#pakejekonomi

1502 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah ziarah perkuburan ma'la, #pakejekonomi #pakejmampu #jomlerr

Lama x up story dlam ni ek
.
ALHAMDULILLAH rzki sempena hari guru kt SEKOLAH SAINS SEMBRONG KLUANG...
.
Nak uat pintu gerbang mjlis kawen pn hokey jer...
.
#ilovemyjob #pintugerbang #pakejmurah #pakejekonomi

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Ada kat sini hari ni...
Nak kemas apa yang patut
Puasa nanti nak mulakan projek memanik tuk pengantin bulan Julai depan....
#butikcomel
#pelaminbudget
#pakejekonomi
#mekapservis

//
PAKEJ KATERING EKONOMI
RM 10,777.00
.
Moh kita, moh kahwin.
.
#ilhamicatering
#jomkahwin
#pakejperkahwinan
#pakejekonomi

DISKAUN DISKAUN DISKAUN !! πŸ”ŠπŸ”Š Pakej Umrah bermula serendah RM 4999 tetapi masih berpeluang utk dapat diskaun lagi sebanyak RM200!! Cepat hubungi kami utk daftar kerana promosi ini akan tamat pd 16 Jun 2017. * berdasar terma & syarat ☎ 03 22890626
πŸ“± 019 3361975 / 016 2201975
#jomumrahbersamamrtravel #umrahmurah #diskaunumrah #pakejsuperekonomi #pakejekonomi

MOST RECENT

Tb semalam pasangan sweet yang sudi menggunakan khidmat kami Pakar Kenduri Malaysia...😊 Terima kasih kerana sudi memberi kepercayaan kepada kami.πŸ˜„ lalalalala πŸ˜†

Jom booking dengan saya Cik Nabila (011-23569973) ..#kawin2 #pakejlengkapkawin #pakejbajet #pakejmurah #nikah #majlisnikah #kawinselangor #kawinkl #pakejkawin #kateringmurah #perkahwinan #pakejekslusif #majlis #pakarkahwin #pelamin&andaman #mekapmua #pakejekonomi #pakejkanopi #kawinselangormurah #pakejlengkapekslusif #kawinklmurah #pelamin #kawinhoneymoon #percutiankawin #pakarmajlisanda #raikancinta #viral

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Ada kat sini hari ni...
Nak kemas apa yang patut
Puasa nanti nak mulakan projek memanik tuk pengantin bulan Julai depan....
#butikcomel
#pelaminbudget
#pakejekonomi
#mekapservis

DISKAUN DISKAUN DISKAUN !! πŸ”ŠπŸ”Š Pakej Umrah bermula serendah RM 4999 tetapi masih berpeluang utk dapat diskaun lagi sebanyak RM200!! Cepat hubungi kami utk daftar kerana promosi ini akan tamat pd 16 Jun 2017. * berdasar terma & syarat ☎ 03 22890626
πŸ“± 019 3361975 / 016 2201975
#jomumrahbersamamrtravel #umrahmurah #diskaunumrah #pakejsuperekonomi #pakejekonomi

Nak free lagi....?...
.
Kami bagi anda PA System....
.
Kami bagi DJ...
.
Kami bagi Karaoke....
.
Semua 1 set tu...Free pulak tu...tak nak ke?....Rugi kalau tak booking awal2 dengan kami....Saya tak rugi...Awak yang rugi....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Apalagi jom booking dengan saya Cik Nabila (011-23569973) ..#kawin2 #pakejlengkapkawin #pakejbajet #pakejmurah #nikah #majlisnikah #kawinselangor #kawinkl #pakejkawin #kateringmurah #perkahwinan #pakejekslusif #majlis #pakarkahwin #pelamin&andaman #mekapmua #pakejekonomi #pakejkanopi #kawinselangormurah #pakejlengkapekslusif #kawinklmurah #pelamin #kawinhoneymoon #percutiankawin #pakarmajlisanda #raikancinta #viral

==KAD KAHWIN 6x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Lama x up story dlam ni ek
.
ALHAMDULILLAH rzki sempena hari guru kt SEKOLAH SAINS SEMBRONG KLUANG...
.
Nak uat pintu gerbang mjlis kawen pn hokey jer...
.
#ilovemyjob #pintugerbang #pakejmurah #pakejekonomi

Masih mencari-cari pakej kahwin yang lengkap....???
😊😊😊 JOM KAHWIN SAMBIL BERAMAL !! EH?? NAK TAHU TAK APA YANG MENARIKNYA PAKEJ NI? JOM SAMBUNG BACA
.
.
.
Ini adalah antara intipati program yang akan kami jalankan semasa hari majlis anda. Bagaimana pula dengan anda? Apa yang anda dapat dalam pakej kami ini?
.
.
SETIAP TEMPAHAN ANDA PASTI DAPAT :
1. Kursus Kahwin PERCUMA (KL & Selangor sahaja)
2. Pakej Bulan Madu ke Bali selama 3Hari2Malam
3. Fotografi + Storybook Bernilai RM1,500.00
4. Custom made baju pengantin
.
.
Menarik bukan? Jadi jangan tunggu lagi !! TINGGALKAN NOMBOR TELEFON ANDA DI RUANGAN KOMEN SEKARANG JUGA !!!
.
.
PROMOSI INI AKAN TAMAT BILA-BILA MASA. JIKA ANDA TIDAK MAHU TERLEPAS TINGGALKAN NOMBOR TELEFON ANDA DI BAWAH SEKARANG JUGAK TAU !! Sales Executive kami akan hubungi anda untuk penerangan program ini dengan lebih lanjut.
.
.
"JOM KAHWIN SAMBIL BERAMAL" .
.
PAKAR KENDURI MALAYSIA ini dimiliki oleh Hananis Kitchen Sdn. Bhd. (1204387-H) dan berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Apalagi jom booking sekarang.. Call/ws 011@23569973
#kawin2 #pakejlengkapkawin #pakejbajet #pakejmurah #nikah #majlisnikah #kawinselangor #kawinkl #pakejkawin #kateringmurah #perkahwinan #pakejekslusif #majlis #pakarkahwin #pelamin&andaman #mekapmua #pakejekonomi #pakejkanopi #kawinselangormurah #pakejlengkapekslusif #kawinklmurah #pelamin #kawinhoneymoon #percutiankawin #pakarmajlisanda #raikancinta #viral

Nak tak dapat kek percuma.???
😊😊😊
Bukan 2 tingkat dan bukan juga 3 tingkat tapi...(cuba tengok gambar)...😱😱😱 Kek ini PERCUMA untuk pelangan kami yang 20 terawal booking... Apalagi jom booking sekarang.. Call/ws 011@23569973
#kawin2 #pakejlengkapkawin #pakejbajet #pakejmurah #nikah #majlisnikah #kawinselangor #kawinkl #pakejkawin #kateringmurah #perkahwinan #pakejekslusif #majlis #pakarkahwin #pelamin&andaman #mekapmua #pakejekonomi #pakejkanopi #kawinselangormurah #pakejlengkapekslusif #kawinklmurah #pelamin #kawinhoneymoon #percutiankawin #pakarmajlisanda #raikancinta #viral

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

KAD KAHWIN POSKAD 4X6'
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
Utk full catalog,blh click πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» #mmedesigncard
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags