[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pakejekonomi

1553 posts

TOP POSTS

Hantar jemaah balik KUL 20pax EY, patah balik mekah masih ada tugasan, Eid mubarak pada semua #duyufurrahman #haramain #pakejekonomi

32 orang jemaah alhajar berangkat mengerjakan umrah awal Ramadhan, flight EY kul-auh-jed "bersyukur menjadi tetamu Allah" #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

" TAK ADA YANG SEMPURNA , TAPI ALHAMDULILAH BERJAYA" .
positif nye customer ni ☺️ tersenyum dan sangat berpuas hati.. πŸ‘πŸ»
.
.
Thank kerana percayakan khidmat catering kami..
Korang semua nak tahu pakej terkini dari kami..??
Ajum hubungi je pakar perunding kami.. .
.
Ikmal - 013 939 6554

#impianandakamipenuhi
#cateringmurahjb
#weddingevent
#kateringjohor
#kateringsedap
#pakejkhawin
#pakejekonomi
#mahligaiimpianjohor

Semoga segala urusan ibadah jemaah dipermudahkan oleh Allah SWT #group8mac #pakejekonomi #jomumrahbersamamrtravel

Lama x up story dlam ni ek
.
ALHAMDULILLAH rzki sempena hari guru kt SEKOLAH SAINS SEMBRONG KLUANG...
.
Nak uat pintu gerbang mjlis kawen pn hokey jer...
.
#ilovemyjob #pintugerbang #pakejmurah #pakejekonomi

Alhamdulillah..
Lagi
Lagi
Lagi
Lagi
Positive Feedback
#pakejekonomi
#pakejbudget
#pakejmurah
#pakejjimat

Roger kaknurul
017 586 8671
012 470 4809

Baju Pengantin untuk disewa
Hanya Rm400 L/P
#sewabajukawin
#bajukawinmurah
#pakejekonomi
#pakejkawinmurah
#butiksewabajusanding
#daniabridal

Kunjungi butik kami Dino. 21A, Jalan Medan 9,Taman Medan 46000 Petaling Jaya Selangor
Sebarang pertanyaan boleh call/whatsapp 0105499996

Hello Beach Lovers, .
Good news to all of you. We are organizing trips to Maldives from August to December 2017. Our package is only RM5700 for 5 Days, 4 Nights per couple ( Honeymoon package) This packages includes : .
πŸ– Hotel / Accomodation (4 star) πŸ– Airport Transfer (Speed Boat) (Two Ways)
πŸ– Daily Breakfast
πŸ– Dolphin Cruise
πŸ– Snorkeling at Biyadhoo Reef πŸ– Snorkeling at Banana Reef πŸ– Snorkeling at Turtle Reef πŸ– Snorkeling Gears + Lifevest
πŸ– Sand Bank Visit πŸ– Lunch and drinks at Sand bank πŸ– BBQ πŸ– Lunch & Dinner (Based on Itinerary)
πŸ– Tour Guide + Beach
πŸ– Sea View Room with Balcony. πŸ– Bed Decorations πŸ– Romantic Candle Light Dinner by the beach.
.
Booking deposit : RM500 per pax. .
Booking Inquiries : WA 017-2347874/ 013-7930974

#maldivesmurah #pakejekonomi #pakejmampumilik #honeymoonmaldives #muslimtraveltour

MOST RECENT

Update Booking December
UNTUK 15 HARI DULU

1dec-3dec - Nadia
1dec-3dec - MADA Guar Chempedak
1dec-3dec - Umie MyraHumaira .. 2 bilik
1dec-3dec - Fahmi
1dec-3dec - Rasyidah

2dec-3dec - Humaira 2 bilik
2dec-3dec - Raja Hafizatul

3dec-4dec - Azleen
3dec-4dec- Erra Natasya
3dec - Aktiviti Laut Farah Amira

6dec-7dec - Kolej Kesihatan Bersekutu ipoh

7dec-9dec - Marwan
7dec-9dec - khairul Afzan 2 chalet AfzanMohamad

8dec-9dec- khairul Afzan 7 chalet
8dec-10dec - Yanie tawil

9dec-10dec-Hafiz
9dec-11dec-Muralitharan
9dec-11dec - Farhana
9dec-11dec - Salia

15dec-17dec-Norlida

16dec-17dec-aznida
16dec-18dec-Shuhaimi
16dec-18dec-izwan

Syukur Alhamdullilah
Syukr Alhamdulillah

#PakejPangkor
#PakejEkonomi
#PakejJimat
#PakejBerbaloi
#PakejMurah
#PakejBajet
#017 586 8671 / 012 470 4809
Pakej EkonomiPulauPangkor

www.facebook.com/bayuvacation

Update Booking December
UNTUK 15 HARI DULU

#Nak Qeja PART TIME dengan Hakak..Call Hakak Ok#

1dec-3dec - Nadia
1dec-3dec - MADA Guar Chempedak
1dec-3dec - Umie MyraHumaira .. 2 bilik
1dec-3dec - Fahmi
1dec-3dec - Rasyidah

