan ni meh la join trip LJK..
Peak autumn just around the corner bebeh..boleh la uolss OOTD dibalik pokok2 ginko..πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Day trip ke Nami Island? Adeeee..kalau korang perlukan khidmat guide pm je kitorang okay. Nami Island ni paling famous sebab Winter Sonata nya..Kdrama lejen awal 2000 dulu..haaa..sini la tempat shootingnya..bermula kegilaan rakyat Msia terhadap kdrama.. gitchu..tak sah kalau datang Seoul tak ke Nami Island..πŸ’‘
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Haaa berpinau kan mata tgk brooch2 nih.. πŸ˜†πŸ˜† pd penggemar brooch nanti kita bawak datang shopping sini okeh..bior awak semua rambang mata! Haha
.
Murah..cantik..pendek kata..berbaloi2 lah! Gituhh
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Aiskrim Melona..perisa honeydew! 🍦🍦 sapa pernah cuba?? πŸ™‹πŸ™‹
.
Maaflah..sis terakus sikit time cuaca suam2 kuku ni..sampai bersepai lipstik 😝😝 hahaha
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Arini kita bawak sis Diandra and the geng jalan menyopping πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Kalau perlukan guide untuk jalan2 di Seoul..cari je kitaorg ok.. itinerary boleh kawtim punya.. jangan risau! Tanggung beressssπŸ˜†πŸ˜†
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #travelguide #guidekorea #dailytrip #instaoftheday #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

This is our way to travel around the Seoul.. public transportation! sebabnya? Sebab public transportation dekat Korea ni.. cengginiii πŸ–’πŸ–’πŸ–’
.
Dan boleh la dapat pengalaman join the locals..kannn untung2 duduk sebelah oppa..eh πŸ˜†
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Amboii.. cantiknya cuaca sampai tak payah pakai filter haaa..
.
Tengah lunch ke tuuuuuu πŸ‘€πŸ‘€
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

"Kalau sorang boleh ke nak join trip LJK??"
Of course la buleh!! Mcm sis Amy kita.. siap dapat kawan baru lg πŸ˜†πŸ˜†
.
Dah..ape lagi.. cepat booking slot dengan kitaorg jomm..autumn dah on the way dah tuuuu πŸ€—πŸπŸπŸ .
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #seoul #korea #kpop #kwave #namiisland #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Unexpected friendship is the best one!! πŸ€—πŸ€— sometimes you meet a person and you just click!
.
Haaa ni la yang best travel dengan LJK..mcm sis Mimie, sis Diana and sis Amy nihh..dah jd besfren gituhh 😍
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Live update dari Hyehwa Mural Vilage!! With ms. Mimie and ms. Diana πŸ˜†πŸ˜†.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Siapa yg pernah tengok drama She Was Pretty & The Producer mesti cam tempat ni. 😍😍 Tapi kalau korang tak layan kdrama pun Korea ni banyak sangat tempat menarik korang boleh pergi..nak tengok culture.. JJCM..nature.. cuci mata shopping! Haa confirm tak boring! 😊😊 .

Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #tourguidekorea #seoul #korea #guidekorea

Annual leave ada lagi? Cuti sekolah soon? Tapi taktau nak gi mana? #letsjomkorea kan adaaa...
.
Pakej start dari rm970 jeee..yupp.. heard me right.. rm970!! Jangan segan2 contact kitaorg ye πŸ€—πŸ€—
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei #tourguidekorea #seoul #korea #guidekorea

