#pakejbandungmurah

2153 posts

TOP POSTS

PROMO LAGII GAISSS TAPI BUKAK XLME PONN...SPE CPT DIA DPT K...MMG BERBALOI SGT GAISS...PAKEJ DAH MURAH SO BLEH SHOPPING BANYAK2 KAT SANAAAAAAA😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Bandung 4D3N
TERMASUK TIKET FLIGHT! ✈✈✈
.
RM 599/person .
Deposit : RM 300/person
Min 2 person
.
Travel date :
14-17 nov 2016
.
.
Price for Package above inclusive of
β€’ Acommodations 3 Nights Hotel Staying (Hotel 3 stars)
β€’ Return flight ticket KL- Bandung-KL
β€’ Tour in Bandung
β€’ Driver cum tour guide
β€’ Air-conditioned car
β€’ Pick and Drop service at airport
β€’ Tipping
.
Exclude :
β€’ Meals & Dining
β€’ Entrance ticket
β€’ Luggage
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Itinerary for 4 Days/3Nights Bandung Tour Package .
Day 1
Pick up service & Bandung city tour – Pick up at airport - Shopping at Pasar Baru
- Shopping in Factory Outlet Riau Area (Heritage, The Summit, The Secret, Oasis, Terminal Tas,Stamp)
- Shopping at factory outlet Dago area

Day 2
Bandung South City Tour
- Visit Kawah Putih
- Visit Strawberry farm
- Shopping in Cibaduyut (leather center)
- Trans Studio
- Shopping at Toko 3

Day 3
Bandung North City Tour -Visit Tangkuban Perahu
- Visit Kopi Luwak Plantation
- Floating market
- Dusun Bambu
- Rumah kain pesona
-Shopping at Rumah Mode
-Night Bandung City View
Day 4
Bandung city & drop airport
- Check out hotel
- Shopping Cihampelas
- Shopping typical Bandung snacks and souvenirs at Kartika Sari (Baked Brownies and Banana Cheese Bollen)
- Drop to airport
.
.
#pakejbandung#pakejbandungmurah#pakejbandungallin#pakejshopping

Suasana Taman Bougenvile - Bandung

Jalan Jalan ?
call or whatsapp 082116680834

#pakejbandung #pakejbandungmurah #bandung #dimensiholiday #berenang

4D3N-BANDUNG-HALF board (private)

Kids Price
0-3years : FREE
4-6years (without bed) : RM45
4-6years (with bed) : RM135

Above 6years : Adult Price

Adult Price
.
* 2 pax : Rm435/ pax.
* 3 pax : Rm360/ pax.
* 4 pax : Rm330/pax.
* 5 pax : Rm305/pax
* 6 pax : Rm299/pax.
* 7 pax : Rm285/pax
* 8 pax : Rm315/pax
* 9 pax : Rm315/pax
* 10 pax : Rm310/pax
* 12 pax : Rm335/pax.
* 14 pax : Rm300/pax.
* 16 pax : RM285/pax

PACKAGE INCLUDES :
.
βœ… Hotel New Moonlight 3nights
βœ… Transport 4 days
βœ… Breakfast 3 x
βœ… Mineral water
βœ… Driver cum Tour Guide
βœ… Toll + fuel + parking + Tipping
βœ… Airport Transfers
βœ… The trip includes Shopping, Kawah Putih / Tangkuban Parahu

PACKAGE EXCLUDES :
.
❎ Entrance Fee
❎ Flight Ticket

Programme Itinerary 4D3N

Day 1
- Arrive at Bandung airport
- Bandung Tour(Pasar Baru trade center)
- Lunch & Check in Hotel
- Bandung Tour : *Toko Tiga (Branded Jeans)
*Depasion factory outlet fabric pieces
*Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage, Cascades, The Summit, For Men, The Stamp, Terminal Bags, and The Secret)

Day 2
-Breakfast
-Bandung Tour :
*Tangkuban Perahu
*Floating market lembangs
*Farm house
*Begonia flower garden
*Strawberry Farm and tea park
*Shopping at Rumah Mode and Cihampelas Jeans Centre
*Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip, level, etc)

