[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pakejbandungmurah

2283 posts

TOP POSTS

Ahh look at them girls having such quality time together with an amazing view here at one of the top places to go in Bandung 🌷⠀

Yes! We redesigned our Bandung package to meet your expectations! 😍⠀

We'll put in more details tomorrow so check out this space 😉⠀

📸: @afdaazzh_
.

#arbatravel #muslimtravel #halaltourism #pakejbandung #pakejbandungmurah⠀

PROMO LAGII GAISSS TAPI BUKAK XLME PONN...SPE CPT DIA DPT K...MMG BERBALOI SGT GAISS...PAKEJ DAH MURAH SO BLEH SHOPPING BANYAK2 KAT SANAAAAAAA😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Bandung 4D3N
TERMASUK TIKET FLIGHT! ✈✈✈
.
RM 599/person .
Deposit : RM 300/person
Min 2 person
.
Travel date :
14-17 nov 2016
.
.
Price for Package above inclusive of
• Acommodations 3 Nights Hotel Staying (Hotel 3 stars)
• Return flight ticket KL- Bandung-KL
• Tour in Bandung
• Driver cum tour guide
• Air-conditioned car
• Pick and Drop service at airport
• Tipping
.
Exclude :
• Meals & Dining
• Entrance ticket
• Luggage
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Itinerary for 4 Days/3Nights Bandung Tour Package .
Day 1
Pick up service & Bandung city tour – Pick up at airport - Shopping at Pasar Baru
- Shopping in Factory Outlet Riau Area (Heritage, The Summit, The Secret, Oasis, Terminal Tas,Stamp)
- Shopping at factory outlet Dago area

Day 2
Bandung South City Tour
- Visit Kawah Putih
- Visit Strawberry farm
- Shopping in Cibaduyut (leather center)
- Trans Studio
- Shopping at Toko 3

Day 3
Bandung North City Tour -Visit Tangkuban Perahu
- Visit Kopi Luwak Plantation
- Floating market
- Dusun Bambu
- Rumah kain pesona
-Shopping at Rumah Mode
-Night Bandung City View
Day 4
Bandung city & drop airport
- Check out hotel
- Shopping Cihampelas
- Shopping typical Bandung snacks and souvenirs at Kartika Sari (Baked Brownies and Banana Cheese Bollen)
- Drop to airport
.
.
#pakejbandung#pakejbandungmurah#pakejbandungallin#pakejshopping

Hi Morning y'alls yang tengah scroll IG then tetiba ter STOP jap kat gambar ni sebab harga yang macam WOW je pastu macam kena pula dengan y'alls yang kebetulan pasang niat nak TRAVEL dengan offer yang kami buat ni.

So ! before y'alls pergi kelas or masuk kerja , i share so far apa yang ada ni,TRIP semua 2017 tau !

Nak tahu lebih details y'alls DM / COMMENT kat pakej yang ada and i will reply.

WhatsApp dah okay,tapi i tak buka lagi untuk PM thru WhatsApp sebab i nak settle quiries yang bertimbun sebelum ni,yang WhatsApp tu sabar tau,i reply satu-satu. #pakejbandungmurah #pakejbandung

Keindahan alam takan pernah terlukiskan dengan kata kata,kami solusi untuk menemani perjalanan liburan.... #sewakeretamurahbandung
#bandungsewamobilmurah
#mobilrencarbandung
#Lawatanbandung
#pakejbandungmurah

*PAKEJ MURAH BANDUNG GROUND 3H2M 2017*
*NO NEED PASSPORT FOR BOOKING! :)*
.
.
*normal price RM239*
*1 date max 6 pax saja*
*sape cpt dia dapat .
.
*HARGA PAKEJ TERMASUK :* .
.
✔ Hotel New Moonlight(1 star by Agoda)/ Hyper Inn (1 star by Agoda))/Hotel Mine Home Jln Cihampelas(1 star by Agoda)/Hotel Mine Home Jln Cihampelas(1 star by Agoda) :) ( based on avaibility) - 3H2M
✔ Transport 3H2M
✔ Breakfast 2 x
✔ Mineral water .
✔ Driver cum Tour Guide
✔ Tol + minyak + parking + Tipping
✔ Airport Transfer
✔ Lawatan termasuk Shopping, Kawah Putih dan2 lain tempat bergantung pada trafic dan masa.
✔ Tipping - if nk bg lg pada driver pun xpe :) .
.
.
HARGA TIDAK MASUK:
✘ Duit poket/shopping
✘ Tiket Flight pergi balik - KUL-BDO-KUL, If kami bookkan cas Rm40 person dikenakan, termasuk upah cek in
✘ mkn tenhari dan malam
✘ tiket masuk ke tempat2 lawatan -jika nak masuk
✘ insuran diri, self srvice -jika nak
✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia -------------------------------------------------- .
.
*Senarai Harga Tiket( Tak Wajib Masuk/Bayar)*
✘ tiket masuk ke Tangkuban 300k rupiah weekend/ 200k rupiah weekday [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk kawah putih 65k rupiah(termasuk van 15k+tiket 50k) [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk De' Ranch 20k rupiah weekend, 15k rupiah weekday[0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Farmhouse 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Floating Market Lembang 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ insuran diri, self srvice
✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia
Trans studio .
.
Senin sampai kamis 180 ribu
Jum,at 200 ribu
Sabtu & minggu 280 ribu .
.
.
*harga tiket masuk mungkin berubah,based on harga kat tempat2 lawatan anda pergi*