Autumn in my heart. πŸπŸ‚πŸπŸ‚ Dah ready nak feeling bulan depan dah mula musim luruh dari mid Oct - Nov. Musim luruh ni musim favourite admin sebab cuaca tak terlampau sejuk dan daun-daun yg bertukar warna tu...Memory card asyik penuh sebab ambil gambar je ..
.
Bila lagi nak tengok Gyeongbokgung Palace, N Seoul Tower, Myeongdong, Nami Island yang pernah nampak kat TV di depan mata kan..Apa yg best Tour kami OPEN DATE so boleh lah cari tiket murah kalau nak datang bila-bila masa. 😊😊
.
Pakej ground/daily guide/private tour pun adee:
Whatsapp Hani; +6012 4499 394 / +6013 333 0520 (Cieyla)
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Agaknya dengan tukaran won dan ringgit sekarang ni boleh tak dapat pakej bawah RM1K??
Siap tempat tinggal, transport, tiket masuk dan jalan-jalan dengan tour guide? Dengan LJK boleh je! πŸ˜‰πŸ˜‰
.
βœ”οΈ Pakej GROUND BAJET RM970!!
βœ”οΈ DEPOSIT serendah RM200/pax.
βœ” Boleh 3 kali bayar.
βœ” OPEN DATE. .
Whatsapp : 012- 4499 394(Hani) /013- 333 0520 (Cieyla)

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Selain mengayuh basikal korang boleh pusing satu Nami Island naik electric bike ni..Haa macam2 aktiviti boleh buat kalo yg gemar xtvt adrenaline rush boleh cuba bungee jump atau cross Nami Island dgn Zip-wire..πŸ’ͺπŸ’ͺ😎
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Travelling with infant?? πŸ‘ΆπŸ‘ΆTakde masalah! Biasanya kami akan advise parents bawa baby carrier ataupun light stroller πŸ˜†πŸ˜†
Travel dengan kitaorg ni flexible tau..yang penting..kita enjoyy!
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Sape dah ready nak main salji??πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ boleh booking skrg utk best deal dari kitaorg tau!! πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Asyik tgk post ig orang je baling2 daun kan.. bila lagi nak buat sendiri niiii πŸ˜‹πŸ˜‹πŸπŸπŸ
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Salam jumaat semua!! Ada yang teringin nak main salji tak?? Jom booking pakej winter dengan LJK jom.. bila lagi nak berguling, main baling2 salji macam dalam tv tu kann πŸ˜†πŸ˜†
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Chopp!! Acik2 yang hemsem dan cantik sekalian.. dah booking trip ke korea ke belum?? LJK ada promo best nih.. deposit rm200 je dan ada DISKAUN summer trip sampai rm100 okehh!😱😱😱
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

"Autumn is a second spring when every leaf is a flower." πŸ‚πŸ‚πŸ‚
.
Ground package/daily guide DM/Whatsapp: Hani: 012-4499 394/ Cieyla: 013-333 0520
.
#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Kita belanja video fresh snow last winter!!❄❄❄ jom kita main salji winter ni..
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Family trip Busan-Seoul cikgu Rahman & pn. Asia..best kan? Korang takkan tengok jeeee..tanak join kitaorg keee? Hehe πŸ‘€πŸ‘€
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Cantikkan autumn? Antara bulan October-early December.. tapi peak season autumn ni dalam bulan 11.. haa..ape lagi.. jomm!
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Sape kata summer dekat Korea takde ape yang menarik? 😌😌 nak menarik lagi LJK ada promo summer RM1250 je per pax! Jimat rm100 tau!!
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Haa..ni baru betul Winter Sonata in Nami Island β„β˜ƒβ˜ƒβ„
.
Jom join LJK untuk trip winter 2017 jom..ada rezeki kita golek2 dalam salji jom 😜😜
.
Ground package/daily guide
Whatsapp: Hani: 6012-4499 394/ Cieyla: 6013-333 0520

#letsjomkorea #kekoreakekita #sayajual #mattafair #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurah #pakejbajet #pakejbackpackers #igersmalaysia #igersmy #pakejbusan #pakejseoulbusan #airasia #gayatravellerdestination #bazaarpaknil #pakejmuslim #pakejmuslimkorea #igerssingapore #igersbrunei

Most Popular Instagram Hashtags