[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pakejekonomi

1515 posts

TOP POSTS

Hantar jemaah balik KUL 20pax EY, patah balik mekah masih ada tugasan, Eid mubarak pada semua #duyufurrahman #haramain #pakejekonomi

Ada kat sini hari ni...
Nak kemas apa yang patut
Puasa nanti nak mulakan projek memanik tuk pengantin bulan Julai depan....
#butikcomel
#pelaminbudget
#pakejekonomi
#mekapservis

Alhamdulillah...pelamin YRC masuk majalah Pesona Pengantin edisi Julai 2016..dptkan segera di.pasaran...untuk pelamin pada harga yg anda mampu...sila.hubungi Yon - 0123275752
#pelaminklasik #pelaminmalaysia #pakejekonomi #pakejmampumilik

32 orang jemaah alhajar berangkat mengerjakan umrah awal Ramadhan, flight EY kul-auh-jed "bersyukur menjadi tetamu Allah" #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

Lama x up story dlam ni ek
.
ALHAMDULILLAH rzki sempena hari guru kt SEKOLAH SAINS SEMBRONG KLUANG...
.
Nak uat pintu gerbang mjlis kawen pn hokey jer...
.
#ilovemyjob #pintugerbang #pakejmurah #pakejekonomi

Hello Beach Lovers, .
Good news to all of you. We are organizing trips to Maldives from August to December 2017. Our package is only RM5700 for 5 Days, 4 Nights per couple ( Honeymoon package) This packages includes : .
πŸ– Hotel / Accomodation (4 star) πŸ– Airport Transfer (Speed Boat) (Two Ways)
πŸ– Daily Breakfast
πŸ– Dolphin Cruise
πŸ– Snorkeling at Biyadhoo Reef πŸ– Snorkeling at Banana Reef πŸ– Snorkeling at Turtle Reef πŸ– Snorkeling Gears + Lifevest
πŸ– Sand Bank Visit πŸ– Lunch and drinks at Sand bank πŸ– BBQ πŸ– Lunch & Dinner (Based on Itinerary)
πŸ– Tour Guide + Beach
πŸ– Sea View Room with Balcony. πŸ– Bed Decorations πŸ– Romantic Candle Light Dinner by the beach.
.
Booking deposit : RM500 per pax. .
Booking Inquiries : WA 017-2347874/ 013-7930974

#maldivesmurah #pakejekonomi #pakejmampumilik #honeymoonmaldives #muslimtraveltour

DISKAUN DISKAUN DISKAUN !! πŸ”ŠπŸ”Š Pakej Umrah bermula serendah RM 4999 tetapi masih berpeluang utk dapat diskaun lagi sebanyak RM200!! Cepat hubungi kami utk daftar kerana promosi ini akan tamat pd 16 Jun 2017. * berdasar terma & syarat ☎ 03 22890626
πŸ“± 019 3361975 / 016 2201975
#jomumrahbersamamrtravel #umrahmurah #diskaunumrah #pakejsuperekonomi #pakejekonomi

ALHAMDULILLAH...
.
Tempahan 500pcs kad kahwin pasangan tiara β™₯ zahri dr kuching,sarawak.. Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

MOST RECENT

Hantar jemaah balik KUL 20pax EY, patah balik mekah masih ada tugasan, Eid mubarak pada semua #duyufurrahman #haramain #pakejekonomi

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0189136641/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Pakej umrah ekonomi NOV & DIS 2017, harga mampu untuk muslimin & muslimat, call/whatassp 0147331248 (ust hadi) #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

Hello Beach Lovers, .
Good news to all of you. We are organizing trips to Maldives from August to December 2017. Our package is only RM5700 for 5 Days, 4 Nights per couple ( Honeymoon package) This packages includes : .
πŸ– Hotel / Accomodation (4 star) πŸ– Airport Transfer (Speed Boat) (Two Ways)
πŸ– Daily Breakfast
πŸ– Dolphin Cruise
πŸ– Snorkeling at Biyadhoo Reef πŸ– Snorkeling at Banana Reef πŸ– Snorkeling at Turtle Reef πŸ– Snorkeling Gears + Lifevest
πŸ– Sand Bank Visit πŸ– Lunch and drinks at Sand bank πŸ– BBQ πŸ– Lunch & Dinner (Based on Itinerary)
πŸ– Tour Guide + Beach
πŸ– Sea View Room with Balcony. πŸ– Bed Decorations πŸ– Romantic Candle Light Dinner by the beach.
.
Booking deposit : RM500 per pax. .
Booking Inquiries : WA 017-2347874/ 013-7930974

#maldivesmurah #pakejekonomi #pakejmampumilik #honeymoonmaldives #muslimtraveltour