Nak date? Nak itin? Whatsapp 013-9453266

#pakejbandungmurah

.
TIOMAN DUMBA BAY 3H2M FULLBOARD 🌊
PAKEJ TIOMAN ISLAND
✨ DUMBA BAY RESORT , KG GENTING.
.
🎯OPEN BOOKING NOW!!!!
TRAVEL : MAC-NOV 2017 !
.
Pakej 3hari 2 malam TERMASUK:
✅feri tiket pergi balik
✅makan 5 kali -sarapan 2x -lunch (pack lunch) x1 -dinner x1 -bbq dinner x1
✅1 outing trip/snorkeling trip(3 place to stop) - renggis Island (snorkeling) - Marine Park -Tekek,shopping@duty free -Tomok island (snorkeling)
✅bilik untuk 2 malam
✅welcome drink
.
⚜️Harga pakej 3 hari 2 malam:
■Pakej bilik Triple (seaview) Rm 340 seorang
(garden view) Rm 320 seorang
■Pakej bilik Quad (seaview) Rm 330 seorang
(garden view) Rm 310 seorang
■Pakej bilik twin ( seaview) Rm 350 seorang
■kanak-kanak
Rm 250 seorang ( 3-11tahun)
.
Extand one day: add rm60 ( bilik +mkn)
.
Pakej tidak termasuk:
❌cukai Marine Park rm5
❌cukai perbadanan negeri Johor rm5
❌ Pakej semua x termasuk snorkeling set
Sewa rm8 satu barang
Rm15 utk 2 barang iaitu mask n lifejaket
🔐Deposit rm120 seorg
💵Balance 1 week before trip 📌Cas tambahan pada cuti sekolah
Rm 15 dewasa
Rm 10 kanak-kanak
📌Cas tambahan public holiday
Rm 30 dewasa
Rm 20 kanak-kanak
.
For booking RM120 only! contact kekniss lekaihh 😉
Whatsapp :📲+60183249980
Instagram : pakejtravelanis
Twitter : @pakejanis.
.
==••••=====•=======••••••=====•=======
#pakejtravelmurah #pakejtravelanis #pakejbandung #pakejsabah #pakejkotakinabalu #pakejkundasang #bandungindonesia #pakejbandungmurah #pakejshopping #bandungshoppingmurah #bandungtravelbudget #shoppingbandung #indonesia #pakejindonesia #kakitravel #pakejjakarta #pakejtravelanis #pakejtravelmurah #pakejpulaubesarjohor #pakejtiomanmurah #pakejcameronhighlandmurah #pakejtioman #pakejdumbatioman #tiomanisland

🔥🔥PROMO RM50🔥🔥
🔹🔸🔹🔸🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Ke Bandung !!! Yes Yes yes !! Terkejut kan Sebab Ke Bandung Hanya RM50 . Pakej ni sgt sesuai kpd mereka yg sudah ada tiket flight . Tp Jika belum ada uolss bole Beli kemudian bila Air Asia /Malindo atau Firefly buat Promo lagi.

Promosi till 30 Ramadhan 1428 Hijrah

#kebandungkekita #pakejbandungmurah #pakejbandung #jomkebandung #yukkebandung

MOST RECENT

Bandung 3d2n rm 190, jom ke bdg dengan harga murah boleh buktikan hanya di teladan trans indonesia
Tempahan: +6285318476622 whatssap
+6282126520303 call
Www.tourbandungs.com

#Bandung #pakejbandungmurah #pakejmelancongbandung #pakejtourmuslim #pakejpercutianmurah #cutibajet #transportbandungmurah #sewakeretamurahbandung ##rentalmobilmurahbandung #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017 #jalanjalanbandung #kainsulammurah #sewahiacemurah #sewaelfmurah