Day 3
-Breakfast
-Bandung Tour
-White crater / trans studio themes this indoor park
-Rumah Kain Sulam Taman Kopo
-Cibaduyut-shoes and leather jacket original
-Factory outlets in Riau area street, the secret, heritage, oases, etc

Day 4
-Breakfast
-check out hotel
-Bandung Tour : *Oleh-oleh Bandung (layer cake, brownies, Kartika Sari and Amanda)
*Paris Van Java shopping mall
*mesjid raya bandung
-(Depends on time availablity)
-Airport transfer to Bandung airport 3 hours before flight time

Whatsapp :

014-572-9034 πŸ“± Irfan
013-891-6603 πŸ“±Lily

#gotoursandholiday #pakejtravelmurah #pakejbandungmurah

pt.teladan trans indonesia
pakej bandung murah,sesiapa nak perlukan percutian murah kat bdg boleh call kami,dengan pakej dan harga terbaik ,tarikh bisa di sesusikan no limit time.
tempahan: +6285318476622
+6282126520303
www.tourbandungs.com
#pakejpercutianmurah #pakejbandungmurah #explorebandung #jomgibandung #jalanjalanbandung #supirbandung #sewakeretamurahbandung

Dulu admin konpius kenapa kawan admin gi semayang kat temple mlm New year. Ingatkan diorg semayang time CNY, mcm chinese. lps tu baru ingat balik agama diorang ialah majoriti Shinto.

So, admin hantar video bunga api klcc kat member admin tu.

Lain negara, lain budaya.

Jom gi travel. Travel ke Japan atau Indonesia dgn package awesome EscapadiaMY.

WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420

Atau tinggalkan no telefon anda pada komen di bawah. Admin akan hubungi anda secepat mungkin.

Jangan lupa SHARE dan TAG 3 rakan2 anda pada komen di bawah.

Pemenang bertuah akan dapat T-shirt Hard Rock Cafe Osaka dan 3coins bag Japan. 😍😍😍 #japan #tokyo #osaka #winter #nara #kobe #kyoto #asia #backapackerstyle #backpackermalaysia #halaltravel #halalfood #malaysiantraveler #malaysianmuslim #pakejpercutianluarnegara #pakejbajetjepun #jepun #sakuralover #spring #instatravel #travel #asia #escapadiamy #pakejtravelmurah #pakejjepunmurah #kansaijapan #pakejhalalmurah #traveljepun #pergijepun #pakejmuslim #hanami

Ground handling - RM650 .
.
Jom bersama kami ke Pulau Mabul yang masihbdara keindahannya. Kami menawarkan pakej murah dan berbaloi sepanjang aktiviti di sana 😍
.
Whtsapp 0126448581 🎈
.

#pakejmurah #pakejbandungmurah #bandung #cuticutimurah #cutimurah #bandungpakejmurah #privatepakejbandungmurah #cuticutiindonesia #jomcuti #jomjalan #jommelancong #kakijalan #kakicuti #pakejmurahindonesia #pakejmurahmalaysia #pakejmurahkorea #cuticutikorea #koreapakejmurah
#pakejpulaumabulmurah #pulaumabul #semporna #sabah #cuticutimalaysia

MOST RECENT

jom ke bandung ,,, guna hidmat kami dan ambil pakej murah bercuti ke bandung ,, minat ? bole whatsapp ... whatsapp : +6281312818262
facebook : RIF transport
Fb page : Pakej bercuti ke bandung
website : pakejbercutikebandung.blogspot.com

#pakejkebandung #pakejbandungmurah #pakejmurahbandung #pakejbandungbajet #pakejbandungtermurah #pakejpelancongan #pakejbandung #melancong #melancongmurah #lawaksiyot #paidreview #supirbandung #jomkebandung #pakejbercuti #pakejmurah #pakejpercutian #paidreviewmalaysia #cuticutimalaysia #paidreviewmurah #percutianmurah #percutian #lawakmalaysia #travelbandung#pakejmurah #lawakgram #igersmalaysia #lawak4x4

Dulu admin konpius kenapa kawan admin gi semayang kat temple mlm New year. Ingatkan diorg semayang time CNY, mcm chinese. lps tu baru ingat balik agama diorang ialah majoriti Shinto.

