#pakejbersalin

MOST RECENT

"TESTIMONI CUSTOMER SAUNA KURUS REMAJA KEMBALI"
Peluh keluar, toksin semua keluar, bdan cergas dan paling penting kg turun berkilo-kilo dgn HANYA BERSAUNA ๐Ÿ˜‰

Woww!!! Ini bukan produk indah khabar dari rupa
sudah ramai testimoni yg dah berjaya.
MUDAH digunakan, SENANG dibawa dan hasil yang MENAKJUBKAN

Yang nak tny akak pasal sauna boleh direct klik link whatsapp dkt atas ๐Ÿ‘†๐Ÿปya ๐Ÿ˜˜ sis sygg korang! jom sis bantu mcm mana nak turunkan berat badan dalam masa yg singkat!

kita sihat dan cantik dgn kaedah yg betul dan selamat๐Ÿ˜

KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! ๐Ÿ˜
.

#sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #vivyyusof #mareamesabel #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku #jozanlive

Wahhh ๐Ÿ˜ mummy @memeysuhaiza pon gunakan saunaku gold! ๐Ÿ‘
.
RAHSIA MANTAIN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak jadi mcm artis2 skrg yg mantain jelita dalam dan luar kena la try sauna ๐Ÿ˜
.
Rawatan bersauna dalam pantang boleh membantu badan rasa lebihhh segar dan sihat! ๐Ÿ˜ baik utk dalaman wanita ..malah! boleh turun berat badan dgn mendadak!!
.
Nak bersenam ..malas nk keluar umah, malu nk pakai baju senam lah..mcm2 alasan..last2 stress sambung makan..๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฎ
.
Meh sini nak share tips kurus dgn kaedah sihat dan boleh bantu mantain berat badan!๐Ÿค˜๐Ÿ˜Ž Sauna ni sama fungsi mcm workout, tapi Kesan dia LEBIHHHH LAGI!
.
Xnak ke masuk sauna je kluar tu boleh burn 400-500 kalori? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿคค
Ramai customer kami berpuasa hati dgn result bersauna, RUGINYAAA KALAU XCUBA๐Ÿ˜„๐ŸŒผ KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! ๐Ÿ˜
.
Whatsapp utk details ya โ˜บ๏ธ 0174787835

KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! ๐Ÿ˜

#sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #pivy #vivyyusof #mareamesabel #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku

Tungku Baby.. Disediakan secara tradisonal untuk menghilang kembung perut baby diawal kelahiran

Whatapps Akk untuk pembelian... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Untuk memastikan tenaga berkekalan sepanjang mengandung mahupun sepanjang munyusu ni, mari kita amalkan makanan sunnah seperti Kurma yang terdapat dalam Organic Milkbooster Nufiya.
Terdapat juga bahan lain Longan kering, Madu kering, Goji berry, rosebuds. meningkatkan Hb ibu mengandung dan IBU MENYUSU
memberi tenaga berpanjangan
tidak terlalu manis, sesuai untuk ibu mengandung/kencing manis
sesuai utk darah tinggi
rasa yang sedap seperti laichikang
bahan semulajadi sahaja

Whatapps Akk untuk pembelian... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://ws.bizsaya.com/littleafia

Stokin Pantang yang Akk jual ni... Sedapppp dikaki
Panassssss
Lembuuuut
Teballll
Stokin ni 1 set ada 3 pasang ye puan... Whatapps Akk untuk pembelian... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Untuk memastikan tenaga berkekalan sepanjang mengandung mahupun sepanjang munyusu ni, mari kita amalkan makanan sunnah seperti Kurma yang terdapat dalam Organic Milkbooster Nufiya.
Terdapat juga bahan lain Longan kering, Madu kering, Goji berry, rosebuds. meningkatkan Hb ibu mengandung dan IBU MENYUSU
memberi tenaga berpanjangan
tidak terlalu manis, sesuai untuk ibu mengandung/kencing manis
sesuai utk darah tinggi
rasa yang sedap seperti laichikang
bahan semulajadi sahaja

Whatapps Akk untuk pembelian... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ADD-ON Treatmentโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
โœจโœจโœจ V-Steam / Bertangas โœจโœจโœจ
.
.
.
Cepat call/whatsapp kami sekarang ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 016-245 0339.
.
Booking ๐Ÿ“ฒ 016-245 0339
Booking ๐Ÿ“ฒ 016-245 0339
Booking ๐Ÿ“ฒ 016-245 0339
.
#spamobile #spamalaysia #spakl #spaselangor #spakualalumpur #mobilespakl #mobilespakualalumpur #mobilespaselangor #kualalumpur #mdec #mobileprenuer #mobilespa #mobilespamalaysia #selangor #bekam #sukmahati #spamurah #sukmahatispa #spakerumah #giatmara #mara #usahawanmara #eyelashperm #postnatal #confinementcare #confinement #confinementlady #pakejbersalin

ALHAMDULILLAH.. dpt feedback dr seorang pengguna sauna yg DAPAT MANTAIN BERAT BADAN dgn BERSAUNA..โค๏ธ๐Ÿ˜
.
Sauna bukan sahaja utk penampilan luaran je.. tp utk DALAMAN wanita jgk tau! ..sgt bagus utk yg lepas bersalin.. ๐Ÿ˜„
.
MISI sis nak TOLONG lebih ramaiii wanita2 yg nk sihat! cantik! dan anggun giteww..luar dalam comey lah! ๐Ÿ’๐Ÿ˜„๐Ÿค—
.
jom whatsapp utk info lanjut klik link dkt bio โ˜๐Ÿป Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius!

#sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #pivy #vivyyusof #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku #sweatspa #jozanlive

TESTIMONI SAUNA SELEBRITI MALAYSIA๐Ÿ˜
.
Kembali Langsing sihat dgn rutin bersauna ๐Ÿ˜
.
Taaaraaaaaa! ๐Ÿ˜ teka siapa ni? yg makin hari makin cantik jelita ...haaa sap xkenal kak rock a.k.a Kiah Propa ๐Ÿ˜ kurus ,runcing mantain menggunakan sauna sampai skrg! .

Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .

Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? .

Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.
.
Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut?
Jom klik link dkt bio ๐Ÿ‘† .

#sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #pivy #vivyyusof #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku #sweatspa

Most Popular Instagram Hashtags