Bandung 3D2N rm 190
👉transport 3hari included (kereta, driver, minyak, parkir, tol) 👉bermalam di hotel meize selama 2mlm +breakfast 2x
👉layanan pemandu yg ramah
👉star dari hotel puku 8pagi, xde caj, xde limit time
Tempahan: +6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#bandung #pakejbandungmurah #pakejpercutianbajet #transportbandungmurah #kainsulammurah #jalanjalanbandung #cutibajet #sewakeretamurahbandung #sewaelf #sewahiace #sewabus

🔥🔥PROMO RM50🔥🔥
🔹🔸🔹🔸🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Ke Bandung !!! Yes Yes yes !! Terkejut kan Sebab Ke Bandung Hanya RM50 . Pakej ni sgt sesuai kpd mereka yg sudah ada tiket flight . Tp Jika belum ada uolss bole Beli kemudian bila Air Asia /Malindo atau Firefly buat Promo lagi.

Promosi till 30 Ramadhan 1428 Hijrah

#kebandungkekita #pakejbandungmurah #pakejbandung #jomkebandung #yukkebandung

Promo sale di bulan july, dapatkan penawaran harga yg berbaloi
+6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejpercutianmurah #pakejtourmuslim #transportbandungmurah #tourbandungmurah2017 #sewakeretamurahbandung #shopingbandung #kainsulammurah #jalanjalanbandung #sewaelf #sewahiacemurah

Teladan trans indonesia, open boking utk bln july, dengan fasilitas harga rendah, van terbaru, pemandu yg ramah, xde caj, di bawa mengunjungi tempat lawatan, shoping dan tempat makan murah lagi sedap
Tempahan: +6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#bandung #pakejbandungmurah #pakejbandungbajet #pakejcutimuslim #pakejcutimurahbandung #travelbandungmurah #transportbandungmurah #tourbandungmurah2017 #sewakeretamurahbandung #supirbandung #jalanjalanbandung #sewaelfmurah #sewahiacemurah #shopingbandung #pasarbarubandung #kainsulammurah

Bandung trip 2016, kami teladan trans indonesia, open trip utk bln july-desember 2017 dengan penawaran harga yg menarik dan juga perjalanan ke beberapa tempat lawatan, shoping, makan dengan layanan yg memuaskan anda
Sila tempa terus via: +6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#Bandung #pakejbandungmurah #pakejbajet #pakejpercutianmurah #pakejmuslim #cutibajet #cutijimat #transportbandungmurah #sewakeretamurahbandung #shopingbandung #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017 #sewahiacemurah #sewaelfmurah #jalanjalanbandung #explorebandung

Pakej 4h3m dah termasuk tiket flight + hotel + transport + tour guide.
.
.
Ada 4 destinasi berbeza mengikut citarasa uolls.Ada yg sukakan aktiviti lasak,suka pantai & lautan,suka keindahan alam semulajadi & pastinya yg suka shopping.Pilih shj yg mana berkenan dihati.
.
.
Untuk tempahan & pertanyaan
.
WhatsApp 018 314 9924 Cik Yatie
WhatsApp 018 314 9924 Cik Yatie
WhatsApp 018 314 9924 Cik Yatie
.
.
#teamaydenaverrosetravel #aydenaverroestravel #pakejbandungmurah #pakejbajet #baliindonesia #lombok #jogja #jommelancong #honeymoonbali #honeymoonpakej #bandung #backpackers #igreview #igers #ig_malaysiabest #paidreview #wow #wlfs4eva #cuticuti #cuticutimalaysian #krabithailand #pakejmurah #insta #instafood #HSC #bazaarpaknil #murah #muslimtravel

Open trip di bulan july, dapatkan harga promotiondan juga pelbagai mcam pakej, sila tempah terus
+6282126520302 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#pakejbandungbajet #pakejbandungmurah #pakejpercutianmurah #cutibajet #travel #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017 #sewakeretamurahbandung #transportbandungmurah #sewakeretamurahbandung #shopingbandung #cutijimat

Jom datang bandung?? Sesiapa nak perlukan khidmat kereta kat bdg boleh call kami, harga yg murah pemandu yg ramah semua ada kat kami TELADAN TRANS INDONESIA
Tempahan: +6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#pakejbandungmurah #pakejbajet #pakejbajetbandung #pakejpercutianmurah #pakejmuslim #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017 #sewakeretamurahbandung ##cutibajet #cutijimat #sewahiacemurah #sewaelfmurah #shopingbandung

Kami TELADAN TRANS INDONESIA open boking trip utk bln july dengan penawaran harga yg berpatutan, date tentukan sendiri, pemandu yg ramah dan layanan terbaik
Tempahan:
+6285318476622 whatssap
+6282126520303 call
Www.tourbandungs.com