2dec-3dec - Humaira 2 bilik

3dec-4dec - Azleen
3dec-4dec- Erra Natasya
3dec - Aktiviti Laut Farah Amira

6dec-7dec - Kolej Kesihatan Bersekutu ipoh

7dec-9dec - Marwan
7dec-9dec - khairul Afzan 2 chalet

8dec-9dec- khairul Afzan 7 chalet
8dec-10dec - Yanie tawil

9dec-10dec-Hafiz
9dec-11dec-Muralitharan
9dec-11dec - Farhana
9dec-11dec - Salia

15dec-17dec-Norlida

16dec-17dec-aznida
16dec-18dec-Shuhaimi
16dec-18dec-izwan

Syukur Alhamdullilah
Syukr Alhamdulillah

#PakejPangkor
#PakejEkonomi
#PakejJimat
#PakejBerbaloi
#PakejMurah
#PakejBajet
#017 586 8671 / 012 470 4809
Pakej EkonomiPulauPangkor

Moga P.A RadzliyatonAzliya ..X pening😜😜😜😜 www.facebook.com/bayuvacation

Terima kasih tetamu2 yang tinggalkan review pada kami. Kami sangat terharu dan hargai atas komen2 anda. Siapa yang nak ke Pulau Pangkor bersama keluarga atau untuk sebarang jenis pakej kursus/family day boleh terus hubungi 019-6760067(Aina).
.
.
.
#pangkorpalmbayresort #pangkor #travelpangkorisland #visitperak2017 #superpromotion #promotion #bagpacker #igersmy #vscocam #vsco #traveller #cuticutimalaysia #pakejekonomi #pakejmurah #percutianbajet #travelbajet #weekdays #pulaupangkor #holidayisland

Terima kasih tetamu2 yang tinggalkan review pada kami. Kami sangat terharu dan hargai atas komen2 anda. Siapa yang nak ke Pulau Pangkor bersama keluarga atau untuk sebarang jenis pakej kursus/family day boleh terus hubungi 019-6760067(Aina).
.
.
.
#pangkorpalmbayresort #pangkor #travelpangkorisland #visitperak2017 #superpromotion #promotion #bagpacker #igersmy #vscocam #vsco #traveller #cuticutimalaysia #pakejekonomi #pakejmurah #percutianbajet #travelbajet #weekdays #pulaupangkor #holidayisland

KAD KAHWIN POSKAD 4X6'
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 016-217 3004 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
Utk full catalog,blh click πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» #mmedesigncard
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

KAD KAHWIN POSKAD 4X6'
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 016-217 3004 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
Utk full catalog,blh click πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» #mmedesigncard
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Morning guys πŸ€—
.
.
Harini lastday kami di pameran pengantin angsana ,
.
.
Disebabkan harini lastday kami ada buat OFFER KAW KAW utk bakal bakal pengantin 2018.. .
.
Haaa nk tahu apa yg OFFER tu ?? .
Tggalkan no hp atau direct ws ke nom ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 01111587644
01111587644
01111587644
.
.
#mahligaiimpian
#kateringmurah
#kateringjohor
#mahligaiimpianjohor
#katering
#pakejnikah
#pakejkahwin
#pakejkahwinjohor
#pakejekonomi
#pakejlengkapkahwin

Haaa ni kita nk kasi diskaun kpd sesiapa yg booking minggu ni yer... .
.
Hanya 10org terawal sahaja
.
.
Pm/call/ws
01111587644
01111587644
01111587644
.
.
#kateringmurah
#mahligaiimpian
#mahligaiimpianjb
#mahligaiimpianjohor
#pakejperkahwinanbajet
#pakejekonomi
#pakejpengantin
#pakejeksklusif
#pakejlengkapkahwin
#kateringjohor

Pakej umrah ekonomi Rakyat Marhein, all in RM4990 11hari, hotel mekah 750m hotel Madinah 250m call/whatassp 0147331248 ust hadi #pakejekonomi #umrahmampu #jomlerr

Most Popular Instagram Hashtags