.
Eh korang...! .
Puasa, puasa juga .
Raya, raya juga .
Tapi jangan lupa .. Bulan ni juga tempoh TERAKHIR promosi dari MSC Tau??!! .
.
Bukan senang nak dapat DISKAUN best, .
Pelamin FREE
.
Audio system FREE
.
Kambing Golek .
Dan lain lain .
Rugi Tau Kalau​ Tak Rebut!! .
.
Event sampai 2018 pun boleh dapatkan promosi ni!!! .
.
Dahlah harga pakej berpatutan, antara yang TERMURAH,
Dapat lagi promosi. .
.
Tak ke JIMAT tu???!! .
.
Duit lebih boleh buat pergi honeymoon tempat best best kan?? .
.
Cepat tempah tarikh anda SEKARANG! .
Banyak tarikh tarikh yang dah nak penuh tau!! .
Habis promo ni jangan cakap akak tak πŸ–οΈ !!! .
Hubungi hotline kami di
017.6299.684.
017.6299.684.
017.6299.684. .
Atau hubungi mana mana agent kami di no yang tertera. Okay?? .
.
Ok Bai. .
#mutiaracatering
#mutiara
#mutiaraservices
#mutiaracateringandevent
#mutiaraevent
#wedding
#corporate
#akikah
#pakejperkahwinan
#pakejekonomi
#pakejistimewa
#majliskahwin
#kahwin
#kendurikahwin
#katering
#catering
#kateringkualalumpur
#kateringputrajaya
#makanmakan
#kateringbest
#food
#viral
#popular
#weddingoftheyear
#love
#cinta
#iftar
#ramadhan

Hi selamat malam..dah selesai terawih.. Mata dah mengantuk..jangan la tidur dulu..apa kata kita jenguk2 @amssb_official kot ada tawaran hebat sempena ramadhan ni kan.. Jangan ingat pasaraya je buat promo ramadhan tau..πŸ˜„πŸ˜„ So usahawan2 kat luar sana boleh pilih mana2 pakej yg sesuai denga bisnes anda..#pakejekonomi #pakejpremium #pakejtahunan

Yang penting akaun disiapkan on time dan filling sebelum tarikh akhir ye.. Keterangan lanjut jom DM or whatapps 0122647622

#servisakaunmurah
#buatakaun #pengurusanakaun #urusakaun #teambantuakaun #klselangor #gst #tax #cukai #consultation #ssm #lhdnm #kastam #backlogaccount

32 orang jemaah alhajar berangkat mengerjakan umrah awal Ramadhan, flight EY kul-auh-jed "bersyukur menjadi tetamu Allah" #pakejmampu #pakejekonomi #jomlerr

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Tb semalam pasangan sweet yang sudi menggunakan khidmat kami Pakar Kenduri Malaysia...😊 Terima kasih kerana sudi memberi kepercayaan kepada kami.πŸ˜„ lalalalala πŸ˜†

Jom booking dengan saya Cik Nabila (011-23569973) ..#kawin2 #pakejlengkapkawin #pakejbajet #pakejmurah #nikah #majlisnikah #kawinselangor #kawinkl #pakejkawin #kateringmurah #perkahwinan #pakejekslusif #majlis #pakarkahwin #pelamin&;andaman #mekapmua #pakejekonomi #pakejkanopi #kawinselangormurah #pakejlengkapekslusif #kawinklmurah #pelamin #kawinhoneymoon #percutiankawin #pakarmajlisanda #raikancinta #viral

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

==KAD KAHWIN 4x6'==
.
Terima kasih kepada pasangan pengantin sudi membuat tempahan dengan kami..Harap customer berpuas ati dengan servis kami...kami di team megamasfa mendoakan smoga majlis berjalan dgn lancarnya..
.
Anda berminat dengan design kami??
Wassap kami skrg 0179861779/0179161880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kadkahwin#tqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

PROMOSI KAD KAHWIN KRAF
=======================
.
Sesuai tuk pengantin yg ingin kad bajet sempena majlis kahwin
.
Simple n cantik serta harga bajet n jimat.
.
Berminat dengan kad kraf kami??
Wassap kami skrg 018-913 6641 / 017-916 1880 tuk tempahan kad kahwin atau tuk sebarang pertanyaan..
.
#kamijualkadkahwin#kamijualtqtagcantik#tqtagmurah#pakejkadkahwin#pakejjimat#pakejekonomi#kadkahwinmurah#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#galerikadkahwin#kadkahwinkraf#kadkahwinbajet#bazarpaknil #kadkahwinmalaysia #kadkahwinkelantan#melor#kotabharu#peringat#pasirtumboh#kelantan#terengganu#kualaterengganu#dungun#marang#ajil#kualaberang#setiu#besut#malaysia

Ada kat sini hari ni...
Nak kemas apa yang patut
Puasa nanti nak mulakan projek memanik tuk pengantin bulan Julai depan....
#butikcomel
#pelaminbudget
#pakejekonomi
#mekapservis

DISKAUN DISKAUN DISKAUN !! πŸ”ŠπŸ”Š Pakej Umrah bermula serendah RM 4999 tetapi masih berpeluang utk dapat diskaun lagi sebanyak RM200!! Cepat hubungi kami utk daftar kerana promosi ini akan tamat pd 16 Jun 2017. * berdasar terma & syarat ☎ 03 22890626
πŸ“± 019 3361975 / 016 2201975
#jomumrahbersamamrtravel #umrahmurah #diskaunumrah #pakejsuperekonomi #pakejekonomi

Most Popular Instagram Hashtags