#bandung #pakejbandungmurah #pakejbandungbajet #pakejmuslim #pakejpercutianbajet #cutijom #cutibajet #jalanjalanbandung #sewakeretamurahbandung #transportbandung #transportbandungmurah #sewakeretamurahbandung #sewahiace#sewaelf #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017

Sesiapa nak perlukan khidmat kereta kat bdg, kami pakarnya TELADAN TRANS INDONESIA, harga murah, kereta terbaru dan pemandu yg ramah
Sila tempah langsung via:
+6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#Bandung #pakejbajet #pakejbandung #pakejbandungbajet #pakejpercutianmurah #pakejmuslim #pakejbandungmurah #sewatransport #sewakeretamurahbandung #cutibajet #jomcutibandung #jalanjalanbandung #sewaelf #sewahiacemurah #transportbandung #supirbandung #travelbandungmurah #tourbandungmurah2017

Hi Morning y'alls yang tengah scroll IG then tetiba ter STOP jap kat gambar ni sebab harga yang macam WOW je pastu macam kena pula dengan y'alls yang kebetulan pasang niat nak TRAVEL dengan offer yang kami buat ni.

So ! before y'alls pergi kelas or masuk kerja , i share so far apa yang ada ni,TRIP semua 2017 tau !

Nak tahu lebih details y'alls DM / COMMENT kat pakej yang ada and i will reply.

WhatsApp dah okay,tapi i tak buka lagi untuk PM thru WhatsApp sebab i nak settle quiries yang bertimbun sebelum ni,yang WhatsApp tu sabar tau,i reply satu-satu. #pakejbandungmurah #pakejbandung

Pakej Bandung Termurah!!😱😱
.
Pakej Bandung TERMURAH
Date Travel : 2017/2018!
4h3m All-In
(Sah before 20/6)

Harga dewasa :
Before : ❌RM 990/pax
NOW : ✔RM 790/pax
(cukup 6 pax per group to go)

Harga termasuk :
✔ Tiket Flight pergi balik
✔ Apartment 2 room untuk 3 mlm
✔ Transport 4 hari
✔ Driver cum tour guide
✔ Upah driver, tol , parking
.
(kod : Myat/0012000)

DEPOSIT :
1) Booking ground RM 50/pax
2) 90/120 hari sblm cuti, bayaran penuh kos tiket diperlukan

Tertakluk syarat :
*Tiket flight samada dari Klia to Bandung/Jakarta & Dari Bandung/Jakarta ke Klia - tertakluk pilihan pihak kami & kesesuaian harga.

BOOKING TODAY!
BOOKING TODAY!

Call/wasap :
www.wasap.my/+60106647383
➖➖➖➖➖➖
#travelpakej #pakejtravel #travelbajet #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #travelmurah #travelpakejbajet #travelpakejmurah #jomtravel #jomtravelbajet #jomtravelmurah #travelpakejallinmurah #travelpakejallinbajet #travelpakejinboundbajet #travelpakejinboundmurah #trustedtravelpakej #trustedtravelagency #travelpakejmurahgila #travelpakejtermurah #pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejbandungbajet
#pakejbandungpromo

Jom..... Jom..... Jom...... Ke bdg, dapatkan harga durian runtuh hanya ada di kami TELADAN TRANS INDONESIA
tempahan:
+6285318476622 whatssap
+6282126520303 call
Www.tourbandungs.com

#pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejbandungbajet #pakejbandungmurahmalaysia #travelbandung #tourbandungmurah #pakejmuslim #pakejpercutianmuslim #sewakeretamurahbandung #sewaelf #sewahiacemurah #jalanjalanbandung #cutibajet #cutijimat #explorebandung

Open trip bln july, harga suka- suka daparkan hanya ada di kami TELADAN TRANS INDONESIA
Tempahan :
+6282126520303 call
+6285318476622 whatssap
Www.tourbandungs.com

#Bandung #tripbandung #pakejbandungmurah #pakejbandungmurahmalaysia #travel #travelbandung #tourbandung #tourbandungmurah #cutimalaysia #cutibajet #cutijimat #pakejbandungbajet #sewakeretamurahbandung #sewaelf #sewahiacemurah #jalanjalanbandung #explorebandung

BANDUNG 4H3M GROUND + FLIGHT RETURN
RM599 PROMO TILL 18 JUN 2017.
Bayar depo Rm409 terus dapat tiket

www.wasap.my/60173597507 sekarang untuk lock date 😉

#kebandungkekita #yukkebandung #bandungakudatang #jomkebandung #bandungjom #pakejbandungmurah #lokalah #lokalahmy

Most Popular Instagram Hashtags