So, admin hantar video bunga api klcc kat member admin tu.

Lain negara, lain budaya.

Jom gi travel. Travel ke Japan atau Indonesia dgn package awesome EscapadiaMY.

WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420

Atau tinggalkan no telefon anda pada komen di bawah. Admin akan hubungi anda secepat mungkin.

Jangan lupa SHARE dan TAG 3 rakan2 anda pada komen di bawah.

Pemenang bertuah akan dapat T-shirt Hard Rock Cafe Osaka dan 3coins bag Japan. 😍😍😍 #japan #tokyo #osaka #winter #nara #kobe #kyoto #asia #backapackerstyle #backpackermalaysia #halaltravel #halalfood #malaysiantraveler #malaysianmuslim #pakejpercutianluarnegara #pakejbajetjepun #jepun #sakuralover #spring #instatravel #travel #asia #escapadiamy #pakejtravelmurah #pakejjepunmurah #kansaijapan #pakejhalalmurah #traveljepun #pergijepun #pakejmuslim #hanami

pt.teladan trans indonesia
pakej bandung murah,sesiapa nak perlukan percutian murah kat bdg boleh call kami,dengan pakej dan harga terbaik ,tarikh bisa di sesusikan no limit time.
tempahan: +6285318476622
+6282126520303
www.tourbandungs.com
#pakejpercutianmurah #pakejbandungmurah #explorebandung #jomgibandung #jalanjalanbandung #supirbandung #sewakeretamurahbandung

Ground handling - RM650 .
.
Jom bersama kami ke Pulau Mabul yang masihbdara keindahannya. Kami menawarkan pakej murah dan berbaloi sepanjang aktiviti di sana 😍
.
Whtsapp 0126448581 🎈
.

#pakejmurah #pakejbandungmurah #bandung #cuticutimurah #cutimurah #bandungpakejmurah #privatepakejbandungmurah #cuticutiindonesia #jomcuti #jomjalan #jommelancong #kakijalan #kakicuti #pakejmurahindonesia #pakejmurahmalaysia #pakejmurahkorea #cuticutikorea #koreapakejmurah
#pakejpulaumabulmurah #pulaumabul #semporna #sabah #cuticutimalaysia

Ground handling - RM650 .
.
Jom bersama kami ke Pulau Mabul yang masihbdara keindahannya. Kami menawarkan pakej murah dan berbaloi sepanjang aktiviti di sana 😍
.
Whtsapp 0126448581 🎈
.

#pakejmurah #pakejbandungmurah #bandung #cuticutimurah #cutimurah #bandungpakejmurah #privatepakejbandungmurah #cuticutiindonesia #jomcuti #jomjalan #jommelancong #kakijalan #kakicuti #pakejmurahindonesia #pakejmurahmalaysia #pakejmurahkorea #cuticutikorea #koreapakejmurah
#pakejpulaumabulmurah #pulaumabul #semporna #sabah #cuticutimalaysia

Ground handling - RM650 .
.
Jom bersama kami ke Pulau Mabul yang masihbdara keindahannya. Kami menawarkan pakej murah dan berbaloi sepanjang aktiviti di sana 😍
.
Whtsapp 0126448581 🎈
.

#pakejmurah #pakejbandungmurah #bandung #cuticutimurah #cutimurah #bandungpakejmurah #privatepakejbandungmurah #cuticutiindonesia #jomcuti #jomjalan #jommelancong #kakijalan #kakicuti #pakejmurahindonesia #pakejmurahmalaysia #pakejmurahkorea #cuticutikorea #koreapakejmurah
#pakejpulaumabulmurah #pulaumabul #semporna #sabah #cuticutimalaysia

Haha... this is so true kan? Travel, ambek gambar byk2, then balik photoshop kasik cantik.

Believe it or not, 99% artwork on EscapadiaMY utk Japan trip adalah hasil photography admin sendiri. Pergi sana ambik gambar then bawak korang2 jalan2 kat Japan.

Jom gi travel. Travel ke Japan atau Indonesia dgn package awesome EscapadiaMY.

WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420

#escapadia #travel #jalanjalan #melancong #travelmurah #traveljimat #travelquotes #jepunmurah #pakejjepunmurah #pakejindonesiamurah #pakejlombokmurah #pakejbalimurah #pakejbandungmurah #pakejjogja #travelhalal #muslimstraveler #malaysiantraveler #malaysianbackpacker #pakejmelancingmurah

teladan trans indonesia
jkt-puncak bogor-bandung,group cikgu ismail from perak - mlysia,terimakasih atas kepercayaanya telah menggunakan jasa transport kami
jom sesiapa nak cuti kat bdg kami solusinya utk tempahan : +6285318476622/+6282126520303.www.tourbandungs.com
#supirbandung #jomcutibandung #explorebandung #cuticutimalaysia #cuticutisingapore #cuticutibrunai #cutibajet #pakejpercutianmurah #pakejbandungmurah #sewaelf #sewahiace #resevasihotel

Semua org tahu Japan sgt mementingkan kebersihan dan pemakanan yg baik, jd lifespan umur mereka pon panjang. Lifestyle mereka yg dr muda berjalan utk kemana2 juga part of daily exercise.

Sebab tu mereka ni hidup lama.

Bagus kan? Kalau sesiapa nak follow trip EscapadiaMY kene ready awal2. Sebab kena jalan banyak. Hahaha... But one thing good is that cuaca sejuk tak akan buat kita penat. Jadi, kita tak perasan pon dah jalan lama.

Jom gi travel. Travel ke Japan atau Indonesia dgn package awesome EscapadiaMY.

WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420

#escapadia #travel #jalanjalan #melancong #travelmurah #traveljimat #travelquotes #jepunmurah #pakejjepunmurah #pakejindonesiamurah #pakejlombokmurah #pakejbalimurah #pakejbandungmurah #pakejjogja #travelhalal #muslimstraveler #malaysiantraveler #malaysianbackpacker #pakejmelancingmurah

pt.teladan trans indonesia
-sewa hiace
-sewa elf
- fortuner
-mobil box grand max
- mobil box engkel
-reservasi hotel
reservasi
+6285318476622
+6282126520303
www.tournandungs.com
#sewatoyotahiace #sewaelfmurah#sewakeretamurahbandung #rentalmobilmurahbandung #reservasihotel #pakejpercutianmurah #pakejbandungmurah

pt.teladan trans indonesia
sesiapa nak perlukan perkhidmatan kereta kat bdg boleh call kami
tempahan:
+6285318476622
+6282126520303
www.tourbandungs.com
#supirbandung #sewatoyotahiace #rental #rentalmurahbandung #sewaelfmurah #pakejpercutianmurah #reservasihotel #pakejbandungmurah

pt. teladan trans indonesia
bdg 4h3m,terimakasih utk kak nora dan rekan atas kunjunganya ke bdg semoga berpuas hati
jom sesiapa nak perlukan perkhidmatan kereta kat bdg boleh call kami
tempahan:
+6285318476622
+6282126520303
www.tourbandungs.com
#supir #supirbandung #sewakeretamurahbandung #sewakereta #rentalmobil #rentalmobilbandung #rentalmobilmurahbandung #sewaelfmurah #sewatoyotahiace #pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejperhentiankecil2017 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #reservasihotel

Do you know that Japanese are crazy over baseball.

Kita jarang dengar pasal Japanese main baseball kan? selalu football jek. tapi budak2 kat sane suka main baseball (walaupon tetiap kali admin nampak diorang main football jek). curious jugak admin ekceli. hehe

Jom gi travel. Travel ke Japan atau Indonesia dgn package awesome EscapadiaMY.

WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420
WhatsApp admin ke 0192994420

#escapadia #travel #jalanjalan #melancong #travelmurah #traveljimat #travelquotes #jepunmurah #pakejjepunmurah #pakejindonesiamurah #pakejlombokmurah #pakejbalimurah #pakejbandungmurah #pakejjogja #travelhalal #muslimstraveler #malaysiantraveler #malaysianbackpacker #pakejmelancingmurah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags