#pakejekonomi

1429 posts

TOP POSTS

Hantar jemaah balik KUL 20pax EY, patah balik mekah masih ada tugasan, Eid mubarak pada semua #duyufurrahman #haramain #pakejekonomi

Alhamdulillah...pelamin YRC masuk majalah Pesona Pengantin edisi Julai 2016..dptkan segera di.pasaran...untuk pelamin pada harga yg anda mampu...sila.hubungi Yon - 0123275752
#pelaminklasik #pelaminmalaysia #pakejekonomi #pakejmampumilik

Alhamdulillah ziarah perkuburan ma'la, #pakejekonomi #pakejmampu #jomlerr

Semoga segala urusan ibadah jemaah dipermudahkan oleh Allah SWT #group8mac #pakejekonomi #jomumrahbersamamrtravel

Hello Beach Lovers, .
Good news to all of you. We are organizing trips to Maldives from August to December 2017. Our package is only RM5700 for 5 Days, 4 Nights per couple ( Honeymoon package) This packages includes : .
πŸ– Hotel / Accomodation (4 star) πŸ– Airport Transfer (Speed Boat) (Two Ways)
πŸ– Daily Breakfast
πŸ– Dolphin Cruise
πŸ– Snorkeling at Biyadhoo Reef πŸ– Snorkeling at Banana Reef πŸ– Snorkeling at Turtle Reef πŸ– Snorkeling Gears + Lifevest
πŸ– Sand Bank Visit πŸ– Lunch and drinks at Sand bank πŸ– BBQ πŸ– Lunch & Dinner (Based on Itinerary)
πŸ– Tour Guide + Beach
πŸ– Sea View Room with Balcony. πŸ– Bed Decorations πŸ– Romantic Candle Light Dinner by the beach.
.
Booking deposit : RM500 per pax. .
Booking Inquiries : WA 017-2347874/ 013-7930974

#maldivesmurah #pakejekonomi #pakejmampumilik #honeymoonmaldives #muslimtraveltour

Ada kat sini hari ni...
Nak kemas apa yang patut
Puasa nanti nak mulakan projek memanik tuk pengantin bulan Julai depan....
#butikcomel
#pelaminbudget
#pakejekonomi
#mekapservis

Lama x up story dlam ni ek
.
ALHAMDULILLAH rzki sempena hari guru kt SEKOLAH SAINS SEMBRONG KLUANG...
.
Nak uat pintu gerbang mjlis kawen pn hokey jer...
.
#ilovemyjob #pintugerbang #pakejmurah #pakejekonomi

MOST RECENT

Ketibaan raja sehari disambut dgn paluan kompang menuju ke singgahsana @laman_qasrina
#majliskahwin #kendurikawen #lamanqasrina #staravenue #pakejekonomi #dewanperkahwinan #katering

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Cerita semalam...
Pakcik2 sakan bergambar noooπŸ˜„
Awin nak bagitau yang tempahan kenduri kahwin utk menu ayam goreng rempah kebiasaan kami akan goreng panas2 di tempat andaπŸ˜‹
P/s...baju itam tu adik bongsu awinπŸ€—
#kspastikatering
#kspasticatering
#kajang
#kerjakahwin
#pakejperkahwinan
#pakejekonomi
#katering
#catering

8/7/2017 (Sabtu)
Kenduri kahwin
Taman Sri Cheras Jaya
1000 orang
Kolabrasi pakej lengkap kami
1.menu utama
2.tea korner
3.arabian kanopi 6 buah
4.sepersalinan baju pegantin (baru)
5.pelamin
6.pintu gerbang
7.make up
8.set makan beradap
9.kek kahwin 2 tingkat
10.abam dj
11.dom vip 2 set
Haihhh..lengkap semua ni..nak tahu lebih lanjut boleh hubungi 019-7273676
#kspastikatering
#zyrinbridal
#abamdj
#pakejperkahwinan
#pakejekonomi
#pakejserbalengkap

Raya ke 6..pelamin prtama...
Siap pelamin bwh khemah..kpg besi api kpg makmor sg siput perak..
#Rinalovelybridal #bridalperak
#bridalampang #pekejperkahwinan #pakejekonomi #pelaminbajet #pelaminexclusiverumah

Hantar jemaah balik KUL 20pax EY, patah balik mekah masih ada tugasan, Eid mubarak pada semua #duyufurrahman #haramain #pakejekonomi

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Pakej umrah ekonomi NOV & DIS 2017, harga mampu untuk muslimin & muslimat, call/whatassp 0147331248 (ust hadi) #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

Hello Beach Lovers, .
Good news to all of you. We are organizing trips to Maldives from August to December 2017. Our package is only RM5700 for 5 Days, 4 Nights per couple ( Honeymoon package) This packages includes : .
πŸ– Hotel / Accomodation (4 star) πŸ– Airport Transfer (Speed Boat) (Two Ways)
πŸ– Daily Breakfast
πŸ– Dolphin Cruise
πŸ– Snorkeling at Biyadhoo Reef πŸ– Snorkeling at Banana Reef πŸ– Snorkeling at Turtle Reef πŸ– Snorkeling Gears + Lifevest
πŸ– Sand Bank Visit πŸ– Lunch and drinks at Sand bank πŸ– BBQ πŸ– Lunch & Dinner (Based on Itinerary)
πŸ– Tour Guide + Beach
πŸ– Sea View Room with Balcony. πŸ– Bed Decorations πŸ– Romantic Candle Light Dinner by the beach.
.
Booking deposit : RM500 per pax. .
Booking Inquiries : WA 017-2347874/ 013-7930974

#maldivesmurah #pakejekonomi #pakejmampumilik #honeymoonmaldives #muslimtraveltour

Hi selamat malam..dah selesai terawih.. Mata dah mengantuk..jangan la tidur dulu..apa kata kita jenguk2 @amssb_official kot ada tawaran hebat sempena ramadhan ni kan.. Jangan ingat pasaraya je buat promo ramadhan tau..πŸ˜„πŸ˜„ So usahawan2 kat luar sana boleh pilih mana2 pakej yg sesuai denga bisnes anda..#pakejekonomi #pakejpremium #pakejtahunan

Yang penting akaun disiapkan on time dan filling sebelum tarikh akhir ye.. Keterangan lanjut jom DM or whatapps 0122647622

#servisakaunmurah
#buatakaun #pengurusanakaun #urusakaun #teambantuakaun #klselangor #gst #tax #cukai #consultation #ssm #lhdnm #kastam #backlogaccount

32 orang jemaah alhajar berangkat mengerjakan umrah awal Ramadhan, flight EY kul-auh-jed "bersyukur menjadi tetamu Allah" #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Most Popular Instagram Hashtags